Astăzi 28 Februarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 11:03
Abonamente

Horoscop 3 Mai 2019, ora 08:26

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 MAI 2019. LUNA NEAGRĂ INTRĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de formarea aspectului de Lună Neagră întocmai prin semnul lor, aspect care se va mai forma asemenea abia peste 9 ani. Acest aspect va dura 9 luni de zile și se va încheia pe data de 3 februarie 2020.

Luna Neagră, numită și Lilith, fără a fi confundată cu asteroidul cu același nume, este un punct virtual de natură karmică. Luna Neagră este, de fapt, karma, o lecție cu care venim dintr-o viață anterioară și care ni se cere a fi asumată acum. Luna Neagră vorbește despre obsesii, despre vicii, dependențe, tentații, provocări, despre răzbunare, sexualitate extremă, despre trecut, despre magie, dar și despre suferința în viață, lecția dată de destin în mod forțat. Deși nu este o planetă, atunci când Luna Neagră se formează în zodia Pești se consideră a fi în exaltare, adică nu la fel de malefică pe cât ar putea fi în alte semne zodiacale, dar foarte rezonantă.

Luna Neagră în zodia Pești, zodie guvernată de Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a fanteziilor, la modul general, poate accentua depresia, nesiguranța, frica, confuzia, însă vorbește și de o mare sensibilitate, dar și despre nevoia de întoarcere la spiritualitate și credință, aspecte susținute și de planeta Pluton, care retrogradează în zodia Capricorn. Se poate observa, la modul general, o înclinație către misticism, mistere, dar și către superstiții. Perioada poate favoriza telepatia, intuiția și clarviziunea.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Neagră în casa a XII a, o casă karmică, care reprezintă subconștientul, trecutul, dar și bolile lungi și cronice. Pentru nativi poate fi o perioadă provocatoare care să le aducă înclinații către vicii, dependențe, depresii, ipohondrie, dar și întâlniri cu propriul trecut. Nativii sunt sfătuiți să caute în spate, în acțiunile lor, și să scoată la suprafață greșelile, erorile pentru a și le asuma și astfel pentru a și le îndrepta. Există șanse de vindecare sufletească, emoțională, însă va fi nevoie de intervenția lor în această schemă și va fi nevoie de foarte multă conștientizare și întoarcere către spritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce în cale persoane din trecut, inclusiv din trecutul karmic de care se pot ajuta, ulterior, în evoluție.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Neagră în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii s-ar putea să primească lecții legate de aceste capitole, să întâmpine blocaje în relaționarea cu prietenii, să sufere pierderi, însă și să facă obsesii pentru o persoană din anturaj, mai ales că axa relațională este activată. Posibil să aibă conexiuni karmice cu persoanele pe care le vor întâlni în această perioadă de 9 luni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește ca în aceste 9 luni să caute evoluția spirituală, să caute în interiorul lor ceea ce-i definește cu adevărat și să renunțe la principii învechite, la prejudecăți astfel încât să-și recontureze noi aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Neagră în sectorul profesional. Nativii pot întâmpina o serie de obstacole în carieră, legate de avansare, de imaginea profesională, însă pentru că toate acestea vor fi de natură karmică, nativii vor trebui să apeleze nu doar la înțelepciunea caracteristică, ci și la înțelepciunea ancestrală pentru a depăși cu bine perioada. Nu este exclus să facă o obsesie pentru o persoană de la locul de muncă sau să se folosească de sexualitatea lor pentru a ajunge să-și atingă țelurile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește ca în toată această perioadă să caute doar purificarea emoțională, înălțarea spirituală și să-și redreseze atitudinea pe care o au la locul de muncă, în relațiile profesionale. Dacă până acum au exagerat, au greșit, a venit momentul să-și ceară