Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 AUGUST 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă ușurință, dar și conștiinciozitate sarcinile de la locul de muncă și vor fi preocupați să găsească un echilibru între starea de sănătate și responsabilitățile profesionale, cu alte cuvinte nu se vor mai lăsa acaparați de stresul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și reorganizeze atribuțiile de la locul de muncă sau să caute să-și schimbe jobul. Perioadă favorabilă pentru cei care doresc să se angajeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul iubirii și al activităților de creație. Nativii vor simți nevoia să-și consolideze relația de cuplu, chiar să devină părinți, iar cei singuri vor avea energia și dorința necesare pentru a începe o nouă poveste de dragoste, însă vor fi foarte prudenți în manifestarea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține din plin în activitățile artistice și de creație. Perioadă bună pentru activități sportive și competiții.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii din zodia Gemeni, tranzitul Soarelui va aduce preocupări legate de familie și succes în rezolvarea unor probleme administrative ce țin de locuință. De asemenea, se vor implica activ în tot ce ține de treburile gospodărești, reușind să pună la punct noi reguli de conduită în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții serioase, importante, detaliate și stricte cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Racului, tranzitul Soarelui va amprenta sectorul comunicării, al deplasărilor și al activităților intelectuale. Nativii își vor folosi energia pentru a studia, pentru a începe cursuri de perfecționare și nu este exclus să-și facă planuri de călătorie. Unii nativi vor pleca în delegații și vor reuși să iasă în evidență prin îndeplinirea corectă a misiunii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține acei nativi care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri în public.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Leu își vor concentra toată energia pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar Soarele în tranzit prin sectorul financiar le va aduce toate oportunitățile și șansele necesare pentru a-și atinge un astfel de scop. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să analizeze și posibilitatea de a negocia o mărire de salariu, o creștere a unui comision, remunerație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei din zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și aspectul astrologic le va aduce energie, vitalitate, veselie, bună dispoziție și poftă de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține petrecerea timpului într-un mod plăcut și le aduce optimism și o viziune pozitivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Nativii din zodia Balanță nu se vor bucura din plin de acest tranzit al Soarelui deoarece se va petrece pe o casă ascunsă și le va aduce stări de interiorizare și introspectție. Folosită în mod corespunzător, această energie va favoriza găsirea unor răspunsuri la întrebări și situații care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei, dar mai ales alimentației. De evitat excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Scorpionii vor avea ocazia să profite de tranzitul Soarelui pentru a-și îmbunătăți modul de relaționare cu cei din jur. Nativii vor deveni mai sociabili și astfel vor reuși să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe și să-și consolideze relațiile de prietenie mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate scoate în cale persoane cu care să aibă obiective, aspirații comune și să pună la cale planuri de viitor împreună.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Săgetător să se facă remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii se pot remarca prin minuțiozitate și atenție la detalii și pot reuși o reală îmbunătățire a imaginii profesionale, dar și semnarea de noi și avantajoase contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține o activitate care implică, foarte probabil, o viitoare ascensiune în carieră.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Soarele va tranzita sectorul studiilor, al călătoriilor, dar și al principiilor de viață și nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să înceapă un proces amplu de remodelare a unor idei, concepții care vizează aceste zone. Unele decizii anterioare se pot modifica acum ca urmare a unor nemulțumiri pe care le au nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic orice fel de activitate care le poate aduce o diplomă, o recunoaștere socială, aspect care poate înseamna atât demararea, cât și încheierea unor cursuri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
În tranzitul său pe o casă financiară, Soarele le va aduce celor născuți în zodia Vărsător energia și interesul necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material, de patrimoniu, o moștenire. De asemenea, energia sexuală a acestor nativi va crește și vor acorda mai mult interes intimității, vor căuta pasiunea în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate scoate în cale o persoană din trecut cu care au avut o aventură, o relație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii născuți în zodia Pești, acest tranzit al Soarelui va activa zona parteneriatelor și sectorul căsătoriei. Nativii își vor canaliza energia pentru a-și consolida relația cu persoana iubită și a o face să funcționeze, însă, totodată, acest tranzit va amprenta benefic și relațiile profesionale, fie de la locul de muncă, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, de a obține o autorizație pentru desfășurarea unei activități profesionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *