Astăzi 19 Iulie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:39
Abonamente

Horoscop 27 Martie 2019, ora 05:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 MARTIE 2019. GEMENII ÎȘI FAC GRIJI FINANCIARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni își pot face griji cu privire la o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec luptă pentru a depăși niște obstacole legate de sectorul profesional. Nativii simt din plin dorința de expansiune, de a avansa și vor căuta mijloace favorabile pentru a aface acest pas. Unii se pot înscrie la cursuri de dezvoltare profesională, în timp ce alții pot pleca să studieze în afara țării. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și pune în balanță niște concepții, principii de viață.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur își vor da tot interesul pentru studiu, pentru a învăța, pentru a se informa într-un domeniu nou. Nativii vor da dovadă de multă perseverență, răbdare și tenacitate și vor reuși să se organizeze impecabil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să-și consolideze puternic niște concepții de viață. Niște principii noi pot prinde rădăcini acum.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa de găsirea unor mijloace mai ușoare, mai rapide pentru a-și îmbunătăți situația financiară și vor apela la partenerul de viață, la membrii familiei sau la partenerii de afaceri cu care în trecut s-au aflat într-o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să-și revizuiască o decizie ce implică o asociere profesională. Atenție la conflictele pe teme patrimoniale, legate de averi, moșteniri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea să dea dovadă de o oarecare răceală în relația cu persoana iubită. De asemenea, la fel de rigide vor fi și relațiile parteneriale și nativii cu greu vor reuși să ajungă la un acord cu asociații și colaboratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie diplomați, răbdători și calmi în comunicare, mai ales că efectele eclipsei parțiale de Soare din Capricorn încă se resimt și pot veni cu răsturnări remarcabile de situație la acest capitol.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu își vor asuma cu mult simț de răspundere noi sarcini și responsabilități la locul de muncă. Nativii vor lupta cu stresul și vor reuși să-l înfrângă doar dacă-și vor organiza mai bine timpul și activitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate agrava simptomele unor afecțiuni mai vechi. Nu este exclus ca noi probleme de sănătate care vizează sistemul osos și pielea să apară acum. Persoanele care se confruntă cu reumatism pot resimți mai acut schimbările vremii, schimbările de presiune atmosferică din această perioadă. Atenție! Stresul de la locul de muncă poate favoriza apariția iritațiilor de natură dermatologică!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt reci, distanți și chiar antipatici în relația cu persoana iubită. Cei care sunt la început de relația ar putrea fi interpretați greșit de partener și ar putea primi reproșuri. Pe de altă parte, în relația cu copiii vor fi tentați să devină foarte autoritari și rigizi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte care pleacă de la viziuni diferite asupra vieții. La modul general, se pot naște tensiuni provocate de idei inovatoare blocate de o gândire tradiționalistă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor evita discuțiile prea serioase, prea formale sau lămuritoare cu membrii familiei. Vor fi mult mai rigizi în dialog și vor căuta să se detașeze de autoritatea părinților, mai ales în cazul în care li se impun anumite atitudini. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a se preocupa de activitățile casnice amânate. Moment bun pentru a pune lucrurile în ordine în gospodărie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor evita socializarea, comunicarea cu cei din jur și nu vor fi disponibili pentru conversații superficiale, de complezență. Nativii vor manifesta un interes vădit pentru informare, însă vor prefera să aleagă surse care nu implică dialogul. Unii se vor manifesta astfel din cauza oboselii, alții în schimb vor fi mult prea preocupați de o situație personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite interviurile, conferințele, dezbaterile și vorbitul în public.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de situația financiară. Grija banilor le va acapara gândurile și cei care se confruntă constant cu o astfel de situație, care nu sunt mulțumiți de salariu, vor căuta să ia măsuri. Nu este exclus să se gândească inclusiv la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerul de viață din cauza unor cheltuieli.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi mai energici, mai echilibrați în acțiuni, însă acaparați de griji și probleme, fie personale, fie profesionale, fie legate de membrii familiei. Simțul de răspundere, responsabilitatea caracateristică nu-i va lăsa să ignore rugămințile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de sensibilitate, de emotivitate, însă mulți le vor pune pe fondul oboselii și al stresului acumulat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi răscoliți de o serie de amintiri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Secvențe de viață mai vechi, decizii luate în trecut se pot întoarce acum mai agresiv în viața lor ca și cum i-ar trage la răspundere. Se conturează momente grele pentru suflet. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra sănătății. Este posibil ca simptome ale unor afecțiuni cronice să se manifeste mai brutal acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de rigizi în dialogurile cu prietenii și chiar pot anula planuri pe care și le-au făcut împreună cu aceștia. Nativii nu vor avea chef de socializare și vor avea tendința de a se îndepărta în special de acele persoane cu care au interacționat mai greu dintotdeauna. Nu vor suporta să fie trași la răspundere, interogați. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot primi reproșuri din partea persoanei iubite ca urmare a indiferenței pe care o afișează față de aceasta.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:56

