Astăzi 20 Iulie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la 19 Iulie 2019
Abonamente

Horoscop 24 Iunie 2019, ora 08:51

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 IUNIE 2019. CAPRICORNII PRIMESC AVANSURI

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot primi avansuri de la un coleg de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec ar trebui să fie mai comunicativi cu colegii de muncă și cu superiorii pentru a nu risca să fie subclasați. Nativii se pot încăpățâna să nu ducă la bun sfârșit o sarcină, cu toate că șansele sunt de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente de tensionate în cuplu și nu este exclus să primească reproșuri de la persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o stare de confuzie la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor, dar și în relațiile de prietenie pe care le au. Nativii pot pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii profesionale și mai ales să evite dialogurile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni tec prin momente tensionate și confuze în relația cu persoana iubită. Poate este momentul să nu mai fie superficiali și visători și să vadă realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să poarte dialoguri interesante cu prietenii și chiar ar trebui să le asculte sfaturile obiective ale acestora, mai ales în privința vieții sentimentale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac trec printr-o stare de nemulțumire sufletească. Este posibil ca o serie de vise să nu se încadreze în realitatea cotidiană și să nu găsească resursele necesare pentru a le îndeplini. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie deschiși în dialog și să nu se ferească să discute trăirile cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au șansa de a se apropia de o persoană care le place, de care sunt îndrăgostiți și la care râvnesc, foarte probabil fiind ca aceasta să facă parte din cercul de prieteni sau să fie cunoscută în timpul unei ieșiri în grup. Nativii pot fi, însă suspicioși și ușor temători în recunoașterea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se iluzioneze și să nu viseze cu ochii deschiși. Pașii mici sunt cei mai siguri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară tind să fie impunători, mândri și orgolioși în relația cu cei din jur și astfel să deranjeze. Cu această atitudine pot fi îndepărtați din cercul de prieteni, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai maleabili și mai subtili în manipularea celor din jur. Diplomația le poate sava imaginea și îi poate scoate din impas.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin confuzii în privința persoanei iubite. Posibil ca ei să se iluzioneze peste măsură și partenerul să nu le răspundă cu același entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să accepte provocarea unui dialog sincer și să dea dovadă de echilibru. Lucrurile nu sunt așa rele cum par la prima vedere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi și pot da naștere unor adevărate opere de artă. În plus, zona de studiu este bine aspectată și pot avea parte de realizări, de succes Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai vigilenți în zona financiară. Au șanse de a câștiga o sumă de bani dacă-și pun mintea la contribuție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot ciocni destul de serios de niște vise care tind să nu reflecte realitatea. Nativii pot avea parte de dialoguri tensionate cu persoana iubită și nu este exclus ca un secret să iasă la iveală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și să nu lase emoțiile să le copleșească gândirea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de discuții la locul de muncă care vizează viața personală. Fie un coleg le face avansuri și se lasă duși de val, fie un superior îi trage la răspundere pentru că lasă viața sentimentală să le amprenteze ritmul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce trăiri emoționale puternice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și administrează finanțele. Nativii tind să se iluzioneze de un proiect și să facă o investiție riscantă. De evitat jocurile de noroc și alte acțiuni de acest profil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să ceară sfatul partenerului de viață dacă vor să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de momente de confuzie în relația cu persoana iubită. Nativii ar trebui să caute luciditatea în dialog și să nu se ferească să abordeze subiecte mai delicate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se sfătuiască cu partenerul, să se consulte și să nu ia decizii de capul lor pentru că pot fi greșite și pot aduce tensiuni în cuplu. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 17:33

Deputata din partea Partidului Democrat, Otilia Drăguțanu, și-a depus mandatul de parlamentar. Anunțul a fost făcut ăe contul său de Facebook, în textul căruia soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, afirmă că „eu nu sunt pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:33

FLASH /// Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

FLASH /// Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu a subliniat faptul că nu partidele politice ar trebui să ia o decizie în ceea ce privește unirea Moldovei și României.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:26

Dodon s-a întâlnit cu un grup de deputați... RUȘI, EVIDENT!!!

