Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 IUNIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA LEU

Mercur, planeta comunicării, a intelectului, a negocirilor și a tranzacțiilor, va intra pe data de 27 iunie în excentrica zodie Leu, însă din această poziție planeta nu va avea puterea necesară să-și manifeste pe deplin calitățile. Astfel, în perioada care va urma, la modul general, tendința va fi de a exagera în dialog, în expunere, dorindu-ne să ieșim în evidență cu orice preț, fără a conta neapărat dacă ceea ce afisăm este ceea ce ne reprezintă cu adevărat. Punctăm că Mercur se mișcă prin zodia Leu doar până în data de 8 iulie, apoi începând să retrogradeze până ce va ajunge în zodia Rac. Prin urmare, se anunță o perioadă foarte impactantă sub acest ingres al lui Mercur în Leu, având în vedere că va reveni în mers direct, din nou, în această zodie între 11 și 29 august.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă intensă în această vară din punct de vedere sentimental, dar și al (pro)creației. Nativii vor primi informații importante în această perioadă, vor afla secrete și vor redefini relația cu copiii. Nu este exclus chiar să se aducă în discuție conceperea unui copil și mărirea familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se remarca printr-un talent, cu atât mai mult cu cât acesta ține de zona de comunicare, exprimare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor activa odată cu acest tranzit sectorul familiei și al locuinței, prin urmare dialogul cu cei dragi va fi un punct de interes. Posibile împăcări în familie, dar și discuții legate de bunuri și patrimoniu. Cei care-și doresc o casă pot întreprinde demersurile necesare pentru a o cumpăra și chiar pot încheia tranzacția acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie atenți în negocieri, mai ales dacă-și doresc să vândă, să cumpere o casă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Vedem ca nativii să exceleze la capitolul comunicare și să se facă remarcați în toate domeniile vieții prin prisma dialogului, dar în special în anturaj. Încrederea în propriile forțe le va fi atu în această perioadă și vor putea să-și fixeze țeluri înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu devină superficiali în dialogul cu cei dragi. Tranzitul poate aduce împăcare, reconciliere cu un prieten mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Este posibil ca nativii să primească măriri de salariu, prime, să negocieze profitabil niște contracte, să soluționeze niște amânări și dacă acum vor pune bazele, în august vor culege roadele. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite cheltuielile care nu sunt indispensabile și necesare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, activându-le casa personalității. Nativii vor trebui ca în această perioadă să pună mai mult accent pe modul în care comunică cu cei din jur, să devină mai înțelegători, mai flexibili și să accepte și criticile care vin, transformându-le într-un aspect pozitiv și constructiv. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai înțelepți în dialogul cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au partte de acest tranzit al lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, printr-un sector al subconștientului, al introspecției și meditației. Ceea ce vor trăi acum acești nativi va fi o avalanșă de gânduri care le va bulversa rațiunea, determinându-i la o analiză mult mai atentă, mai critică și mai personală, poate chiar mai intuitivă, a vieții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra sănătății. Mai multă prudență în cazul afecțiunilor cronice!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o peroiadă în care accentul va cădea pe socializare. Nativii vor putea lega noi prietenii, se pot împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum, însă se cere atenție la dialog deoarece pot creea tensiune și disconfort cu atitudinea lor ușor exagerată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o discuție în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest tranzit pe casa muncii, a carierei și vedem ca nativii să facă tot ce le stă în putință pentru a se pune în valoare, pentru a ieși în față și a se face remarcați. Poate fi o perioadă de ascensiune profesională, de atingere a înaltelor aspirații. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce calități oratorice și dialogul le poate deveni aliat în îndeplinirea scopurilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de multă acțiune în zona profesională și vor dori să iasă în evidență mai mult ca niciodată. Posibile deplasări în interes de serviciu. Nu este exclus ca unii nativi să primească oferte din străinătate și astfel să plece într-o călătorie mai lungă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține puternic zona de studiu, de acumulare de cunoștințe și pot afla informații care să le schi,mbe mentalitatea, principiile și gândirea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se vor lupta în această perioadă pentru a obține un drept financiar, o moștenire. Posibil să fie vorba de soluționarea unui partaj sau de interesul acordat alături de partenerul de viață pentru a intra în posesia unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate aduce momente intense în cuplu, o conexiune la nivel psihic puternică cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă destul de conflictuală în zona parteneriatelor, fie că vorbim de parteneriat casnic, fie profesional. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la negocieri și să nu creadă tot ce li se spune dacă nu este scris. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă răbdare în relația cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești se pot pune în evidență prin dialog la locul de muncă și chiar pot obține mici foloase, mici avantaje profesionale. La capitolul sănătate se întrevăd îmbunătățiri în cazul celor care s-au confruntat cu stări neplăcute în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o calitate uimitoare de a-și exprima autoritatea la locul de muncă fără a se impune și a deranja.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *