Astăzi 11 Noiembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 15:15
Abonamente

Horoscop 28 August 2019, ora 08:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 AUGUST 2019. VĂRSĂTORII NU SE SIMT APRECIAȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 28 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător nu se simt apreciați.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de o zi energică și plină de bună dispoziție. Nativii vor fi dornici să se distreze, să participe la evenimente, petreceri, competiții sportive. Nu este exclus ca mulți să-și dorească să înceapă un stil de viață sănătos, bazat pe activitate fizică și alimentație sănătoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec favorizează deciziile pe termen lung legate de persoana iubită și copii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Oricât de mult și-ar dori cei născuți în zodia Taur să rezolve niște probleme care țin de locuință, posibil niște reparații neprevăzute, contextul astrologic al zilei nu-i va susține și aceștia se pot enerva, pot deveni irascibili. O serie de activități casnice pot fi lăsate neterminate, pot fi amânate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot intra în conflicte cu părinții.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Insistența și hotărârea cu care se impun în fața celorlalți le poate aduce probleme celor născuți în zodia Gemeni, în primul rând probleme cu autoritatea din viața lor, fie că este vorba de părinți, fie de șefi sau alți superiori. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să renunțe la agresivitatea verbală și să-și păstreze doar raționamentul, însă fără a crede că doar ceea ce ei gândesc este corect și adevărat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Rac pot primi un răspuns pozitiv de la o instituție a statului, pot primi o aprobare, un aviz, o acreditare. Nu este exclus să fie vorba chiar de aprobarea unui credit sau de acordarea unui statut în cadrul unui eveniment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce vești bune legate de zona financiară.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor revigora după o perioadă mai stresantă și obositoare, iar energia de care vor da dovadă va fi de-a dreptul molipsitoare. Nativii se pot folosi de acest entuziasm pentru a-și pune în practică unele idei profesionale sau un plan de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și caute motivația în interior pentru orice decizie de viitor pe care doresc să o ia.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Indiferent de frământările, neliniștile și nemulțumirile care le-au amprentat raționamentul până acum, de astăzi cei născuți în zodia Fecioară sunt hotărâți să devină mai optimiști. Nativii vor simți să schimbe direcția și să le pese mai mult de propria persoană, să devină mai importanți în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și reevalueze atitudinea pe care o au față de o persoană, o situație, un eveniment.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să intre în dialoguri contradictorii cu prietenii sau cu persoane apropiate cu care împart anumite interese. Nativii sunt sfătuiți să lase autoritatea deoparte, mai ales dacă sunt pe poziții egale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează să aibă mai multă grijă la imagine și să fie mai discreți în contraargumentări.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Este posibil ca cineva să le facă o ofertă greu de refuzat, provocatoare și promițătoare, însă cei născuți în zodia Scorpion vor apela la seriozitate, intuiție și instinct și vor refuza orice urmă de imoralitate și ilegalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu cedeze în fața negocierilor (posibil dure și radicale) și să aibă încredere în vocea interioară. Chiar dacă pierd pe moment, câștigă pe viitor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Forța interioară de care dau dovadă acum cei născuți în zodia Săgetător îi va propulsa în carieră și-i va pune într-o lumină favorabilă în fața superiorilor. Nativii vor da dovadă de putere de muncă și idei ingenioase care vor aduce, ulterior, și rezultatele așteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot atrage invidia colegilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot primi propuneri de colaborare, de asociere foarte avantajoase, însă ar trebui să verifice cu atenție ce se află în spatele acestora. Nu este exclus ca cineva să încerce să le pună în cârcă niște sarcini, atribuții și responsabilități care nu le corespund sau să încerce să obțină mai mult de la nativi, în special din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și protejeze cu mai multă atenție interesele materiale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi prea mândri și orgolioși într-o situație și din acest motiv să strice o relație fie de prietenie, fie de iubire, fie profesională. Nu este o zi bună pentru a-și expune părerile în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce frustrări legate de un context în care se simt ignorați, neapreciați și neimportanți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Indiferent că este vorba de activități profesionale sau distractive, cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să nu se suprasolicite din punct de vedere fizic. De asemenea, este important de evitat stresul, dar și exercițiile sportive intense de tip cardio. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le impune nativilor mai multă odihnă și o alimentație sănătoasă. De evitat tutunul și alcoolul și excesele alimentare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 15:15

