Astăzi 6 Iunie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 16:57
Abonamente

Horoscop 28 August 2019, ora 08:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 AUGUST 2019. VĂRSĂTORII NU SE SIMT APRECIAȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 28 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător nu se simt apreciați.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de o zi energică și plină de bună dispoziție. Nativii vor fi dornici să se distreze, să participe la evenimente, petreceri, competiții sportive. Nu este exclus ca mulți să-și dorească să înceapă un stil de viață sănătos, bazat pe activitate fizică și alimentație sănătoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec favorizează deciziile pe termen lung legate de persoana iubită și copii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Oricât de mult și-ar dori cei născuți în zodia Taur să rezolve niște probleme care țin de locuință, posibil niște reparații neprevăzute, contextul astrologic al zilei nu-i va susține și aceștia se pot enerva, pot deveni irascibili. O serie de activități casnice pot fi lăsate neterminate, pot fi amânate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot intra în conflicte cu părinții.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Insistența și hotărârea cu care se impun în fața celorlalți le poate aduce probleme celor născuți în zodia Gemeni, în primul rând probleme cu autoritatea din viața lor, fie că este vorba de părinți, fie de șefi sau alți superiori. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să renunțe la agresivitatea verbală și să-și păstreze doar raționamentul, însă fără a crede că doar ceea ce ei gândesc este corect și adevărat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Rac pot primi un răspuns pozitiv de la o instituție a statului, pot primi o aprobare, un aviz, o acreditare. Nu este exclus să fie vorba chiar de aprobarea unui credit sau de acordarea unui statut în cadrul unui eveniment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce vești bune legate de zona financiară.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor revigora după o perioadă mai stresantă și obositoare, iar energia de care vor da dovadă va fi de-a dreptul molipsitoare. Nativii se pot folosi de acest entuziasm pentru a-și pune în practică unele idei profesionale sau un plan de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și caute motivația în interior pentru orice decizie de viitor pe care doresc să o ia.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Indiferent de frământările, neliniștile și nemulțumirile care le-au amprentat raționamentul până acum, de astăzi cei născuți în zodia Fecioară sunt hotărâți să devină mai optimiști. Nativii vor simți să schimbe direcția și să le pese mai mult de propria persoană, să devină mai importanți în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și reevalueze atitudinea pe care o au față de o persoană, o situație, un eveniment.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să intre în dialoguri contradictorii cu prietenii sau cu persoane apropiate cu care împart anumite interese. Nativii sunt sfătuiți să lase autoritatea deoparte, mai ales dacă sunt pe poziții egale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează să aibă mai multă grijă la imagine și să fie mai discreți în contraargumentări.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Este posibil ca cineva să le facă o ofertă greu de refuzat, provocatoare și promițătoare, însă cei născuți în zodia Scorpion vor apela la seriozitate, intuiție și instinct și vor refuza orice urmă de imoralitate și ilegalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu cedeze în fața negocierilor (posibil dure și radicale) și să aibă încredere în vocea interioară. Chiar dacă pierd pe moment, câștigă pe viitor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Forța interioară de care dau dovadă acum cei născuți în zodia Săgetător îi va propulsa în carieră și-i va pune într-o lumină favorabilă în fața superiorilor. Nativii vor da dovadă de putere de muncă și idei ingenioase care vor aduce, ulterior, și rezultatele așteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot atrage invidia colegilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot primi propuneri de colaborare, de asociere foarte avantajoase, însă ar trebui să verifice cu atenție ce se află în spatele acestora. Nu este exclus ca cineva să încerce să le pună în cârcă niște sarcini, atribuții și responsabilități care nu le corespund sau să încerce să obțină mai mult de la nativi, în special din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și protejeze cu mai multă atenție interesele materiale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi prea mândri și orgolioși într-o situație și din acest motiv să strice o relație fie de prietenie, fie de iubire, fie profesională. Nu este o zi bună pentru a-și expune părerile în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce frustrări legate de un context în care se simt ignorați, neapreciați și neimportanți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 august 2019
Indiferent că este vorba de activități profesionale sau distractive, cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să nu se suprasolicite din punct de vedere fizic. De asemenea, este important de evitat stresul, dar și exercițiile sportive intense de tip cardio. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le impune nativilor mai multă odihnă și o alimentație sănătoasă. De evitat tutunul și alcoolul și excesele alimentare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 6 Iunie 2020, ora: 16:57

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

Astăzi în R. Moldova a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri active de la începutul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 6 Iunie 2020, ora: 10:44

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

Bogdat Țîrdea (numele din acte al deputatului, dar cunoscut și ca Bogdan Țîrdea) locuiește, împreună cu familia sa, într-un imobil care costă acum, la preț de piață, aproximativ 3 milioane de lei. L-a cumpărat în 2017, când nu era finisat,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Iunie 2020, ora: 08:55

ACCIDENT CUMPLIT în ITALIA / Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au MURIT (FOTO, VIDEO)

ACCIDENT CUMPLIT în ITALIA / Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au MURIT (FOTO, VIDEO)

