Astăzi 21 Iulie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:47
Abonamente

Horoscop 24 Iunie 2019, ora 08:51

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 IUNIE 2019. CAPRICORNII PRIMESC AVANSURI

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot primi avansuri de la un coleg de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec ar trebui să fie mai comunicativi cu colegii de muncă și cu superiorii pentru a nu risca să fie subclasați. Nativii se pot încăpățâna să nu ducă la bun sfârșit o sarcină, cu toate că șansele sunt de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente de tensionate în cuplu și nu este exclus să primească reproșuri de la persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o stare de confuzie la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor, dar și în relațiile de prietenie pe care le au. Nativii pot pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii profesionale și mai ales să evite dialogurile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni tec prin momente tensionate și confuze în relația cu persoana iubită. Poate este momentul să nu mai fie superficiali și visători și să vadă realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să poarte dialoguri interesante cu prietenii și chiar ar trebui să le asculte sfaturile obiective ale acestora, mai ales în privința vieții sentimentale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac trec printr-o stare de nemulțumire sufletească. Este posibil ca o serie de vise să nu se încadreze în realitatea cotidiană și să nu găsească resursele necesare pentru a le îndeplini. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie deschiși în dialog și să nu se ferească să discute trăirile cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au șansa de a se apropia de o persoană care le place, de care sunt îndrăgostiți și la care râvnesc, foarte probabil fiind ca aceasta să facă parte din cercul de prieteni sau să fie cunoscută în timpul unei ieșiri în grup. Nativii pot fi, însă suspicioși și ușor temători în recunoașterea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se iluzioneze și să nu viseze cu ochii deschiși. Pașii mici sunt cei mai siguri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară tind să fie impunători, mândri și orgolioși în relația cu cei din jur și astfel să deranjeze. Cu această atitudine pot fi îndepărtați din cercul de prieteni, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai maleabili și mai subtili în manipularea celor din jur. Diplomația le poate sava imaginea și îi poate scoate din impas.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin confuzii în privința persoanei iubite. Posibil ca ei să se iluzioneze peste măsură și partenerul să nu le răspundă cu același entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să accepte provocarea unui dialog sincer și să dea dovadă de echilibru. Lucrurile nu sunt așa rele cum par la prima vedere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi și pot da naștere unor adevărate opere de artă. În plus, zona de studiu este bine aspectată și pot avea parte de realizări, de succes Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai vigilenți în zona financiară. Au șanse de a câștiga o sumă de bani dacă-și pun mintea la contribuție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot ciocni destul de serios de niște vise care tind să nu reflecte realitatea. Nativii pot avea parte de dialoguri tensionate cu persoana iubită și nu este exclus ca un secret să iasă la iveală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și să nu lase emoțiile să le copleșească gândirea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de discuții la locul de muncă care vizează viața personală. Fie un coleg le face avansuri și se lasă duși de val, fie un superior îi trage la răspundere pentru că lasă viața sentimentală să le amprenteze ritmul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce trăiri emoționale puternice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și administrează finanțele. Nativii tind să se iluzioneze de un proiect și să facă o investiție riscantă. De evitat jocurile de noroc și alte acțiuni de acest profil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să ceară sfatul partenerului de viață dacă vor să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de momente de confuzie în relația cu persoana iubită. Nativii ar trebui să caute luciditatea în dialog și să nu se ferească să abordeze subiecte mai delicate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se sfătuiască cu partenerul, să se consulte și să nu ia decizii de capul lor pentru că pot fi greșite și pot aduce tensiuni în cuplu. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 15:47

FRATELE lui Igor Dodon are AFACERI cu Chaika / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX

FRATELE lui Igor Dodon are AFACERI cu Chaika /  Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX Foto: Dodon și Chaika

Fratele mai mic al președintelui R. Moldova Igor Dodon, Alexandru Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei rusești ”Archpley Development”, a omului de afaceri și politicianului Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, care este și președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Comentariu 21 Iulie 2019, ora: 12:48 de Silviu Tănase

Istoria unei fotografii trucate

Istoria unei fotografii trucate Din editia print

Ieri liniștea onlinului de pe malurile Bâcului a fost tulburată de o poză unde Premierul Maia Sandu își ține discursul la ceremonia de investire a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, pe fundalul drapelului rusesc. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 12:13

ULTIMA ORĂ / Valeriu Munteanu a fost ales Președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia” (VIDEO)

ULTIMA ORĂ / Valeriu Munteanu a fost ales Președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia” (VIDEO)

Valeriu Munteanu, fost vicepreședinte al Partidului Liberal și ex-ministru al Mediului, a fost ales președinte al partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, anterior partidul „Mișcarea Acțiunea Europeană”, relansat astăzi, 21 iulie, care va avea drept scop Unirea R....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:43

Originile tulburării de alimentare anorexia nervoasă se regăsesc atât în minte cât și în corp, potrivit unui studiu internațional. Anorexia este văzută ca o boală psihică gravă. Dar medicii de la King’s College din Londra au arătat că schimbările legate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:39

 Meghan Markle și prințul Harry au primit numeroase critici pentru că au decis să-și crească fiul fără să respecte tradiția regală. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a le-a dat binecuvântarea! Dar, potrivit unui expert regal, există un singur lucru pe care suverana...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:33

Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu a subliniat faptul că nu partidele politice ar trebui să ia o decizie în ceea ce privește unirea Moldovei și României.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:31

 Camioneta care-i transporta pe migranţi a ieşit de pe autostradă lângă localitatea Demir Kapija şi a plonjat într-un şanţ de 14 metri adâncime, a transmis postul de radio A1 din Macedonia de Nord, citând surse judiciare. Printre răniţi sunt şi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:26

Autorităţile dintr-un sat din Elveţia, aflat în apropierea graniţei cu Italia, au scos case la vânzare la preţul de 1 dolar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:10

Un lucru pe care toţi cetăţenii Uniunii Europene îl au în comun e un paşaport cu însemnele UE. Însă, aşa cum cei înstăriţi pot cumpăra haine de ultima modă pe eleganta Via dei Condotti, din Roma, investitori străini bogaţi, în principal ruşi, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:08

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro România, are comentarii acide, pe Facebook, la interviul pe care un alt fost premier, Dacian Cioloș, l-a acordat vineri seară emisiunii „24/7” de la Digi24. Dacian Cioloș a convenit cu Dan Barna, prezidențiabilul USR, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 09:47

Peste 20.000 de ruși au cerut la Moscova ALEGERI LIBERE, după ce zeci de candidați au fost eliminați abuziv din cursă

Peste 20.000 de ruși au cerut la Moscova ALEGERI LIBERE, după ce zeci de candidați au fost eliminați abuziv din cursă

Peste 20.000 de persoane s-au adunat sâmbătă pe un larg bulevard din centrul Moscovei pentru a cere alegeri locale libere şi corecte, transmite AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 09:26

Alegeri legislative în Ucraina: Partidul lui Zelenski ar putea câștiga majoritatea care să-i permită să guverneze singur

Alegeri legislative în Ucraina: Partidul lui Zelenski ar putea câștiga majoritatea care să-i permită să guverneze singur

Ucrainenii au început duminică să voteze în cadrul alegerilor legislative anticipate al căror favorit este partidul noului preşedinte Volodimir Zelenski. Formaţiunea recent creată şi denumită 'Slujitorul poporului' - după numele unui serial televizat în care Zelenski...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 09:24

PDM și-a AMÂNAT Congresul, în cadrul căruia urma să aleagă noua conducerii

PDM și-a AMÂNAT Congresul, în cadrul căruia urma să aleagă noua conducerii

Membrii Consiliului Politic Naţional al PDM s-au întrunit ieri în şedinţă. Democrații au făcut o analiză a situaţiei social-politice din ţară, după ce Partidul Democrat a cedat guvernarea.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Iulie 2019, ora: 09:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IULIE 2019. PEȘTII CAUTĂ SPIRITUALITATEA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IULIE 2019. PEȘTII CAUTĂ SPIRITUALITATEA

Horoscopul zilei de 21 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Iulie 2019, ora: 08:25

SECRET DE STAT / MOLDOVA în anul 1947. CANIBALISM în socialism sau peste 300 000 de MORȚI

SECRET DE STAT / MOLDOVA în anul 1947. CANIBALISM în socialism sau peste 300 000 de MORȚI

Este binecunoscut faptul că foamea din 1947 a fost un rezultat al deciziilor și acțiunilor regimului sovietic. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 21 Iulie 2019, ora: 00:10

Uleiul de măsline este bogat în fitonutrienti, vitamine (A, B1, B2, C, D, E, K,), acizi graşi omega 3 şi omega 6, fiind ideal pentru gătit pentru că nu îşi pierde proprietăţile la încălzire decât la peste 210 grade Celsius", ne spune prof. dr. Gheorghe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 00:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2019, ora: 10:51

ATENȚIE / Un nou val de caniculă LOVEȘTE Europa. Meteorologii anunță o anomalie meteo

ATENȚIE / Un nou val de caniculă LOVEȘTE Europa. Meteorologii anunță o anomalie meteo

Un nou val de căldură lovește Europa începând de luni, 22 iulie, temperaturile urmând să ajungă în unele țări și până la 42 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2019, ora: 10:18

Statul va plăti 7600 de euro pentru „consultanță și evaluare” a privatizării Air Moldova, Tutun-CTC și Gările Auto

Statul va plăti 7600 de euro pentru „consultanță și evaluare” a privatizării Air Moldova, Tutun-CTC și Gările Auto

Parlamentul caută agenții private care prestează servicii de consultanță pentru evaluarea modului de pregătire și desfășurare a privatizării companiei aeriene „Air Moldova”, a vânzării „Tutun-CTC” și a concesionării întreprinderii „Gările...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2019, ora: 08:46

AgroMeteo: Cer variabil și maxime de până la 31 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi, 19 iulie, cer variabil. Maxima termică va urca până la 31 de grade Celsius. Vremea va continuă să fie frumoasă, senină şi caldă. Vântul va sufla domol din Vest, iar presiunea atmosferică va fi normală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 20 Iulie 2019, ora: 08:27

Un politolog şi un general german avertizează: Rusia ar putea declanşa un „atac-surpriză“ în regiunea Mării Negre, ţările baltice, Polonia sau Ucraina

Un politolog şi un general german avertizează: Rusia ar putea declanşa un „atac-surpriză“ în regiunea Mării Negre, ţările baltice, Polonia sau Ucraina

Rusia continuă să se doteze cu rachete „interzise“ şi se pregăteşte de războaie regionale limitate în Europa, scrie publicaţia germană „Die Welt“, pe baza raportului unui politolog şi al unui general german în retragere.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Iulie 2019, ora: 07:36

Horoscopul zilei de 20 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 20 Iulie 2019, ora: 06:03

Se împlinesc 92 de ani de când Regele Mihai a urcat pe tronul României. S-a întâmplat în 20 iulie 1927, când Principele Moștenitor Mihai avea doar 6 ani. Urcarea pe tron a unui copil a impresionat o lume întreagă. 

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 20 Iulie 2019, ora: 06:03

Vara, mai ales in week-end-urile insorite, ne mutam bucataria afara, la gratar. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)