Astăzi 29 Februarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la 28 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 30 August 2019, ora 08:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 30 AUGUST 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 30 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Fecioară este cea mai benefică lunație a anului 2019. În plus, este a doua Lună Nouă care se formează în luna august, eveniment astrologic destul de rar întâlnit, și este deosebit de impactantă pentru toate zodiile, amprenta sa fiind una pozitivă.

Luna Nouă se produce în conjuncție cu Soarele, dar și cu planetele Venus, Marte și Mercur, aflate, de asemenea, în zodia Fecioară și formează aspecte benefice, de susținere, cu Saturn, Pluton și Uranus, prin urmare efectele sale, care se vor resimți pe o perioadă de aproximativ un an de aici înainte, vor fi de bun augur pentru toate zodiile. Este vorba de noi începuturi și de schimbări remarcabile pe care fiecare nativ le va trăi într-un anume sector de viață, schimbări care vor fi de durată.

Loading...


La modul general, Luna Nouă în Fecioară aduce noi începuturi legate de muncă și sănătate, aduce dorința de schimbare profesională, fie a traiectoriei în carieră, fie a locului de muncă, dar și dorința de schimbare a stilului de viață, motiv pentru care este recomandat să începem diete acum, să începem antrenamente sportive și să nu neglijăm odihna, pentru că această lunație vine cu foarte multă energie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Luna Nouă din Fecioară va aduce un nou început legat de muncă și sănătate, prin urmare foarte mulți nativi vor fi determinați acum să-și schimbe locul de muncă (și vor găsi unul mai bun), să caute să-și reechilibreze stilul de viață prin eliminarea stresului și reorganizarea sarcinilor cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o veste surprinzătoare din partea șefilor, superiorilor sau colegilor de muncă. Perioadă favorabilă noilor povești de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un nou început în sectorul iubirii. Dacă vorbim de nativi singuri, aceștia își pot întâlni partenerul de viață, iar dacă vorbim de nativi aflați în relații solide, atunci poate fi vorba de aducerea pe lume a unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să lucreze mai mult la transformarea unei pasiuni în sursă de venit, să se focuseze pe un talent care le poate deveni profesie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Luna Nouă în Fecioară va impacta sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de începuturi remarcabile. În timp ce unii decid să-și construiască o familie, alții decid să-și cumpere o casă sau să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le susține studiul și dezvoltarea personală și nu este exclus să primească vești bune din străinătate care să contureze noi începuturi profesioanale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă din Fecioară în sectorul comunicării și al studiului. Nativii vor reuși să se înscrie la un curs mult dorit, să învețe ceva nou care-i poate ajuta în dezvoltarea personală. Activitățile intelectuale pot avea parte de succes acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești suprinzătoare și emoționante de la persoane dragi, apropiate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu această lunație vine cu noi începuturi financiare. Nativii pot primi oferte și oportunități în toată această perioadă care să le îmbunătățească remarcabil veniturile. Poate fi vorba de bani veniți din străinătate sau o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de schimbări de principii legate de modul de administrare a finanțelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această Luna Nouă întocmai în semnul lor, iar acest aspect le va aduce energie, determinare, simț de răspundere, dar mai ales interes pentru propria lor persoană. O serie de principii vor fi lăsate în spate și vor simți nevoia să aducă îmbunătățiri legate de stilul de viață. Comunicarea va fi excelentă, iar Fecioarele își vor exprima cu convingere sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce nun nou început în zona relațională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță această Lună Nouă va deschide ușa trecutului și va aduce o nouă viziune a ceea ce a fost, aspect care, implicit poate însemna vindecare, inclusiv vindecarea unei iubiri mai vechi. Este o perioadă favorabilă să-și pună ordine în gânduri și să-și elimine fricile. O poveste de dragoste se poate naște în această perioadă și nu este exclus ca persoana să facă parte din cercul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie răbdători și focusați pe propria persoană.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Nativii din zodia Scorpion au șansa unui nou început, fie într-o relație de prietenie, fie într-o relație de iubire. Este o perioadă favorabilă să se elibereze de frici, temeri și angoase și mai ales să facă bani. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să demareze un nou plan de viitor cu favorabile repercusiuni financiare. Sexualitatea va fi un punct forte al perioadei analizate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea la dispoziție timp pentru a face un salt în carieră, pentru a avansa într-o funcție și pentru a se face remarcați, fie la locul de muncă, fie în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă la imaginea profesională pentru că există riscul unui conflict de interese sau, în unele cazuri, pot izbucni conflicte mai vechi, din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi dornici să învețe lucruri noi și să călătorească în interes spiritual. O serie de principii și convingeri de viață noi pot lua naștere acum. Tot ceea ce vor demara nativii acum va fi menit să le aducă succes profesional și bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai chibzuiți în acțiuni și mai puțin cheltuitori.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această Lună Nouă va aduce noi începuturi financiare. Nativii pot primi sume de bani neașteptate, moșteniri, aprobările unor investitori, aprobarea unui credit, dar și noi începuturi legate de iubire și aspirații profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce interes vizavi de noi domenii de studiu care să-i ajute în ascensiune, dar și vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Celor născuți în zodia Pești, această lunație le va aduce noi începuturi în sectorul partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri. Nu sunt exclus să apară o cerere în căsătorie în toată această perioadă. În plus, nativii vor simți nevoia să-și construiască propria familie. Acolo unde lucrurile nu mai funcționează (personal sau profesional) și nativii simt că nu pot evolua, se va încheia un capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai realiști în conturarea aspirațiilor de viitor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 20:18

