Astăzi 17 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 19:51
Abonamente

Horoscop 25 Septembrie 2019, ora 08:41

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 SEPTEMBRIE 2019. LEII SUNT MOTIVAȚI SĂ-ȘI ATINGĂ UN SCOP

Marime Font

Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor fi motivați să-și ducă la bun final un plan.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Entuziasmul de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va fi molipsitor pentru cei din jur. Nativii vor ieși în evidență prin idei creative, artistice și vor fi plini de energie dacă va fi vorba să se implice în proiecte care să le pună în valoare aceste calități. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce dialoguri cu persoana iubită, lămuriri și clarificări abordate cu calm, dar mai puțin cu pasiune.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot încerca să se impună într-un mod destul de autoritar și vehement în fața cuiva din familie. Pe de altă parte, nativii pot aborda cu severitate o situație care vizează o locuință sau pot impune niște reguli cu privire la niște sarcini domestice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o invitație în oraș către seară.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Pentru nativii din zodia Gemeni, ziua de astăzi vine cu neplăceri legate de un dialog cu un șef sau coleg. Nativii sunt sfătuiți să evite ședințele și discursurile publice. Nu este exclus să se simtă simți neimportanți, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și revizuiască niște planuri profesionale. Poate este timpul unei schimbări în acest sens.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Este o zi oportună pentru cei născuți în zodia Rac care au de făcut plăți, de onorat facturi, de făcut plângeri și reclamații. Nativii ar trebui să investigheze o situație financiară, mai ales dacă așteaptă să primească o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce dialoguri mai puțin plăcute și sentimente de nemulțumire vizavi de un context financiar.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Activitățile relaxante, sportive, distractive, cu scop detensionant, vor fi prioritatea celor născuți în zodia Leu. Nativii simt nevoia unei refulări prin mișcare fizică, mai ales că au energie și sunt foarte bine dispuși. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce voință, determinarea și motivație pentru a-și duce la bun final un plan sau pentru a-și atinge un țel.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor prefera mare parte din zi să stea singuri, cu gândurile lor și să mediteze la niște situații din trecut cărora nu le-au găsit rezolvare. Nativii vor fi introspecți, însă în egală măsură și mândri și orgolioși vizavi de o situație sau persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite deciziile majore.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se arăta superiori în fața celorlalți, mai ales dacă este vorba de persoane care, ca studii, vârstă, statut nu se ridică la pretențiile lor. Nativii merg până la a fi răutăcioși și meschini în comportament. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de o atitudine demnă și să evite manifestările de acest gen care le pot afecta imaginea pe termen lung.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Se dă o luptă serioasă între ce-și doresc cei născuți în zodia Scorpion și ce pot obține, mai ales dacă este vorba de un context profesional. Nativii devin sceptici și se îngrijorează cu privire la statutul lor, însă nu este cazul să meargă atât de departe. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să facă pași mici și siguri dacă vor să atingă succesul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Este foarte probabil ca astăzi, cei născuți în zodia Săgetător să primească o ofertă, fie profesională, fie personală. Va fi vorba de o oportunitate care să le aducă mai multă împlinire în legătură cu activitățile pe care le desfășoară zilnic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce foarte multă putere interioară și o gândire productivă, constructivă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o mare ambiție în îndeplinirea unui scop profesional, mai ales dacă acesta este legat de afaceri personbale. Nativii vor surprinde prin virtute, hotărâre și autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce succes în urma unui parteneriat semnat sau le poate aduce bani de pe urma unui proiect.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea tendința de a duce lucrurile la extrem și de a intra în conflicte cu partenerul de viață, asociații, prietenii, colegii de muncă. Aspectele tensionate ale momentului nu vor fi absolut deloc în avantajul nativilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite orice formă de negociere, dar și dialogurile tensionate. Se pot strica relații!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 septembrie 2019
Cele două mari direcții ale zilei vor fi destul de solicitante pentru cei născuți în zodia Pești. Pe de o parte poate fi vorba de o stare de tensiune și agitație interioară resimțită de nativi ca urmare a volumului mare de muncă, iar pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a fi lăudați, apreciați, poate chiar de a primi un premiu, o distincție într-un context profesional. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 19:51

 Fosta vicedirectoare a Centrului Național Anticorupție, Cristina Țărnă, consideră că arestarea fostului șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari și ceea ce i se întâmplă acestuia înseamnă răzbunarea scheletelor din sertarele PA. Potrivit ei, toți cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 19:18

 Viceprimarul municipiului București, Aurelian Bădulescu, a infirmat categoric semnarea oricărui act sau acord de colaborare, dintre Chișinău și București, de către partea română, în cadrul ședinței Consiliului municipal Chișinău, din 15 ianuarie. Acesta susține că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 19:11

 Procuratura Generală a contestat încheierea Judecătoriei Chișinău, oficiul Ciocana din 13 ianuarie curent, prin care demersul procurorului la aplicarea arestului preventiv în privința șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost admis parțial.

