Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 26 Aprilie 2019, ora 08:22

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 APRILIE 2019. BALANȚELE ÎȘI POT EXTINDE FAMILIA

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot afla vestea că vor deveni părinți și își pot extinde familia.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de un context mai puțin plăcut care vizează prietenii. Nativii pot afla niște informații, niște secrete care să nu le placă, să-i dezamăgească și astfel să simtă nevoia de a se îndepărta de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și revizuiască niște aspirații, niște planuri de viitor care pot fi mult prea greu de atins și pot provoca demotivare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se simt foarte bine din punct de vedere fizic și psihic și reușesc să-și pună ordine atât în idei, cât și în tot ce ține de sectorul profesional. Dacă vor lucra astăzi, vor fi foarte eficienți și determinați să-și împlinească planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie atenți la imaginea și statutul profesional pe care și le-au creat, să nu se pună într-o lumină nefavorabilă prin dialog și acțiuni impulsive.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot pleca într-o călătorie pe care și-au programat-o pe ultima sută de metri. Este posibil să primească chiar oferte din străinătate pentru petrecerea unei vacanțe dincolo de granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se lase conduși de impulsivitatea momentului pentru a lua o decizie radicală, mai alse dacă este vorba de sectorul profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să primească o sumă de bani, un avantaj material, un cadou neașteptat. Moment favorabil din punct de vedere financiar, însă cu atenționarea că pot fi și păcăliți, înșelați sau furați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu acorde celor din jur mai multă încredere decât trebuie, chiar dacă este vorba de prieteni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de tensiuni în cuplu, dar mai ales în zona profesională. Nativii pot intra în conflicte de interes, de imagine cu partenerii de afaceri și colaboratorii și sunt sfătuiți să fie foarte diplomați în administrarea contextului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se afișeze cu persoane care simt că nu-i reprezintă și aici poate fi vorba inclusiv de un nou partener de cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de evenimente neplăcute la locul de muncă care să le strice tot cheful. Cei care sunt liberi pot fi chemați la birou. Pe de altă parte, starea de sănătate este foarte fragilă acum și horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și discuțiile despre copii, despre mărirea familiei nu vor lipsi. Unii nativi chiar pot deveni părinți acum sau pot afla că vor urma să intre în acest rol. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță crează un context astrologic favorabil activităților sportive, distractive, dar și artistice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții în contradictoriu cu membrii fa,miliei și cauza cea mai probabilă este legată de locuință. Poate fi vorba de un partaj, de o moștenire sau, de ce nu, de o vânzare, cumpărare a unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute înțelegere și sprijin în familie și nicidecum dezbinare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot pleca în scurte deplasări, posibil la rude sau la prieteni cu ocazia Paștelui. Sectorul comunicării este bine aspectat, prin urmare dialogurile vor fi plăcute, însă nu este exclus ca o veste sosită pe neașteptate să strice întreg contextul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce dezamăgiri și nemulțumiri legate de partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de încheierea unor contracte care vor aduce în viitor stabilizarea situației financiare. Nativii chiar pot primi sume de bani neașteptate pentru colaborări mai vechi, sume de bani sub formă de remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite cheltuielile care nu sunt neapărat necesare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se simt foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii sunt energici, veseli, entuziasmați și motivați să-și îndeplinească planurile. Moment favorabil pentru a se detașa de stresul zilnic. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie, într-o scurtă vacanță.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot trece printr-o stare sufletească ciudată. Deși au tendința de a se închide în ei, de a se interioriza și a medita, vor simți nevoia să se exteriorizeze cu autoironie și sarcasm. Cu alte cuvinte, nativii pot urla în gura mare și cu zâmbetul pe buze o durere sufletească, o dezamăgire, o neplăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate induce o stare de visare, de fantezie și iluzionare, însă nu pare a le fi benefică, prin urmare este de preferat să rămână ancorați în realitate, chiar dacă o vor face forțaț.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)