Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 16 Noiembrie 2019
Abonamente

Horoscop 24 Iunie 2019, ora 08:51

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 IUNIE 2019. CAPRICORNII PRIMESC AVANSURI

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot primi avansuri de la un coleg de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec ar trebui să fie mai comunicativi cu colegii de muncă și cu superiorii pentru a nu risca să fie subclasați. Nativii se pot încăpățâna să nu ducă la bun sfârșit o sarcină, cu toate că șansele sunt de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente de tensionate în cuplu și nu este exclus să primească reproșuri de la persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o stare de confuzie la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor, dar și în relațiile de prietenie pe care le au. Nativii pot pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii profesionale și mai ales să evite dialogurile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni tec prin momente tensionate și confuze în relația cu persoana iubită. Poate este momentul să nu mai fie superficiali și visători și să vadă realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să poarte dialoguri interesante cu prietenii și chiar ar trebui să le asculte sfaturile obiective ale acestora, mai ales în privința vieții sentimentale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac trec printr-o stare de nemulțumire sufletească. Este posibil ca o serie de vise să nu se încadreze în realitatea cotidiană și să nu găsească resursele necesare pentru a le îndeplini. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie deschiși în dialog și să nu se ferească să discute trăirile cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au șansa de a se apropia de o persoană care le place, de care sunt îndrăgostiți și la care râvnesc, foarte probabil fiind ca aceasta să facă parte din cercul de prieteni sau să fie cunoscută în timpul unei ieșiri în grup. Nativii pot fi, însă suspicioși și ușor temători în recunoașterea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se iluzioneze și să nu viseze cu ochii deschiși. Pașii mici sunt cei mai siguri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară tind să fie impunători, mândri și orgolioși în relația cu cei din jur și astfel să deranjeze. Cu această atitudine pot fi îndepărtați din cercul de prieteni, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai maleabili și mai subtili în manipularea celor din jur. Diplomația le poate sava imaginea și îi poate scoate din impas.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin confuzii în privința persoanei iubite. Posibil ca ei să se iluzioneze peste măsură și partenerul să nu le răspundă cu același entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să accepte provocarea unui dialog sincer și să dea dovadă de echilibru. Lucrurile nu sunt așa rele cum par la prima vedere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi și pot da naștere unor adevărate opere de artă. În plus, zona de studiu este bine aspectată și pot avea parte de realizări, de succes Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai vigilenți în zona financiară. Au șanse de a câștiga o sumă de bani dacă-și pun mintea la contribuție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot ciocni destul de serios de niște vise care tind să nu reflecte realitatea. Nativii pot avea parte de dialoguri tensionate cu persoana iubită și nu este exclus ca un secret să iasă la iveală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și să nu lase emoțiile să le copleșească gândirea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de discuții la locul de muncă care vizează viața personală. Fie un coleg le face avansuri și se lasă duși de val, fie un superior îi trage la răspundere pentru că lasă viața sentimentală să le amprenteze ritmul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce trăiri emoționale puternice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și administrează finanțele. Nativii tind să se iluzioneze de un proiect și să facă o investiție riscantă. De evitat jocurile de noroc și alte acțiuni de acest profil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să ceară sfatul partenerului de viață dacă vor să ia decizii majore.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de momente de confuzie în relația cu persoana iubită. Nativii ar trebui să caute luciditatea în dialog și să nu se ferească să abordeze subiecte mai delicate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se sfătuiască cu partenerul, să se consulte și să nu ia decizii de capul lor pentru că pot fi greșite și pot aduce tensiuni în cuplu. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:29

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Un automobil a intrat violent intr-un TIR, in aceasta noapte, pe soseaua Balcani. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:26

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:23

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chişinău a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului, după ce a încercat să se sinucidă, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc la un liceu din Capitală, în urmă cu câteva zile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:21

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Se pare că odată cu noul Guvern Chicu, prin numirea unui personaj suspect la funcția de ministru al Educației, Cercetării și Culturii; Republica Moldova va face un pas înapoi. Corneliu Popovici este unul dintre autorii de tristă faimă ai manualelor de istorie integrată, repartizate în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:19

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a solicitat Autorităţii Electorale Permanente modificarea adreselor unor secţii de votare organizate în străinătate în contextul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, ca urmare a unor situaţii obiective....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 08:10

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

 Fostul consilier prezidențial și expert în securitate națională din România, Iulian Fota, susține că odată cu instalarea președintelui României pentru un al doilea mandat, ar trebui acordată o atenție specială situației din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 07:44

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

 În această seară am aflat cu multă întristare despre plecarea în veșnicii a Dlui Vadim Hotineanu. Am avut onoarea să-l cunosc pe Dl Hotineanu cu 21 de ani în urmă. De-a lungul acestor ani am reușit să clădim o relație bună de prietenie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:19

Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere în Marea Britanie. Un sfert dintre aceștia s-au înregistrat doar în luna octombrie. Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:12

Durerea de călcâie apare din ce în ce mai des și în majoritatea cazurilor nu este cauzată de o accidentare. La început poate fi de o intensitate redusă, dar este posibil să devină severă și să te împiedice să te miști liber. Durerea de călcâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:58

Acești nativi nu suportă oamenii falși, trădătorii și mincinoșii, prin urmare vor deveni dușmani de temut când au de-a face cu astfel de persoane. Descoperă cele patru zodii pe care nu le superi niciodată: Taur Nativii din zodia Taur sunt toleranți și pot trece cu vederea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:48

Un copil supradotat din Belgia e pe cale să-şi ia diploma de licenţă la doar 9 ani. Laurent Simons studiază inginerie electrică la Universitatea Tehnologică din Eindhoven – un curs apreciat ca fiind foarte solicitant chiar şi de studenţii mai în vârstă. Laurent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:37

 Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:33

Doi indivizi suspectaţi de implicare într-un plan de asasinare a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, au fost inculpaţi vineri pentru activităţi teroriste, informează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:32

 A decedat medicul Vladimir Hotineanu. Este „o pierdere imensă pentru întreaga comunitate medicală din Republica Moldova. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-un mesaj al Spitalului „Repromed”.

( ) Citeşte tot articolul

Eveniment 15 Noiembrie 2019, ora: 17:38

O piesă care a făcut istorie va fi repusă în scenă la Chișinău. Legendarul actor român Florin Piersic și inconfundabila Medeea Marinescu invită la spectacolul ”Străini în noapte”, în regia maestrului Radu Beligan.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)