Astăzi 16 Septembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la 15 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 23 August 2019, ora 06:11

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 AUGUST 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă ușurință, dar și conștiinciozitate sarcinile de la locul de muncă și vor fi preocupați să găsească un echilibru între starea de sănătate și responsabilitățile profesionale, cu alte cuvinte nu se vor mai lăsa acaparați de stresul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și reorganizeze atribuțiile de la locul de muncă sau să caute să-și schimbe jobul. Perioadă favorabilă pentru cei care doresc să se angajeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul iubirii și al activităților de creație. Nativii vor simți nevoia să-și consolideze relația de cuplu, chiar să devină părinți, iar cei singuri vor avea energia și dorința necesare pentru a începe o nouă poveste de dragoste, însă vor fi foarte prudenți în manifestarea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține din plin în activitățile artistice și de creație. Perioadă bună pentru activități sportive și competiții.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii din zodia Gemeni, tranzitul Soarelui va aduce preocupări legate de familie și succes în rezolvarea unor probleme administrative ce țin de locuință. De asemenea, se vor implica activ în tot ce ține de treburile gospodărești, reușind să pună la punct noi reguli de conduită în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții serioase, importante, detaliate și stricte cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Racului, tranzitul Soarelui va amprenta sectorul comunicării, al deplasărilor și al activităților intelectuale. Nativii își vor folosi energia pentru a studia, pentru a începe cursuri de perfecționare și nu este exclus să-și facă planuri de călătorie. Unii nativi vor pleca în delegații și vor reuși să iasă în evidență prin îndeplinirea corectă a misiunii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține acei nativi care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri în public.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei născuți în zodia Leu își vor concentra toată energia pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar Soarele în tranzit prin sectorul financiar le va aduce toate oportunitățile și șansele necesare pentru a-și atinge un astfel de scop. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să analizeze și posibilitatea de a negocia o mărire de salariu, o creștere a unui comision, remunerație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Cei din zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și aspectul astrologic le va aduce energie, vitalitate, veselie, bună dispoziție și poftă de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține petrecerea timpului într-un mod plăcut și le aduce optimism și o viziune pozitivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Nativii din zodia Balanță nu se vor bucura din plin de acest tranzit al Soarelui deoarece se va petrece pe o casă ascunsă și le va aduce stări de interiorizare și introspectție. Folosită în mod corespunzător, această energie va favoriza găsirea unor răspunsuri la întrebări și situații care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei, dar mai ales alimentației. De evitat excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Scorpionii vor avea ocazia să profite de tranzitul Soarelui pentru a-și îmbunătăți modul de relaționare cu cei din jur. Nativii vor deveni mai sociabili și astfel vor reuși să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe și să-și consolideze relațiile de prietenie mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate scoate în cale persoane cu care să aibă obiective, aspirații comune și să pună la cale planuri de viitor împreună.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Săgetător să se facă remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii se pot remarca prin minuțiozitate și atenție la detalii și pot reuși o reală îmbunătățire a imaginii profesionale, dar și semnarea de noi și avantajoase contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține o activitate care implică, foarte probabil, o viitoare ascensiune în carieră.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Soarele va tranzita sectorul studiilor, al călătoriilor, dar și al principiilor de viață și nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să înceapă un proces amplu de remodelare a unor idei, concepții care vizează aceste zone. Unele decizii anterioare se pot modifica acum ca urmare a unor nemulțumiri pe care le au nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține puternic orice fel de activitate care le poate aduce o diplomă, o recunoaștere socială, aspect care poate înseamna atât demararea, cât și încheierea unor cursuri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 august 2019
În tranzitul său pe o casă financiară, Soarele le va aduce celor născuți în zodia Vărsător energia și interesul necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material, de patrimoniu, o moștenire. De asemenea, energia sexuală a acestor nativi va crește și vor acorda mai mult interes intimității, vor căuta pasiunea în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate scoate în cale o persoană din trecut cu care au avut o aventură, o relație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 august 2019
Pentru nativii născuți în zodia Pești, acest tranzit al Soarelui va activa zona parteneriatelor și sectorul căsătoriei. Nativii își vor canaliza energia pentru a-și consolida relația cu persoana iubită și a o face să funcționeze, însă, totodată, acest tranzit va amprenta benefic și relațiile profesionale, fie de la locul de muncă, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, de a obține o autorizație pentru desfășurarea unei activități profesionale.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 09:01

