Astăzi 26 Ianuarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:51
Abonamente

Horoscop 27 Martie 2019, ora 05:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 MARTIE 2019. GEMENII ÎȘI FAC GRIJI FINANCIARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni își pot face griji cu privire la o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec luptă pentru a depăși niște obstacole legate de sectorul profesional. Nativii simt din plin dorința de expansiune, de a avansa și vor căuta mijloace favorabile pentru a aface acest pas. Unii se pot înscrie la cursuri de dezvoltare profesională, în timp ce alții pot pleca să studieze în afara țării. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și pune în balanță niște concepții, principii de viață.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur își vor da tot interesul pentru studiu, pentru a învăța, pentru a se informa într-un domeniu nou. Nativii vor da dovadă de multă perseverență, răbdare și tenacitate și vor reuși să se organizeze impecabil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să-și consolideze puternic niște concepții de viață. Niște principii noi pot prinde rădăcini acum.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa de găsirea unor mijloace mai ușoare, mai rapide pentru a-și îmbunătăți situația financiară și vor apela la partenerul de viață, la membrii familiei sau la partenerii de afaceri cu care în trecut s-au aflat într-o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să-și revizuiască o decizie ce implică o asociere profesională. Atenție la conflictele pe teme patrimoniale, legate de averi, moșteniri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea să dea dovadă de o oarecare răceală în relația cu persoana iubită. De asemenea, la fel de rigide vor fi și relațiile parteneriale și nativii cu greu vor reuși să ajungă la un acord cu asociații și colaboratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie diplomați, răbdători și calmi în comunicare, mai ales că efectele eclipsei parțiale de Soare din Capricorn încă se resimt și pot veni cu răsturnări remarcabile de situație la acest capitol.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu își vor asuma cu mult simț de răspundere noi sarcini și responsabilități la locul de muncă. Nativii vor lupta cu stresul și vor reuși să-l înfrângă doar dacă-și vor organiza mai bine timpul și activitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate agrava simptomele unor afecțiuni mai vechi. Nu este exclus ca noi probleme de sănătate care vizează sistemul osos și pielea să apară acum. Persoanele care se confruntă cu reumatism pot resimți mai acut schimbările vremii, schimbările de presiune atmosferică din această perioadă. Atenție! Stresul de la locul de muncă poate favoriza apariția iritațiilor de natură dermatologică!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt reci, distanți și chiar antipatici în relația cu persoana iubită. Cei care sunt la început de relația ar putrea fi interpretați greșit de partener și ar putea primi reproșuri. Pe de altă parte, în relația cu copiii vor fi tentați să devină foarte autoritari și rigizi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte care pleacă de la viziuni diferite asupra vieții. La modul general, se pot naște tensiuni provocate de idei inovatoare blocate de o gândire tradiționalistă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor evita discuțiile prea serioase, prea formale sau lămuritoare cu membrii familiei. Vor fi mult mai rigizi în dialog și vor căuta să se detașeze de autoritatea părinților, mai ales în cazul în care li se impun anumite atitudini. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a se preocupa de activitățile casnice amânate. Moment bun pentru a pune lucrurile în ordine în gospodărie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor evita socializarea, comunicarea cu cei din jur și nu vor fi disponibili pentru conversații superficiale, de complezență. Nativii vor manifesta un interes vădit pentru informare, însă vor prefera să aleagă surse care nu implică dialogul. Unii se vor manifesta astfel din cauza oboselii, alții în schimb vor fi mult prea preocupați de o situație personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite interviurile, conferințele, dezbaterile și vorbitul în public.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de situația financiară. Grija banilor le va acapara gândurile și cei care se confruntă constant cu o astfel de situație, care nu sunt mulțumiți de salariu, vor căuta să ia măsuri. Nu este exclus să se gândească inclusiv la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerul de viață din cauza unor cheltuieli.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi mai energici, mai echilibrați în acțiuni, însă acaparați de griji și probleme, fie personale, fie profesionale, fie legate de membrii familiei. Simțul de răspundere, responsabilitatea caracateristică nu-i va lăsa să ignore rugămințile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de sensibilitate, de emotivitate, însă mulți le vor pune pe fondul oboselii și al stresului acumulat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi răscoliți de o serie de amintiri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Secvențe de viață mai vechi, decizii luate în trecut se pot întoarce acum mai agresiv în viața lor ca și cum i-ar trage la răspundere. Se conturează momente grele pentru suflet. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra sănătății. Este posibil ca simptome ale unor afecțiuni cronice să se manifeste mai brutal acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de rigizi în dialogurile cu prietenii și chiar pot anula planuri pe care și le-au făcut împreună cu aceștia. Nativii nu vor avea chef de socializare și vor avea tendința de a se îndepărta în special de acele persoane cu care au interacționat mai greu dintotdeauna. Nu vor suporta să fie trași la răspundere, interogați. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot primi reproșuri din partea persoanei iubite ca urmare a indiferenței pe care o afișează față de aceasta.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:51

