Astăzi 21 August 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 14:45
Abonamente

Horoscop 23 Iulie 2019, ora 07:06

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IULIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, aducând lumină pe casa personalității.

Soarele, responsabil cu energia, va intra pe data de 23 iulie în zodia sa de domiciliu, în zodia Leu, locul unde se simte cel mai puternic și cel mai strălucitor. Tranzitul său va dura până în data de 23 august și ne va insufla, la modul general, inteligență, istețime, viclenie, voință, dar și noblețe și generozitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia în această perioadă către sectorul sentimental. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, cu copiii și va fi o perioadă în care interesul se va îndrepta către distracții și relaxare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să-și edscopere o pasiune ascunsă, să înceapă să cultive un hobby.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza energia în această perioadă către familie și locuință. Nativii vor simți nevoia mai mult ca niciodată să petreacă timp cu cei dragi, în special cu părinții. De asemenea, le aduce ocazia de a se ocupa de niște probleme care țin de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să pună la cale un plan de vacanță sau de renovare a locuinței.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în această perioadă să iasă în evidență prin comunicare. Nativii vor susține discursuri impecabile și se vor face apreciați de cei din jur prin capacitatea de a dialoga, de a transmite informația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie atenți la mesajele care vin către ei și care pot constitui răspunsuri la unele întrebări mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza energia în această perioadă către sectorul financiar. Nativii vor avea parte de rezervele necesare pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Determinarea lor le poate aduce bonusuri, prime și chiar o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli pentru că tind să exagereze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă în toată această perioadă de o energie ieșită din comun. Vor avea poftă de viață, chef de distracție și nu este exclus să-și schimbe look-ul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu epateze, mai ales să nu exagereze în manifestările autoritare față de ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în această perioadă către propria persoană. Nativii pot începe un amplu proces de meditare și conștientizare a trecutului și pot reuși să găsească soluții ingenioase la problemele cu care se confruntă, pot reuși să facă o schimbare care să pornească din interior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu-și consume energia în zone lipsite de interes.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își vor canaliza energia în această perioadă către prieteni. Nativii vor petrece mai mult timp cu cei din anturaj și vor avea ocazia să-și lărgească cercul de prieteni. Vor da dovadă de o sociabilitate deosebită și vor fi în centrul atenției. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai siguri pe ei în definirea unor aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza energia în această perioadă în direcția îndeplinirii unor obiective și aspirații profesionale. Nativii vor fi determinați să iasă în față și să se facă remarcați și nu este exclus să primească o disticție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în consolidarea carierei și a imaginii profesoinale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte în această perioadă de toată energia necesară, fie pentru a călători, fie pentru a planifica cu lux de amănunte o vacanță. Cei care studiază și învață vor reuși să se concentreze de minune pe ceea ce au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se pună în evidență printr-un mesaj transmis, printr-o informație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza energia în această perioadă pentru îmbunătățirea veniturilor. Nativii se vor lupta aprig pentru niște drepturi bănești care le revin dintr-un partaj, colaborare, asociere sau chiar moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza energia în această perioadă în două direcții, atât către partenerul de viață, cât și către partenerii de afaceri. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, însă, pe de altă parte, vor avea și șansa de a rezolva ceva ce ține de un parteneriat, poate chiar să semneze o colaborare nouă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă diplomație în dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor canaliza energia în această perioadă către locul de muncă. Nativii vor reuși să-și îndeplinească cu multă responsabilitate sarcinile de la locul de muncă și nu este exclus să facă o impresie bună superiorilor, care va avea urmări benefice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de sănătate foarte bună. Nativii care s-au confruntat până acum cu neplăceri în acest sector vor observa o ameliorarea vizibilă.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:45

Cabinetul de miniștri a aprobat lista laureaților Premiului Național, ediția 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:37

Premierul Maia Sandu ne-a obișnuit să prezideze ședințele de Guvern extrem de binedispusă, inclusiv cu zâmbetul pe buze, dar astăzi a afișat un ton grav pe tot parcursul ședinței Cabinetului de miniștri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:31

Consiliul Republican al PSRM a acceptat astăzi cererea lui Vladimir Țurcan prin care a renunțat la calitatea de membru al partidului. Despre a sta a anunțat Zinaida Greceanîi după ședința Consiliului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:23

Igor Dodon spune că nu este la curent cu decizia Guvernului de a desemna zilele de 23 şi 24 august zile de doliu şi că oricum concertul preconizat pentru data de 24 august va avea loc.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 21 August 2019, ora: 13:00

VIDEO LIVE /// 21 august, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

VIDEO LIVE /// 21 august, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 21 august, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:33

Lilian Carp din ACUM ar putea părăsi coaliția și cere demisia lui Vladimir Ţurcan de la preşedinţia CC sau demisia tuturor judecătorilor CC cu afiliere politică

Lilian Carp din ACUM ar putea părăsi coaliția și cere demisia lui Vladimir Ţurcan de la preşedinţia CC sau demisia tuturor judecătorilor CC cu afiliere politică

