Astăzi 16 Decembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 14:32
Abonamente

Horoscop 30 August 2019, ora 08:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 30 AUGUST 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 30 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Fecioară este cea mai benefică lunație a anului 2019. În plus, este a doua Lună Nouă care se formează în luna august, eveniment astrologic destul de rar întâlnit, și este deosebit de impactantă pentru toate zodiile, amprenta sa fiind una pozitivă.

Luna Nouă se produce în conjuncție cu Soarele, dar și cu planetele Venus, Marte și Mercur, aflate, de asemenea, în zodia Fecioară și formează aspecte benefice, de susținere, cu Saturn, Pluton și Uranus, prin urmare efectele sale, care se vor resimți pe o perioadă de aproximativ un an de aici înainte, vor fi de bun augur pentru toate zodiile. Este vorba de noi începuturi și de schimbări remarcabile pe care fiecare nativ le va trăi într-un anume sector de viață, schimbări care vor fi de durată.


La modul general, Luna Nouă în Fecioară aduce noi începuturi legate de muncă și sănătate, aduce dorința de schimbare profesională, fie a traiectoriei în carieră, fie a locului de muncă, dar și dorința de schimbare a stilului de viață, motiv pentru care este recomandat să începem diete acum, să începem antrenamente sportive și să nu neglijăm odihna, pentru că această lunație vine cu foarte multă energie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Luna Nouă din Fecioară va aduce un nou început legat de muncă și sănătate, prin urmare foarte mulți nativi vor fi determinați acum să-și schimbe locul de muncă (și vor găsi unul mai bun), să caute să-și reechilibreze stilul de viață prin eliminarea stresului și reorganizarea sarcinilor cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o veste surprinzătoare din partea șefilor, superiorilor sau colegilor de muncă. Perioadă favorabilă noilor povești de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un nou început în sectorul iubirii. Dacă vorbim de nativi singuri, aceștia își pot întâlni partenerul de viață, iar dacă vorbim de nativi aflați în relații solide, atunci poate fi vorba de aducerea pe lume a unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să lucreze mai mult la transformarea unei pasiuni în sursă de venit, să se focuseze pe un talent care le poate deveni profesie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Luna Nouă în Fecioară va impacta sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de începuturi remarcabile. În timp ce unii decid să-și construiască o familie, alții decid să-și cumpere o casă sau să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le susține studiul și dezvoltarea personală și nu este exclus să primească vești bune din străinătate care să contureze noi începuturi profesioanale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă din Fecioară în sectorul comunicării și al studiului. Nativii vor reuși să se înscrie la un curs mult dorit, să învețe ceva nou care-i poate ajuta în dezvoltarea personală. Activitățile intelectuale pot avea parte de succes acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești suprinzătoare și emoționante de la persoane dragi, apropiate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu această lunație vine cu noi începuturi financiare. Nativii pot primi oferte și oportunități în toată această perioadă care să le îmbunătățească remarcabil veniturile. Poate fi vorba de bani veniți din străinătate sau o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de schimbări de principii legate de modul de administrare a finanțelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această Luna Nouă întocmai în semnul lor, iar acest aspect le va aduce energie, determinare, simț de răspundere, dar mai ales interes pentru propria lor persoană. O serie de principii vor fi lăsate în spate și vor simți nevoia să aducă îmbunătățiri legate de stilul de viață. Comunicarea va fi excelentă, iar Fecioarele își vor exprima cu convingere sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce nun nou început în zona relațională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță această Lună Nouă va deschide ușa trecutului și va aduce o nouă viziune a ceea ce a fost, aspect care, implicit poate însemna vindecare, inclusiv vindecarea unei iubiri mai vechi. Este o perioadă favorabilă să-și pună ordine în gânduri și să-și elimine fricile. O poveste de dragoste se poate naște în această perioadă și nu este exclus ca persoana să facă parte din cercul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie răbdători și focusați pe propria persoană.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Nativii din zodia Scorpion au șansa unui nou început, fie într-o relație de prietenie, fie într-o relație de iubire. Este o perioadă favorabilă să se elibereze de frici, temeri și angoase și mai ales să facă bani. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să demareze un nou plan de viitor cu favorabile repercusiuni financiare. Sexualitatea va fi un punct forte al perioadei analizate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea la dispoziție timp pentru a face un salt în carieră, pentru a avansa într-o funcție și pentru a se face remarcați, fie la locul de muncă, fie în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă la imaginea profesională pentru că există riscul unui conflict de interese sau, în unele cazuri, pot izbucni conflicte mai vechi, din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi dornici să învețe lucruri noi și să călătorească în interes spiritual. O serie de principii și convingeri de viață noi pot lua naștere acum. Tot ceea ce vor demara nativii acum va fi menit să le aducă succes profesional și bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai chibzuiți în acțiuni și mai puțin cheltuitori.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această Lună Nouă va aduce noi începuturi financiare. Nativii pot primi sume de bani neașteptate, moșteniri, aprobările unor investitori, aprobarea unui credit, dar și noi începuturi legate de iubire și aspirații profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce interes vizavi de noi domenii de studiu care să-i ajute în ascensiune, dar și vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Celor născuți în zodia Pești, această lunație le va aduce noi începuturi în sectorul partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri. Nu sunt exclus să apară o cerere în căsătorie în toată această perioadă. În plus, nativii vor simți nevoia să-și construiască propria familie. Acolo unde lucrurile nu mai funcționează (personal sau profesional) și nativii simt că nu pot evolua, se va încheia un capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai realiști în conturarea aspirațiilor de viitor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 14:11

