Astăzi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:00
Abonamente

Horoscop 25 Iunie 2019, ora 06:02

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 IUNIE 2019. TAURII DEVIN IRASCIBILI ȘI ANTISOCIALI

Marime Font

Horoscopul zilei de 25 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot avea insomnii și ca urmare pot deveni irascibili și antisociali.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor zodiacal, iar acest aspect îi va binecuvânta cu energie, bună dispoziție și determinare. Nativii vor avea chef de muncă și vor fi motivați să iasă în față, să se facă remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce atât forță fizică, cât și psihică.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur se pot confunta că stări de irascibilitate, insomnii și chiar dureri de cap de natură să le afecteze capacitatea de concentrare și cheful de muncă. Nativii pot deveni antisociali și, în plus, pot avea o viziune distorsionată asupra realității. Nu este exclus să se întoarcă în trecut pentru a vedea ce decizie, părere au avut atunci și cum au acționat în situații asemănătoare cu cele pe care le traversează acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se odihnească mai mult și să evite stresul.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de conflicte cu persoanele din anturaj, în special cu prietenii noi intrați în grup. Diferențele de principii se pot manifesta brutal, prin replici acide și ironice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute echilibrul în comunicare, inclusiv în dialogul cu persoana iubită, care poate fi, cel puțin, tensionat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac se zbat să obțină un beneficiu profesional, poate și financiar, o mărire de salariu sau un comision, o primă. Nativii vor fi epuizați de contextele create și care îi implică chiar și fătă voia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că este posibil ca erori mai vechi, greșeli profesionale din trecut să iasă acum la suprafață și să ceară reeditare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu nu se simt în apele lor astăzi. Nativii întâmpină piedici în desfășurarea activităților curente, posibile critici la locul de muncă și neclarități legate de statutul lor. de funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot fi împiedicați să se afirme profesional. Cineva le poate pune bețe în roate, îi poate vorbi pe la spate. Situații din trecut se pot reactualiza pentru a fi rezolvate și depășite.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea astăzi niște probleme de natură financiară care să-i pună în dificultate, chiar în imposibilitatea de a-și rezolva o situație, de a-și achita o datorie, un bun achiziționat anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce inclusiv cheltuieli neprevăzute. De preferat să nu facă împrumuturi mari și să apeleze la persoane de încredere, poate la membrii familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șanse foarte mari să greșească într-o declarație, să facă o mărturisire eronată, să încurce niște informații, să se piardă în timpul unui discurs, să dezvăluie un secret. Zona de comunicare nu este foarte bine aspectată și horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite toate expunerile în public de acest gen.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trec prin stări de nervozitate, irascibilitate și nu este exclus să se confrunte cu probleme de sănătate din acest motiv. Nativii cu greu se concentrează pe ceea ce au de făcut la muncă și starea de apatie îi va însoți întreaga zi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite situațiile încordate și tensionate, mai ales dacă se confruntă co afecțiuni de natură cardiovasculară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător intră în discuții contradictorii cu persoana iubită sau cu copiii. Tensiunile pot lua naștere de la atitudinea diferită pe care părinții o au asupra creșterii și educării celor mici. Posibile dezamăgiri și nereguli în această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite activitățile fizice solicitante. Risc de accidentare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de neînțelegeri, discuții în contradictoriu și tensiuni duse la extrem cu membrii familiei. Posibil ca la mijloc să fie vorba de o sumă de bani, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul familiei sau chiar despre o moștenire, un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu răspundă la provocări și să aibă răbdare pentru a aborda această temă mai târziu, când contextul astrologic se mai detensionează.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o scăpare nervoasă în timpul unui dialog sau pot arunca cuvinte negândite și armonia cu cei din jur se va strica. Nativii sunt orgolioși., mândri și foarte aroganți, chiar autoritari în comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să caute echilibrul dacă-și doresc să încheie ziua cu zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi nevoiți de un context să scoată o sumă de bani din buzunar, să achite urgent o factură, o datorie, un serviciu. Posibile dezechilibre financiare de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot deveni tensionate relațiile cu cei din jur și este de preferat să evite să pună gaz pe foc prin abordarea unor subiecte de dialog delicate. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora: 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:35

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:30

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

 Federaţia Rusa se pregăteşte pentru o agresiune militară la scară largă împotriva Ucrainei, nu numai de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci de-a lungul întregii linii de frontieră ruso-ucrainene, a declarat vineri şeful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:16

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:15

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Winnow, dezvoltatorul soluţiei Winnow Vision, care ajută bucătarii să reducă la jumătate cantitatea de deşeuri alimentare, anunţă finalizarea unei runde de finanţare din seria B în valoare de 12 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, citat de agenţia de presă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:25

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniță a anunțat că nu își va da votul pentru Andrei Năstase, președintele partidului din fracțiunea căruia face parte în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:05

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile surprinse în parcarea unui centru comercial din Râmnicu-Vâlcea. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce încarcau mai multe baxuri de bere într-un microbuz școlar. Imaginile transmise de un telespectator către Digi24 fac acum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:56

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Octavian Ticu, candidatul partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone (NewsMaker.md) îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta”, scrie pe facebook, liderul USB, Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:42

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul promovează ”mătăniile inteligente”, conectate la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune lansate la începutul anului de Papa Francisc, anunţă Catholic News Agency. Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:33

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:26

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Deși plasticul îi e prieten umanității de peste jumătate de secol, utilizarea lui excesivă l-a transformat în dușman. Paiele de plastic ajung în ocean, în nasul broaștelor țestoase, pungile de plastic ajung în burțile balenelor, microparticulele de plastic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:22

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Hitesh Kumar Sirohi, un comerciant din districtul Bareilly din Uttar Pradesh, India, săpa un mormânt pentru fiica lui care a murit la naștere când s-a întâmplat ceva ieșit din comun. În momentul în care a lăsat bebelușul în pământ și se...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)