Patru români, printre care un bebeluș de zece luni și o fetiță în vârstă de zece ani, au murit într-un cumplit accident produs pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino, în Italia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Iunie 2020, ora: 08:53

Franţa anunţă: „Nici dacă apare valul doi, nu mai închidem ţara! Populaţia nu va mai accepta aşa ceva“

Franţa anunţă: „Nici dacă apare valul doi, nu mai închidem ţara! Populaţia nu va mai accepta aşa ceva“

Jean-François Delfraissy, preşedintele Consiliului Ştiinţific, care e autorizat de guvernul francez să ia măsurile în lupta cu coronavirus, a explicat care va fi strategia ţării, până la finalul anului 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 6 Iunie 2020, ora: 08:21

INTERVIU / Gheorghe Cavcaliuc, despre împăcarea cu soție și implicarea în politică

INTERVIU / Gheorghe Cavcaliuc, despre împăcarea cu soție și implicarea în politică

Fostul șef adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc ne-a acordat un interviu în care ne-a povestit despre familia lui, despre continuitatea proiectelor începute în perioada în care era funcționar public și planurile sale de viitor, dar și cum a reușit să treacă de perioada...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 6 Iunie 2020, ora: 08:18

Rusaliile - ce semnificație au și ce tradiții respectă românii în această zi

Rusaliile - ce semnificație au și ce tradiții respectă românii în această zi

Rusaliile reprezintă o mare sărbătoare străveche, pe care românii o sărbătoresc cum se cuvine. Aceasta este ultima sărbătoare din ciclul pascal, după Înviere și Înălțare și comemorează Pogorârea Sfântului Duh peste sfinţii apostoli. Aceasta se...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 6 Iunie 2020, ora: 06:42

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 6 Iunie 2020, ora: 00:38

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 6 IUNIE 2020. Nu e timpul saă eziți!

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 6 IUNIE 2020. Nu e timpul saă eziți!

Soarele din Gemeni si Marte din Pesti fac cuadratura si aprind scanteia. Ce provocare astepti, ce vrei sa schimbi la tine? Lupta pentru ceea ce-ti doresti. Dupa eclipsa de Luna plina din Sagetator, astrul noptii intra in Capricorn, iar lucrurile incep sa se aseze in fagasul normal.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 6 Iunie 2020, ora: 00:06

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Igor Dodon îi povestește lui Plahotniuc și Iaralov ce discută cu Putin și Kozak.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 17:59

analiză economică Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Criza prin care trece Republica Moldova are un impact major asupra economiei. 

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 14:12

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie este a doua de anul acesta și este vizibilă în cea mai mare parte a Europei (inclusiv în România), Africa, Asia, Orientul Apropiat, cea mai mare parte din Australia şi Oceanul Indian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 13:41 de Alecu Reniță

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

Ziua de 5 iunie considerată ziua internaţională a mediului înconjurător nu are încărcătura festivă a sărbătorilor profesionale sau tradiţionale. Nici nu are cum să aibă, fiindcă cele peste 7 miliarde de oameni continuă să perpetueze nepăsarea lor faţă de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:44

video Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentarul cu imagini cutremurătoare de arhivă despre „eliberarea” sovietică la 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a avut un reach de peste 1 milion de persoane, doar pe rețeaua de socializare (facebook/10tv.md)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 12:31

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost răniţi joi într-un atac cu cuţitul, a relatat presa de stat chineză, potrivit DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:03

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

Tot mai multe voci îndeamnă blocul ACUM să demită repede guvernul Chicu.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 09:03

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

În perioada 5-7 iunie și 9-11 iunie va fi sistat traficul rutier pe strada Ion Inculeț. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 Iunie 2020, ora: 08:58

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 5 Iunie 2020, ora: 08:48

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Trei gropi ilegale, tolerate de autoritățile locale Dezastru ecologic în Portul Constanța. Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet, spune că a găsit în Portul Constanța o rampă unde au fost aruncate de-a lungul anilor zeci de tone de deșeuri...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 08:35

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

„Stați acasă - nu la cimitir”, ne îndeamnă tehnocratul de Pârjolteni, Ion Chicu, pe facebook.com

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 07:43

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a devenit joi a treia ţară din lume ca număr de decese din cauza noului coronavirus, depăşind 34.000 de morţi, în faţa Italiei, după un nou record de morţi înregistraţi în 24 de ore.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 Iunie 2020, ora: 07:37

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Este ziua marii eclipse de Luna in Sagetator. N-a mai fost una asemanatoare din 2010-2013. Esti Gemeni sau Sagetator? Ai nevoie de actiuni curajoase. Echilibrul se poate pierde usor. Insa toate zodiile se pot simti pe taram nesigur. Mercur si Uranus au idei briliante si te ajuta pe alocuri.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 5 Iunie 2020, ora: 03:53

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Uşor de preparat, checul cu ciocolată şi frişcă este un desert excelent care va fi apreciat de întreaga familie în special de iubitorii de ciocolată.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)