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 17 Ianuarie 2020, ora: 18:16 de Mihaela Culcinschi

La începutul acestei săptămâni, Vladimir Putin a propus implementarea unui șir de schimbări în Constituția Rusiei, printre care: acordarea pentru Duma de Stat a dreptului de a numi prim-ministrul, înăsprirea condițiilor alegerii președintelui, astfel ca orice...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 18:10

Gigantul aeronautic Airbus a anunţat vineri că efectuat cu succes prima decolare bazată pe recunoaştere vizuală, complet automatizată, cu un avion de test din familia Airbus, pe aeroportul Toulouse-Blagnac.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 18:09

El a scris pe pagina sa de Facebook că va discuta cu colegii din teritoriu, precum și cu cei de la celelalte partide din cadrul Mișcării Politice Unirea și ulterior va anunța decizia finală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 16:41

După atât timp, România intră în rândul lumii și va avea, în sfârșit, buletine biometrice. Îți vor încăpea în portofel, dar fac mai mult decât să fie mici.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:50

China a înregistrat în 2019 CEA MAI SLABĂ creştere economică din ultimii 29 de ani

China a înregistrat în 2019 CEA MAI SLABĂ creştere economică din ultimii 29 de ani

Creşterea economică a Chinei a fost de 6,1% în 2019, cea mai slabă din ultimii aproape 30 de ani, în contextul războiului comercial cu Statele Unite, însă regimul de la Beijing a introdus o serie de măsuri pentru a contracara o scădere şi mai mare anul acesta, relatează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:47

Negocierile comerciale între UE şi SUA merg în direcţia potrivită: Bursele europene reacţionează şi ating un record istoric

Negocierile comerciale între UE şi SUA merg în direcţia potrivită: Bursele europene reacţionează şi ating un record istoric

Bursele europene au atins un record istoric, vineri, după ce Phil Hogan, comisarul european pentru Comerţ, a anunţat că negocierile cu Washingtonul se înreaptă în direcţia potrivită, ceea ce a liniştit pentru moment investitorii, potrivit Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:45

Cutremur în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a depus plângere penală! Pe cine a denunțat

Cutremur în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a depus plângere penală! Pe cine a denunțat

Situație halucinantă în cazul de Carcal. Părinții Luizei și ai Alexandrei au rămas fără cuvinte când au auzit. Se pare că lui Gheorghe Dincă, nu prea îi convine situația în care se află acum. Acesta este nemulțumit de cum a fost tratat de forțele de ordine.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:22

Primul preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur a împlinit 80 de ani

Primul preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur a împlinit 80 de ani

Primul Preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a împlinit vineri, 17 ianuarie, 80 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:14

Mărturia emoţionantă a unei jurnaliste de top de la CNN despre întoarcerea în Chişinău, oraşul natal, după 30 de ani

Mărturia emoţionantă a unei jurnaliste de top de la CNN despre întoarcerea în Chişinău, oraşul natal, după 30 de ani

O jurnalistă premiată, originară din Chişinău, a scris pentru CNN o mărturie emoţionantă despre momentul în care şi-a vizitat ţara natală după trei decenii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:11

Sondaj: Deși recunosc rămânerea în urmă față de Occident, rușii se consideră ”popor ales” cu un rol deosebit în istorie

Un procent de 61% dintre ruși sunt rușinați de faptul că poporul rus trăiește „în sărăcie veșnică și nesiguranță”, rezultă din rezultatele sondajului realizat de ”Levada Center”, potrivit Meduza.io.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 14:30

ANRE, reacție după scumpirea carburanților: NU AVEM nici o informație

ANRE, reacție după scumpirea carburanților: NU AVEM nici o informație

După ce șoferii s-au trezit astăzi, 17 ianuarie, cu prețuri majorate la carburanți, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) vine cu un comentariu în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 14:28