Premierul Maia Sandu și-ar dori cu tot dinadinsul ca Guvernul său să fie demis mâine, iar acest lucru l-ar face pentru că are un „cabinet ineficient”, dar și în scop electoral. Cel puțin, așa spune consilierul juridic al președintelui Parlamentului, Fadei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 14:53

Alexandru Tănase contrazice PSRM-ul:Comisia de la Veneția poate examina și legile intrate în vigoare

Alexandru Tănase contrazice PSRM-ul:Comisia de la Veneția poate examina și legile intrate în vigoare

Partidul Socialiștilor duce opinia publică în eroare atunci când declară că Comisia de la Veneția nu avizează legile intrate în vigoare. Cel puțin un astfel de caz a avut loc acum câțiva ani când experții Comisiei de la Veneția au dat aviz legii cu privire...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 14:40

Pensionarii din R.Moldova | „Am lucrat 40 de ani și am ieșit la pensie cu 667 de lei. Acum am ajuns la 1000 de lei. Ce poți să faci cu o mie de lei”

Pensionarii din R.Moldova | „Am lucrat 40 de ani și am ieșit la pensie cu 667 de lei. Acum am ajuns la 1000 de lei. Ce poți să faci cu o mie de lei”

Jumătate din pensionarii din R. Moldova primesc o pensie mai mică decât minimul de existență. Aproximativ 90 la sută din pensionarii care au activat în agricultură nu au nici măcar pensia minimă, care constituie 1.079 de lei. Experții consideră că reforma sistemului de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 13:04

Propunerea de compromis a Maiei Sandu: Va înainta proiectul de modificarea la legea procuraturii Comisiei de la Veneția, dacă PSRM retrage moțiunea de cenzură

Propunerea de compromis a Maiei Sandu: Va înainta proiectul de modificarea la legea procuraturii Comisiei de la Veneția, dacă PSRM retrage moțiunea de cenzură

Maia Sandu vine cu o nouă soluție pentru rezolvarea impasului politic actual. În acest sens, prim-ministra va trimite spre avizar Comisiei de la Veneția proiectul de lege privind modificările la Legea Procuraturii, prin care Guvernul și-a asumat răspunderea, dacă PSRM-ul își...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 12:50

Ion Sturza către Maia Sandu: Dacă nu mă încăpățânam, astăzi Moldova era în NATO și UE

Ion Sturza către Maia Sandu: Dacă nu mă încăpățânam, astăzi Moldova era în NATO și UE

 Fostul premier Ion Sturza face o paralelă între situația politică actuală și cea de la finalul anilor 90, când s-a aflat și el în fruntea Guvernului. În opinia sa, situația este una asemănătoare, iar Maia Sandu nu ar trebui să repete greșelile pe care le-a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 12:45

Maia Sandu vine cu o propunere de compromis către PSRM: Consultăm Comisia de la Veneția

Maia Sandu vine cu o propunere de compromis către PSRM: Consultăm Comisia de la Veneția

 Premierul Maia Sandu insistă ca lista scurtă cu candidați pentru funcția de procuror general să fie propusă de către Guvern, dar vine cu o soluție de compromis pentru socialiști, angajându-se să aștepte expertiza Comisiei de la Veneția asupra proiectului de lege privind...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:58

Litvinenco, despre ședința Comisiei Juridice: A renăscut binomul PD-PSRM? Ședința NU a fost convocată regulamentar

Litvinenco, despre ședința Comisiei Juridice: A renăscut binomul PD-PSRM? Ședința NU a fost convocată regulamentar

Președintele Comisiei Juridice, numiri și imunități, Sergiu Litvinenco, afirmă că ședința de astăzi, în cadrul căreia a fost emis un „aviz consultativ” cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, a fost convocată neregulamentar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:47

Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pretinde că președintele Igor Dodon și-ar fi adjudecat deja 10-12 deputați democrați, în frunte cu Eugen Nechiforciuc, care sunt gata să voteze pentru un Guvern minoritar al socialiștilor. Totuși, socialiștii mai au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:28

Dumitru Robu: Nu vă pot spune unde e Vlad Plahotniuc

Dumitru Robu: Nu vă pot spune unde e Vlad Plahotniuc

Întrebat de jurnaliști la ce etapă se află dosarul deschis pe numele lui Vlad Plahotniuc, Procurorul General Interimar Dumitru Robu a răspuns că următorul pas este extrădarea, însă nu a specificat unde se află fostul lider democrat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:50

Vrea să-l dea rușilor? Un lider din coaliția PSRM-ACUM confirmă că Igor Dodon vrea să controleze Aeroportul

