Astăzi 8 Aprilie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 4 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 26 Februarie 2020, ora 06:49

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de frământări și agitație interioară.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce nativilor multă energie, multă determinare în atingerea obiectivelor propuse și mult spirit întreprinzător. Nativii se vor înflăcăra, vor avea tendința de a-și asuma riscuri, în unele chiar și inutile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă inspirație și dorință de afirmare, mai ales în plan profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi poate veni cu stări de neliniște interioară, de nervozitate, îngrijorări, temeri, unele chiar nejustificate. Nativii pot fi agitați, însă nu neapărat că vor depista și cauza. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se dedice mai mult activităților care-i relaxează, să caute să se înconjoare de persoane optimiste și să nu ia în seamă fricile și nevrozele care-i bântuie.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Se întrevăd dispute și conflicte legate de bani sau care pleacă de la niște cheltuieli impulsive. Posibil chiar cei născuți în zodia Gemeni să fie responsabili, să fie cei care nu pot sau nu vor să economisească și de aici pot apărea reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să facă eforturi pentru a nu degenera discuțiile, mai ales dacă este vorba de un cuplu sau de un dialog profesional, cu un șef.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de o serie de confruntări cu colegii de muncă, colaboratorii, dar mai ales cu șefii, persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. S-ar putea ca din cauza unui dialog să fie afectați în legătură cu funcția, cu statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra replicilor acide, reproșurilor de care pot avea parte. Nu trebuie puse la suflet și nici acționat în consecința lor!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu nu va fi o zi prea ușoară astăzi, în sensul că nativii pot intra în contradicție cu propriile lor convingeri de viață, cu propriile lor filozofii și principii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase frământați, să nu se streseze, ci să-și asculte intuiția și astfel să ia niște decizii serioase în acest sens. A venit momentul să renunțe la acele mentalități care nu-i susțin în evoluție, fie personală, fie profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de astăzi poate aduce conflicte pe teme financiare, patrimoniale. Nativii pot răbufni și pot intra în discuții aprinse care privesc o moștenire, un partaj, un proces, o sumă de bani pe care o dețin împreună cu alții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară nu le cere să nu facă niciun compromis și să nu accepte nicio ofertă cu care nu rezonează integral.


Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să între în conflicte serioase cu partenerul de viață și cauzele, cel mai probabil, vor fi legate de lipsa de înțelepciune a nativilor, de dorința de a se impune în dialog, de a avea dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite ambițiile, impulsivitățile, mai ales că acest aspect este valabil și în relațiile profesionale și parteneriatele de afaceri, iar în acest caz situația se va corecta mai greu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de enervări și stres la locul de muncă și nu este exclus să dea naștere unor conflicte cu colegii sau superiorii. Posibil ca unele nereguli să iasă la suprafață sau nativii să fie criticați pentru neatenție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energie și starea de sănătate va fi una bună, deși irascibilitatea și nervozitatea nu vor lipsi din context. Atenție la accidentări și lovituri!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să intre în conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Nativii nu vor da dovadă de foarte multă răbdare, pot interpreta eronat mesajele și pot răstălmăci cuvintele celor dragi și astfel focul se aprinde. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți dacă fac sport, dacă participă la competiții sau concursuri care presupun solicitare fizică pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Relația cu membrii familiei va fi la limită, iar cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere unor conflicte destul de serioase dacă nu le va fi luată în calcul autoritatea. Nativii se pot impune, pot pretinde, iar acest aspect s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni excesiv de critici cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca astăzi să aibă o comunicare din topor. Nativii nu vor mai ține cont de etichetă, de regulile de bună creștere, de maniere și vor spune lucrurile pe nume, direct în față, aspect care poate să-i deranjeze pe cei din jur și chiar să-i îndepărteze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți și prudenți în deplasări pentru a nu se accidenta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să intre în conflicte pe teme financiare. Nativii fie sunt remunerați mai puțin sau întârziat pentru o muncă depusă, fie intră în conflict cu funcționarii unor instituții cu care au ceva de rezolvat, soluționat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot cheltui bani în mod impulsiv, fără a avea neapărat nevoie de ceea ce cumpără.


