Astăzi 13 Decembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Horoscop 3 Decembrie 2019, ora 08:16

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 DECEMBRIE 2019. BALANȚELE SUNT EUFORICE

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor fi euforici și entuziaști.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de dialoguri, întâlniri cu prietenii, surpize din partea acestora. Nativii pot trece prin momente inedite, de natură să-i pună în dificultate, în sensul că nu vor ști ce decizie să ia sau nu voir ști cum să administreze momentul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a planifica o călătorie. În a doua parte a zilei, nativii pot fi mai posomorâți, mai îngândurați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în conflicte cu autoritățile statului sau cu o persoană care reprezintă o autoritate în viața lor, – de la caz la caz – părinte, partener de viață, șef. Nativii ar trebui să fie mai calmi și mai înțelegători, mai moderați în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că imaginea profesională le poate fi afectată. În a doua parte a zilei se întrevăd vești bune de la prieteni.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor exercita funcția, profesia cu multă îndemânare, cu multă plăcere și determinare. Nativii vor fi satisfaăcuți de rezultatele obținute în urma muncii lor, mai ales că vor avea ocazia să pună în practică idei noi, ingenioase și inventive. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie cumpătați în cheltuieli și în acțiuni. În a doua parte a zilei cresc șansele de afirmare într-un mediu profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de azi poate veni cu surprize, cu situații inedite și vești neașteptate în plan financiar. Nativii nu trebuie să se aștepte că va fi vorba de un aspect negativ, ci mai degrabă de o situație care să-i impulsioneze să-și dorească mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia, mai ales în a doua parte a zilei, de a primi o lămurire, un răspuns la o situațe care-i macină de ceva vreme.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot fi surprinși de o situație din cuplu, legată de o acțiune a partenerului de viață, iar în unele cazuri influența contextul se va resimți în planul afacerilor și al parteneriatelor de afaceri, colaboratorilor. Posibile tensiuni în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase afectați de ceea ce aud. În a doua parte a zilei posibile favoruri materiale sau vești bune despre o sumă de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Relațiile cu colegii de muncă nu vor fi chiar bune astăzi, iar cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să evite conflictele, dar mai ales să-și dea mai mult interesul în legătură cu sarcinile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce neplăceri legate de starea de sănătate. În a doua parte a zilei, nativii pot avea parte de momente plăcute în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Interesul pentru activitățile intelectuale, artistice, chiar și pentru cele distractive și sportive va fi la cote mari în prima parte a zilei, iar cei născuți în zodia Balanță vor trăi o stare de euforie, extaz, de visare și preaplin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să facă ceea ce-și doresc, să-și îndeplinească o poftă, o fantezie. Atenție! În a doua parte a zilei, nativii revin cu picioarele pe pământ și pot fi dezamăgiți de contextul conturat anterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
O serie de evenimente petrecute în familie sau care au legătură cu locuința pot creea neplăceri, disconfort celor născuți în zodia Scorpion. Nativii ar trebui să le trateze cu relaxare pentru că, indiferent despre ce este vorba, se va rezolva. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a lămuri un aspect legat de copii, fie că sunt părinți, fie că-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Este o zi favorabilă dialogului, comunicării, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot face remarcați prin discursuri publice, prin intervenții într-un grup de oameni, posibil într-o ședință. Nativii pot primi informații prețioase, dar surpinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a fi foarte convingători și astfel de a obține ceea ce-și doresc mult mai ușor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Nemulțumirile financiare, deși nu pregnante și de termen lung, vor amprenta prima parte a zilei, iar cei născuți în zodia Capricorn pot avea o stare mai proastă, însă o vor trata cu entuziasm și euforie, pe principul „Asta e! am facut tot ce se putea!” . Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le va aduce vești bune, încurajatoare legate de un proiect pe care-l au în desfășurare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
În prima parte a zilei, cât Luna încă le traversează semnul, cei născuți în zodia Vărsător vor fi veseli, euforici și dornici de distracție, de satisfacerea propriilor capricii. Nativii cu greu se vor concentra pe ceea ce au de făcut la locul de muncă și pot avea parte de atenționări din partea colegilor, superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce gânduri, idei îndrăznețe legate de statutul lor profesional.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor începe ziua cu o stare de moleșeală, lipsă de entuziasm în activitățile pe care le desfășoară și chiar agitație, nervozitate, ca urmare a canalizării energiei în mod greșit. Starea generală se va îmbunătăți pe parcursul zilei, iar seara nativii vor avea parte de momente de bucurie, plăcere alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o veste de la cineva de peste hotare sau aflat la drum, în altă localitate.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 13 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 12:59

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

În viitor ar putea fi constituită o zonă economică liberă între Republica Moldova și Ucraina. Anunțul a fost făcut de premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, în cadrul unei întrevederi cu prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu. La Kiev, șeful Guvernului...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 13 Decembrie 2019, ora: 11:27

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

De săptămâna viitoare, Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 11:00

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Probabil știi care sunt cele mai importante trăsături ale zodiei tale și cum este influențată personalitatea ta, în funcție de semnul sub care te afli și de planeta care te guvernează. Dar cunoști acele lucruri pe care un bărbat le iubește cel mai mult la tine și care te fac...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 10:06

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Georgia, Ucraina, Republica Azerbaidjan și Republica Moldova, țări-membre ale GUAM caută soluții pentru identificarea căilor de simplificare a circulației oamenilor și a mărfurilor în spațiul GUAM. Subiectul a fost discutat la ședința plenară a șefilor Guvernelor statelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Nuci crocante, scăldate în rom şi prinse în miez pufos de gălbenuş. Cozonacul umplut este o sărbătoare el însuşi! Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg făină albă, de calitate 500 ml lapte esenţă de rom şi vanilie 200 g unt, plus 30 g pentru uns tăvile 3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat categoric alegerile anticipate din Marea Britanie, potrivit numărătorii oficiale parțiale prezentate de presa britanică. Conservatorii pro-Brexit au obținut cel mai bun rezultat din 1987 până acum și sunt pe cale să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:47

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Cel puțin o persoană a murit după ce singurul portavion din dotarea armatei Rusiei, Amiral Kuznețov, a luat foc joi dimineață în timpul lucrărilor de reparație efectuate în portul Murmansk de la Marea Arctică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:33

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

E vineri, e vineri, ura! Așteptăm ziua de vineri cu mare drag, pentru că se sfârșește munca și învățatul și avem timp pentru odihnă sau distracție.   Dacă e vineri, atunci răsfoim cele mai frumoase cărți!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:27

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Vlad Filat va reveni în politică. Cel puțin asta susține liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Munteanu a precizat că revenirea lui Filat pe arena politică este doar o chestiune de timp....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:23

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

Autoritățile capitalei anunță târguri de Crăciun în fiecare sector din Chișinău, care vor funcționa între 19 decembrie curent și 14 ianuarie 2020. Cele mai multe dintre acestea, opt la număr, vor funcționa în sectorul Centru. Târgurile de Crăciun...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:16

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Ministrul Afacerilor Externe Aureliu Ciocoi spune că a rămas „un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”, în urma întâlnirii cu omologul român, Bogdan Aurescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:14

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată de către oamenii legii. Minora a plecat din casă în data de 11 decembrie şi nu s-a mai întors.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)