Deputatul blocului ACUM Lilian Carp solicită demisia lui Vladimir Ţurcan, ales preşedinte al Curţii constituţionale şi parcurgerea repetată a procesului de alegere a preşedintelui acestei instituţii, ori demisia celor care au ajuns în funcţia de judecător constituţional, deşi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:05

Trump îi sugerează lui Iohannis să fie UNIONIST? I-a făcut cadou o șapcă cu inscripția „MAKE ROMANIA GREAT AGAIN”

Trump îi sugerează lui Iohannis să fie UNIONIST? I-a făcut cadou o șapcă cu inscripția „MAKE ROMANIA GREAT AGAIN”

 Președintele Donald Trump i-a făcut cadou președintelui Klaus Iohannis o șapcă albă inscripționată cu mesajul ”Make Romania great again”, potrivit imaginilor furnizate de Administrația Prezidențială. Imaginile îl arată pe Iohannis probând șapca în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:01

Vicepreședintele Platformei DA cere demisia judecătorilor Curții Constituționale dar și a GUVERNANȚILOR

Vicepreședintele Platformei DA cere demisia judecătorilor Curții Constituționale dar și a GUVERNANȚILOR

Fostul ministru al Justiției în Guvernul Sandu, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Stanislav Pavlovschi, critică dur acțiunile colegilor săi aflați la guvernare, după situația care s-a creat la Curtea Constituțională (CC).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:00

VIDEO LIVE / Consiliul Republican al PSRM, în ședință (ora 12:00): „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

VIDEO LIVE / Consiliul Republican al PSRM, în ședință (ora 12:00): „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Partidul Socialiștilor din Republic Moldova (PSRM) anunță despre convocarea unei ședințe a Consiliului Republican al formațiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 11:56

Maia Sandu nu se lasă intimidată de socialiști și insistă să comemoreze pe 23 august victimele celor două regimuri CRIMINALE - COMUNIST și NAZIST

Maia Sandu nu se lasă intimidată de socialiști și insistă să comemoreze pe 23 august victimele celor două regimuri CRIMINALE - COMUNIST și NAZIST

Cabinetul de Miniștri va emite astăzi o dispoziție prin care data de 23 august este recunoscută drept Ziua europeană de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 11:35

A început înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare în circumscripțiile câștigate în februarie de Plahotniuc, Năstase, Sandu și Melnic

A început înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare în circumscripțiile câștigate în februarie de Plahotniuc, Năstase, Sandu și Melnic

Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi începe desemnarea și înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie curent în circumscripțiile electorale uninominale nr.17, 33, 48 și 50.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 10:43

Năstase nu vrea să se certe cu Dodon și să piardă puterea: „Majoritatea guvernamentală funcționează satisfăcător”

Majoritatea de guvernământ va putea menține echilibrul existent, dacă nimeni nu va „depăşi graniţele”. Declarația aparține liderului partidului Platformei DA, Andrei Năstase.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 10:17

Alte trei capete de acuzare pe numele lui Veaceslav Platon. A pus pe contul unei judecătoare a CSJ 300.000 de euro

Alte trei capete de acuzare pe numele lui Veaceslav Platon. A pus pe contul unei judecătoare a CSJ 300.000 de euro

Veaceslav Platon, condamnat la 25 de ani de închisoare, este învinuit de procurori pe alte trei capete de acuzare. Este vorba de fabricarea şi punerea în circulaţie a cardurilor false, în interesul organizaţiei criminale şi spălarea banilor - infracţiuni...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 10:02

Un partid politic aflat la guvernare cere ca o tranzacție dintre două companii private să nu fie „recunoscută” în investigațiilor de presă

Un partid politic aflat la guvernare cere ca o tranzacție dintre două companii private să nu fie „recunoscută” în investigațiilor de presă

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr cere nerecunoașterea procedurii prin care Ilan Shor a vândut 95% din compania Avia-Invest, care deține concesiunea Aeroportului, către o companie britanică, și reîntoarcerea obiectivului în gestiunea statului.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 August 2019, ora: 08:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 AUGUST 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 AUGUST 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscopul zilei de 21 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:51

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Războiul comercial dintre SUA și China își arată efectele mai devreme decât era așteptat, iar consecințele immediate sunt intrarea în recesiune a celor mai mari economii ale lumii.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 21 August 2019, ora: 00:40

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

Îndrăznesc să spun că Pactul Ribbentrop Molotov este în continuare în vigoare. Ruşii se apără spunând că înţelegerea dintre Hitler şi Stalin a fost denunţată de multă vreme, din 24 decembrie 1989. Doar că foarte puţini au citit documentul acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:27

Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Mihai Popuşoi: Andrei Năstase va fi candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, informează TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:25

Cacealmaua concursurilor mimate

Cacealmaua concursurilor mimate

Dezvăluirile judecătoarei Liuba Șova, despre modul cum a fost ales Vladimir Țurcan și anume că această „decizia a fost luată în altă parte” au declanșat un adevărat „tsunami politic”, scoțând în evidență toată splendoarea și ipocrizia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:10

Animalele în vis au o conotaţie aparte atât psihologică dar şi ezoterică, în principal datorită relaţiei în lanţul trofic pe care omul o are cu acestea. Iepurele este considerat un animal blând, în principiu, agil şi chiar sacru pentru unele popoare,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)