Dodon s-a întâlnit cu un grup de deputați... RUȘI, EVIDENT!!!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu delegația Parlamentului rus, formată din adjunctul președintelui Dumei de Stat a FR, Olga Epifanova, și președintele comitetului Consiliului Federației pentru relații externe, Konstantin Kosacev.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:16

ULTIMA ORĂ /// USR și PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidențiale. Cioloș, propunerea de premier

ULTIMA ORĂ /// USR și PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidențiale. Cioloș, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidențiale, iar Dacian Cioloș este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor două partide. Decizia urmează a fi validată și de forurile de conducere ale formațiunilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 15:10

RECORD. Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani

RECORD. Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani, stabilind un record global, potrivit celui mai recent raport lunar din domeniul climatic dat joi publicităţii de Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică (NOAA) din SUA, potrivit Reuters şi DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 15:02

ULTIMA ORĂ / Cutremur de 5.3 grade în Grecia. Seismul s-a resimțit puternic și în București, oamenii ieșind pe străzi, panicați (19 iulie)

ULTIMA ORĂ / Cutremur de 5.3 grade în Grecia. Seismul s-a resimțit puternic și în București, oamenii ieșind pe străzi, panicați (19 iulie)

Un cutremur cu magnitudinea de 5.3 grade pe scara Richter a avut loc vineri în zona oraşului grec Atena, anunţă Centrul European de Geofizică. Seismul s-a resimțit puternic și în Capitala Greciei, fiind primul cutremur mai mare care lovește orașul din 1999 și până acum.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 14:05

Un incendiu puternic a avut loc în urmă cu puţin timp la un restaurant din Bucureşti. Oamenii din interior s-au evacuat rapid şi au ieşit fugind din clădire.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 14:02

Un cuplu din Sankt Petersburg, Rusia, întreţinea relaţii sexuale la fereastra unui apartament de la etajul 9, când nenorocirea s-a întâmplat – au căzut împreună, însă doar bărbatul a supravieţuit datorită femeii care i-a ameliorat impactul, scrie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 13:52

Declarația Henley & Partners privind optimizarea Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție

Declarația Henley & Partners privind optimizarea Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție

După constituirea noului guvern al Republicii Moldova, oficiul de implementare a Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiții (MCBI) a purtat un dialog pozitiv cu noii miniștri. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 13:48

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Femeile cărora li se refuză accesul la un avort sunt susceptibile de a dezvolta probleme de sănătate pe termen lung, sugerează o nouă cercetare. Studiul, realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, a constatat că femeile ale căror cereri au fost respinse au raportat rate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:47

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru Dodon / Presa rusă dezvăluie că fratele președintelui are „afaceri” cu Chaika / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru Dodon / Presa rusă dezvăluie că fratele președintelui are „afaceri” cu Chaika /  Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX Foto: Dodon și Chaika

Fratele mai mic al președintelui R. Moldova Igor Dodon, Alexandru Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei rusești ”Archpley Development”, a omului de afaceri și politicianului Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, care este și președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:10

Dorin Chirtoacă: Domnule Socor, nu vreți să va uitați în oglindă, poate Dvs. aduceți a fantomă care bântuie Moldova de vreo ultimii 20 de ani?

Ati uitat cum l-ati ridicat in slavi pe Voronin, de ne apuca greata, si va inchinati lui ca la sfintele moaste, in timp ce noi luptam cu el si cu regimul lui?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:53

Conceptul se “narațiune/narațiuni” vine de multe ori în contextul eforturilor de dezinformare pro-Kremlin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:39

Parlamentul a votat astăzi în două lecturi proiectul de modificare a Legii cu privire la asigurări, care permite brokerilor de asigurare și agenților de asigurări să revină în circuitul distribuirii produselor obligatorii RCA și Cartea Verde, după ce au fost excluși din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:28

Un băiețel de 11 ani a fost mușcat zilele trecute de un maidanez, în Stăuceni. Copilul a fost internat în spital, cu halucinații și febră, însă nu a supraviețuit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:22

Poliamoria este practica, starea sau capacitatea de a avea, în același timp, mai multe relații de iubire sexuale în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Iar fiica de 18 ani a actorilor Will Smith și Jada Pinket-Smith nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:59

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

Totul la inceput parea sa fie o banala sinuzita, insa acum s-a transformat intr-un calvar de nedescris.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:43

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

 Partidul Politic "APEL" invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea Partidului Politic APEL”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:39

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi ale grupului de urmărire penală în cadrul unei cauze penale, iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite produse şi mărfuri. Operațiunea se desfășoară la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:35

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) și fracțiunea „ACUM Platformei Demnitate și Adevăr” în Parlament și-au ales conducători noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:45

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ! Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ! Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ!  Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ!  Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

Conform unui document OFICIAL al MT (prezentat la CM POIM în iulie 2019) din lista proiectelor majore ce vor fi transmise la CE în 2019 fac parte: 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:32

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

„Analistul internațional” îi consideră pe Usatîi și Chirtoacă politicieni ratați dar îl laudă pe Igor Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)