Astăzi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:00
Abonamente

Horoscop 23 Iunie 2019, ora 08:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IUNIE 2019. SCORPIONII SUNT IRASCIBILI ȘI NEATENȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion deranjează prin comportamentul lor agitat și nerăbdător.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec resimt nevoia de relaxare și vor evita toate activitățile cotidiene care le aduc chiar și cel mai mic grad de stres. Nativii nu vor avea chef să facă lucrurile pentru că așa trebuie, ci pentru că așa simt. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente de liniște și chiar o ușoară nepăsare față de tot cei înconjoară.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur petrec timp de calitate cu prietenii lor și abordează teme elevate, despre filozofie, credință, spiritualitate. Nativii vor prefera compania persoanelor cu care au ce discuta și de la care au de învățat ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le sprijină procesul de cunoaștere prin dialog și cercetare și le poate pune la dispoziție instrumentele necesare (cărți, cursuri, emisiuni, etc).


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au șansa să se pună în evidență, să fie aplaudați și remarcați într-un anume context. Nativii care participă la concursuri și competiții pot avea succes, chiar pot câștiga. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să se afirme. Moment al satisfacțiilor personae și profesionale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac resimt din plin apropierea de spiritualitate, de Divinitate și chiar de zona esoterică și mistică a vieții. Nativii vor căuta să se înconjoare de persoane înțelepte, să călătorească în astfel de scopuri, uneori chiar alegând izolarea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le favorizează momente de liniște, rugăciune și meditație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de mici beneficii materiale, uneori sub formă de cadouri, alteori sub formă de bonusuri sau câștiguri. Nativii sunt norocoși astăzi și chiar pot face investiții financiare bune. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să rezolve o situație legată de bani, poate să achite o datorie sau să li se returneze un împrumut acordat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară intră în conflicte serioase, dure și impactante cu persoana iubită. Nativii pot fi radicali, brutali și violenți în dialog și pot arunca cuvinte dure pe care să le regrete ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de calm în dialog, să apeleze la bunul simț și să nu ia decizii majore și radicale. Este un moment de impas care poate fi depășit cu înțelepciune.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță nu trec prin cea mai bună etapă din punct de vedere al sănătății. Nu este vorba de afecțiuni grave sau boli, însă starea psihică poate fi sensibilă și poate induce anxietate și oboseală majoră. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să renunțe la activitățile fizice solicitante și să caute relaxarea și odihna.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt irascibili, agitați și neatenți, dezorganizați. Nativii răsfrâng aceste stări asupra celor dragi și enervează prin comportamentul lor critic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce insomnii, tulburări de raționament, dureri de cap, chiar ușoare lovituri și sunt sfătuiți să-și controleze pornirile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de locuință în sensul că își doresc să restabilească armonia prin reorganizare și reamenajare. Nativii evită situațiile încordate și tensionate cu membrii familiei, făcând pe plac acolo unde nu se poate altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să pună mai mult preț pe odihnă și pe relaxare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pleacă într-o scurtă deplasare, plimbare, excursie cu scopul de a-și lămuri niște emoții, niște sentimente și stări care le amprentează gândirea și sufletul în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se liniștească în urma unui dialog sau în urma unui eveniment plăcut, posibil o reîntâlnire cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de situația financiară. Nativii fac calcule și socoteli, pun ordine în facturi și achită ceea ce este urgent. Sunt posibile discuții cu partenerul de viață în privința cheltuielilor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată, dar în unele cazuri poate fi vorba de o cheltuială neașteptată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și se simt energici, motivați, dar și mai sensibili, mai emoționali și mai sentimetali decât de obicei. Nativii pot fi mai deschiși în a-și exprima sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține puternic zona creativă și artistică și aceștia pot înregistra succese.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora: 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:35

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:30

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

 Federaţia Rusa se pregăteşte pentru o agresiune militară la scară largă împotriva Ucrainei, nu numai de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci de-a lungul întregii linii de frontieră ruso-ucrainene, a declarat vineri şeful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:16

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:15

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Winnow, dezvoltatorul soluţiei Winnow Vision, care ajută bucătarii să reducă la jumătate cantitatea de deşeuri alimentare, anunţă finalizarea unei runde de finanţare din seria B în valoare de 12 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, citat de agenţia de presă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:25

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniță a anunțat că nu își va da votul pentru Andrei Năstase, președintele partidului din fracțiunea căruia face parte în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:05

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile surprinse în parcarea unui centru comercial din Râmnicu-Vâlcea. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce încarcau mai multe baxuri de bere într-un microbuz școlar. Imaginile transmise de un telespectator către Digi24 fac acum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:56

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Octavian Ticu, candidatul partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone (NewsMaker.md) îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta”, scrie pe facebook, liderul USB, Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:42

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul promovează ”mătăniile inteligente”, conectate la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune lansate la începutul anului de Papa Francisc, anunţă Catholic News Agency. Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:33

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:26

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Deși plasticul îi e prieten umanității de peste jumătate de secol, utilizarea lui excesivă l-a transformat în dușman. Paiele de plastic ajung în ocean, în nasul broaștelor țestoase, pungile de plastic ajung în burțile balenelor, microparticulele de plastic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:22

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Hitesh Kumar Sirohi, un comerciant din districtul Bareilly din Uttar Pradesh, India, săpa un mormânt pentru fiica lui care a murit la naștere când s-a întâmplat ceva ieșit din comun. În momentul în care a lăsat bebelușul în pământ și se...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)