iertare, lor întâi și apoi celor din jur. Dacă vor face schimbări de carieră, vor fi favorizate cele care au legătură cu religia, credința și esoterismul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Neagră în sectorul studiilor, al călătoriilor și al principiilor de viață. Nativii pot fi provocați să plece în străinătate, însă nu neapărat le va fi mai bine acolo, ci poate fi vorba doar de o lecție karmică pe care să o aibă cu o persoană de altă cultură și religie. Fiind un sector al înțelepciunii și filosofiilor de viață, nativii pot avea parte de tot felul de situații și evenimente de natură să-i oblige să-și revizuiască niște principii, poate chiar modul de abordare a anumitor situații. Este momentul să își ceară drepturile, cu toate că vor fi măcinați de neliniști, frustrări, îndoieli și vulnerabilități, vor trebui să lupte să le depășească. De exemplu, dacă au fost prea blânzi cu cei care le-au greșit, acum ar putea întoarce foaia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce puterea necesară să-și expună dorințele și valorile morale după care se ghidează cu mult curaj.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Neagră într-un sector financiar, al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau terți. Nativii trebuie să fie foarte atenți în această perioadă deoarece pot avea parte de foarte multe obstacole legate de zona aceasta. Pot pierde bani, pot fi tentați să intre în parteneriate înșelătoare, pot fi păcăliți, înșelați inclusiv de persoana iubită, se pot asocia cu persoane de neîncredere, prin urmare trebuie să fie foarte atenți cu cine colaborează. Nativii care în trecut nu au obținut banii într-un mod corect, acum pot fi trași la răspundere. Sectorul sexual și intim, de asemenea, este activat acum, iar Lilith poate favoriza situații neplăcute legate de acest capitol, cu atât mai mult cu cât vorbește despre o karmă a sexualității. Se cere maximă prudență și evitarea aventurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce evenimente mai mult sau mai puțin plăcute legate de o moștenire, bun de patromoniu. Atenție! A se evita jocurile de noroc!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Neagră în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor avea parte de lecții karmice, de obstacole în legarea de noi parteneriate, nefiind excluse despărțirile bruște, mai ales dacă au avut de suportat suferințe sentimentale. Pe de altă parte, pot fi înșelați de partenerii de afaceri, pot descoperi secrete legate de soț/soție. Nativii trebuie să-și schimbe acele trăsături de caracter care îi inhibă, care nu le sunt pe plac, care simt că nu sunt în concordanță cu ceea ce și-ar dori să manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să renunțe la a le mai păsa atât de mult de gura lumii, cu alte cuvinte, nativii trebuie să devină mai puternici și mai stăpâni pe ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Neagră în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot avea neplăceri și nemulțumiri legate de locul de muncă, obstacole în îndeplinirea atribuțiilor și pot deveni fanatici în această direcție dorind să dea tot mai mult. Însă, trebuie să se echilibreze și să înțeleagă, chiar să-și impună să înțeleagă, că nu toate sarcinile și responsabilitățile existente la serviciu trebuie să treacă prin mâinile lor și nu pentru toate au abilitățile necesare. În plus, această nevoie de detașare trebuie luată foarte în serios, deoarece nativii se pot îmbolnăvi ca urmare a stresului cauzat de locul de muncă. Lecții karmice vor exista și pentru acei nativi cărora nu le-a păsat prea mult de sănătatea lor până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să caute răspunsul la toate întrebările legate de locul de muncă și, acolo unde nu mai rezonează, să se gândească chiar la o schimbare de carieră. Trebuie să facă totul pentru liniștea lor sufletească și pentru sănătatea lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Neagră în sectorul sentimental, al copiilor și al creativității. Nativii