Astăzi 15 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:01
Abonamente

Horoscop 27 Martie 2019, ora 05:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 MARTIE 2019. GEMENII ÎȘI FAC GRIJI FINANCIARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni își pot face griji cu privire la o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec luptă pentru a depăși niște obstacole legate de sectorul profesional. Nativii simt din plin dorința de expansiune, de a avansa și vor căuta mijloace favorabile pentru a aface acest pas. Unii se pot înscrie la cursuri de dezvoltare profesională, în timp ce alții pot pleca să studieze în afara țării. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și pune în balanță niște concepții, principii de viață.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur își vor da tot interesul pentru studiu, pentru a învăța, pentru a se informa într-un domeniu nou. Nativii vor da dovadă de multă perseverență, răbdare și tenacitate și vor reuși să se organizeze impecabil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să-și consolideze puternic niște concepții de viață. Niște principii noi pot prinde rădăcini acum.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa de găsirea unor mijloace mai ușoare, mai rapide pentru a-și îmbunătăți situația financiară și vor apela la partenerul de viață, la membrii familiei sau la partenerii de afaceri cu care în trecut s-au aflat într-o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să-și revizuiască o decizie ce implică o asociere profesională. Atenție la conflictele pe teme patrimoniale, legate de averi, moșteniri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea să dea dovadă de o oarecare răceală în relația cu persoana iubită. De asemenea, la fel de rigide vor fi și relațiile parteneriale și nativii cu greu vor reuși să ajungă la un acord cu asociații și colaboratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie diplomați, răbdători și calmi în comunicare, mai ales că efectele eclipsei parțiale de Soare din Capricorn încă se resimt și pot veni cu răsturnări remarcabile de situație la acest capitol.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu își vor asuma cu mult simț de răspundere noi sarcini și responsabilități la locul de muncă. Nativii vor lupta cu stresul și vor reuși să-l înfrângă doar dacă-și vor organiza mai bine timpul și activitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate agrava simptomele unor afecțiuni mai vechi. Nu este exclus ca noi probleme de sănătate care vizează sistemul osos și pielea să apară acum. Persoanele care se confruntă cu reumatism pot resimți mai acut schimbările vremii, schimbările de presiune atmosferică din această perioadă. Atenție! Stresul de la locul de muncă poate favoriza apariția iritațiilor de natură dermatologică!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt reci, distanți și chiar antipatici în relația cu persoana iubită. Cei care sunt la început de relația ar putrea fi interpretați greșit de partener și ar putea primi reproșuri. Pe de altă parte, în relația cu copiii vor fi tentați să devină foarte autoritari și rigizi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte care pleacă de la viziuni diferite asupra vieții. La modul general, se pot naște tensiuni provocate de idei inovatoare blocate de o gândire tradiționalistă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor evita discuțiile prea serioase, prea formale sau lămuritoare cu membrii familiei. Vor fi mult mai rigizi în dialog și vor căuta să se detașeze de autoritatea părinților, mai ales în cazul în care li se impun anumite atitudini. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a se preocupa de activitățile casnice amânate. Moment bun pentru a pune lucrurile în ordine în gospodărie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor evita socializarea, comunicarea cu cei din jur și nu vor fi disponibili pentru conversații superficiale, de complezență. Nativii vor manifesta un interes vădit pentru informare, însă vor prefera să aleagă surse care nu implică dialogul. Unii se vor manifesta astfel din cauza oboselii, alții în schimb vor fi mult prea preocupați de o situație personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite interviurile, conferințele, dezbaterile și vorbitul în public.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de situația financiară. Grija banilor le va acapara gândurile și cei care se confruntă constant cu o astfel de situație, care nu sunt mulțumiți de salariu, vor căuta să ia măsuri. Nu este exclus să se gândească inclusiv la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerul de viață din cauza unor cheltuieli.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi mai energici, mai echilibrați în acțiuni, însă acaparați de griji și probleme, fie personale, fie profesionale, fie legate de membrii familiei. Simțul de răspundere, responsabilitatea caracateristică nu-i va lăsa să ignore rugămințile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de sensibilitate, de emotivitate, însă mulți le vor pune pe fondul oboselii și al stresului acumulat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi răscoliți de o serie de amintiri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Secvențe de viață mai vechi, decizii luate în trecut se pot întoarce acum mai agresiv în viața lor ca și cum i-ar trage la răspundere. Se conturează momente grele pentru suflet. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra sănătății. Este posibil ca simptome ale unor afecțiuni cronice să se manifeste mai brutal acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de rigizi în dialogurile cu prietenii și chiar pot anula planuri pe care și le-au făcut împreună cu aceștia. Nativii nu vor avea chef de socializare și vor avea tendința de a se îndepărta în special de acele persoane cu care au interacționat mai greu dintotdeauna. Nu vor suporta să fie trași la răspundere, interogați. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot primi reproșuri din partea persoanei iubite ca urmare a indiferenței pe care o afișează față de aceasta.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 09:01