 Tribunalul Bucuresti a decis condamnarea fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, la 8 ani si 6 luni de inchisoare in cazul Colectiv.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 12:57

VIDEO /// Turda, primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric

VIDEO /// Turda, primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric

Turda a introdus, luni, în circulație 20 de autobuze electrice cumpărate din fonduri europene și a devenit astfel primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric. A fost înființată și o nouă societate de transport local, Transport Urban Public...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 12:30

Accident fatal, la Ștefan Vodă. Un bărbat a murit pe loc/ FOTO

Accident fatal, la Ștefan Vodă. Un bărbat a murit pe loc/ FOTO

Un bărbat a murit, după ce a fost victima unui accident rutier cu implicarea a două automobile și un motocultor. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în apropierea localității Cioburciu din raionul Ștefan Vodă.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 16 Decembrie 2019, ora: 10:39

STATISTICI /// Exportul R. Moldova este în creștere dar spre UE este în scădere. Cei mai mulți bani vin din România

STATISTICI /// Exportul R. Moldova este în creștere dar spre UE este în scădere. Cei mai mulți bani vin din România

Biroul Naţional de Statistică informează, că exporturile de mărfuri realizate în luna octombrie 2019 s-au cifrat la 268,3 milioane dolari SUA, cu 12,4% mai mult, față de luna precedentă și cu 3,6% - comparativ cu luna octombrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 09:12

Dodon îi sugerează lui Țurcan ce să decidă CC? ”Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional”

Dodon îi sugerează lui Țurcan ce să decidă CC? ”Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional”

Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional, susține președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:54

PSRM și PDM și-au împărțit între ele președinții de raioane / INFOGRAFIC

PSRM și PDM și-au împărțit între ele președinții de raioane / INFOGRAFIC

După scrutinul local general de pe 20 octombrie 2019 în toate raioanele, cu excepția unui singur, au fost aleși președinți noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:52

O nouă construcție în PMAN. Ce va fi pus în locul „dragonului”

O nouă construcție în PMAN. Ce va fi pus în locul „dragonului”

În locul dragonului instalat acum două zile în Piața Marii Adunări Naționale, a apărut o nouă construcție.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:21

Ce spune culoarea ochilor despre tine? Mare atenție pentru cei cu ochii verzi!

Ce spune culoarea ochilor despre tine? Mare atenție pentru cei cu ochii verzi!

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, însă cercetătorii arată că aceştia ne pot transmite mai mult decât atât. Culoarea ochilor ne poate spune ce afecţiuni suntem predispuşi să dezvoltăm de-a lungul vieţii. Oamenii de ştiinţă spun că în urma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:05

A fost lansat partidul românilor din diaspora. Cum se numește și de cine este condus

A fost lansat partidul românilor din diaspora. Cum se numește și de cine este condus

Partidul diasporei a fost lansat în Marea Britanie. Este vorba despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care și-a constituit prima filială din străinătate în Anglia, la Wolverhampton.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:01

Ce este DMT-ul, drogul folosit de fostul şef al serviciului secret al ministerului de Interne. Substanţa înlocuieşte aproape complet percepţia realităţii şi poate crea un univers alternativ şi experienţe „spirituale”

Ce este DMT-ul, drogul folosit de fostul şef al serviciului secret al ministerului de Interne. Substanţa înlocuieşte aproape complet percepţia realităţii şi poate crea un univers alternativ şi experienţe „spirituale”

Gelu Oltean, fost şef al DIPI, concubina sa şi un cetăţean britanic au fost arestaţi pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Braşov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni pentru consum de droguri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:59

