Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 MARTIE 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se bucură din plin de acest tranzit deoarece planeta Venus le va aduce vindecare sufletească, împăcare cu propriile gânduri și armonie interioară. Nativii vor începe să vadă lumea din jur cu alți ochi, cu mai mult optimism și vor scăpa de apăsarea sufletească care i-a marcat în ultima perioadă. De asemenea, axa sănătății va fi activată și nativii vor simți o îmbunătățire remarcabilă a stării generale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a descoperi un tratament, un remediu naturist care să le vindece o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se bucură de tranzitului lui Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, prin casa prietenilor și a planurilor de viitor. Nativii vor avea parte de înțelegere și suport din partea persoanele din anturaj, vor lămuri neînțelegeri mai vechi și vor avea ocazia de a pune la cale proiecte comune. De asemenea, axa relațională va fi activată, iar nativii vor avea șansa de a conduce o relație de prietenie în zona de cuplu, dar și de a cunoaște o persoană prin intermediul anturajului cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce șansa de a lămuri o neînțelegere sentimentală și de a reașterne armonia în cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de influențele benefice ale planetei Venus întocmai în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea șansa de a avansa în carieră, de a fi propuși pentru o funcție. Va fi o perioadă a recunoașterii meritelor, a aprecierii, a succesului și nu este exclus să cunoască o persoană prin intermediul locului de muncă care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de suport emoțional, artistic și spiritual din partea planetei Venus pentru a-și duce la îndeplinire toate planurile conturate, mai ales dacă acestea vizează continuarea unor studii sau înscrierea la cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Unii nativi pot cunoaște în timpul unei călătorii o persoană de care să se îndrăgostească și cu care chiar să înceapă o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a-și armoniza niște gânduri legate de concepțiile și principiile de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de numeroase oportunități de a-și îmbunătăți veniturile în această perioadă. Sume de bani neașteptate pot veni din moșteniri, partaje și parteneriate profesionale care până acum au fost blocate. Dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită pe teme financiare, care au predominat până acum, se vor dizolva și armonia se va reașterne în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a se asocia cu o persoană pentru a face bani dintr-un proiect comun. Poate fi vorba de o afacere împreună cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de energia benefică a planetei Venus întocmai în zona relațională. Pentru unii nativi poate fi vorba de o cerere în căsătorie, în timp ce pentru alții va fi momentul semnării unor parteneriate profesionale de amploare și de viitor. Armonia se va reașterne în cuplu și toate neînțelegerile de până acum se vor rezolva. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce o împăcare neașteptată în cuplurile în care s-a vorbit despre despărțire sau divorț.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul planetei Venus în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea parte de o serie de avantaje venite prin intermediul locului de muncă. Este posibil ca unii să-și schimbe jobul cu unul mai bun, să primească noi sarcini și responsabilități ed natură să le pună mai mult în evidență calitățile profesionale. În zona sănătății se anunță o remarcabilă îmbunătățire a stării generale, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate pune la dispoziție un tratament, în cel mai sigur caz un tratament naturist, care să le vindece o afecțiune, un disconfort cu care s-au confruntat în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de trăiri puternice, intense, cu grad profund de sensibilitate și emotivitate în zona sentimentală. Cei singuri pot începe o nouă poveste de iubire, în timp ce nativii care se află în relații de lungă durată pot fi plăcut surprinși de declarații de dragoste din partea partenerului și, la rândul lor, își vor deschide sufletul cu mai multă ușurință. Nu este exclus să afle că familia se mărește. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion susține puternic activitățile artistice, creative, sportive și poate aduce succes celor care lucrează în astfel de domenii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul planetei Venus în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor observa că armonia se va așterne în cămin, iar tensiunile cu cei dragi se vor dizolva. Nu este exclus să se împace cu rudele cu care au fost în conflict până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține activitățile legate de renovarea, reamenajare, reorganizarea casei și a sarcinilor gospodărești. Unii nativi pot primi sume de bani de la părinți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi puternic sprijiniți de planeta Venus în comunicare, fiind favorizați nativii care au de susținut ședințe, conferințe, dialoguri publice, interviuri, dar și examene. Moment favorabil pentru a învăța și a acumula noi cunoștințe. De asemenea, relația cu frații, vecinii, colegii de muncă se va îmbunătăți remarcabil acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce deplasări pe distanțe scurte în interes de serviciu, nativii reușind să rezolve cu ușurință ceea ce și-au propus.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi puternic susținuți de planeta Venus să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii sunt sfătuiți să se folosească de acest context astrologic pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a începe o afacere pe cont propriu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să intre în posesia unei sume de bani pe care au împrumutat-o în trecut sau să-și valorifice niște bunuri personale, poate chiar imobiliare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul lor, activându-le casa personalității și axa relațională. Nativii vor simți o îmbunătățire remarcabilă a stării generale, vor deveni mai optimiști și mai încrezători în propriile forțe și se vor pune pe picioare, inclusiv cei care au avut parte în ultima perioadă de afecțiuni fizice sau depresii, gânduri negre. Cei singuri vor avea șansa de a da curs unei frumoase povești de dragoste cu o persoană cu care vor rezona foarte mult la nivel energetic și spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Pești aduce armonie și rezolvarea neînțelegerilor în cuplurile vechi, solide, unde lucrurile părea instabile în ultimul timp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *