Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 10:22
Abonamente

Horoscop 26 August 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 AUGUST 2019. BALANȚELE SE ÎNDRĂGOSTESC

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au șanse mari să se îndrăgostească.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cineva din familie sau o persoană apropiată îi poate ajuta, le poate da un sfat celor născuți în zodia Berbec. Nativii pot trece prin frământări și se pot lăsa măcinați de unele gânduri sau unele decizii luate care acum se dovedesc neinspirate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unui câștig neașteptat, un cadou, un bonus.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Dacă au fost obosiți și fără prea mult entuziasm, cei născuți în zodia Taur vor reuși să-și recapete tonusul și să reintre în normal. Activitățile de la locul de muncă pot fi destul de solicitante, dar nativii vor reuși să le facă față. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce poftă de comunicare și ușurință în exteriorizarea sentimentelor și a creativității.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor simți nevoia de a sta alături de familie, de a discuta despre trecut, rădăcini, tradiții și obiceiuri. Nativii vor resimți o stare de interiorizare profundă, uneori amestecată cu tristețe și melancolie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri cu persoane din trecut, persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Tendința de a fi mai sentimentali decât de obicei amprentează astăzi dialogurile celor din zodia Rac. Nativii devin mai sesibili și emotivi și pot simți o apăsare pe suflet sau pot avea regrete vizavi de o decizie luată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să folosească în mod constructiv, plăcut o sumă de bani. Poate fi vorba de achiziția unui obiect în casă sau de un tratament de înfrumusețare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Este o zi favorabilă iubirii, iar cei născuți în zodia Leu pot petrece timp cu partenerul de viață sau, dacă sunt singuri, pot întâlni persoane noi care să le trezească interesul. Este de preferat să-și asculte intuiția și nu neapărat instinctul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de o problemă în familie, de un dialog incins cu cineva mai în vârstă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor ști cum să iasă în evidență la locul de muncă, ce trebuie să spună și ce trebuie să facă pentru a fi pe placul celorlalți și a fi luați în seamă. Nativii se pot bucura de aprecieri și laude. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea parte de o situație mai puțin plăcută în cuplu. Posibil ca un dialog aprins cu persoana iubită să îi svoată din starea de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Balanță iubirea este principala preocupare a zilei. Posibil ca o persoană din trecut să revină în viața nativilor sau să cunoască pe cineva care să le pună inima pe jar. În cuplu, senzualitatea și sexualitatea ating cote înalte. Chiar dacă vor dori să iubească, horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că nu va fi ușor să dea curs unei noi relații.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu se pot lăuda cu mari reușite profesionale. Fie cineva le pune bețe în roate la muncă sau într-un proiect profesional, în afaceri, fie nativii singuri își întind o capcană. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie foarte prudenți în comunicare și dialog, dar mai ales în cadrul unui discurs public, interviu, ședință.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Relația cu persoana iubită poate sta sub semnul întrebării, al incertitudinii și nu este exclus ca cei născuți în zodia Săgetător să aibă niște pretenții mult prea mari de la partener, să-i ceară ceva ce acesta nu este dispus să ofere (încă). Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă empatie și înțelegere față de nevoile celuilalt.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Preocuparea excesivă pentru zona financiară le poate aduce celor născuți în zodia Capricorn divergențe cu persoana iubită. Pe de altă parte, poate fi vorba de interese diferite care ies acum la suprafață și aduc dificultăți de relaționare și comunicare în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie diplomați în dialog și să nu impună restricții pe care nici ei nu le pot susține.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au șanse mari să se pună în evidență la locul de muncă și să obțină o promisiune avantajoasă de viitor, poate chiar o funcție mai bună. Nativilor li se poate acorda încredere și șanse printr-un proiect pe care trebuie să-l susțină, printr-o delegație pe care trebuie să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să obțină un avantaj de la cineva din familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Se pare că cei născuți în zodia Pești se dedică iubirii și petrecerii timpului cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă pentru a-și declara sentimentele și a face un pas înainte în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu fie, totuși, prea critici și severi și să aibă așteptări mai realiste de la relație.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Ministrul moldovenist Corneliu Popovici anunță că el vorbește limba română