 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 13:13

Pasca se face în Joia Mare. Este pâinea cea mai aleasă a anului. Pe vremuri, în bucătăriile sărmanilor, unde nu era brânză, se folosea o mână de mălai mărunţel, fiert în lapte dulce. Cea mai răspândită formă pentru pască este cea rotundă, pentru că se crede că scutecele cu...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 8 Aprilie 2020, ora: 13:10 de Irina Nechit

INTERVIU cu Lică Sainciuc: „Stăm acasă. Bine că avem grădină”

INTERVIU cu Lică Sainciuc: „Stăm acasă. Bine că avem grădină”

– Stimate Lică Sainciuc, ca grafician, ce credeți despre forma coronavirusului? Această „coroană” vă bântuie vizual? 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 12:12

EXPERT / Atitudinea președintelui demonstrează că acesta e deja în campanie electorală / Deranjează această AROGANȚĂ a puterii

EXPERT / Atitudinea președintelui demonstrează că acesta e deja în campanie electorală / Deranjează această AROGANȚĂ a puterii

Extrapolând discuția spre o posibilă cooperare între guvernare și opoziție, Veaceslav Berbeca consideră că acest lucru nu este ușor de realizat în Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 11:42

ultima oră A decedat Valeriu Muravschi, ex-premier al R. Moldova

A decedat Valeriu Muravschi, ex-premier al R. Moldova

Fostul Prim-ministrul al R. Moldova Valeriu Muravschi a decedat. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de feciorul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 11:19

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei lunar fiind angajată la Exclusiv Media (firmă care a primit milioane din Bahamas)

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei lunar fiind angajată la Exclusiv Media (firmă care a primit milioane din Bahamas)

Conform declarații de avere, Igor Dodon, declară un salariu de peste 226.700 de lei, adică peste 18.800 de lei pe lună, iar soția sa, Galina Dodon, angajată la „Exclusiv Media”, SRL, a câștigat anul trecut aproape 396 de mii de lei, ceea ce ar însemna circa 33 de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 11:07

În „Țara lui Dodon și Chicu” trăiesc doar bugetari și pensionari

În „Țara lui Dodon și Chicu” trăiesc doar bugetari și pensionari

„Prioritățile noastre vor fi achitarea salariilor, pensiilor, plăților sociale și ajutoarelor de șomaj”, a declarat astăzi Președintele R. Moldova Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 10:35

Directorul Autorității Aeronautice Civile a fost demis de către Ministerul Economiei. Acesta a fost „selectat” prin concurs

Directorul Autorității Aeronautice Civile a fost demis de către Ministerul Economiei. Acesta a fost „selectat” prin concurs

Autoritatea Aeronautică Civilă rămâne fără conducere. Demisia actualului director a fost cerută de ministerul Economiei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 10:29

Prima țară europeană care dă STARTUL revenirii economice. De joi se DESCHID magazinele și atelierele

Prima țară europeană care dă STARTUL revenirii economice. De joi se DESCHID magazinele și atelierele

Paralizate de criză, economiile europene fac paşi pentru revenirea la un program de lucru normal. Cehia devine primul stat în care viaţa se reîntoarce treptat la cea de dinainte de pandemie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 10:13

BREAKING NEWS / Două decese din cauza la COVID-19, în total 24 de oameni au murit

BREAKING NEWS / Două decese din cauza la COVID-19, în total 24 de oameni au murit

Două persoane au decedat în ultimele ore. Prima victimă este un bărbat de 71 de ani din Cahul. Acesta a fost internat pe 2 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă. A doua victimă este un bărbat de 62 de ani din Glodeni. Pacientul a fost internat cu două zile în urmă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 09:56

Persoanele care lucrează de ACASĂ consumă mai mult alcool şi mănâncă nesănătos

Persoanele care lucrează de ACASĂ consumă mai mult alcool şi mănâncă nesănătos

Persoanele nevoite să lucreze de acasă în timpul pandemiei de coronavirus sunt mai predispuse consumului de alcool şi a mâncărurilor nesănătoase, dar şi apariţiei problemelor de somn, arată un nou studiu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 09:15

STOP CONFUZIE /// Care-i DIFERENȚA dintre coronavirus, Covid-19 și SARS-CoV-2

STOP CONFUZIE /// Care-i DIFERENȚA dintre coronavirus, Covid-19 și SARS-CoV-2

Lumea e afectată de pandemie, dar ne ferim de boală, de virusul care o provoacă sau de familia din care face parte? 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 8 Aprilie 2020, ora: 09:12