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

 Partidul Politic "APEL" invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea Partidului Politic APEL”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:27

Ungaria este obligată să cumpere gaz doar de la Rusia și depinde de SUA şi de aliaţii lor europeni sa facă posibil ca Ungaria să importe gaz provenit dintr-o zonă gazieră offshore a României, a spus ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, relatează MTI, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:23

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu: „Noi protejăm oamenii cu venituri mici. Chiar dacă vor fi majorări acestea vor viza oamenii cu venituri foarte mari. Cei care au venituri mari să plătească impozite mai mari. Cei care au venituri mici să plătească impozite mai mici”. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 06:25

Laura Codruța Kovesi, angajată în lupta anticorupție, dar sancționată de puterea din țara sa, va conduce Parchetul European. Justiția a avut câștig de cauză, iar statul de drept creat de democrațiile occidentale a prevalat – aceasta este semnificația viitoarei...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Iulie 2019, ora: 06:06 de Constantin Tănase

Agresiunea Rusiei asupra Ucrainei a declanșat un val de critici și proteste în mediul puținilor și adevăraților intelectuali ruși care mai au curajul să spună adevărul despre patria lor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 00:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 Iulie 2019, ora: 00:01 de Mihai Taşcă

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18)

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18) Din editia print

Imediat după ocuparea Basarabiei, la 28 iunie 1940, comuniştii au perseverat în a instaura „viaţa nouă” în sensul pe care îl înţelegeau ei: arestări, deportări, execuţii, toate fiind menite să-i asigurare viitoarei guvernări liniştea pentru mulţi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 19:39

Consumul meselor inainte de a merge la culcare nu este obicei destul de bun, mai ales atunci cand vine vorba de alimente grase, greu de digerat. Dar, daca esti prea infometat si nu poti adormi din cauza asta, poti manca aceste ingrediente fara sa-ti fie teama ca te vei ingrasa sau ca vei avea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 17:14

Discuții aprinse în Parlament. ”Reglementarea și accizarea produselor de tutun care nu ard trebuie discutată la nivel de experți”

Discuții aprinse în Parlament. ”Reglementarea și accizarea produselor de tutun care nu ard trebuie discutată la nivel de experți”

Inițiativa legislativă cu privire la reglementarea și accizarea produselor de tutun încălzit a fost suspusă consultărilor publice în Parlament. Proiectul inițiat de deputatul Radu Marian a stârnit discuții aprinse și critici din partea societății civile. În timp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 15:00

Minute de coșmar pentru o familie din Bender după ce copilul lor de patru ani a căzut de la etajul geamul apartamentului, aflat la etajul trei. Acum băiatul se află în comă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:56

Tânărul a plecat de la domiciliul său, din Chișinău, și nu s-a mai întors acasă. Familia tânărului este devastată și cere ajutor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:53

Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Concurenţă mare la Academia de Poliţie: Pe câte locuri se bat cei 5.000 de elevi înscrişi  80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:47

A fost sistat procesul de înstrăinare a companiei de asigurări „Moldasig”. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:32

O dietă bazată pe combinaţii haotice, fără să se ţină cont de un program echilibrat al meselor, conduce, în scurt timp, la declanşarea unui şoc toxic. Ignorând simptome banale ca roşeaţa, umflarea sau durerea, în timp, inflamaţiile ajung să se cronicizeze. Ca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:24

Trăim într-o societate, iar acest lucru ne face să depindem unii de alții într-o oarecare măsură. De aceea, cerem ajutorul celor din jur oricând avem nevoie și oferim, la rândul nostru, sprijinul necesar. Totuși, această relație de co-dependență poate, de cele...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 13:33

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

Conform informațiilor de pe site-ul BNM.MD, rezerva de aur a Băncii Naționale este de 74 kilograme 133 grame nu de 9 kilograme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 13:10

Fracţiunea Partidului Democrat (PDM) în Parlamentul Moldovei va fi condusă de preşedintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Această decizie a fost luată miercuri, la şedinţa fracţiunii.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)