Astăzi 20 Septembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 26 August 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 AUGUST 2019. BALANȚELE SE ÎNDRĂGOSTESC

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au șanse mari să se îndrăgostească.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cineva din familie sau o persoană apropiată îi poate ajuta, le poate da un sfat celor născuți în zodia Berbec. Nativii pot trece prin frământări și se pot lăsa măcinați de unele gânduri sau unele decizii luate care acum se dovedesc neinspirate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unui câștig neașteptat, un cadou, un bonus.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Dacă au fost obosiți și fără prea mult entuziasm, cei născuți în zodia Taur vor reuși să-și recapete tonusul și să reintre în normal. Activitățile de la locul de muncă pot fi destul de solicitante, dar nativii vor reuși să le facă față. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce poftă de comunicare și ușurință în exteriorizarea sentimentelor și a creativității.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor simți nevoia de a sta alături de familie, de a discuta despre trecut, rădăcini, tradiții și obiceiuri. Nativii vor resimți o stare de interiorizare profundă, uneori amestecată cu tristețe și melancolie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri cu persoane din trecut, persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Tendința de a fi mai sentimentali decât de obicei amprentează astăzi dialogurile celor din zodia Rac. Nativii devin mai sesibili și emotivi și pot simți o apăsare pe suflet sau pot avea regrete vizavi de o decizie luată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să folosească în mod constructiv, plăcut o sumă de bani. Poate fi vorba de achiziția unui obiect în casă sau de un tratament de înfrumusețare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Este o zi favorabilă iubirii, iar cei născuți în zodia Leu pot petrece timp cu partenerul de viață sau, dacă sunt singuri, pot întâlni persoane noi care să le trezească interesul. Este de preferat să-și asculte intuiția și nu neapărat instinctul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de o problemă în familie, de un dialog incins cu cineva mai în vârstă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor ști cum să iasă în evidență la locul de muncă, ce trebuie să spună și ce trebuie să facă pentru a fi pe placul celorlalți și a fi luați în seamă. Nativii se pot bucura de aprecieri și laude. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea parte de o situație mai puțin plăcută în cuplu. Posibil ca un dialog aprins cu persoana iubită să îi svoată din starea de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Balanță iubirea este principala preocupare a zilei. Posibil ca o persoană din trecut să revină în viața nativilor sau să cunoască pe cineva care să le pună inima pe jar. În cuplu, senzualitatea și sexualitatea ating cote înalte. Chiar dacă vor dori să iubească, horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că nu va fi ușor să dea curs unei noi relații.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu se pot lăuda cu mari reușite profesionale. Fie cineva le pune bețe în roate la muncă sau într-un proiect profesional, în afaceri, fie nativii singuri își întind o capcană. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie foarte prudenți în comunicare și dialog, dar mai ales în cadrul unui discurs public, interviu, ședință.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Relația cu persoana iubită poate sta sub semnul întrebării, al incertitudinii și nu este exclus ca cei născuți în zodia Săgetător să aibă niște pretenții mult prea mari de la partener, să-i ceară ceva ce acesta nu este dispus să ofere (încă). Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă empatie și înțelegere față de nevoile celuilalt.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Preocuparea excesivă pentru zona financiară le poate aduce celor născuți în zodia Capricorn divergențe cu persoana iubită. Pe de altă parte, poate fi vorba de interese diferite care ies acum la suprafață și aduc dificultăți de relaționare și comunicare în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie diplomați în dialog și să nu impună restricții pe care nici ei nu le pot susține.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au șanse mari să se pună în evidență la locul de muncă și să obțină o promisiune avantajoasă de viitor, poate chiar o funcție mai bună. Nativilor li se poate acorda încredere și șanse printr-un proiect pe care trebuie să-l susțină, printr-o delegație pe care trebuie să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să obțină un avantaj de la cineva din familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 august 2019
Se pare că cei născuți în zodia Pești se dedică iubirii și petrecerii timpului cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă pentru a-și declara sentimentele și a face un pas înainte în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu fie, totuși, prea critici și severi și să aibă așteptări mai realiste de la relație.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 20:08

Usatîi: „Localitățile din țară au nevoie stringentă de proiecte investiționale, iar eu sunt gata să le asigur”