pot avea parte de lecții karmice în zona sentimentală, întâlniri cu persoane din trecut, dar se pot dezvolta și o serie de obsesii, dependențe față de un partener, confuzii, nemulțumiri și incertitudini. Cei care au copii pot deveni excesiv de grijulii, sufocați, obositori chiar. Pe de altă parte, Luna Neagră le cere să fie mai creativi, să caute în profunzimea lor și să-și dezvolte acele talente cu care au fost înzestrați la naștere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că se pot implica în aventuri amoroase, tentația fiind mare în aceste 9 luni, însă chiar dacă vor aduce suferință, vor aduce și lecții învățate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Neagră în sectorul familiei și locuinței. Nativii vor avea de rezolvat o karmă de familie și li se cere să se întoarcă la rădăcini să vadă despre ce este vorba. Luna Neagră, Lilith, vine și le cere responsabilitate față de cei dragi (pe de o parte) și desprinderea de familie, aspect care poate însemna și mutarea în altă casă (pe de altă parte – dacă astfel va fi vorba de evoluția lor). Pot exista dependențe bolnăvicioase față de părinți care trebuie remediate, pot pierde o casă ca urmare a unei acțiuni greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și revizuiască comportamentul față de cei dragi și dacă în trecut au greșit, acum să-și ceară iertare și, foarte important, să ierte la rândul lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Neagră în sectorul comunicării, al învățării și al relației cu frații, cu rudele apropiate. Poate fi vorba de împlinirea unei karme legate de o rudă apropiată, de un frate, poate revizuirea unei atitudini, unei abordări care până acum a deranjat a făcut rău. Pe de altă parte, tendința poate fi de a renunța la studii, la proiecte profesionale, de a căuta împlinirea în străinătate, însă poate fi vorba de o himeră și, de fapt, ceea ce ar trebui ei să facă este să-și reprioritizeze viața și principiile după care s-au ghidat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere ca în toată această perioadă să se axeze pe evoluția lor personală și chiar să se dedice învățării, cursurilor de dezvoltare personală care să le poată oferi o altă perspectivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Neagră în sectorul financiar. Nativii trebuie să fie foarte prudenți în administrarea finanțelor, în investițiile pe care le fac în această perioadă pentru că există riscul de a fi păcăliți, înșelați, furați. Pot exista, de asemenea, obstacole și blocaje în primirea unei sume de bani, salariu, remunerație. Posibil ca într-o viață anterioară să fi fost nechibzuiți cu banii și acum chiar aceasta să le fie lecția, să învețe să-i economisească, să-i pună deoparte. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește ca în această perioadă să încerce să găsească noi căi de a obține bani prin depunerea unui efort mai mic, fără consum de energie, însă să o facă prin folosirea resurselor și abilităților lor profesionale și nicidecum să nu se lase tentați de speculații, jocuri de noroc sau alte modalități de câștig îndoielnice.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Neagră chiar în semnul lor zodiacal. Nativii vor fi tentați să dea înapoi, să se sperie de ceea ce vine nou spre ei, chiar dacă este vorba de o nouă relație, o nouă funcție, o nouă asociere. Dacă această teamă nu va fi constructivă, nativii tind să devină superficiali în abordare, să piardă oportunități și să rateze lecția karmică, iar Lilith în semnul lor se va mai forma peste 12 ani. Nu este exclus să li se activeze obsesii, dependențe, vicii, depresii, mai ales dacă în trecut s-au confruntat cu acestea. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește ca în toată această perioadă să se concentreze pe evoluția lor, personală, profesională și spirituală, și să-și acorde mai multă încredere. Dacă vor accesa înțelepciunea ancestrală, poate fi momentul vindecării interioare, emoționale.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 10:39

