Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la 23 August 2019
Abonamente

Horoscop 26 Aprilie 2019, ora 08:22

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 APRILIE 2019. BALANȚELE ÎȘI POT EXTINDE FAMILIA

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot afla vestea că vor deveni părinți și își pot extinde familia.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de un context mai puțin plăcut care vizează prietenii. Nativii pot afla niște informații, niște secrete care să nu le placă, să-i dezamăgească și astfel să simtă nevoia de a se îndepărta de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și revizuiască niște aspirații, niște planuri de viitor care pot fi mult prea greu de atins și pot provoca demotivare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se simt foarte bine din punct de vedere fizic și psihic și reușesc să-și pună ordine atât în idei, cât și în tot ce ține de sectorul profesional. Dacă vor lucra astăzi, vor fi foarte eficienți și determinați să-și împlinească planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie atenți la imaginea și statutul profesional pe care și le-au creat, să nu se pună într-o lumină nefavorabilă prin dialog și acțiuni impulsive.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot pleca într-o călătorie pe care și-au programat-o pe ultima sută de metri. Este posibil să primească chiar oferte din străinătate pentru petrecerea unei vacanțe dincolo de granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se lase conduși de impulsivitatea momentului pentru a lua o decizie radicală, mai alse dacă este vorba de sectorul profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să primească o sumă de bani, un avantaj material, un cadou neașteptat. Moment favorabil din punct de vedere financiar, însă cu atenționarea că pot fi și păcăliți, înșelați sau furați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu acorde celor din jur mai multă încredere decât trebuie, chiar dacă este vorba de prieteni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de tensiuni în cuplu, dar mai ales în zona profesională. Nativii pot intra în conflicte de interes, de imagine cu partenerii de afaceri și colaboratorii și sunt sfătuiți să fie foarte diplomați în administrarea contextului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se afișeze cu persoane care simt că nu-i reprezintă și aici poate fi vorba inclusiv de un nou partener de cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de evenimente neplăcute la locul de muncă care să le strice tot cheful. Cei care sunt liberi pot fi chemați la birou. Pe de altă parte, starea de sănătate este foarte fragilă acum și horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și discuțiile despre copii, despre mărirea familiei nu vor lipsi. Unii nativi chiar pot deveni părinți acum sau pot afla că vor urma să intre în acest rol. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță crează un context astrologic favorabil activităților sportive, distractive, dar și artistice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții în contradictoriu cu membrii fa,miliei și cauza cea mai probabilă este legată de locuință. Poate fi vorba de un partaj, de o moștenire sau, de ce nu, de o vânzare, cumpărare a unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute înțelegere și sprijin în familie și nicidecum dezbinare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot pleca în scurte deplasări, posibil la rude sau la prieteni cu ocazia Paștelui. Sectorul comunicării este bine aspectat, prin urmare dialogurile vor fi plăcute, însă nu este exclus ca o veste sosită pe neașteptate să strice întreg contextul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce dezamăgiri și nemulțumiri legate de partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de încheierea unor contracte care vor aduce în viitor stabilizarea situației financiare. Nativii chiar pot primi sume de bani neașteptate pentru colaborări mai vechi, sume de bani sub formă de remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite cheltuielile care nu sunt neapărat necesare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se simt foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii sunt energici, veseli, entuziasmați și motivați să-și îndeplinească planurile. Moment favorabil pentru a se detașa de stresul zilnic. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie, într-o scurtă vacanță.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot trece printr-o stare sufletească ciudată. Deși au tendința de a se închide în ei, de a se interioriza și a medita, vor simți nevoia să se exteriorizeze cu autoironie și sarcasm. Cu alte cuvinte, nativii pot urla în gura mare și cu zâmbetul pe buze o durere sufletească, o dezamăgire, o neplăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate induce o stare de visare, de fantezie și iluzionare, însă nu pare a le fi benefică, prin urmare este de preferat să rămână ancorați în realitate, chiar dacă o vor face forțaț.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 23 August 2019, ora: 09:00

Îndrăznesc să spun că Pactul Ribbentrop Molotov este în continuare în vigoare. Ruşii se apără spunând că înţelegerea dintre Hitler şi Stalin a fost denunţată de multă vreme, din 24 decembrie 1989. Doar că foarte puţini au citit documentul acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele SFIDEAZĂ alegătorii și sunt „în vacanță” / Nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele SFIDEAZĂ alegătorii și sunt „în vacanță” / Nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 09:49

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 09:07

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că este importantă vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA, unde se va întâlni cu omologul său, Donald Trump, dar a subliniat că la întoarcere trebuie să spună și ce a obținut pentru România și să nu se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:50

Lider PLDM: Anticipatele sunt inevitabile. Care ar fi „salvarea țării” de PSRM

Lider PLDM: Anticipatele sunt inevitabile. Care ar fi „salvarea țării” de PSRM

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, susține că lupta cu oponenții politici a fost confundată cu lupta cu cei care gândesc la fel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:48

Cum au lansat doi ruși din greșeală o RACHETĂ în Crimeea, și au mai stricat încă una. Armata rusă a ținut incidentul SECRET doi ani

Cum au lansat doi ruși din greșeală o RACHETĂ în Crimeea, și au mai stricat încă una. Armata rusă a ținut incidentul SECRET doi ani

Militari ruşi din cadrul forţei aeriene navale a Flotei Rusiei din Marea Neagră au lansat, accidental, o rachetă ghidată de aviaţie de tipul X-29TD (aer-sol) pe aeroportul militar din Saki (Crimeea), au relatat sâmbătă agenţiile de presă Unian şi RIA Novosti, citate de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 19 August 2019, ora: 08:35

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

Sfântul Mucenic Andrei Stratilat este pomenit în calendarul creștin ortodox la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:28

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

În perioada 19.08.2019 – 24.08.2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. A. Corobceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 August 2019, ora: 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 07:37

Descoperire arheologică uluitoare în România. Experți străini au venit să o vadă

Descoperire arheologică uluitoare în România. Experți străini au venit să o vadă

Descoperire arheologică importantă la Boldești Grădiștea, în județul Prahova, unde au fost găsite mai multe morminte, vechi de 5000 de ani, care au aparținut unei civilizații mai puțin cunoscute - Yamnaya.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 04:55

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

George Enescu (n. 19 august 1881, Liveni-Vârnav, județul Botoșani, România - d. 4 mai 1955, Paris, Franța) a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:01

Dionis Cenușă: 3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

Dionis Cenușă: 3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 00:00

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 23:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)