Ministrul moldovenist Corneliu Popovici anunță că el vorbește limba română

Promisiunea a fost făcută de noul ministru al Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Corneliu Popovici, în cadrul emisiunii "În centrul atenţiei" de la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:29

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Un automobil a intrat violent intr-un TIR, in aceasta noapte, pe soseaua Balcani. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:26

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:23

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chişinău a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului, după ce a încercat să se sinucidă, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc la un liceu din Capitală, în urmă cu câteva zile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:21

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Se pare că odată cu noul Guvern Chicu, prin numirea unui personaj suspect la funcția de ministru al Educației, Cercetării și Culturii; Republica Moldova va face un pas înapoi. Corneliu Popovici este unul dintre autorii de tristă faimă ai manualelor de istorie integrată, repartizate în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:19

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a solicitat Autorităţii Electorale Permanente modificarea adreselor unor secţii de votare organizate în străinătate în contextul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, ca urmare a unor situaţii obiective....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 08:10

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

 Fostul consilier prezidențial și expert în securitate națională din România, Iulian Fota, susține că odată cu instalarea președintelui României pentru un al doilea mandat, ar trebui acordată o atenție specială situației din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 07:44

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

 În această seară am aflat cu multă întristare despre plecarea în veșnicii a Dlui Vadim Hotineanu. Am avut onoarea să-l cunosc pe Dl Hotineanu cu 21 de ani în urmă. De-a lungul acestor ani am reușit să clădim o relație bună de prietenie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:19

Regatul Unit: Două milioane de persoane vor să rămână și după BREXIT. 400.000 sunt români

Regatul Unit: Două milioane de persoane vor să rămână și după BREXIT. 400.000 sunt români

Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere în Marea Britanie. Un sfert dintre aceștia s-au înregistrat doar în luna octombrie. Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:12

Durerea de călcâie: cauze și remedii

Durerea de călcâie: cauze și remedii

Durerea de călcâie apare din ce în ce mai des și în majoritatea cazurilor nu este cauzată de o accidentare. La început poate fi de o intensitate redusă, dar este posibil să devină severă și să te împiedice să te miști liber. Durerea de călcâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:58

Cele patru zodii pe care să nu le superi niciodată. Sunt dușmani de temut!

Cele patru zodii pe care să nu le superi niciodată. Sunt dușmani de temut!

Acești nativi nu suportă oamenii falși, trădătorii și mincinoșii, prin urmare vor deveni dușmani de temut când au de-a face cu astfel de persoane. Descoperă cele patru zodii pe care nu le superi niciodată: Taur Nativii din zodia Taur sunt toleranți și pot trece cu vederea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:48

Un băiat din Belgia a absolvit prima facultate la 9 ani și vrea să înceapa Medicina și un doctorat. Planurile lui Laurent

Un băiat din Belgia a absolvit prima facultate la 9 ani și vrea să înceapa Medicina și un doctorat. Planurile lui Laurent

Un copil supradotat din Belgia e pe cale să-şi ia diploma de licenţă la doar 9 ani. Laurent Simons studiază inginerie electrică la Universitatea Tehnologică din Eindhoven – un curs apreciat ca fiind foarte solicitant chiar şi de studenţii mai în vârstă. Laurent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:37

Laurențiu Duță, solistul 3 Sud-Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat

Laurențiu Duță, solistul 3 Sud-Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat

 Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:33

Doi bărbați au fost inculpați pentru tentativa de asasinare a președintelui francez Emmanuel Macron

Doi bărbați au fost inculpați pentru tentativa de asasinare a președintelui francez Emmanuel Macron

Doi indivizi suspectaţi de implicare într-un plan de asasinare a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, au fost inculpaţi vineri pentru activităţi teroriste, informează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:32

A decedat Vladimir Hotineanu

A decedat Vladimir Hotineanu

 A decedat medicul Vladimir Hotineanu. Este „o pierdere imensă pentru întreaga comunitate medicală din Republica Moldova. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-un mesaj al Spitalului „Repromed”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)