Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:39
Abonamente

Actualitate 3 Noiembrie 2019, ora 08:16

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 NOIEMBRIE 2019. FECIOARELE AU PARTE DE FRĂMÂNTĂRI SENTIMENTALE

Marime Font

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară se pot frământa cu privire la o problemă sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a ieși în față, de a se afirma și a se face remarcați într-un cerc, într-un context. Atenție la o rivalitate ascunsă a unei persoane din anturaj care poate încerca să împiedice niște demersuri! Către seară este posibil ca nativii să reia un dialog cu o persoană care se află în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o invitație, cel mai probabil, de a pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Încrederea celor născuți în zodia Taur poate fi pusă la încercare astăzi și nu este exclus să fie nevoie de un efort mare pentru a digera o informație, pentru a o accepta și a o integra în viața lor. Vor resimți puternic dorința de a se elibera de ceva sau cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu incapacitatea de a accepta autoritatea cuiva în viața lor, de aici probabil și dorința de detașare.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de azi poate veni cu unele blocaje de ordin financiar, restricții care îi vor pune pe nativi în incapacitatea de a face ceva. Posibile renunțări cu amărăciune, însoțite de stări de nervozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot trăi niște dezamăgiri venite din partea unor prieteni sau, în unele cazuri, chiar din partea copiilor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi total indisponibili pentru viața socială și vor arăta antipatie vizavi de propunerile care vin spre ei. Nativii au tendința de a respinge idei, soluții, sfaturi venite din partea altora, chiar dacă au nevoie de ele sau le sunt benefice. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie mai deschiși compromisului în cuplu și să fie mai atenți la starea de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu nu se simt în largul lor astăzi și au tendința de a se închide în ei și a evita socializarea. Posibile probleme de sănătate cauzate de un sistem imunitar afectat, de stres și de oboseală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să încerce pe cât posibil să evite conflictele cu cei din jur. Nu vor reuși să găsească o cale de mijloc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Zona emoțională, sentimentală va trece azi printr-un amalgam de stări, iar cei născuți în zodia Fecioară pot fi destul de confuzi în aceste direcții, motiv pentru care nu este recomandat să ia decizii. Tumultul sufletesc îi poate obosi și stresa. Posibile neajunsuri financiare care să completeze starea de nemulțumire. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere în continuare prudență în manifestări și analiză la rece a unei situații care vizează zona de cuplu, în special în cazul acelora care locuiesc împreună cu persoana iubită și au banii la comun.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se frământă și caută soluții în legătură cu o problemă de familia, însă în ciuda efortuirilor pe care le vor depune, cu greu vor reuși să ajungă la un rezultat. Nativii se pot confrunta cu reeditarea unor situații din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot apărea tensiuni majore în familie și vor avea nevoie de o doză mai mare de calm și înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
S-ar putea ca cei născuți în zodia Scorpion să nu fie îna pele lor astăzi, în sensul că fie amână o călătorie, fie renunță la un curs care nu le aduce beneficiul informațional dorit. Moment bun pentru a se debarasa de constrângeri din trecut, de amintiri, idei și prejudecăți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se limiteze la strictul necesar în dialog.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Zona financiară este și astăzi motiv de nemulțumire și stres pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii cu greu reușesc să vadă o rezolvare a situației materiale precare în care se găsesc. Se întrevăd eforturi majore pentru a se reechilibra, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, însă mai puțin se conturează astăzi soluția. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate induce gândul de a face schimbări în carieră, însă nu trebuie aplicate deocamdată.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Chiar dacă cei născuți în zodia Capricorn vor prefera să de distracția pe timp petrecut cu ei înșiși, acest aspect le va aduce multe beneficii. Nativii vor avea parte de o gândire clară, rațională și foarte practică, astfel că vor reuși să-și facă ordine în viață fără să simtă frustrarea renunțării la ceva sau cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni ușor apatici și rigizi, reci.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Este o zi bună pentru ca cei născuți în zodia Vărsător să facă o scurtă cercetare în privința nevoilor și necesităților emoționale, însă nu partenerul va fi vizat, ci mai degrabă prietenii, persoanele din anturajul apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le pregătește o surpriză plăcută, astfel că nu este exclus să primească un sprijin de la cineva nou intrat în viața lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2019
Cei născuți în semnul Pești vor avea momente de analiză profundă a unei situații din viața personală, chiar sentimentală. Posibil ca nativii să aibă parte de niște evenimente care să le consolideze o părere vizavi de partener sau față de un prieten drag. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le susține intuiția și s-ar putea folosi de vocea interioară în luarea unei decizii care impactează zona emoțiilor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:39

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

Un cutremur de 6,8 pe Scara Richter s-a produs vineri seară în Turcia. Seismul s-a înregistrat în estul țării, la o adâncime de 10 kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:24

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că nu există obiectiv mai mare acum pentru România decât reunificarea cu Republica Moldova, menţionând că astfel ţara noastră ar deveni o adevărată putere agricolă şi îi va creşte puterea de vot în UE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)