Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 12:06
Abonamente

Horoscop 3 Aprilie 2019, ora 06:54

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 APRILIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI CERUȚI ÎN CĂSĂTORIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot fi ceruți în căsătorie sau ei înșiși pot face o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

La patru luni de cand s-a spus ca este insarcinata, Gina Pistol a facut ANUNTUL! Primele declaratii despre SARCINA
Cei născuți în zodia Berbec este posibil să simtă o dorință puternică de a sta de vorbă cu ei înșiși, de a-și pune cele mai profunde întrebări posibile. Fie metaforic vorbind, fie pur și simplu că se așează în fața oglinzii, nativii ar putea obține niște răspunsuri esențiale pentru echilibrul lor, dar și pentru evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza întâlnirea cu o persoană din trecut, o persoană cu care au avut o relație karmică și pot constata că au depășit momentul, au iertat.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea ocazia de a pune la cale un plan financiar cu un prieten, un plan comun care să le aducă niște venituri în plus. În unele cazuri, nativii pot primi o sumă de bani rezultată dintr-o datorie mai veche. Nu este exclus nici ca un prieten să le ceară o sumă de bani împrumut și nativii să se arate foarte îngăduitori, mai ales dacă este vorba de o situație care stârnește emoție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce să-și valorifice talentele artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea șansa de a pune în practică un plan, o idee ingenioasă la locul de muncă. Nativii care până acum au luptat pentru atingerea unui obiectiv, în special profesional vorbind, acum vor culege roadele. În funcție de domeniul în carea ctivează, unii pot primi premii și medalii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să fie în centrul atenției, să se bucure de adulație și aprecieri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Rac trec prin aceeași etapă a dorinței de clarificare a unor principii de viață, însă acum vor avea parte de toată înțelepciunea necesară pentru a-și limpezi gândurile. Unii nativi se pot apuca să învețe o limbă străină sau să studieze un domeniu nou, cel mai probabil legat de zona ezoterică, spirituală, filozofică, religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să-i îndrume din punct de veder spiritual.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște discuții pe teme financiare cu prietenii sau cu persoana iubită. Nativii pot pune la punct un proiect care să le ofere un venit suplimentar și se vor dovedi foarte ingenioși în promovarea acestuia și punerea în aplicare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce discuții legate de o moștenire. Unii nativi se pot ocupa de acte juridice pentru a intra în posesia unui bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa astăzi de a negocia un parteneriat sau de a semna un contract care să le aducă inclusiv beneficii legate de statutul profesional. Mai degrabă s-ar înregistra succese dacă este vorba de locul de muncă, decât dacă este vorba de o afacere personală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se bazeze pe comunicare pentru atingerea țelurilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot trece la un alt nivel la locul de muncă și nu este exclus ca această oportunitate să le vină în urma finalizării unor studii sau în urma obținerii unei diplome. Este posibil să se discute inclusiv o mărire a salariului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a-și îmbunătăți relația cu frații, rudele apropiate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să-și valorifice talentele creative deoarece contextul astrologic le favorizează, într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție și de resursele artistice de care dispun, îmbunătățirea veniturilor pe această cale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce susținere din partea persoanei iubite. Nativii care sunt părinți s-ar putea bucura de reușia copiilor, posibil de câștigarea unei competiții, unui concurs.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să prindă aripi acum și să facă o cerere în căsătorie sau, cel puțin, să se mute alături de persoana iubită. Pentru unii nativi poate fi o întoarcele la valorile strămoșești, la părinți, însă pentru cei mai tineri poate fi un imbold de a-și forma propria familie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a încheia cu succes un parteneriat în zona de afaceri, profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să facă un pas important laegat de locul de muncă. Nativii pot obține prin comunicare și negociere întocmai ceea ce-și doresc din punct de vedere profesional. Sunt foarte avantajați cei care au afaceri de familie sau sunt implicați în proiecte alături de frați, părinți, rude apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să se detensioneze după o perioadă destul de încărcată și, totodată, să-și îmbunătățească starea generală de sănătate (starea de spirit).

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot cunoaște persoane importante prin intermediul locului de muncă care să le facă un favor, poate să le dea o idee sclipitoare pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Pe de altă parte, unii nativi, în special care se află în relații de lungă durată, pot aduce în discuție extinderea familiei, conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător oferă ocazia de a se relaxa prin intermediul unor activități artistice, culturale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de un dialog lămuritor, foarte personal și intim, cu cineva din familie, cu precădere cu un părinte sau cu cineva mai în vârstă. Nativii se pot interesa de copilăria lor cu scopul de a se regăsi mai bine în prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le favorizează o reamenajare, redecorare a locuinței sau chiar o mutare, o schimbare temporară de domiciliu.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:28

În perioada 19.08.2019 – 24.08.2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. A. Corobceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 August 2019, ora: 08:21

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 04:55

George Enescu (n. 19 august 1881, Liveni-Vârnav, județul Botoșani, România - d. 4 mai 1955, Paris, Franța) a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:49

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:01

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 00:00

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 23:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 06:42

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

 Igor Dodon este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor Republicii Moldova, fiind urmată de premierul Maia Sandu. 59% dintre moldovenii care au participat nu au încredere in nimeni.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 18 August 2019, ora: 04:45

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Înfrângerea suferită de Simona Halep în faţa americancei Madison Keys a cântărit mult mai mult decât a părut la prima vedere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:40

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

 Premierul britanic Boris Johnson urmează să efectueze săptămâna viitoare vizite la Paris şi Berlin şi să fie primit de Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, înaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:22

Dilema Veche „Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

„Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

 Unul dintre inițiatorii legii privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter comunist e Cristian Ghinea. L-am întrebat cum își explică faptul că fascismul e unanim condamnat, în schimb, în ceea ce privește comunismul, persistă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:20

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

 Proiectul Trans Adriatic Pipeline (TAP) era finalizat în proporţie de 88,8%, la sfârşitul lunii iulie, arată datele actualizate publicate pe site-ul consorţiului TAP AG.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:28

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Cinci angajați ai spitalului în care au fost tratate victimele accidentului nuclear de la Arhanghelsk au spus pentru Moscow Times că medicii care au lucrat direct cu pacienții au fost puși de agenți ai Serviciul Federal de Securitate să semneze acorduri de confidențialitate. Cei trei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:26

Cazul Caracal. Din oasele găsite în pădure, bănuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidenția un profil ADN, anunță DIICOT

Cazul Caracal. Din oasele găsite în pădure, bănuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidenția un profil ADN, anunță DIICOT

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)