 Partidul Democrat din Moldova a mai pierdut un deputat. Gheorghe Braşovschi a părăsit fracţiunea condusă de Dumitru Diacov, în favoarea "Pro-Moldova". Anunţul a fost făcut chiar de Diacov pe pagina sa de facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 14:11

Producătorul de vinuri Purcari Wineries a înregistrat anul trecut venituri de 199 milioane lei, în creştere cu 18%, şi un profit net de 44 milioane lei

Producătorul de vinuri Purcari Wineries a înregistrat anul trecut venituri de 199 milioane lei, în creştere cu 18%, şi un profit net de 44 milioane lei

Producătorul de vinuri Purcari Wineries (simbol bursier – WINE) a înregistrat anul trecut venituri de 199 milioane lei, în creştere cu 18%, şi un profit net de 44 milioane lei, faţă de 41,7 milioane lei în 2018, potrivit raportului financiar preliminar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 13:47

ROMÂNIA /// DNA va ANCHETA felul în care Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie a gestionat solicitările a nenumăraţi ruşi şi ucraineni de a deveni români

ROMÂNIA /// DNA va ANCHETA felul în care Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie a gestionat solicitările a nenumăraţi ruşi şi ucraineni de a deveni români

Direcţia Naţională Anticorupţie a preluat de la Parchetul General dosarul în care este anchetat felul în care Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie a gestionat solicitările a nenumăraţi ruşi şi ucraineni de a deveni români, transmite Europa FM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 10:39

Cel puțin 33 de soldați turci au fost uciși într-un atac aerian întreprins de forțele regimului de la Damasc susținut de Moscova

Cel puțin 33 de soldați turci au fost uciși într-un atac aerian întreprins de forțele regimului de la Damasc susținut de Moscova

Cel puțin 33 de soldați turci au fost uciși într-un atac aerian întreprins de forțele regimului de la Damasc în nord-vestul Turciei, în provincia Idlib, relatează BBC.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 10:05

(FOTO, VIDEO) În memoria victimelor Masacrului de la Hodjalî! „Au fost uciși doar pentru că erau azeri”

(FOTO, VIDEO) În memoria victimelor Masacrului de la Hodjalî! „Au fost uciși doar pentru că erau azeri”

Pe 26 februarie, la Chișinău, cu sprijinul Ambasadei Republicii Azerbaidjan și al Congresului Azerilor din Moldova, a avut loc o conferință dedicată celei de-a 28-a comemorări a victimelor Masacrului de la Hodjalî. La evenimentul care a avut loc pentru prima dată la Muzeul Național...

( ) Citeşte tot articolul

Film 28 Februarie 2020, ora: 09:40

Proiecţiile "Siberiei din oase" la Patria Multiplex

Proiecţiile "Siberiei din oase" la Patria Multiplex

Proiecţiile docudramei "Siberia din oase", un film despre deportările din Moldova, care a avut un răsunător ecou la public.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 08:18

Voronin despre "Pomelnicul" lui Igor Dodon: "Știți nu e prostie, dar este idiotism"

Voronin despre "Pomelnicul" lui Igor Dodon: "Știți nu e prostie, dar este idiotism"

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune ca este o prostie ca presedintele Igor Dodon sa aiba un “Pomelnic personalizat”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 08:10

Slusari crede că este „etic și moral” ca Maia Sandu să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase, care conform ultimelor sondaje ar fi susținut de tocmai 3,4% din cetățeni

Slusari crede că este „etic și moral” ca Maia Sandu să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase, care conform ultimelor sondaje ar fi susținut de tocmai 3,4% din cetățeni

„Sub aspect moral, ţinând cont de pasul care l-a făcut Andrei Năstase în 2016, şi nu doar Andrei Năstase, dar tot partidul. Noi doar nu ne-am retras din cursă şi am stat acasă. Câteva săptămâni noi am făcut un volum nebun de muncă în teritoriu.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 28 Februarie 2020, ora: 08:05

