Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 3 Aprilie 2019, ora 06:54

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 APRILIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI CERUȚI ÎN CĂSĂTORIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot fi ceruți în căsătorie sau ei înșiși pot face o cerere în căsătorie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

La patru luni de cand s-a spus ca este insarcinata, Gina Pistol a facut ANUNTUL! Primele declaratii despre SARCINA
Cei născuți în zodia Berbec este posibil să simtă o dorință puternică de a sta de vorbă cu ei înșiși, de a-și pune cele mai profunde întrebări posibile. Fie metaforic vorbind, fie pur și simplu că se așează în fața oglinzii, nativii ar putea obține niște răspunsuri esențiale pentru echilibrul lor, dar și pentru evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza întâlnirea cu o persoană din trecut, o persoană cu care au avut o relație karmică și pot constata că au depășit momentul, au iertat.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea ocazia de a pune la cale un plan financiar cu un prieten, un plan comun care să le aducă niște venituri în plus. În unele cazuri, nativii pot primi o sumă de bani rezultată dintr-o datorie mai veche. Nu este exclus nici ca un prieten să le ceară o sumă de bani împrumut și nativii să se arate foarte îngăduitori, mai ales dacă este vorba de o situație care stârnește emoție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce să-și valorifice talentele artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea șansa de a pune în practică un plan, o idee ingenioasă la locul de muncă. Nativii care până acum au luptat pentru atingerea unui obiectiv, în special profesional vorbind, acum vor culege roadele. În funcție de domeniul în carea ctivează, unii pot primi premii și medalii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să fie în centrul atenției, să se bucure de adulație și aprecieri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Rac trec prin aceeași etapă a dorinței de clarificare a unor principii de viață, însă acum vor avea parte de toată înțelepciunea necesară pentru a-și limpezi gândurile. Unii nativi se pot apuca să învețe o limbă străină sau să studieze un domeniu nou, cel mai probabil legat de zona ezoterică, spirituală, filozofică, religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să-i îndrume din punct de veder spiritual.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște discuții pe teme financiare cu prietenii sau cu persoana iubită. Nativii pot pune la punct un proiect care să le ofere un venit suplimentar și se vor dovedi foarte ingenioși în promovarea acestuia și punerea în aplicare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce discuții legate de o moștenire. Unii nativi se pot ocupa de acte juridice pentru a intra în posesia unui bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa astăzi de a negocia un parteneriat sau de a semna un contract care să le aducă inclusiv beneficii legate de statutul profesional. Mai degrabă s-ar înregistra succese dacă este vorba de locul de muncă, decât dacă este vorba de o afacere personală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se bazeze pe comunicare pentru atingerea țelurilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot trece la un alt nivel la locul de muncă și nu este exclus ca această oportunitate să le vină în urma finalizării unor studii sau în urma obținerii unei diplome. Este posibil să se discute inclusiv o mărire a salariului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a-și îmbunătăți relația cu frații, rudele apropiate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să-și valorifice talentele creative deoarece contextul astrologic le favorizează, într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție și de resursele artistice de care dispun, îmbunătățirea veniturilor pe această cale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce susținere din partea persoanei iubite. Nativii care sunt părinți s-ar putea bucura de reușia copiilor, posibil de câștigarea unei competiții, unui concurs.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să prindă aripi acum și să facă o cerere în căsătorie sau, cel puțin, să se mute alături de persoana iubită. Pentru unii nativi poate fi o întoarcele la valorile strămoșești, la părinți, însă pentru cei mai tineri poate fi un imbold de a-și forma propria familie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a încheia cu succes un parteneriat în zona de afaceri, profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să facă un pas important laegat de locul de muncă. Nativii pot obține prin comunicare și negociere întocmai ceea ce-și doresc din punct de vedere profesional. Sunt foarte avantajați cei care au afaceri de familie sau sunt implicați în proiecte alături de frați, părinți, rude apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să se detensioneze după o perioadă destul de încărcată și, totodată, să-și îmbunătățească starea generală de sănătate (starea de spirit).

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot cunoaște persoane importante prin intermediul locului de muncă care să le facă un favor, poate să le dea o idee sclipitoare pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Pe de altă parte, unii nativi, în special care se află în relații de lungă durată, pot aduce în discuție extinderea familiei, conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător oferă ocazia de a se relaxa prin intermediul unor activități artistice, culturale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de un dialog lămuritor, foarte personal și intim, cu cineva din familie, cu precădere cu un părinte sau cu cineva mai în vârstă. Nativii se pot interesa de copilăria lor cu scopul de a se regăsi mai bine în prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le favorizează o reamenajare, redecorare a locuinței sau chiar o mutare, o schimbare temporară de domiciliu.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)