Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 30 Aprilie 2019, ora 07:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 30 APRILIE 2019. BALANȚELE ÎȘI RECAPĂTĂ ENERGIA

Marime Font

Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de energie și bună dispoziție.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să vadă și să analizeze cu mai multă luciditate ultimele evenimente petrecute în viața lor. Nativii au ocazia să apeleze cu succes la intuiție, la telepatie și pot avea momente de revelație. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce lămurirea unui context, obținerea unor răspunsuri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur petrec timp de calitate cu prietenii și își fac planuri de viitor împreună cu aceștia. Nativii pot să-și reconsidere într-o oarecare măsură inclusiv aspirațiile pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce momente frumoase alături de persoana iubită, posibil chiar stabilirea de noi direcții în viitor.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să se pună într-o lumină favorabilă la locul de muncă sau într-o zonă care implică profesia. Nativii vor primi laude, aprecieri și imaginea lor va crește în ochii celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții legate de o avansare profesională, de o decizie pe care vor să o ia în legătură cu cariera.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot simți nevoia de a se apropia de persoane spirituale, care să le deschidă viziunea asupra vieții din alt unghi. Unii nativi pot pleca în călătorii de cunoaștere, pot condulta doctrine ale altor culturi și religii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce șansa de a-și face noi planuri de viitor alături de familie, de persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de conflicte cu persoana iubită, neînțelegeri în cuplu care le pot afecta starea de spirit. De asemenea, tensionată va fi și zona parteneriatelor, unde se întrevăd inclusiv încheierea unor proiecte și colaborări. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie diplomați în dialog și să acționeze cu tact.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se pot împăca cu persoane cu care au fost în conflict până acum și pot ajunge chiar la acorduri, la înțelegeri favorabile lor. Nativii sunt sfătuiți să ia în serios această abordare și să fie deschiși la colaborări. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a cunoaște noi persoane și a lega relații solide pentru viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o stare de bună dispoziție, veselie și energie pe care și-o vor manifesta în toate domeniile din viață. Nativii își pot îmbunătăți inclusiv starea de sănătate după o afecțiune cu care s-au confruntat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce rezolvarea cu succes a unei sarcini de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de înțelegere și armonie în cuplu, iar relația va cunoaște momente favorabile consolidării. Se întrvăd activități distractive alături de copii, participarea cu succes la competiții și concursuri de talente artistice. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și evidenția un talent nativ.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător reușesc să restabilească niște situații de familie. Nativii se pot împăca cu rudele, pot avea parte de dialoguri constructive și chiar pot ajunge la un sens în privința unor contexte ce vizează locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce reuniuni de familie care să le umple sufletul de bucurie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de dialoguri plăcute cu cei din jur. Mativii pot afla vești care să le încălzească sufletul, să le aducă pace interioară și foarte mult optimism în proiectarea viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce mici deplasări încununate de reușite, de revederea unor persoane dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de discuții pe teme financiare. Nativii pot primi avantaje materiale care să le restabilească o situație de moment. Se întrevăd banii necesari demarării unui plan de scurtă durată, posibil obținerea unui buget de călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia de a se reîntâlni cu persoane apropiate, de a restabili o legătură cu frații, vecinii, colegii de muncă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, insuflându-le astfel o stare de spirit bună, chiar optimistă. Nativii vor fi mai fermecători, mai veseli și energici, dar vor avea și ocazia și să-și dea unele răspunsuri la niște dileme mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești favorizează redescoperirea sinelui. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:06

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

R. Moldova refuză să sprijine planul ucrainean de blocare a tranzitului gazului rusesc, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Naftogaz Ucraina, Alena Osmolovskaia, citată de politnavigator.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:04

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Iluziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe. Iar cea mai nouă iluzie optică care circulă pe internet și care se joacă nemilos cu mintea ta înfățișează două cranii. Vezi cum o explică specialiștii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:56

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Alexander Rahr este unul dintre „picioarele de pod” ale propagandei ruse în Germania.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:36

opinie O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

Scena politică de la Chișinău a fost marcată de plecarea lui Octavian Țîcu din fracțiunea Dreptate și Adevăr. Modul în care s-a produs, declarațiile actorilor politici provocate de această plecare ne arată că a existat, și în continuare există, o tensiune mare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:15

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acordat un interviu în exclusivitate RFI România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

Deşi Brexitul domină agenda în prezent, Franţa este preocupată mai mult de impactul încetinirii creşterii economice a Germaniei, principalul său partener comercial, conform unei analize publicate de Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

FLASH /// Nistor Grozavu a fost REȚINUT / Procurorii îl acuză de depășirea atribuțiilor de serviciu

FLASH /// Nistor Grozavu a fost REȚINUT / Procurorii îl acuză de depășirea atribuțiilor de serviciu

Fostul viceprimar al Capitalei Nistor Grozavu a fost reţinut în această dimineaţă. Informaţia a fost confirmată de şeful Procuraturii Municipale, Ştefan Şaptefraţi. Acesta a declarat că Grozavu este cercetat penal pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 10:57

Drumurile europene ale alianței ACUM-PSRM /// Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a Chișinăului

Drumurile europene ale alianței ACUM-PSRM /// Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a Chișinăului

Igor Bukato, președintele grupului de companii Vozrojdenie din Sankt Petersburg, Rusia ar fi să construiască oi șosea de centură în jurul Chișinăului, care ar corespunde tuturor standardelor internaționale, anunţă Preşedinţia Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)