Astăzi 2 Iunie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 23:49
Abonamente

Horoscop 28 Mai 2019, ora 07:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 MAI 2019. BALANȚELE AU PARTE DE CONFLICTE PARTENERIALE

Marime Font

Horoscopul zilei de 28 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot întra în conflict cu persoana iubită sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de mai mult entuziasm în rezolvarea problemelor profesionale și chiar vor reuși să-și eficientizeze munca și să obțină rezultate mai bune la job. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se pune în evidență într-un context, fie personal, fie profesional. Tendința va fi de a ieși în față și a străluci inclusiv în cercul de prieteni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur pot trece prin stări emoționale mai puțin favorabile. Nativii se pot frământa, se pot gândi la trecut, pot reanaliza niște decizii luate și starea generală va fi una de nervozitate și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei și să fie mai disciplinați cu alimentația.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt în largul lor într-un context. Posibil ca un dialog să-i pună pe gânduri, să fie tentați să se contrazică, să contraargumenteze orice ajunge la urechea lor. Rațiunea lor pare să le joace feste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite conflictele cu superiorii și să dea dovadă de mai multă diplomație.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a intra în contradicții și conflicte cu partenerii de afaceri, colaboratorii și colegii de muncă. Nativii luptă să se afirme, însă tind să aibă căderi nervoase dacă se izbesc de obstacole prea mari. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să dea dovadă de calm și răbdare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu devin nerăbdători, agitați să-și pună în aplicare o idee, un plan, să facă o schimbare pe care o așteptau de multă vreme. Nativii pot da dovadă de superficialitate în gândire și în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie echilibrați în decizii și să evite situațiile cu grad mare de risc, indiferent în ce domeniu se aplică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de nemulțumiri și neplăceri și nu este exclus să fie vorba despre bani, despre o datorie nereturnată, despre o sumă de bani care întârzie să le intre în conturi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie cumpătați în cheltuieli și să evite investițiile care nu au potențial sau care implică un grad de risc.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte în cuplu. Nativii pot fi nemulțumiți de relație, dezamăgiți de atitudinea partenerului sau pur și simplu deranjați de o afirmație a acestuia. Atitudinea o pot răsfrânge și în relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și tempereze impulsurile nervoase, mai ales că pot fi violenți în exprimare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt stresați de o situație legată de locul de muncă. Fie sarcinile îi copleșesc, fie dialogurile cu colegii sunt tensionate și acide, fie primesc responsabilități noi pe care nu și le doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că se pot confrunta cu dureri de cap, insomnii și stări de anxietate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o zi favorabilă distracțiilor, dar mai ales competițiilor sportive, artistice. Nativii care participă la concursuri, teste, interviuri pot fi susținuți de contextul astrologic și pot ieși în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține manifestările creative și comunicarea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn simt nevoia să redeschidă niște subiecte mai vechi de familie. Nativii pot discuta destul de tensionat cu părinții și cu greu pot ajunge la o concluzie sau la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se grăbească într-o tranzacție imobiliară, ci să analizeze situația pe toate părțile.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea tendința de a fi ușor acizi în exprimare, în comunicare și sunt sfătuiți să coboare tonul și să nu sară calul, mai ales dacă este vorba de un context profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să se relaxeze mai mult, poate făcând o scurtă plimbare în natură, poate citind o carte.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt preocupați de o situație administrativă care vizează, cel mai probabil, locuința. Nativii pot plăti facturi, pot semna contracte de utilități, pot repara prin casă, și chiar pot arunca ceea ce nu le mai este folositor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă grijă la modul de administrare a finanțelor. Tind să fie cheltuitori și apoi să regrete.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 2 Iunie 2020, ora: 18:33

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

Ce se ascunde, de fapt, în spatele așa-numitului acord de împrumut pe care l-au negociat oamenii lui Igor Dodon „din numele Republicii Moldova”, ce interese stau în spatele acestui document și ce risca Republica Moldova în cazul în care acesta nu ar fi...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iunie 2020, ora: 17:53

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Astăzi se împlinesc 67 de ani de când Elizabeth Alexandra Mary Windsor a fost încoronată regina Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iunie 2020, ora: 17:43

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Marea Britanie și Canada s-au opus reîntoarcerii Rusiei în G7, după ce președintele SUA, Donald Trump a spus că va amâna summitul prevăzut în iunie în Statele Unite şi că va invita alte ţări să se alăture reuniunii, printre care și Rusia. Prim-ministrul...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iunie 2020, ora: 17:38