Cel puțin 33 de soldați turci au fost uciși într-un atac aerian întreprins de forțele regimului de la Damasc în nord-vestul Turciei, în provincia Idlib, relatează BBC.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 10:05

(FOTO, VIDEO) În memoria victimelor Masacrului de la Hodjalî! „Au fost uciși doar pentru că erau azeri”

(FOTO, VIDEO) În memoria victimelor Masacrului de la Hodjalî! „Au fost uciși doar pentru că erau azeri”

Pe 26 februarie, la Chișinău, cu sprijinul Ambasadei Republicii Azerbaidjan și al Congresului Azerilor din Moldova, a avut loc o conferință dedicată celei de-a 28-a comemorări a victimelor Masacrului de la Hodjalî. La evenimentul care a avut loc pentru prima dată la Muzeul Național...

( ) Citeşte tot articolul

Film 28 Februarie 2020, ora: 09:40

Proiecţiile "Siberiei din oase" la Patria Multiplex

Proiecţiile "Siberiei din oase" la Patria Multiplex

Proiecţiile docudramei "Siberia din oase", un film despre deportările din Moldova, care a avut un răsunător ecou la public.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 08:18

Voronin despre "Pomelnicul" lui Igor Dodon: "Știți nu e prostie, dar este idiotism"

Voronin despre "Pomelnicul" lui Igor Dodon: "Știți nu e prostie, dar este idiotism"

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune ca este o prostie ca presedintele Igor Dodon sa aiba un “Pomelnic personalizat”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 08:10

Slusari crede că este „etic și moral” ca Maia Sandu să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase, care conform ultimelor sondaje ar fi susținut de tocmai 3,4% din cetățeni

Slusari crede că este „etic și moral” ca Maia Sandu să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase, care conform ultimelor sondaje ar fi susținut de tocmai 3,4% din cetățeni

„Sub aspect moral, ţinând cont de pasul care l-a făcut Andrei Năstase în 2016, şi nu doar Andrei Năstase, dar tot partidul. Noi doar nu ne-am retras din cursă şi am stat acasă. Câteva săptămâni noi am făcut un volum nebun de muncă în teritoriu.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 28 Februarie 2020, ora: 08:05

Pavel Filip, despre acuzațiile Pro Moldova: „Minciuni grosolane. Să aibă drum bun”

Pavel Filip, despre acuzațiile Pro Moldova: „Minciuni grosolane. Să aibă drum bun”

Președintele PDM, Pavel Filip, a respins acuzațiile aduse de deputata Pro Moldova Eleonora Graur, care a spus că atât ea, cât și democrații care au părăsit organizația teritorială PDM Rezina sunt intimidați și amenințați. „Face parte din minciuni grosolane”, a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:46

CORONAVIRUS: 18 noi cazuri de infectare în Germania

CORONAVIRUS: 18 noi cazuri de infectare în Germania

Un număr de 18 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost diagnosticate joi seară în Germania, potrivit autorităţilor sanitare regionale, crescând la 44 numărul de persoane infectate în ţară, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:35

Grav accident la PERESECINA. O mașină s-a răsturnat și a ajuns într-o curte - VIDEO

Grav accident la PERESECINA. O mașină s-a răsturnat și a ajuns într-o curte - VIDEO

Imaginile de la fața locului au fost postate în grupul Automobilist.md, pe o rețea de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 28 Februarie 2020, ora: 07:28

Codreanu crede că împrumutul din care vor fi procurate autobuze pentru capitală va băga cetățenii în datorii

Codreanu crede că împrumutul din care vor fi procurate autobuze pentru capitală va băga cetățenii în datorii

După ce edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că până la sfârșitul anului Primăria va procura 100 de autobuze noi din Belarus, ex-primarul interimar Ruslan Codreanu spune că autoritățile bagă chișinăuienii în datorii. Aceasta din cauza sumei creditului ce trebuie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:24

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 28 FEBRUARIE 2020. Dragoste și siguranță până la capăt!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 28 FEBRUARIE 2020. Dragoste și siguranță până la capăt!

Astazi are loc o cuadratura intre Venus in Berbec si Pluto in Capricorn, transformand ziua in una super intensa si sexy. Daca inima ta isi doreste ceva si exista un monstru in calea dorintei, acesta e alcatuit fie din fricile tale fie din ambitiile egoului tau, gelozie sau lacomie. Dar degeaba...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:18

Japonia oferă R. Moldova un CREDIT cu rată de 20 de ori mai mică decât dobânda la creditul rusesc promis lui Dodon

Japonia oferă R. Moldova un CREDIT cu rată de 20 de ori mai mică decât dobânda la creditul rusesc promis lui Dodon

Republica Moldova va accesa un credit japonez preferenţial în valoare de 18,6 milioane de dolari pentru modernizarea tehnicii şi a echipamentului agricol. Un proiect de hotărâre cu privire la iniţierea negocierilor asupra proiectului Acordului de împrumut dintre Guvern şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:12

Cruzimea împotriva animalelor se pedepsește!