Vrea să-l dea rușilor? Un lider din coaliția PSRM-ACUM confirmă că Igor Dodon vrea să controleze Aeroportul

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru securitate, apărare şi ordine publică Chiril Moţpan, unul dintre liderii Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, parte a coaliției de guvernare PSRM-ACUM, a confirmat direct că președintele Igor Dodon urmărește să-și impună controlul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:11

FĂRĂ GEOPOLITICĂ / Dodon l-a demis pe directorul Centrului de Cultură și Istorie Militară în a cărui subordine se află Muzeul Ocupației Sovietice

FĂRĂ GEOPOLITICĂ / Dodon l-a demis pe directorul Centrului de Cultură și Istorie Militară în a cărui subordine se află Muzeul Ocupației Sovietice

Șeful statului, Igor Dodon, l-a demis pe istoricul și militarul Vitalie Ciobanu din funcția de director al Centrului de Cultură și Istorie Militară în luna octombrie. Decizia vine în contextul anunțului făcut de președinte de a închide Muzeul Ocupației Sovietice care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:05

Chiril Moțpan: Securitatea națională, în pericol în cazul demisiei Guvernului Sandu. Au loc negocieri SECRETE între Igor Dodon și PDM

Chiril Moțpan: Securitatea națională, în pericol în cazul demisiei Guvernului Sandu. Au loc negocieri SECRETE între Igor Dodon și PDM

Chiril Moțpan, președintele Comisiei parlamentare securitate, apărare si ordine publică, afirmă că demisia Guvernului Sandu ar genera pericole pentru securitatea națională și regională și că președintele Igor Dodon ar negocia în secret cu reprezentanții Partidului Democrat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:42

Cea mai slabă prezență din istoria post-decembristă a alegerilor prezidențiale: Doar 47,66% dintre românii din țară s-au prezentat la vot

Cea mai slabă prezență din istoria post-decembristă a alegerilor prezidențiale: Doar 47,66% dintre românii din țară s-au prezentat la vot

Doar 46,66% dntre românii cu drept de vot din țară s-au prezentat la urne în primul tur al prezidențialelor, ceea ce face ca alegerile din 10 noiembrie să intre în istorie drept scrutinulș cu cea mai slabă prezență din ultimii 30 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:40

Dan Barna își recunoaște înfrângerea și anunță că alianța USR PLUS va continua: Am sperat până în ultimul moment. Nu ne vom da bătuți

Dan Barna își recunoaște înfrângerea și anunță că alianța USR PLUS va continua: Am sperat până în ultimul moment. Nu ne vom da bătuți

Dan Barna și-a recunoscut înfrângerea cu puțin timp înainte de ora 01:00, atunci când a anunțat că, în urma numărătorii paralele, nu a reușit să ajungă în turul doi. Barna a dat asigurări că alianța USR PLUS va continua și a mulțumit în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:38

Peste 43 de mii de români din R. Moldova au votat pentru viitorul președinte al României

Peste 43 de mii de români din R. Moldova au votat pentru viitorul președinte al României

În turul întâi al alegerilor din 2019 pentru funcția de președinte al României, și-au exprimat votul circa 43 de mii de cetățeni români din Republica Moldova, arată datele Biroului Electoral Central. Cifra este în creștere comparativ cu prezidențialele din 2014, când au votat circa...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 11 Noiembrie 2019, ora: 09:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 Noiembrie 2019, ora: 07:01 de Mihai Taşcă

EXCLUSIV TIMPUL - MĂRTURII despre deportările comuniste din 5-6 iulie 1949 în arhivele Securităţii

EXCLUSIV TIMPUL - MĂRTURII despre deportările comuniste din 5-6 iulie 1949 în arhivele Securităţii Din editia print

Trista operaţie de deportare a „chiaburilor, foştilor moşieri şi a marilor comercianţi” cu denumirea secretă „Iug”, decretată prin Hotărârea Consiliului de Miniştri al RSS Moldoveneşti nr. 509(ss) din 28 iunie 1949 a fost declanşată de regimul comunist...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 06:23

Dan Barna a oferit o serie de explicații după ce rezultatele de la alegerile prezidențiale au indicat că nu a reușit să se califice în turul II pentru Cotroceni.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 11 Noiembrie 2019, ora: 00:54

Feodor Mihailovici Dostoievski a fost unul din cei mai importanți scriitori ruși, operele sale având un efect profund și de durată asupra literaturii, filozofiei, psihologiei și teologiei secolului al XX-lea.  

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)