Deputații din PSRM-PDM ar fi ȘTIUT că în Parlament este o persoană cu coronavirus dar au ascuns informația

Deputații din PSRM-PDM ar fi ȘTIUT că în Parlament este o persoană cu coronavirus dar au ascuns informația

Deputata Platformei DA Arina Spătaru afirmă că deputaţi au primit ieri, 7 aprilie, un mesaj din partea secretariatului Parlamentului Republicii Moldova prin care au fost avertizaţi că în Parlament ar exista mai multe persoane testate pozitiv la COVID-19. Politiciana precizează că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 08:59

Orașul din Ucraina în care au fost săpate în avans 600 de morminte pentru morții de coronavirus

Orașul din Ucraina în care au fost săpate în avans 600 de morminte pentru morții de coronavirus

Autoritățile din orașul ucrainean Dnipro au săpat peste 600 de gropi de morminte, pentru a se pregăti de posibilitatea unui număr mare de victime din cauza pandemiei de coronavirus, deși în regiunea Dnipropetrovsk nu a fost înregistrat niciun deces, iar Ucraina a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 08:49

Boris Johnson, a doua noapte la terapie intensivă. CARE ESTE STAREA SA

Boris Johnson, a doua noapte la terapie intensivă. CARE ESTE STAREA SA

Șeful guvernului britanic, Boris Johnson, a petrecut a doua noapte la terapie intensivă, fiind tratat în continuare de Covid-19.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 08:09

Coronavirus: 1939 de morţi într-o singură zi în SUA, cel mai ridicat bilanţ la nivel global

Coronavirus: 1939 de morţi într-o singură zi în SUA, cel mai ridicat bilanţ la nivel global

Numărul persoanelor care au decedat în ultimele 24 de ore pe teritoriul SUA în urma infecţiei cu noul coronavirus a ajuns la 1939 de persoane, potrivit datelor furnizate marţi seara de Universitatea Johns Hopkins, transmite miercuri AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 07:33

Rusia: Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestată şi amendată. „Am leşinat şi m-am trezit în închisoare“

Rusia: Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestată şi amendată. „Am leşinat şi m-am trezit în închisoare“

Anastasia Vasilieva, doctoriţa care a adunat în jurul ei 2.000 de colegi şi a dat alerta în Rusia în legătură cu epidemia covid-19, a devenit noua ţintă a regimului Putin. Femeia de 36 de ani a fost convocată deja la Comitetul de anchetă, arestată, interogată şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 07:25

Președintele PSRM CAHUL a decedat din cauza COVID-19

Președintele PSRM CAHUL a decedat din cauza COVID-19

Vasile Mihailov, consilier municipal şi raional Cahul, Preşedintele OT Cahul a PSRM, s-a stins din viaţă în această seară, la un spital din Chişinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 07:10

Ciorbă GLAMOUR la spitalul Toma Ciorbă / FĂRĂ COMENTARII

Ciorbă GLAMOUR la spitalul Toma Ciorbă / FĂRĂ COMENTARII

„Cat se cheltuie acolo pentru o zi de internare? 7000 lei? Glamurneniko. (Am sters numele pentru ca odata am postat o picuratoare improvizata dintr-o butylka legata cu bint dintr-un spital pentru copii si in 5 min a tabarat conducerea spitalului peste fata ceea si au terorizat-o cat a stat...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 8 Aprilie 2020, ora: 05:59 de Mihai Taşcă

Călăii bunelului - idolii nepotului Bunelul lui Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic / DOC

Bunelul lui Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic / DOC Din editia print / Foto: ARHIVA TIMPUL

Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 00:35

Chicu și Dumbrăveanu s-au ÎNCURCAT în cifre sau ne MINT? Când au fost realizate cele mai multe teste la coronavirus?

Chicu și Dumbrăveanu s-au ÎNCURCAT în cifre sau ne MINT? Când au fost realizate cele mai multe teste la coronavirus?

Ion Chicu a anunțat sâmbătă că au fost prelevate 681 de probe. Astăzi, atât primul ministru, cât și ministra Sănătății au afirmat că în ultimele 24 de ore au fost testate cele mai multe probe întro singură zi, iar numărul acestora este de 510.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)