Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 12:40
Abonamente

Horoscop 23 August 2019, ora 06:11

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 AUGUST 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă ușurință, dar și conștiinciozitate sarcinile de la locul de muncă și vor fi preocupați să găsească un echilibru între starea de sănătate și responsabilitățile profesionale, cu alte cuvinte nu se vor mai lăsa acaparați de stresul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și reorganizeze atribuțiile de la locul de muncă sau să caute să-și schimbe jobul. Perioadă favorabilă pentru cei care doresc să se angajeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul iubirii și al activităților de creație. Nativii vor simți nevoia să-și consolideze relația de cuplu, chiar să devină părinți, iar cei singuri vor avea energia și dorința necesare pentru a începe o nouă poveste de dragoste, însă vor fi foarte prudenți în manifestarea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține din plin în activitățile artistice și de creație. Perioadă bună pentru activități sportive și competiții.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii din zodia Gemeni, tranzitul Soarelui va aduce preocupări legate de familie și succes în rezolvarea unor probleme administrative ce țin de locuință. De asemenea, se vor implica activ în tot ce ține de treburile gospodărești, reușind să pună la punct noi reguli de conduită în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții serioase, importante, detaliate și stricte cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Racului, tranzitul Soarelui va amprenta sectorul comunicării, al deplasărilor și al activităților intelectuale. Nativii își vor folosi energia pentru a studia, pentru a începe cursuri de perfecționare și nu este exclus să-și facă planuri de călătorie. Unii nativi vor pleca în delegații și vor reuși să iasă în evidență prin îndeplinirea corectă a misiunii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține acei nativi care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri în public.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Leu își vor concentra toată energia pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar Soarele în tranzit prin sectorul financiar le va aduce toate oportunitățile și șansele necesare pentru a-și atinge un astfel de scop. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să analizeze și posibilitatea de a negocia o mărire de salariu, o creștere a unui comision, remunerație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei din zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și aspectul astrologic le va aduce energie, vitalitate, veselie, bună dispoziție și poftă de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține petrecerea timpului într-un mod plăcut și le aduce optimism și o viziune pozitivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Nativii din zodia Balanță nu se vor bucura din plin de acest tranzit al Soarelui deoarece se va petrece pe o casă ascunsă și le va aduce stări de interiorizare și introspectție. Folosită în mod corespunzător, această energie va favoriza găsirea unor răspunsuri la întrebări și situații care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei, dar mai ales alimentației. De evitat excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Scorpionii vor avea ocazia să profite de tranzitul Soarelui pentru a-și îmbunătăți modul de relaționare cu cei din jur. Nativii vor deveni mai sociabili și astfel vor reuși să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe și să-și consolideze relațiile de prietenie mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate scoate în cale persoane cu care să aibă obiective, aspirații comune și să pună la cale planuri de viitor împreună.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Săgetător să se facă remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii se pot remarca prin minuțiozitate și atenție la detalii și pot reuși o reală îmbunătățire a imaginii profesionale, dar și semnarea de noi și avantajoase contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține o activitate care implică, foarte probabil, o viitoare ascensiune în carieră.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Soarele va tranzita sectorul studiilor, al călătoriilor, dar și al principiilor de viață și nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să înceapă un proces amplu de remodelare a unor idei, concepții care vizează aceste zone. Unele decizii anterioare se pot modifica acum ca urmare a unor nemulțumiri pe care le au nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic orice fel de activitate care le poate aduce o diplomă, o recunoaștere socială, aspect care poate înseamna atât demararea, cât și încheierea unor cursuri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
În tranzitul său pe o casă financiară, Soarele le va aduce celor născuți în zodia Vărsător energia și interesul necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material, de patrimoniu, o moștenire. De asemenea, energia sexuală a acestor nativi va crește și vor acorda mai mult interes intimității, vor căuta pasiunea în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate scoate în cale o persoană din trecut cu care au avut o aventură, o relație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii născuți în zodia Pești, acest tranzit al Soarelui va activa zona parteneriatelor și sectorul căsătoriei. Nativii își vor canaliza energia pentru a-și consolida relația cu persoana iubită și a o face să funcționeze, însă, totodată, acest tranzit va amprenta benefic și relațiile profesionale, fie de la locul de muncă, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, de a obține o autorizație pentru desfășurarea unei activități profesionale.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 12:40

Primăvara este senzonul în care din ce în ce mai mulți oameni își doresc să slăbească și fac eforturi susținute în acest sens, mai ales femeile. Dacă te-ai săturat de curele de slăbire care promit rezultate fabuloase, dar acestea întârzie să apară,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 12:21

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, l-a provocat pe șeful statului, Igor Dodon, la o dezbatere publică. Fosta prim-ministră s-a declarat nemulțumită de modul în care este guvernată țara și a criticat acțiunile actualului Executiv. Totodată, Sandu a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:41