Usatîi: „Localitățile din țară au nevoie stringentă de proiecte investiționale, iar eu sunt gata să le asigur”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că pentru dezvoltarea țării este nevoie de proiecte investiționale și granturi, iar el este gata să plătească din bani proprii o echipă de experți moldoveni și străini, care să creeze aceste programe. De altfel, Usatîi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 15:18

Vlad Țurcanu, liderul Partidului Popular Românesc va candida la funcția de primar al capitalei

Vlad Țurcanu, liderul Partidului Popular Românesc va candida la funcția de primar al capitalei

Președintele Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, depune în aceste clipe actele la CECEM Chișinău pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar general al capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:23

Reacția PDM, după ce PG a cerut retragerea imunității lui Vladimir Cebotari: „Circul cotinuă”

Reacția PDM, după ce PG a cerut retragerea imunității lui Vladimir Cebotari: „Circul cotinuă”

După ce procurorul general interimar Dumitru Robu a cerut ridicarea imunității deputatului Vladimir Cebotari, Partidul Democrat (PDM) a venit cu o reacție în acest sens. Reprezentanții formațiunii au condamnat acțiunile autorităților, informează portalul pro-guvernamental tv8.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:16

Membri ai Congresului SUA ATENȚIONEAZĂ: R.Moldova trebuie să demonstreze progrese vizibile în domeniul democrației, iar alegerile din octombrie trebuie să fie libere și corecte

Membri ai Congresului SUA ATENȚIONEAZĂ: R.Moldova trebuie să demonstreze progrese vizibile în domeniul democrației, iar alegerile din octombrie trebuie să fie libere și corecte

Premierul Maia Sandu s-a întâlnit, la Washington, cu congresmenii Pete Olson și David Price, copreşedinţi ai Grupului de sprijin politic pentru Republica Moldova din cadrul Congresului SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:12

Octavian Țîcu, despre cine-l va susține la Primăria Chișinău: „Mi-ar place să fie o alianță”

Octavian Țîcu, despre cine-l va susține la Primăria Chișinău: „Mi-ar place să fie o alianță”

Deputatul independent Octavian Țîcu spune că-l bucură decizia Partidului Unității Naționale (PUN) de al susține în lupta pentru funcția de Primar de Chișinău, deoarece PUN pentru parlamentar înseamnă Traian Băsescu care este un lider de anvergură și nu are nevoie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:01

Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Partidul Politic ȘOR este singura formațiune care își respectă angajamentele date în fața cetățenilor. O demonstrează și evenimentul din satul Furceni, raionul Orhei, care de la sfârșitul săptămânii trecute se bucură de sistem de iluminare stradală modern...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:24

ȘTIREA ZILEI /// Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru funcția de procuror-șef european

ȘTIREA ZILEI /// Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru funcția de procuror-șef european

Laura Codruța Kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror european șef în COREPER. Decizia a fost luată cu 17 voturi din 22. Guvernul României a dat însă mandat reprezentantei țării noatre în COREPER să voteze împotriva fostei șefe DNA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:23

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Toamna aceasta va fi cu adevărat anotimpul abundenței, cu o mulțime de evenimente și schimbări, cu multe șanse pentru multe zodii și cu multă dragoste. Dar fiecare dintre noi trebuie să atragă ceea ce știe că îi priește! Citește ce ai de câștigat în horoscopul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:19

Locuitorii unui oraş din Federaţia Rusă vor să se refugieze în Canada pentru a scăpa de poluare

Locuitorii unui oraş din Federaţia Rusă vor să se refugieze în Canada pentru a scăpa de poluare

Locuitorii din Kiselyovsk vor să îşi părăsească căminul pentru a scăpa de poluarea care a luat forma zăpezii negre. În funcţie de regiunea geografică în care locuim şi de activitatea industrială care a avut sau nu a avut loc acolo, poluarea poate reprezenta o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:10

Mănânci pe fond nervos? Cum să gestionezi stresul în 4 paşi

Mănânci pe fond nervos? Cum să gestionezi stresul în 4 paşi

Atunci când ne confruntăm cu kilogramele în plus, cauzele pot fi multiple, dar cel mai comun factor care duce la creşterea în greutate şi cu care toţi ne confruntăm este stresul. Fie că este cauzat de trafic, responsabilităţile de la locul de muncă sau o traumă din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:06

Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim

Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim

Nu mai este niciun secret că ideal pentru sănătatea noastră este să consumăm legume în fiecare zi, bineînţeles şi alături de fructe şi alte produse care ne pot ajuta să avem o dietă echilibrată. Din moment ce sunt la fel de sănătoase ca legumele proaspete, legumele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:50

Brexitul fără acord: doar una din cinci firme ar putea continua relațiile economice cu UE

Brexitul fără acord: doar una din cinci firme ar putea continua relațiile economice cu UE

Mediul de afaceri din Marea Britanie nu e pregătit pentru un Brexit fără acord. Doar una din cinci companii britanice ar putea continua să aibă relații comerciale cu Uniunea Europeană, în cazul unei ieșiri dezordonate, arată un sondaj realizat printre managerii din Regatul Unit....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:16

CEC-ul anunță că Andrei Năstase nu va mai fi MINISTRU DE INTERNE

CEC-ul anunță că Andrei Năstase nu va mai fi MINISTRU DE INTERNE

Concurenții electorali care cad sub incidența prevederilor art. 13 alin. (3) trebuie să-și suspende activitatea în funcția pe care o dețin

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:05

Vladimir Cebotari: „Eu am executat o decizie luată cu mâna doamnei Sandu, care a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionarii. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”

Vladimir Cebotari: „Eu am executat o decizie luată cu mâna doamnei Sandu, care a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionarii. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”

Vladimir Cebotari sustine ca aceasta descizie de a-i fi ridicata imunitatea parlamentara este o rafuiala politica si ca in felul acesta guvernarea ar incerca sa-l impiedice sa candideze la functia de primar al capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:16

Vladimir Cebotari a rămas făra imunitate. Discursul deputatului PD de la tribuna Parlamentului

Vladimir Cebotari a rămas făra imunitate. Discursul deputatului PD de la tribuna Parlamentului

 Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut joi, 19 septembrie, ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, cel care este şi candidatul PDM pentru funcţia de primar de Chişinău în alegerile din 20 octombrie, pentru ca democratul să poată fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:07

Două persoane au fost reţinute de ofiţerii CNA şi PA pentru că ar fi încercat să scoată de la puşcărie un deţinut înainte de termen

Două persoane sunt cercetate penal de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuite de trafic de influenţă. Acestea, împreună cu un deţinut din Penitenciarul nr.13, ar fi cerut 7 150 de euro de la soţia unui condamnat pentru a-l scoate din puşcărie înainte de termen.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:03

Cui, de fapt, ar aparțin mașinile și milioanele sechestrate de CNA (Mold-street)

Cui, de fapt, ar aparțin mașinile și milioanele sechestrate de CNA (Mold-street)

Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestru în valoare de circa 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Septembrie 2019, ora: 10:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:13

Un bărbat înarmat a amenințat că aruncă în aer un pod din Kiev/ VIDEO

Un bărbat înarmat a amenințat că aruncă în aer un pod din Kiev/ VIDEO

Un bărbat înarmat a blocat miercuri un pod strategic în Kiev, ameninţând că îl va arunca în aer, a anunţat poliţia, care a izolat cartierul. După câteva ore de tensiuni, bărbatul s-a predat forțelor de ordine. Necunoscutul, care a tras câteva...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:09

Dăncilă, despre șefia Parchetului European: Nu susținem un mandat pentru Laura Codruța Kovesi

Dăncilă, despre șefia Parchetului European: Nu susținem un mandat pentru Laura Codruța Kovesi

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a reiterat, miercuri seară, ideea potrivit căreia Guvernul nu o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, precizând că, joi, ambasadorul României la Uniunea Europeană va vota împotriva fostului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:05

India a interzis ţigările electronice

India a interzis ţigările electronice

Guvernul indian a anunţat miercuri interzicerea ţigărilor electronice în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, în numele unor imperative sanitare şi al luptei împotriva adicţiilor. „Decizia a fost luată cu gândul la impactul pe care ţigările...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)