Cruzimea împotriva animalelor se pedepsește!

 Bestialitatea, barbaria cu care unii indivizi aleg să acționeze poate pentru amuzament, din frustrare sau din dorința de a-și exterioriza superioritatea asupra necuvântătoatelor a devenit o adevărată problemă, un adevărat fenomen social în zilele noastre care cu greu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:09

VIDEO - Pieton accidentat pe trotuar

VIDEO - Pieton accidentat pe trotuar

Accident de groază în capitală. Două mașini s-au tamponat și au lovit un pieton. Totul s-a întâmplat în dimineața de 27 februarie, la intersecția străzilor Zamfir cu Doncev. La fața locului, poliția a stabilit că un șofer de 20 de ani, conducând un...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 28 Februarie 2020, ora: 07:00

Cu toții știm că Vitamina C este importantă pentru sistemul nostru imunitar. Din fericire, sunt o multitudine de legume și fructe cu care ne putem ajuta organismul să rămână sănătos.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 04:14

Un britanic ar putea deveni cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul japonezului de 112 ani - VIDEO

Un britanic ar putea deveni cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul japonezului de 112 ani - VIDEO

Un fost profesor și inginer din Hampshire, Marea Britanie, în vârstă de 111 ani, urmează să fie desemnat drept cel mai în vârstă bărbat din lume. Bob Weighton, care s-a născut pe 29 martie 1908, urmează să fie deținătorul recordului după decesul lui Chitetsu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 04:10

În contextul riscului de contaminare cu coronavirusul Covid–19, Patriarhia Română recomandă evitarea temporară a sărutării icoanelor din biserică, persoanele putând săruta icoanele din propria casă, arată un comunicat al patriarhiei. Persoanele care manifestă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 00:53

opinie A început acțiunea americano-europeană de anihilare a președintelui pro-rus Igor Dodon

A început acțiunea americano-europeană de anihilare a președintelui pro-rus Igor Dodon

„Filumena Marturano sau Divorţ în stil italian” e un spectacol de succes al Teatrului Național din București, jucat, de altfel, și la Chișinău. Subiectul piesei e cunoscut şi din celebrul film „Căsătorie în stil Italian” (cu Sophia Loren şi Marcello...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 00:49

Un nou caz suspect de coronavirus. O tânără din TIMIȘOARA, plasată în carantină

Un nou caz suspect de coronavirus. O tânără din TIMIȘOARA, plasată în carantină

Un nou caz suspect de coronavirus a apărut la Timișoara. Este vorba despre o tânără care s-a întors de la Veneția, în weekend, cu autocarul, și era în autoizolare acasă, pentru că venea dintr-o zonă declarată de risc de autoritățile italiene. Tânăra a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 00:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 17:10

Cartofi umpluți cu brânză și piept de curcan la cuptor

Cartofi umpluți cu brânză și piept de curcan la cuptor

Iata o reteta deosebita, foarte usor de preparat: Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 17:06

Bruschete cu roșii și legume fripte

Bruschete cu roșii și legume fripte

Va prezentam o deliciosa reteta de bruschete cu rosii si legume fripte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 16:58

Care este cea mai bună perioadă a zilei pentru a face sport, potrivit cercetătorilor

Care este cea mai bună perioadă a zilei pentru a face sport, potrivit cercetătorilor

Pentru a stimula functiile de invatare si memorare ale creierului exista o anumita perioada a zilei cand ar trebui sa faci sport, spun specialistii. Cel mai bun moment al zilei in care ar trebui sa fii in sala de sport pentru antrenament este dimineata, pentru ca exercitiile facute inca de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Februarie 2020, ora: 16:52

Hipertensiunea intracraniană: simptome, diagnostic, tratament

Hipertensiunea intracraniană: simptome, diagnostic, tratament

Creierul joacă rolul de centru de control al întregului organism, așa că este firesc să devenim foarte îngrijorați dacă vreo afecțiune ajunge să determine modificări aici. Unul dintre sindromurile frecvente la acest nivel este hipertensiunea intracraniană! Ce este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)