Pavel Filip, despre acuzațiile Pro Moldova: „Minciuni grosolane. Să aibă drum bun”

Pavel Filip, despre acuzațiile Pro Moldova: „Minciuni grosolane. Să aibă drum bun”

Președintele PDM, Pavel Filip, a respins acuzațiile aduse de deputata Pro Moldova Eleonora Graur, care a spus că atât ea, cât și democrații care au părăsit organizația teritorială PDM Rezina sunt intimidați și amenințați. „Face parte din minciuni grosolane”, a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:46

CORONAVIRUS: 18 noi cazuri de infectare în Germania

CORONAVIRUS: 18 noi cazuri de infectare în Germania

Un număr de 18 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost diagnosticate joi seară în Germania, potrivit autorităţilor sanitare regionale, crescând la 44 numărul de persoane infectate în ţară, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:35

Grav accident la PERESECINA. O mașină s-a răsturnat și a ajuns într-o curte - VIDEO

Grav accident la PERESECINA. O mașină s-a răsturnat și a ajuns într-o curte - VIDEO

Imaginile de la fața locului au fost postate în grupul Automobilist.md, pe o rețea de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 28 Februarie 2020, ora: 07:28

Codreanu crede că împrumutul din care vor fi procurate autobuze pentru capitală va băga cetățenii în datorii

Codreanu crede că împrumutul din care vor fi procurate autobuze pentru capitală va băga cetățenii în datorii

După ce edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că până la sfârșitul anului Primăria va procura 100 de autobuze noi din Belarus, ex-primarul interimar Ruslan Codreanu spune că autoritățile bagă chișinăuienii în datorii. Aceasta din cauza sumei creditului ce trebuie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:24

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 28 FEBRUARIE 2020. Dragoste și siguranță până la capăt!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 28 FEBRUARIE 2020. Dragoste și siguranță până la capăt!

Astazi are loc o cuadratura intre Venus in Berbec si Pluto in Capricorn, transformand ziua in una super intensa si sexy. Daca inima ta isi doreste ceva si exista un monstru in calea dorintei, acesta e alcatuit fie din fricile tale fie din ambitiile egoului tau, gelozie sau lacomie. Dar degeaba...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:18

Japonia oferă R. Moldova un CREDIT cu rată de 20 de ori mai mică decât dobânda la creditul rusesc promis lui Dodon

Japonia oferă R. Moldova un CREDIT cu rată de 20 de ori mai mică decât dobânda la creditul rusesc promis lui Dodon

Republica Moldova va accesa un credit japonez preferenţial în valoare de 18,6 milioane de dolari pentru modernizarea tehnicii şi a echipamentului agricol. Un proiect de hotărâre cu privire la iniţierea negocierilor asupra proiectului Acordului de împrumut dintre Guvern şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:12

Cruzimea împotriva animalelor se pedepsește!

Cruzimea împotriva animalelor se pedepsește!

 Bestialitatea, barbaria cu care unii indivizi aleg să acționeze poate pentru amuzament, din frustrare sau din dorința de a-și exterioriza superioritatea asupra necuvântătoatelor a devenit o adevărată problemă, un adevărat fenomen social în zilele noastre care cu greu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 07:09

VIDEO - Pieton accidentat pe trotuar

VIDEO - Pieton accidentat pe trotuar

Accident de groază în capitală. Două mașini s-au tamponat și au lovit un pieton. Totul s-a întâmplat în dimineața de 27 februarie, la intersecția străzilor Zamfir cu Doncev. La fața locului, poliția a stabilit că un șofer de 20 de ani, conducând un...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 28 Februarie 2020, ora: 07:00

Cu toții știm că Vitamina C este importantă pentru sistemul nostru imunitar. Din fericire, sunt o multitudine de legume și fructe cu care ne putem ajuta organismul să rămână sănătos.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 04:14

Un britanic ar putea deveni cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul japonezului de 112 ani - VIDEO

Un britanic ar putea deveni cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul japonezului de 112 ani - VIDEO

Un fost profesor și inginer din Hampshire, Marea Britanie, în vârstă de 111 ani, urmează să fie desemnat drept cel mai în vârstă bărbat din lume. Bob Weighton, care s-a născut pe 29 martie 1908, urmează să fie deținătorul recordului după decesul lui Chitetsu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Februarie 2020, ora: 04:10

În contextul riscului de contaminare cu coronavirusul Covid–19, Patriarhia Română recomandă evitarea temporară a sărutării icoanelor din biserică, persoanele putând săruta icoanele din propria casă, arată un comunicat al patriarhiei. Persoanele care manifestă...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)