Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la 24 Ianuarie 2020
Abonamente

Horoscop 3 Decembrie 2019, ora 08:16

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 DECEMBRIE 2019. BALANȚELE SUNT EUFORICE

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor fi euforici și entuziaști.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de dialoguri, întâlniri cu prietenii, surpize din partea acestora. Nativii pot trece prin momente inedite, de natură să-i pună în dificultate, în sensul că nu vor ști ce decizie să ia sau nu voir ști cum să administreze momentul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a planifica o călătorie. În a doua parte a zilei, nativii pot fi mai posomorâți, mai îngândurați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în conflicte cu autoritățile statului sau cu o persoană care reprezintă o autoritate în viața lor, – de la caz la caz – părinte, partener de viață, șef. Nativii ar trebui să fie mai calmi și mai înțelegători, mai moderați în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că imaginea profesională le poate fi afectată. În a doua parte a zilei se întrevăd vești bune de la prieteni.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor exercita funcția, profesia cu multă îndemânare, cu multă plăcere și determinare. Nativii vor fi satisfaăcuți de rezultatele obținute în urma muncii lor, mai ales că vor avea ocazia să pună în practică idei noi, ingenioase și inventive. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie cumpătați în cheltuieli și în acțiuni. În a doua parte a zilei cresc șansele de afirmare într-un mediu profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de azi poate veni cu surprize, cu situații inedite și vești neașteptate în plan financiar. Nativii nu trebuie să se aștepte că va fi vorba de un aspect negativ, ci mai degrabă de o situație care să-i impulsioneze să-și dorească mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia, mai ales în a doua parte a zilei, de a primi o lămurire, un răspuns la o situațe care-i macină de ceva vreme.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot fi surprinși de o situație din cuplu, legată de o acțiune a partenerului de viață, iar în unele cazuri influența contextul se va resimți în planul afacerilor și al parteneriatelor de afaceri, colaboratorilor. Posibile tensiuni în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase afectați de ceea ce aud. În a doua parte a zilei posibile favoruri materiale sau vești bune despre o sumă de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Relațiile cu colegii de muncă nu vor fi chiar bune astăzi, iar cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să evite conflictele, dar mai ales să-și dea mai mult interesul în legătură cu sarcinile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce neplăceri legate de starea de sănătate. În a doua parte a zilei, nativii pot avea parte de momente plăcute în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Interesul pentru activitățile intelectuale, artistice, chiar și pentru cele distractive și sportive va fi la cote mari în prima parte a zilei, iar cei născuți în zodia Balanță vor trăi o stare de euforie, extaz, de visare și preaplin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să facă ceea ce-și doresc, să-și îndeplinească o poftă, o fantezie. Atenție! În a doua parte a zilei, nativii revin cu picioarele pe pământ și pot fi dezamăgiți de contextul conturat anterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
O serie de evenimente petrecute în familie sau care au legătură cu locuința pot creea neplăceri, disconfort celor născuți în zodia Scorpion. Nativii ar trebui să le trateze cu relaxare pentru că, indiferent despre ce este vorba, se va rezolva. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a lămuri un aspect legat de copii, fie că sunt părinți, fie că-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Este o zi favorabilă dialogului, comunicării, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot face remarcați prin discursuri publice, prin intervenții într-un grup de oameni, posibil într-o ședință. Nativii pot primi informații prețioase, dar surpinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a fi foarte convingători și astfel de a obține ceea ce-și doresc mult mai ușor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Nemulțumirile financiare, deși nu pregnante și de termen lung, vor amprenta prima parte a zilei, iar cei născuți în zodia Capricorn pot avea o stare mai proastă, însă o vor trata cu entuziasm și euforie, pe principul „Asta e! am facut tot ce se putea!” . Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le va aduce vești bune, încurajatoare legate de un proiect pe care-l au în desfășurare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
În prima parte a zilei, cât Luna încă le traversează semnul, cei născuți în zodia Vărsător vor fi veseli, euforici și dornici de distracție, de satisfacerea propriilor capricii. Nativii cu greu se vor concentra pe ceea ce au de făcut la locul de muncă și pot avea parte de atenționări din partea colegilor, superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce gânduri, idei îndrăznețe legate de statutul lor profesional.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor începe ziua cu o stare de moleșeală, lipsă de entuziasm în activitățile pe care le desfășoară și chiar agitație, nervozitate, ca urmare a canalizării energiei în mod greșit. Starea generală se va îmbunătăți pe parcursul zilei, iar seara nativii vor avea parte de momente de bucurie, plăcere alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o veste de la cineva de peste hotare sau aflat la drum, în altă localitate.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 23:25

BREAKING/// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

BREAKING/// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 21:57

Cristian Tudor Popescu: Niciunul dintre președinții și premierii României după `89 nu este moldovean

Cristian Tudor Popescu: Niciunul dintre președinții și premierii României după `89 nu este moldovean

Hai să dăm mână cu mână/Cei cu inima română/Să-nvârtim hora frăției/Pe pământul României. Asta înseamnă, pentru aproape orice român, Unirea din ianuarie 1859. Pare că toți moldovenii și toți muntenii, debordând de entuziasm, s-au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:39

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

Un cutremur de 6,8 pe Scara Richter s-a produs vineri seară în Turcia. Seismul s-a înregistrat în estul țării, la o adâncime de 10 kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:24

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că nu există obiectiv mai mare acum pentru România decât reunificarea cu Republica Moldova, menţionând că astfel ţara noastră ar deveni o adevărată putere agricolă şi îi va creşte puterea de vot în UE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)