Coronavirusul este un virus asemănător cu virusul gripal sau cu cel al imunodeficientei umane (HIV), prezent la numeroase specii de animale, precum bovine, porcine, câini și pisici și care se poate transmite cu ușurință și între specii. Coronavirusul poate infecta și omul....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:39

Cadavrul unui bărbat în stare de putrifacție a fost găsit de doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:36

O turistă din Bergamo aflată în vacanță cu prietenii la Palermo a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit agenției Ansa, citată de Mediafax. Este primul caz de coronavirus confirmat în sudul Italiei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:33

Vanessa Bryant îl dă în judecată pe proprietarul elicopterului pentru moartea soțului și fiicei sale

Vanessa Bryant îl dă în judecată pe proprietarul elicopterului pentru moartea soțului și fiicei sale

Văduva baschetbalistului Kobe Bryant l-a dat în judecată pe propietarul elicopterului care s-a prăbușit luna trecută în California și la bordul căruia se aflau legendarul sportiv și fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna, transmite The Guardian. Procesul, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:30

Viața în carantină. Cum trăiesc oamenii dintr-un orășel de lângă MILANO, din cauza coronavirusului

Viața în carantină. Cum trăiesc oamenii dintr-un orășel de lângă MILANO, din cauza coronavirusului

Marzio Toniolo, un profesor de 35 de ani din Italia, a făcut un reportaj despre viața într-una dintre localitățile aflate în carantină din cauza coronavirusului. Bărbatul a ieșit din casă, în ciuda indicațiilor autorităților, și a filmat cum toată activitatea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:01

Candidații la funcția de membru CSM: Judecătorii trebuie să uite de interesele personale

Candidații la funcția de membru CSM: Judecătorii trebuie să uite de interesele personale

Toți membrii CSM trebuie să se preocupe exclusiv de interesele sistemului judecătoresc și să nu permită ingerința politicului sau a intereselor personale în activitatea acestuia. Este părerea candidaților pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Ion...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 08:53

DOC // Încă o șansă pentru Veaceslav Platon: Procurorii, obligați să examineze cererea de revizuire a dosarului în care acesta a fost condamnat la 18 ani de închisoare

DOC // Încă o șansă pentru Veaceslav Platon: Procurorii, obligați să examineze cererea de revizuire a dosarului în care acesta a fost condamnat la 18 ani de închisoare

Procurorii au fost impuși de instanța de judecată să pornească procesul de revizuire a primului dosar penal intentat pe numele lui Veaceslav Platon, în care a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Cererea de revizuire a ajuns în gestiunea Procuraturii Anticorupție, după...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 25 Februarie 2020, ora: 08:24

Alegeri regizate în Iran. Rezultat: cea mai scăzută prezență la vot din istoria Republicii Islamice

Alegeri regizate în Iran. Rezultat: cea mai scăzută prezență la vot din istoria Republicii Islamice

Alegerile parlamentare din Iran – în care doar candidaților conservatori li s-a permis să candideze – erau menite să asigure regimului Ali Khamenei o victorie facilă. Doar că prezența la urne, cea mai scăzută din istoria Republicii islamiste, scrie Politico, a anulat toată baza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 08:05

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARȚI 25 FEBRUARIE 2020. Dans astral armonios în Univers

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARȚI 25 FEBRUARIE 2020. Dans astral armonios în Univers

Soarele, Marte si Nodurile Lunare se reunesc in cel mai armonios dans astazi. Iar Marte, planeta energiei si actiunii, aflat in Capricorn dupa 2 ani, acolo unde se simte foarte bine, se intalneste cu Nodul Sud, deci este timpul sa actionam pe ceva demult amanat. Karma este o scorpie, se spune,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:49

VIDEO / Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate toată vara

VIDEO / Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate toată vara

Începutul primăverii este momentul prielnic pentru tăierile de optimizare ale trandafirlor. Tăierea trandafirilor ajută la ramificarea acestora și stimulează înflorirea abundentă a acestora. Dar puțini sunt cei care știum cum se face corect, pentru a nu vătăma arbustul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:31

(VIDEO 18+) Un accident grav a avut loc aseară! S-a soldat cu moartea unui polițist

(VIDEO 18+) Un accident grav a avut loc aseară! S-a soldat cu moartea unui polițist

O persoana a murit, iar masina pe care o conducea a ajuns un bot de fiare dupa ce s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, la Bacioi. Potrivit politiei, totul s-a intamplat, in aceasta seara, in jurul orei 20:00 la intrare in satul Bacioi, Ialoveni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:29

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

 China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirus, fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni, numărul de decese la nivel naţional fiind de 2.663, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:24

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Autorităţile italiene atrag atenţia cetăţenilor aflaţi în zonele de carantină pentru coronavirus că s-au primit rapoarte despre anumite persoane care umblă deghizate în paramedici, bat la uşile oamenilor, apoi se oferă să le facă un test pentru coronavirus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)