Astăzi 23 Mai 2019, Joi - Ultima actualizare la 22 Mai 2019
Abonamente

Horoscop 27 Martie 2019, ora 05:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 MARTIE 2019. GEMENII ÎȘI FAC GRIJI FINANCIARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni își pot face griji cu privire la o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec luptă pentru a depăși niște obstacole legate de sectorul profesional. Nativii simt din plin dorința de expansiune, de a avansa și vor căuta mijloace favorabile pentru a aface acest pas. Unii se pot înscrie la cursuri de dezvoltare profesională, în timp ce alții pot pleca să studieze în afara țării. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și pune în balanță niște concepții, principii de viață.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur își vor da tot interesul pentru studiu, pentru a învăța, pentru a se informa într-un domeniu nou. Nativii vor da dovadă de multă perseverență, răbdare și tenacitate și vor reuși să se organizeze impecabil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să-și consolideze puternic niște concepții de viață. Niște principii noi pot prinde rădăcini acum.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa de găsirea unor mijloace mai ușoare, mai rapide pentru a-și îmbunătăți situația financiară și vor apela la partenerul de viață, la membrii familiei sau la partenerii de afaceri cu care în trecut s-au aflat într-o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să-și revizuiască o decizie ce implică o asociere profesională. Atenție la conflictele pe teme patrimoniale, legate de averi, moșteniri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea să dea dovadă de o oarecare răceală în relația cu persoana iubită. De asemenea, la fel de rigide vor fi și relațiile parteneriale și nativii cu greu vor reuși să ajungă la un acord cu asociații și colaboratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie diplomați, răbdători și calmi în comunicare, mai ales că efectele eclipsei parțiale de Soare din Capricorn încă se resimt și pot veni cu răsturnări remarcabile de situație la acest capitol.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu își vor asuma cu mult simț de răspundere noi sarcini și responsabilități la locul de muncă. Nativii vor lupta cu stresul și vor reuși să-l înfrângă doar dacă-și vor organiza mai bine timpul și activitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate agrava simptomele unor afecțiuni mai vechi. Nu este exclus ca noi probleme de sănătate care vizează sistemul osos și pielea să apară acum. Persoanele care se confruntă cu reumatism pot resimți mai acut schimbările vremii, schimbările de presiune atmosferică din această perioadă. Atenție! Stresul de la locul de muncă poate favoriza apariția iritațiilor de natură dermatologică!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt reci, distanți și chiar antipatici în relația cu persoana iubită. Cei care sunt la început de relația ar putrea fi interpretați greșit de partener și ar putea primi reproșuri. Pe de altă parte, în relația cu copiii vor fi tentați să devină foarte autoritari și rigizi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte care pleacă de la viziuni diferite asupra vieții. La modul general, se pot naște tensiuni provocate de idei inovatoare blocate de o gândire tradiționalistă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor evita discuțiile prea serioase, prea formale sau lămuritoare cu membrii familiei. Vor fi mult mai rigizi în dialog și vor căuta să se detașeze de autoritatea părinților, mai ales în cazul în care li se impun anumite atitudini. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a se preocupa de activitățile casnice amânate. Moment bun pentru a pune lucrurile în ordine în gospodărie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor evita socializarea, comunicarea cu cei din jur și nu vor fi disponibili pentru conversații superficiale, de complezență. Nativii vor manifesta un interes vădit pentru informare, însă vor prefera să aleagă surse care nu implică dialogul. Unii se vor manifesta astfel din cauza oboselii, alții în schimb vor fi mult prea preocupați de o situație personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite interviurile, conferințele, dezbaterile și vorbitul în public.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de situația financiară. Grija banilor le va acapara gândurile și cei care se confruntă constant cu o astfel de situație, care nu sunt mulțumiți de salariu, vor căuta să ia măsuri. Nu este exclus să se gândească inclusiv la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerul de viață din cauza unor cheltuieli.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi mai energici, mai echilibrați în acțiuni, însă acaparați de griji și probleme, fie personale, fie profesionale, fie legate de membrii familiei. Simțul de răspundere, responsabilitatea caracateristică nu-i va lăsa să ignore rugămințile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de sensibilitate, de emotivitate, însă mulți le vor pune pe fondul oboselii și al stresului acumulat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi răscoliți de o serie de amintiri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Secvențe de viață mai vechi, decizii luate în trecut se pot întoarce acum mai agresiv în viața lor ca și cum i-ar trage la răspundere. Se conturează momente grele pentru suflet. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra sănătății. Este posibil ca simptome ale unor afecțiuni cronice să se manifeste mai brutal acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de rigizi în dialogurile cu prietenii și chiar pot anula planuri pe care și le-au făcut împreună cu aceștia. Nativii nu vor avea chef de socializare și vor avea tendința de a se îndepărta în special de acele persoane cu care au interacționat mai greu dintotdeauna. Nu vor suporta să fie trași la răspundere, interogați. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot primi reproșuri din partea persoanei iubite ca urmare a indiferenței pe care o afișează față de aceasta.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 13:15

Partidul Democrat a adoptat o poziție rațională și înțeleaptă în ultima perioadă, în comparație cu celelalte partide parlamentare. Este opinia politologului Zurab Todua, exprimată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:42

O echipă de cercetători a reuşit să rescrie codul genetic al unui organism de la zero. Primele organisme create prin această metodă sunt câteva bacterii de E. coli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:41

Sfinţii Constantin şi Elena, tradiţii şi superstiţii. Ce nu e bine să faceţi în această zi

Sfinţii Constantin şi Elena, tradiţii şi superstiţii. Ce nu e bine să faceţi în această zi

Sfinții împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți luni, 21 mai, de către creștini. De numele acestor sfinţi, primii împăraţi creştini,sunt legate multe tradiţii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:38

Între așa-zișii jurnaliști sau experți din presa occidentală, care sunt plătiți de Fundația Soros pentru a denigra PDM și pe liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, figurează personaje care l-au servit cu dedicație pe fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:17

Partidul Politic “ȘOR” a finisat lucrările de iluminare stradală a satului Cișmea, raionul Orhei, una din cele 104 localități unde formațiunea a câștigat alegerile parlamentare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:14

Partidul Socialiștilor a respins invitația PAS-DA la ședința Parlamentului, preconizată pentru zilele de 21 și 22 mai. În opinia socialiștilor, propunerea blocului ACUM esteb populistă și nu merită să fie luată în considerare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 11:26

Cel de-al 73-lea episod - care a fost totodată ultimul - al serialului "Game of Thrones", difuzat duminică seară în Statele Unite, a doborât recordul de audienţă al postului HBO, care a difuzat această producţie începând din 2011, după ce 19,3 milioane de telespectatori americani au...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)