Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 SEPTEMBRIE 2019. SCORPIONII APELEAZĂ LA TEHNICI DE MANIPULARE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Este o zi favorabilă ca cei născuți în zodia Berbec să-și canalizeze mai mult atenția către copii sau, dacă nu sunt părinți, către activitățile care le aduc satisfacție, posibil sportive, creative. Nativii au intuiție bună și vor ști să ofere sfaturi înțelepte celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai mult simț de răspundere vizavi de o relație, de o poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o stare de bună dispoziție care le poate afecta modul de relaționare cu cei din jur. Entuziasmul exagerat îi poate pune într-o lumină defavorabilă și pot părea ușor superficiali. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de răsturnări de situație neașteptate, deci multă prudență și precauție în acțiuni.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se pierde în dialoguri neimportante, pe teme banale, care să le consume energia inutil. Nativii sunt sfătuiți să-și facă un program atent și să-l urmeze, mai ales dacă sunt presați de timp. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă responsabilitate în îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Nu este cea mai bună zi din punct de vedere al sănătății. Nivelul de energie poate fi scăzut, iar cei născuți în zodia Rac pot întâmpina dificultăți în rezolvarea sarcinilor la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie calmi și să nu se lase acaparați de sarcini care nu le revin și nu corespund cu fișa postului.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu se frământă cu privire la o situație profesională, financiară sau legată de zona afacerilor personale. Nativii își doresc să fie pe cont propriu, însă dacă un plan nu este deja demarat în acest sens, stresul construirii unei temelii acum va fi mult prea mare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere răbdare și asumarea unor riscuri necesare cu mai multă încredere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia să facă niște schimbări în interior, în profunzimea gândurilor, însă mulți nu vor realiza de unde vine acest disconfort pe care-l resimt vizavi de propria lor persoană și vor opta pentru schimbări exterioare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă odihnă și mai multă atenție la alimentație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Se cere foarte multă atenție în zona profesională, mai exact în cazul celor născuți în zodia Balanță care astăzi au de negociat contracte și semnat acte. Nu este cea mai favorabilă zi pentru aceste activități, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere prudență. Nativii trebuie să citească de mai multe ori înainte de a semna ceva, de a aproba ceva deoarece ar putea fi păcăliți.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă astăzi de descoperirea laturii ascunse, fie a partenerilor de afaceri, a colegilor de muncă, fie a persoanei iubite. Nativii ar putea avea parte de o surpriză mai puțin plăcută dacă vor intra în profunzimile unei astfel de situații. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu folosească niște informații pe care le dețin pentru a manipula sau șantaja pe cineva. Totul se poate întoarce împotriva lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Este o zi favorabilă negocierilor, investițiilor, discuțiilor legate de obținerea unei aprobări, unui aviz, iar cei din zodia Săgetător ar trebui să profite de context, mai ales dacă acesta are legătură cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare, posibil în interes de afaceri, profesional.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Relația cu rudele se poate îmbunătăți considerabil în urma unui dialog calm și emoțional, iar cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să nu forțeze norocul. Pe de altă parte, aerul indiferent pe care-l manifestă în fața unor prieteni sau chiar a persoanei iubite poate fi deranjant și horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de tensiuni și conflicte cu aceștia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să intre în discuții contradictorii cu membrii familiei, mai ales cu părinții sau cu persoanele în vârstă. Situații nerezolvate din trecut pot ieși acum la suprafață și nativii vor fi oarecum forțați să le rezolve. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să dea dovadă de mai mult respect, dar mai ales de înțelegere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 septembrie 2019
Se întrevăd nu neapărat probleme financiare, cât disconfort general și nemulțumiri legate de o situație în care cei născuți în zodia Pești vor fi puși din cauza banilor. Nativii pot fi trași la răspundere cu privire la modul în care s-a cheltuit sau investit o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă responsabilitate cu privire la sectorul financiar. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *