Astăzi 13 Noiembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:50
Abonamente

Horoscop 3 August 2019, ora 06:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 AUGUST 2019. TAURII AU TENDINȚA DE A SE SUPRASOLICITA

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur au tendința de a se suprasolicita.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Este o zi favorabilă odihnei, relaxării, mai ales dacă a fost o săptămână solicitantă. Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie foarte atenți la acest aspect, deoarece starea de sănătate ar putea fi afectată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi va pune în ipostaza de a-și asuma unele activități care să nu le facă absolut deloc plăcere, dar să fie necesare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Cei născuți în zodia Taur se concentrează pe un proiect personal sau pe un proiect de suflet. Nativii vor da tot ce au mai bun pentru a-și îndeplini un scop, chiar dacă asta poate însemna muncă până la epuizare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu exegereze și să acorde atenție suficientă odihnei și relaxării, chiar dacă activitățile distractive și socializarea nu se vor afla pe lista de priorități.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Casa și familia sunt domeniile cele mai importante pentru nativii din zodia Gemeni în această perioadă, iar astăzi le vor da toată atenția cuvenită. Posibil să facă renovări, reamenajări, reparații în locuință sau poate doar curățenie, însă va fi vorba de spor și bucurie la mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu cei dragi legate de o moștenire, un partaj, un bun material comun sau legate de banii pe care-i dețin împreună.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor dedica studiului, învățatului, acumulării ed cunoștințe, cu atât mai mult cu cât un examen bate la ușă. Este un moment foarte bun pentru aprofundare. Posibile deplasări pe distanțe scurte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac nu susține, în schimb, comunicarea și socializarea, iar nativii vor părea ursuzi în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Cei născuți în zodia Leu se preocupă de activități care vizează locuința și buna funcționare a vieții de familie. Nativii fac cumpărături, plătesc facturi, fac curățenie și pun ordine în situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai rezervați în cheltuieli, mai economi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Pentru nativii din zodia Fecioară va fi o zi favorabilă, în care-și vor putea pune ordine în gânduri, vor putea să-și reechilibreze organismul, emoțiile și gândurile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a fi sinceri cu ei înșiși, de a discuta cu propria lor persoană și a lua decizii în consecință, adică punându-se pe primul loc.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță nu se vor simți în largul lor într-un context în care vor fi puși și vor prefera liniștea, vor prefera să se retragă și să stea singuri cu gândurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite execesele de orice fel, în special pe cele alimentare care pot provoca probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Nativii din zodia Scorpion au ocazia să cunoască pe cineva, o persoană care să le trezească interesul, însă nu nepaărat în privința sentimentală, cât în privința socializării și a comunicării, a dialogului pe subiecte comune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții tensionate în cercul de prieteni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Chiar dacă nu este cea mai bună zi de până acum, ziua de astăzi vine cu o oarecare doză de ambiție, de motivație, iar cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați să ducă la capăt niște planuri pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de unele situații neplăcute cu colegii de muncă, vecinii, rudele mai îndepărtate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Este o zi favorabilă analizei și reanalizei unei situații legată de viața personală, poate chiar sentimentală. Cei născuți în zodia Capricorni sunt sfătuiți, totuși, să nu ia decizii majore și să aibă mai multă răbdare cu cei din jur, să asculte și alte opinii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că tind să fie impulsivi și încăpățânați.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător fac niște calcule financiare care, se pare, nu vor fi pe placul lor și vor dezamăgi profund nativii. Posibil ca aceștia să renunțe la niște planuri avute din acest motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce discuții cu cei din familie în legătură cu o sumă de bani ce le revine dintr-o moștenire, partaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 august 2019
Zona profesională capătă interes și astăzi și nu este exclus ca nativii din zodia Pești să aibă parte de dialoguri cu colegii de muncă sau superiorii sau să se întâlnească cu posibili viitori asociați. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și organizeze timpul astfel încât să acorde atenția cuvenită odihnei și relaxării, dar și timpului petrecut cu familia.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:42

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

În aceste condiții, șansele reeditării unei coaliții cu PSRM sunt minime, după ce socialiștii au declarat că nu o vor accepta pe Maia Sandu din nou în funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Noiembrie 2019, ora: 11:38

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Fostul ministru al Finanțelor, actualul consilier prezidențial Ion Chicu, ar fi candidatul „apolitic” pe care, potrivit informațiilor care se vehiculează în spațiul public, președintele Igor Dodon intenționează să-l propună pentru funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Fracțiunea PSRM a ieșit la declarații după întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. "Noi am discutat cu domnul Președinte. Anterior ne-am convocat și cu fracțiunea Partidului Socialiștilor într-o ședință separată, noi am discutat despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:45

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Moldova

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Moldova

Fostul preşedinte al Georgiei Mihail Saakashvili consideră că demisia Guvernului de la Chişinău a fost pusă la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin „şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:16

Premierul Ludovic Orban: România va coopera cu Republica Moldova numai dacă va exista „garanția învestirii unui guvern pro-european”

Premierul Ludovic Orban: România va coopera cu Republica Moldova numai dacă va exista „garanția învestirii unui guvern pro-european”

România va coopera cu Republica Moldova, în sprijinul cetățenilor săi, numai dacă va exista ,,garanția învestirii unui guvern pro-european”, este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban ca reacție la demiterea guvernului Maia Sandu, marți, prin moțiune de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:04

Puţin de tot a rezistat ambarcaţiunea anti-oligarhică, foarte puţin, penibil de puţin

Puţin de tot a rezistat ambarcaţiunea anti-oligarhică, foarte puţin, penibil de puţin

Şi s-a prăbuşit zgomotos Alianţa PSRM-ACUM, a căzut Guvernul Sandu. Un asemenea deznodămînt trist era de fapt destul de previzibil, dacă ne gîndim la toată fojgăiala politică începută în 1991. Cîte alianţe şi politicieni se prăbuşiseră anterior, era de presupus că şi asta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 09:57

Coada-calului face minuni în afecțiunile RINICHILOR

Coada-calului face minuni în afecțiunile RINICHILOR

 Coada-calului (Equisetum arvense) este una din plantele cu cele mai bune efecte asupra vezicii urinare și a rinichilor, fiind recomandată din vechime pentru diferite afecțiuni uro-renale.  Terapeuta austriacă Maria Treben recomandă pentru nisip și pietre la rinichi și la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 09:22

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Derek Hogan a a efectuat o vizită în această dimineață președintelui Igor Dodon

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Derek Hogan a a efectuat o vizită în această dimineață președintelui Igor Dodon

Derek Hogan a efectuat o vizită matinală președintelui Igor Dodon, după ce Guvernul Sandu a fost demis prin moțiune de cenzură

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 09:19

Petiția pentru demiterea președintelui Dodon, semnată de mii de oameni

Petiția pentru demiterea președintelui Dodon, semnată de mii de oameni

Partidul Liberal a inițiat o petiție în care cere să fie demis președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 09:12

Candu spune dacă PD va vota un Guvern minoritar: „Discutabil, posibil un astfel de scenariu”

Candu spune dacă PD va vota un Guvern minoritar: „Discutabil, posibil un astfel de scenariu”

Andrian Candu spune că este posibil scenariul în care fracțiunea PD să voteze un Guvenr minoritar. Declarația a fost făcută la o emisiune televizată de la Prime TV.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 13 Noiembrie 2019, ora: 09:07

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 NOIEMBRIE 2019. CAPRICORNII REVIN ÎN FORȚĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 NOIEMBRIE 2019. CAPRICORNII REVIN ÎN FORȚĂ

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 08:35

Alertă meteo! Cod galben de vânt, în Moldova

Alertă meteo! Cod galben de vânt, în Moldova

Meteorologii moldoveni au emis o alertă meteo de cod galben de vânt.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 08:21

Traian Băsescu propune o soluție pentru taxarea lui Dodon și socialiștilor: În locul Maiei Sandu aș începe negocierile cu Filip privind formarea unui nou Guvern

Traian Băsescu propune o soluție pentru taxarea lui Dodon și socialiștilor: În locul Maiei Sandu aș începe negocierile cu Filip privind formarea unui nou Guvern

 Fostul președinte al României și europarlamentarul, Traian Băsescu, este de părerea că blocul ACUM ar trebui să înceapă negocierile cu Partidul Democrat în vederea formării unui nou cabinet de miniștri. Declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 07:42

Incredibil! Cu cine votează Băsescu în turul doi

Incredibil! Cu cine votează Băsescu în turul doi

Traian Băsescu a declarat, la un post de televiziune, că dezbaterile erau necesare în această campanie pentru prezidențiale. Potrivit fostului șef de stat, Klaus Iohannis practic nu are adversar în cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Totuși, acesta ar fi trebuit să accepte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 06:33

Imagini de coșmar: Apele unui râu din Coreea de Sud s-au umplut de sânge

Imagini de coșmar: Apele unui râu din Coreea de Sud s-au umplut de sânge

Apa unui râu din apropiere de granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud a devenit roșie, după ce a fost poluată cu sânge de porc, relatează BBC. Sud-coreenii au sacrificat peste 47.000 de porci în încercarea de a opri răspândirea pestei porcine...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 05:46

Greu de stăpânit! Cele mai infidele zodii. Nu faci casă bună cu ele

Greu de stăpânit! Cele mai infidele zodii. Nu faci casă bună cu ele

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen.com. Berbec Berbecii sunt independenti si impulsivi si de cele mai multe ori actioneaza inainte sa se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 03:39

Moldovenii vor putea călători în Ucraina doar cu buletinul de identitate

Moldovenii vor putea călători în Ucraina doar cu buletinul de identitate

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi hotărârea cu privire la inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de miniştri al Ucrainei privind călătoriile fără vize ale cetăţenilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 02:30

Elon Musk a dezvăluit unde va construi prima fabrică Tesla din Europa

Elon Musk a dezvăluit unde va construi prima fabrică Tesla din Europa

Prima fabrică Tesla din Europa va fi construită lângă Berlin, a dezvăluit Elon Musk pe Twitter. Uzina va produce baterii, trenuri de rulare și mașini, începând cu crossover-ul compact al firmei americane bazat pe sedanul Model 3 Aceasta este a patra gigafabrică a...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)