Preşedintele Asociaţiei obşteşti CETESTA, Andrei Negruța, susține că, statisticile organizaţiilor internaţionale sunt îngrijorătoare – zilnic din Republica Moldova pleacă pentru totdeauna 106 oameni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 08:50

Reprezentanții formațiunii au fost surprinși împărțind materiale electorale la Bălți care nu conțin date despre tiraj și tipografia la care au fost tipărite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora: 08:46

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 13:23

Judecătorii cer convocarea Adunării Generale Extraordinare a Judecătorilor pentru ridicarea mandatelor membrilor permanenți și a membrilor supleanți ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). O cerere în acest sens, semnată de 87 de judecători a fost înregistrată la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 10:53

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:57

Un avion al companiei Wizz Air care se plecase din Londra spre Bucureşti a fost redirecţionat către aeroportul din Frankfurt. Decizia a fost luată din cauza a doi pasageri români, care potrivit celorlalţi călători, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:39

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Berbec Ideea despre dragoste a Berbecilor nu pare a se potrivi deloc cu realitatea. Iar asta pentru că persoana pe o așteaptă nativii din această zodie, perfectă și strălucitoare, nu o să apară prea curând. De obicei, poveștile de iubire se nasc în cele mai neașteptate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 18:23

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

În câteva luni tarifele la roaming cu România vor putea dispărea spune ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu. Pe lângă eliminarea acestor taxe cu partea română se discută şi posibilitatea de a ne concecta şi la spaţiul UE, la fel fără taxe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 12:00

12 milioane lei prejudiciu cauzat de o companie cu activitate în jocurile de noroc: procurorii au trimis cauza penală în judecată

Vineri, 13 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a unei cauze penale privind evaziunea fiscală, comisă de către o persoană juridică specializată în domeniul jocurilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 10:30

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Începând din data de 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:40

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE - Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE -  Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

În urma schimbării guvernului din iunie 2019, Republica Moldova a luat pași hotărâți în implementarea unor reforme cheie pentru a răspunde deteriorării standardelor democratice și a statului de drept, permițând cetățenilor să beneficieze pe deplin de Acordul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:38

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 13 septembrie, începând cu ora 12.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:25

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță a publicat mai multe imagini de pe șantierul gazoductului Ungheni-Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:18

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă”

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă” Din editia print

Andrei Nastase spune ca nu vede o problema faptul ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA. "Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”, spune Ministrul Afacerilor Interne in cadrul emisiunii InPROfunzime.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora: 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 08:45

Liderul Partidului Liberal (PL), ex-primarul capitalei Dorin Chirtoacă, consideră că „sunt periculoase” declarațiile vicepremierului Andrei Năstase, care „nu vede o problemă” că unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Ruslan Flocea, a fost numit director al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 07:00

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

Un cunoscut om de știință din Ijevsk, directorul Institutului Omului al Universității de Stat din Udmurtia, Albert Razin, s-a auto-incendiat pe treptele Consiliului de Stat al Republicii, protestând împotriva desființării învățământului secundar obligatoriu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Septembrie 2019, ora: 06:43

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

La creșterea ratei inflației a contribuit cel mai mult majorarea prețurilor pentru produsele alimentare cu 8,3% în luna august curent față de septembrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 00:45

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, a calificat drept populistă și neprofesionistă abordarea guvernanților actuali în cazul așa-numitului dosar al concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 13 Septembrie 2019, ora: 00:35

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva Din editia print

Careva este un pronume nehotărât, sinonim cu cineva, vreunul, oricare. De regulă, se foloseşte în raport cu o persoană necunoscută, pe care vorbitorul nu o identifică numind-o concret, de ex.: Ştie careva (= cineva, vreunul) la ce oră vine şeful? În comunicare apar mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 14:09

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis acum câteva zile din funcție. Proprietarii companiei, privatizată în toamna anului trecut, nu și-au motivat decizia de a schimba administratorul.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:57

Maia Sandu a DISCUTAT cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova despre neutralizarea munițiilor de la Cobasna

Premierul Maia Sandu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova, Claus Neukirch.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:54

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

O serie de explozii urmate de un incendiu au avut loc joi în zori la un depozit de muniţii al armatei Turciei în nordul Ciprului, fără ca incidentul să se soldeze cu victime, au indicat responsabili ciprioţi-turci, informează Agenția „France Presse”, preluată de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)