Preşedintele Asociaţiei obşteşti CETESTA, Andrei Negruța, susține că, statisticile organizaţiilor internaţionale sunt îngrijorătoare – zilnic din Republica Moldova pleacă pentru totdeauna 106 oameni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 08:50

Reprezentanții formațiunii au fost surprinși împărțind materiale electorale la Bălți care nu conțin date despre tiraj și tipografia la care au fost tipărite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora: 08:46

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 13:23

Judecătorii cer convocarea Adunării Generale Extraordinare a Judecătorilor pentru ridicarea mandatelor membrilor permanenți și a membrilor supleanți ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). O cerere în acest sens, semnată de 87 de judecători a fost înregistrată la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 10:53

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:57

Un avion al companiei Wizz Air care se plecase din Londra spre Bucureşti a fost redirecţionat către aeroportul din Frankfurt. Decizia a fost luată din cauza a doi pasageri români, care potrivit celorlalţi călători, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:39

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Berbec Ideea despre dragoste a Berbecilor nu pare a se potrivi deloc cu realitatea. Iar asta pentru că persoana pe o așteaptă nativii din această zodie, perfectă și strălucitoare, nu o să apară prea curând. De obicei, poveștile de iubire se nasc în cele mai neașteptate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 18:23

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

În câteva luni tarifele la roaming cu România vor putea dispărea spune ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu. Pe lângă eliminarea acestor taxe cu partea română se discută şi posibilitatea de a ne concecta şi la spaţiul UE, la fel fără taxe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 12:00

12 milioane lei prejudiciu cauzat de o companie cu activitate în jocurile de noroc: procurorii au trimis cauza penală în judecată

Vineri, 13 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a unei cauze penale privind evaziunea fiscală, comisă de către o persoană juridică specializată în domeniul jocurilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 10:30

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Începând din data de 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:40

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE - Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE -  Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

În urma schimbării guvernului din iunie 2019, Republica Moldova a luat pași hotărâți în implementarea unor reforme cheie pentru a răspunde deteriorării standardelor democratice și a statului de drept, permițând cetățenilor să beneficieze pe deplin de Acordul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:38

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 13 septembrie, începând cu ora 12.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:25

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță a publicat mai multe imagini de pe șantierul gazoductului Ungheni-Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:18

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă”

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă” Din editia print

Andrei Nastase spune ca nu vede o problema faptul ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA. "Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”, spune Ministrul Afacerilor Interne in cadrul emisiunii InPROfunzime.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora: 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 08:45

Liderul Partidului Liberal (PL), ex-primarul capitalei Dorin Chirtoacă, consideră că „sunt periculoase” declarațiile vicepremierului Andrei Năstase, care „nu vede o problemă” că unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Ruslan Flocea, a fost numit director al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 07:00

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

Un cunoscut om de știință din Ijevsk, directorul Institutului Omului al Universității de Stat din Udmurtia, Albert Razin, s-a auto-incendiat pe treptele Consiliului de Stat al Republicii, protestând împotriva desființării învățământului secundar obligatoriu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Septembrie 2019, ora: 06:43

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

La creșterea ratei inflației a contribuit cel mai mult majorarea prețurilor pentru produsele alimentare cu 8,3% în luna august curent față de septembrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 00:45

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, a calificat drept populistă și neprofesionistă abordarea guvernanților actuali în cazul așa-numitului dosar al concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 13 Septembrie 2019, ora: 00:35

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva Din editia print

Careva este un pronume nehotărât, sinonim cu cineva, vreunul, oricare. De regulă, se foloseşte în raport cu o persoană necunoscută, pe care vorbitorul nu o identifică numind-o concret, de ex.: Ştie careva (= cineva, vreunul) la ce oră vine şeful? În comunicare apar mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 14:09

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis acum câteva zile din funcție. Proprietarii companiei, privatizată în toamna anului trecut, nu și-au motivat decizia de a schimba administratorul.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:57

Maia Sandu a DISCUTAT cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova despre neutralizarea munițiilor de la Cobasna

Premierul Maia Sandu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova, Claus Neukirch.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:54

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

O serie de explozii urmate de un incendiu au avut loc joi în zori la un depozit de muniţii al armatei Turciei în nordul Ciprului, fără ca incidentul să se soldeze cu victime, au indicat responsabili ciprioţi-turci, informează Agenția „France Presse”, preluată de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)