Companiile de transport din Capitală cer majorarea prețului pentru o călătorie cu microbuzul până la 10 lei

Companiile de transport din Capitală cer majorarea prețului pentru o călătorie cu microbuzul până la 10 lei

Companiile de transport care prestează servicii de transportare a pasagerilor în Capitală cer ca prețul unui bilet de călătorie cu microbuzul să fie majorat. În acest sens, în data de 13 ianuarie, companiile de transport au depus o cerere de ajustare a tarifului pentru serviciile de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 17 Ianuarie 2020, ora: 11:47

Republica Moldovenească a Întregii Moldove!

Republica Moldovenească a Întregii Moldove!

Mai multe state din lume şi-au delimitat perioadele istorice prin numerotarea lor. Astfel, avem cinci republici franceze, trei poloneze, trei greceşti şi tocmai şase sud-coreene. În ordine similară, avem trei Reich-uri germane (deşi primul s-a numit Sfântul Imperiul Roman),...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 11:37

ULTIMA ORĂ /// UNIONIȘTII intră în luptă - Vlad Țurcanu este candidatul PUN pentru alegerile parlamentare noi desfășurate la Hâncești / VIDEO

ULTIMA ORĂ /// UNIONIȘTII intră în luptă - Vlad Țurcanu este candidatul PUN pentru alegerile parlamentare noi desfășurate la Hâncești / VIDEO

Partidul Unității Naționale și-a prezentat candidatul la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, la alegerile parlamentare noi desfășurate în circumscripția 38, Hâncești. Este vorba despre Vlad Țurcanu, prim-vicepreședintele partidului, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 11:29

Mamele din Orhei continuă să primească 7 și 10 mii de lei datorită lui Șor

Mamele din Orhei continuă să primească 7 și 10 mii de lei datorită lui Șor

Încă 54 de tinere familii din municipiul Orhei au primit vineri, 17 ianuarie, alocațiile suplimentare la nașterea copiilor, în cadrul programului „Capitalul matern”, lansat în anul 2015 de fostul primar al localității, Ilan Șor. Datorită acestui proiect, dar și a altor programe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:57

Tănase, despre eliberarea lui Filat: Sandu și Dodon s-au grăbit cu acuzațiile

Tănase, despre eliberarea lui Filat: Sandu și Dodon s-au grăbit cu acuzațiile

Vlad Filat nu a făcut nimic altceva decât să utilizeze prevederile legale pentru a-i fi redus termenul de detenție, iar eliberarea sa nu are în spate niciun fel de teorie a conspirației, în pofida acuzațiilor reciproce pe care și le-au adus Maia Sandu și Igor Dodon....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:47

PROGNOZA METEO PE 7 ZILE - FOTO

PROGNOZA METEO PE 7 ZILE - FOTO

 Vin gerurile! Meteorologii anunță pentru sfârșitul de săptămână temperaturi nițel mai scăzute decât în zilele anterioare. Totuși, acestea rămân a fi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:15

HOROSCOP 17 IANUARIE 2020. Previziuni toate zodiile

HOROSCOP 17 IANUARIE 2020. Previziuni toate zodiile

HOROSCOP 17 ianuarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020.  Berbec  Se apropie weekend-ul și ești cuprins de romantism. Îți îndrepți toată atenția către partenerul de viață. Un incident recent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:08

DEZASTRU FĂCUT DE UN ȘOFER BEAT. Și-a băgat prietenii în spital/ VIDEO

DEZASTRU FĂCUT DE UN ȘOFER BEAT. Și-a băgat prietenii în spital/ VIDEO

Accident de groază în capitală. Doi tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau ca pasageri s-a izbit violent într-un copac. La volan se afla prietenul victimelor, un tânăr de 21 de ani, în stare avansată de ebrietate

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:02

Tânărul, împușcat de un carabinier, la Bălți, petrecut pe ultimul drum - VIDEO

Tânărul, împușcat de un carabinier, la Bălți, petrecut pe ultimul drum - VIDEO

Tânărul de 23 de ani, omorât la Bălți în Ajun de Sfântul Vasile a fost petrecut azi pe ultimul drum. Să-și ia rămas bun de la Simion Botnari au venit nu doar rudele și prietenii, dar și consătenii, care sunt solidari cu tragedia familiei Botnari din satul...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)