Astăzi 14 Decembrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Horoscop 23 Iulie 2019, ora 07:06

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IULIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, aducând lumină pe casa personalității.

Soarele, responsabil cu energia, va intra pe data de 23 iulie în zodia sa de domiciliu, în zodia Leu, locul unde se simte cel mai puternic și cel mai strălucitor. Tranzitul său va dura până în data de 23 august și ne va insufla, la modul general, inteligență, istețime, viclenie, voință, dar și noblețe și generozitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia în această perioadă către sectorul sentimental. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, cu copiii și va fi o perioadă în care interesul se va îndrepta către distracții și relaxare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să-și edscopere o pasiune ascunsă, să înceapă să cultive un hobby.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza energia în această perioadă către familie și locuință. Nativii vor simți nevoia mai mult ca niciodată să petreacă timp cu cei dragi, în special cu părinții. De asemenea, le aduce ocazia de a se ocupa de niște probleme care țin de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să pună la cale un plan de vacanță sau de renovare a locuinței.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în această perioadă să iasă în evidență prin comunicare. Nativii vor susține discursuri impecabile și se vor face apreciați de cei din jur prin capacitatea de a dialoga, de a transmite informația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie atenți la mesajele care vin către ei și care pot constitui răspunsuri la unele întrebări mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza energia în această perioadă către sectorul financiar. Nativii vor avea parte de rezervele necesare pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Determinarea lor le poate aduce bonusuri, prime și chiar o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli pentru că tind să exagereze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă în toată această perioadă de o energie ieșită din comun. Vor avea poftă de viață, chef de distracție și nu este exclus să-și schimbe look-ul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu epateze, mai ales să nu exagereze în manifestările autoritare față de ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în această perioadă către propria persoană. Nativii pot începe un amplu proces de meditare și conștientizare a trecutului și pot reuși să găsească soluții ingenioase la problemele cu care se confruntă, pot reuși să facă o schimbare care să pornească din interior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu-și consume energia în zone lipsite de interes.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își vor canaliza energia în această perioadă către prieteni. Nativii vor petrece mai mult timp cu cei din anturaj și vor avea ocazia să-și lărgească cercul de prieteni. Vor da dovadă de o sociabilitate deosebită și vor fi în centrul atenției. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai siguri pe ei în definirea unor aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza energia în această perioadă în direcția îndeplinirii unor obiective și aspirații profesionale. Nativii vor fi determinați să iasă în față și să se facă remarcați și nu este exclus să primească o disticție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în consolidarea carierei și a imaginii profesoinale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte în această perioadă de toată energia necesară, fie pentru a călători, fie pentru a planifica cu lux de amănunte o vacanță. Cei care studiază și învață vor reuși să se concentreze de minune pe ceea ce au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se pună în evidență printr-un mesaj transmis, printr-o informație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza energia în această perioadă pentru îmbunătățirea veniturilor. Nativii se vor lupta aprig pentru niște drepturi bănești care le revin dintr-un partaj, colaborare, asociere sau chiar moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza energia în această perioadă în două direcții, atât către partenerul de viață, cât și către partenerii de afaceri. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, însă, pe de altă parte, vor avea și șansa de a rezolva ceva ce ține de un parteneriat, poate chiar să semneze o colaborare nouă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă diplomație în dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor canaliza energia în această perioadă către locul de muncă. Nativii vor reuși să-și îndeplinească cu multă responsabilitate sarcinile de la locul de muncă și nu este exclus să facă o impresie bună superiorilor, care va avea urmări benefice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de sănătate foarte bună. Nativii care s-au confruntat până acum cu neplăceri în acest sector vor observa o ameliorarea vizibilă.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 14 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 17:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 16:23

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Autoritățíle trebuie să susțină femeile în antreprenoriat, iar Planul de Acțiuni aprobat de Guvern include mai multe măsuri pentru eliminarea dificultăților în acest proces. De asmenea, premierul Ion Chicu a declarat că susține și va susține promovarea femeilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 15:47

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute în Planul de Acțiuni al Guvernului, a fost discutat în cadrul unei ședințe convocată de premierul Ion Chicu și la care au participat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 14:41 de Ana Marchitan

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur Foto: Școala din Poroșcovo

Comunitatea izolată de români/volohi din Poroșcovo, o mică localitate din regiunea Transcarpatia, Ucraina, ar putea avea în curând o școala. Părintele Eftimie Mitra, sprijinul românilori/volohi din regiune a anunțat despre ultimile lucrări care au avut loc în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:46

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Familia Regala a Marii Britanii face angajari. Astfel, regina Elisabeta a II-a cauta o persoana care sa se ocupe de conturile de social media ale Casei de Windsor. Salariul este avantajos: 50.000 de lire sterline pe an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:41

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Potrivit meteorologilor, astazi, se prevede cer variabil. Presiunea atmosferica va fi scazuta. In urmatoarele zile vremea se va incalzi usor. In cursul noptii, in nord se asteapta 1 grade, ziua termometrele vor indica 10 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:38

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

O femeie din Australia a descoperit, printre ornamentele din bradul său împodobit, un piton de trei metri lungime. Leanne Chapman şi soţul ei, din Brisbane, Australia, s-au întors acasă şi au fost alertaţi de comportamentul neobişnuit al păsărilor din balcon. „Sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 Decembrie 2019, ora: 07:47

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

La 14 decembrie 1989 are loc o tentativă de organizare a unei manifestaţii anti-ceauşiste la Iaşi care este zădărnicită de forţele de represiune.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:32

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

Partidul Liberal propune crearea unei Mișcări Unioniste în Republica Moldova din care să facă parte toate formațiunile care optează pentru unirea cu România și care să participe în comun la alegerile parlamentare și la scrutinul prezidențial din anul viitor. Asemenea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:29

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Vremea o ia razna! Meteorologii promit temperaturi de până la 14 grade în săptămâna ce urmează și zile cu soare.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 14 Decembrie 2019, ora: 04:53

14 decembrie 1467 - Armata lui Ştefan cel Mare incendiază oraşului Baia (Moldova) şi atacă pe invadatorii unguri

La 14-15 decembrie 1467, noaptea, armata moldovenească (circa 12.000 de oşteni), comandată de Ştefan cel Mare, dă foc oraşului Baia, fosta capitală a Ţării Moldovei, şi atacă pe invadatorii unguri.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Decembrie 2019, ora: 03:14

Cum reduci porția de mâncare, dar să nu rămâi flămând!

Mestecaţi îndelung o bucată de pâine. La un moment dat, veţi simţi gustul dulce, semn că amidonul a fost descompus în glucoză. Aşa reduceţi porţiile imense de mâncare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)