Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:06
Abonamente

Horoscop 23 August 2019, ora 06:11

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 AUGUST 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă ușurință, dar și conștiinciozitate sarcinile de la locul de muncă și vor fi preocupați să găsească un echilibru între starea de sănătate și responsabilitățile profesionale, cu alte cuvinte nu se vor mai lăsa acaparați de stresul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și reorganizeze atribuțiile de la locul de muncă sau să caute să-și schimbe jobul. Perioadă favorabilă pentru cei care doresc să se angajeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul iubirii și al activităților de creație. Nativii vor simți nevoia să-și consolideze relația de cuplu, chiar să devină părinți, iar cei singuri vor avea energia și dorința necesare pentru a începe o nouă poveste de dragoste, însă vor fi foarte prudenți în manifestarea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține din plin în activitățile artistice și de creație. Perioadă bună pentru activități sportive și competiții.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii din zodia Gemeni, tranzitul Soarelui va aduce preocupări legate de familie și succes în rezolvarea unor probleme administrative ce țin de locuință. De asemenea, se vor implica activ în tot ce ține de treburile gospodărești, reușind să pună la punct noi reguli de conduită în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții serioase, importante, detaliate și stricte cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Racului, tranzitul Soarelui va amprenta sectorul comunicării, al deplasărilor și al activităților intelectuale. Nativii își vor folosi energia pentru a studia, pentru a începe cursuri de perfecționare și nu este exclus să-și facă planuri de călătorie. Unii nativi vor pleca în delegații și vor reuși să iasă în evidență prin îndeplinirea corectă a misiunii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține acei nativi care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri în public.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Leu își vor concentra toată energia pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar Soarele în tranzit prin sectorul financiar le va aduce toate oportunitățile și șansele necesare pentru a-și atinge un astfel de scop. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să analizeze și posibilitatea de a negocia o mărire de salariu, o creștere a unui comision, remunerație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei din zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și aspectul astrologic le va aduce energie, vitalitate, veselie, bună dispoziție și poftă de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține petrecerea timpului într-un mod plăcut și le aduce optimism și o viziune pozitivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Nativii din zodia Balanță nu se vor bucura din plin de acest tranzit al Soarelui deoarece se va petrece pe o casă ascunsă și le va aduce stări de interiorizare și introspectție. Folosită în mod corespunzător, această energie va favoriza găsirea unor răspunsuri la întrebări și situații care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei, dar mai ales alimentației. De evitat excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Scorpionii vor avea ocazia să profite de tranzitul Soarelui pentru a-și îmbunătăți modul de relaționare cu cei din jur. Nativii vor deveni mai sociabili și astfel vor reuși să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe și să-și consolideze relațiile de prietenie mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate scoate în cale persoane cu care să aibă obiective, aspirații comune și să pună la cale planuri de viitor împreună.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Săgetător să se facă remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii se pot remarca prin minuțiozitate și atenție la detalii și pot reuși o reală îmbunătățire a imaginii profesionale, dar și semnarea de noi și avantajoase contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține o activitate care implică, foarte probabil, o viitoare ascensiune în carieră.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Soarele va tranzita sectorul studiilor, al călătoriilor, dar și al principiilor de viață și nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să înceapă un proces amplu de remodelare a unor idei, concepții care vizează aceste zone. Unele decizii anterioare se pot modifica acum ca urmare a unor nemulțumiri pe care le au nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic orice fel de activitate care le poate aduce o diplomă, o recunoaștere socială, aspect care poate înseamna atât demararea, cât și încheierea unor cursuri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
În tranzitul său pe o casă financiară, Soarele le va aduce celor născuți în zodia Vărsător energia și interesul necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material, de patrimoniu, o moștenire. De asemenea, energia sexuală a acestor nativi va crește și vor acorda mai mult interes intimității, vor căuta pasiunea în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate scoate în cale o persoană din trecut cu care au avut o aventură, o relație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii născuți în zodia Pești, acest tranzit al Soarelui va activa zona parteneriatelor și sectorul căsătoriei. Nativii își vor canaliza energia pentru a-și consolida relația cu persoana iubită și a o face să funcționeze, însă, totodată, acest tranzit va amprenta benefic și relațiile profesionale, fie de la locul de muncă, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, de a obține o autorizație pentru desfășurarea unei activități profesionale.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 15:06

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

R. Moldova refuză să sprijine planul ucrainean de blocare a tranzitului gazului rusesc, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Naftogaz Ucraina, Alena Osmolovskaia, citată de politnavigator.net.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 Septembrie 2019, ora: 08:32

 aHoroscopul zilei de 22 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:04

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Iluziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe. Iar cea mai nouă iluzie optică care circulă pe internet și care se joacă nemilos cu mintea ta înfățișează două cranii. Vezi cum o explică specialiștii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:56

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Alexander Rahr este unul dintre „picioarele de pod” ale propagandei ruse în Germania.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:36

opinie O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

Scena politică de la Chișinău a fost marcată de plecarea lui Octavian Țîcu din fracțiunea Dreptate și Adevăr. Modul în care s-a produs, declarațiile actorilor politici provocate de această plecare ne arată că a existat, și în continuare există, o tensiune mare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:15

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acordat un interviu în exclusivitate RFI România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

Deşi Brexitul domină agenda în prezent, Franţa este preocupată mai mult de impactul încetinirii creşterii economice a Germaniei, principalul său partener comercial, conform unei analize publicate de Reuters.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)