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Părinții susțin că înțeleg eventualele riscuri legate de deschiderea grădinițelor în condițiile epidemiologice, însă, potrivit lor, copiii sunt supuși riscului dublu atât timp cât părinții muncesc și pot contacta virusul, iar ei sunt în grija altor...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 2 Iunie 2020, ora: 17:35

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

 Preţurile în cea mai căutată staţiune de la malul Mării Negre din România, Mamaia, variază, în medie, de la 30 de euro/noapte de persoană la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar în funcţie şi de perioada aleasă, în timp...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 2 Iunie 2020, ora: 17:30

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

 Astăzi au fost confirmate în Republica Moldova, 188 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 5 în Transnistria. Cu transmitere locală – 187 cazuri și de import – 1 caz (Republica Turcia).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 16:33

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acceptat invitația părții ruse de a participa la sărbătorile dedicate „zilei victoriei” în marele război patriotic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:59

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Încrederea publicului în președintele Vladimir Putin a scăzut la un nou nivel minim în luna mai, deoarece mai mulți ruși au declarat că sunt gata să iasă în stradă pentru a protesta împotriva căderii nivelului de viață, potrivit rezultatelor sondajului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:42

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Cursa contracronometru a experţilor din lumea întreagă pentru găsirea unui tratament eficient pentru noul coronavirus este departe de un rezultat concret. Potrivit unui amplu studiu s-a constatat că hidroxiclorochina şi clorochina „nu aduc beneficii pacienţilor cu COVID-19“. De...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 2 Iunie 2020, ora: 14:27 de Irina Nechit

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină”

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină” Foto: Pictorița Victoria Cozmolici, Chișinău

Victoria Cozmolici s-a născut în 1978, la Chișinău. A absolvit Liceul de Arte Plastice „Igor Vieru” și Universitatea de Stat „Ion Creangă”. Este membru-titular al Uniunii Artiștilor Plastici, a participat la mai multe expoziții reprezentative: „Saloanele...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 14:17

Ce înseamnă când visezi un urs

Ce înseamnă când visezi un urs

 Nu se poate spune ca visul in care apar ursi este unul comun. Totusi, daca ai avut un astfel de vis, cu siguranta ai avut senzatia ca a fost unul important si probabil te-ai intrebat ce inseamna. De aceea, iti venim in ajutor cu cateva semnificatii asociate acestui simbol oniric rar, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:13

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

​​Un cutremur de 4,4 grade s-a produs în România, în zona seismică Vrancea, Buzău, marți, la ora 14:12, la adâncimea de 99 km, potrivit Institutului de Fizică a Pământului.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iunie 2020, ora: 14:11

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Spitalul Clinic 24 din Moscova, relatează Radio Europa Liberă. Femeia, identificată de „Komsomolskaia Pravda” drept Iulia B., în vârstă de 45 de ani, era expert principal la Centrul de Criminalistică din cadrul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:04

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte magistrați care activează la Judecătoria Strășeni au fost testați pozitiv la noul coronavirus. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iunie 2020, ora: 13:02

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

Caz îngrozitor, la Dubăsari. Un bebeluș a fost găsit mort, aruncat într-o geantă la gunoiște.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iunie 2020, ora: 12:56

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta cu roşii este una dintre cele mai eficiente diete din lume şi ajută la pierderea a cel puţin 7 kilograme în 7 zile. Roşiile conţin 94% apă, au 17 calorii la 100 de grame şi o concentraţie mare de potasiu, vitamina B şi C.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 12:05

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Doi norocoși își vor testa norocul, în această seară, în noul joc special al Loteriei Naționale, cu câștiguri de peste 1 000 000 de lei. Denis Buga din Biruința, Sângerei și Artur Lupu din Chișinău vor concura, începând cu 20:45, la Prime TV...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 11:55

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

Am depășit recordul de la valul III, când a fost înregistrată o medie săptămânală de 169 de cazuri noi pe zi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 11:53

„VEȘTI BUNE” de la guvernarea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

„VEȘTI BUNE” de la guvernarea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

În primul trimestrul al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 7633,9 lei - în scădere cu 2,3% față de trimestrul patru al anului trecut. Datele au fost publicate de Biroul Național de Statistică (BNS).

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)