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Un adăpost pentru animale din SUA a descris-o într-o manieră extrem de sinceră pe una dintre pisicile pe care au pus-o spre adopţie, printr-o postare pe reţelele de socializare, care a devenit virală, relatează Huffington Post. Un adăpost pentru animale din Carolina de Nord,...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 26 Ianuarie 2020, ora: 07:29

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) scrie istorie pentru România! Jucătoarea noastră se pregătește s-o depășească pe Martina Hingis (39 de ani, fost număr 1 mondial) într-o ierarhie extrem de importantă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:28

Captură record de droguri în Grecia: Peste o tonă de COCAINĂ a fost confiscată

Captură record de droguri în Grecia: Peste o tonă de COCAINĂ a fost confiscată

 Peste o tonă de cocaină a fost confiscată de poliția grecească

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:25

Cum se face CAFEAUA perfectă? Secretul a fost descoperit

Cum se face CAFEAUA perfectă? Secretul a fost descoperit

A fost descoperit secretul pe care băutorii de cafea trebuie să-l știe! Cum să faci cafeaua perfectă? Detaliile, mai jos. Matematicieni și fizicieni și-au unit forțele pentru a stabili formula pentru obținerea unei cești perfecte de cafea, în cadrul unui studiu publicat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:19

CORONAVIRUS ÎN CHINA / Un prim deces la Shanghai; 54 de MORȚI şi 323 de noi cazuri de infecţii

CORONAVIRUS ÎN CHINA / Un prim deces la Shanghai; 54 de MORȚI şi 323 de noi cazuri de infecţii

 Epidemia de pneumonie virală din China a făcut un mort la Shanghai, a anunţat duminică guvernul local, fiind prima victimă a coronavirusului în metropola financiară a ţării, relatează AFP. Victima este un bărbat în vârstă de 88 de ani care avea probleme de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:14

Luare de ostatici la Criuleni: O victimă a decedat la spital

Luare de ostatici la Criuleni: O victimă a decedat la spital

Unul dintre ostaticii pistolarului de la Mălăieşti, Criuleni, a decedat la spital. Informația a fost confirmată pentru Știri.md de ofițerul de presă al IP Criuleni, Irina Burdujan. Potrivit poliției, este vorba despre un bărbat de 56 de ani aflat în stare gravă la...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Ianuarie 2020, ora: 06:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 IANUARIE 2020. LEII POT AVEA PARTE DE RĂSTURNĂRI ÎN VIAȚA SENTIMENTALĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 IANUARIE 2020. LEII POT AVEA PARTE DE RĂSTURNĂRI ÎN VIAȚA SENTIMENTALĂ

Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26...

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 26 Ianuarie 2020, ora: 00:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 26 Ianuarie 2020, ora: 00:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 23:32

Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. VIDEO cu "pădurea" de excavatoare şi camioane mobilizate pe şantier

Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. VIDEO cu "pădurea" de excavatoare şi camioane mobilizate pe şantier

 Criticați pentru că au luat prea târziu măsuri să împiedice răspândirea virusului periculos, oficialii chinezi susțin că până pe 3 februarie va fi gata un spital dedicat în exclusivitate combaterii noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 20:34

Petrișor Peiu Nu, Milcovul n-a secat înca! Un alt fel de a aniversa 24 ianuarie 1859 și 24 ianuarie 1862

Nu, Milcovul n-a secat înca! Un alt fel de a aniversa 24 ianuarie 1859 și 24 ianuarie 1862

 Aproximativ 2.000 de oameni politici au distrus vietile a 5 milioane de romani si pentru aceasta performanta ne cer astazi salarii imense si pensii speciale. 2 000 de parlamentari, ministri si secretari de stat, prefecti, primari, presedinti de Consilii Judetene, sefi de agentii si...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

Bogdan Petriceicu Hasdeu IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (I) INTRODUCȚIUNEA și AVENTURIERUL

IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (I) INTRODUCȚIUNEA și AVENTURIERUL

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 11:44

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

 Volumul transbordărilor de mărfuri prin Portul Internațional Liber Giurgiulești (PILG) a crescut cu 3%, înregistrând un nou record de aproape 1.1 mln tone în 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:49

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

Vladislav Surkov, care a ocupat funcția de președinte, și-a dat demisia din funcția publică, a declarat pentru Interfax directorul Centrului pentru Condiții Politice, Alexey Chesnakov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:47

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Darea în concesiune, în 2013, a Aeroportului Internațional Chișinău a fost soluția optimă în situația dificilă financiară în care se pomenise atunci principala aerogară a țării. De atunci și până acum au fost realizate multe lucruri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:12

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:04

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Vremurile pe care le traim parca sunt pe repede inainte. Asa pot aparea agitatia si anxietatea. Iata care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le adopti ca sa te poti relaxa si sa reduci anxietatea. Evita mesajele si urmarirea lor prin social media Pana la 60% dintre angajati isi verifica...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)