Sindromul bradului, o afecțiune mai puțin cunoscută care se manifestă de Crăciun

Sindromul bradului, o afecțiune mai puțin cunoscută care se manifestă de Crăciun

Odată cu apropierea sărbătorilor, în multe case își fac apariția brazii, o bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În anumite cazuri, prezența bradului în casă se poate transforma într-un adevărat coșmar. Ar trebui să aducă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:57

Crimă la Dondușeni: Un fost primar din Horodiște, ucis de un consătean

Crimă la Dondușeni: Un fost primar din Horodiște, ucis de un consătean

Un fost primar din satul Horodiște, raionul Dondușeni, a fost ucis de către un constean, în vârstă de 29 de ani. Potrivit poliției locale, crima s-a produs ieri, într-o gospodărie. Victima, în vârstă de 62 de ani, a decedat după mai multe lovituri în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:52

Președintele Turciei amenință că închide două baze militare americane strategice

Președintele Turciei amenință că închide două baze militare americane strategice

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ameninţat duminică, într-un interviu, că va închide, dacă este necesar, două baze militare strategice utilizate de Statele Unite în Turcia, pe fondul tensiunilor dintre Ankara şi Washington, transmit AFP şi Reuters, preluate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:44

Tragedie la un TIR din capitală. Un minor s-a împușcat cu arma tatălui său

Tragedie la un TIR din capitală. Un minor s-a împușcat cu arma tatălui său

Un minor în vârstă de 14 ani a decedat după ce s-a împușcat cu arma tatălui său la un TIR din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Decembrie 2019, ora: 07:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 DECEMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT AVEA PROBLEME CU AUTORITĂȚILE

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Social 16 Decembrie 2019, ora: 05:32

Soluţii simple pentru ca minorităţile să ne înveţe limba

Soluţii simple pentru ca minorităţile să ne înveţe limba Din editia print / Foto: Vitalie Sprânceană

Conştientizând că urmează să facă un an în plus, alolingvii vor avea „un stimulent concret”…  

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 04:59

FOTO/VIDEO: 16 decembrie: Revoluţia de la Timişoara începea acum 24 de ani. PRIMELE CIOCNIRI: armata bagă tancuri în stradă, zeci de morți

FOTO/VIDEO: 16 decembrie: Revoluţia de la Timişoara începea acum 24 de ani. PRIMELE CIOCNIRI: armata bagă tancuri în stradă, zeci de morți

Conform Proclamaţiei de la Timişoara revoluţia română a început în 16 decembrie 1989. Mai sînt şi alte date care au fost declarate de diferite grupuri ca început al revoluţiei: O placă comemorativă de pe clădirea bisericii reformate unde a slujit Laszlo...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 04:52

Cum îşi tocau sovieticii morţii sau studiu asupra omului viitorului

Cum îşi tocau sovieticii morţii sau studiu asupra omului viitorului

Citind un astfel de titlu, gândul ne fuge imediat la teroarea vieţii cotidiene din Uniunea Sovietică, dar noi nu vom vorbi despre aşa ceva. Nu vom discuta despre frica de OGPU sau CEKA, nici despre teroarea marcă înregistrată a NKVD-ului stalinist şi nici despre urmaşul lor,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 04:14

Copiii noştri vor fi liberi? Cu ce preţ?

Copiii noştri vor fi liberi? Cu ce preţ?

Inculparea foştilor şi actualilor „tovarăşi” de suferinţă revoluţionară Iliescu-Voiculescu-Rus în procesul Revoluţiei române răscoleşte imagini şi amintiri. Ne ajută câteva televiziuni încă libere, care nu i-au transformat pe Dan Voiculescu şi...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 00:55

istorie PROTESTELE administraţiei Moldovei împotriva anexării Basarabiei de către Imperiul Rus (1812 - 1815)

PROTESTELE administraţiei Moldovei împotriva anexării Basarabiei de către Imperiul Rus (1812 - 1815)

Pentru a le răspunde celor ce mai vorbesc încă despre „actul progresist al unirii Basarabiei cu Rusia”, trebuie să facem o incursiune în perioada anilor 1812-1815, adică anii când, până la Congresul de la Viena al Sfintei Alianţe, românii mai sperau...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 00:47

30 de ani de la Revoluția din 1989. Mesajul pe care a ținut să-l transmită prințul Charles

30 de ani de la Revoluția din 1989. Mesajul pe care a ținut să-l transmită prințul Charles

Prințul Charles a vizitat o expoziție dedicată împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989 Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, a vrut neapărat să asiste săptămâna trecută la vernisajul unei expoziții de fotografie care marchează 30 de ani de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 00:30 de Ana Gherciu

Pentru ce postesc ortodocșii, catolicii și baptiștii

Pentru ce postesc ortodocșii, catolicii și baptiștii Din editia print

Crăciunul este una dintre cele mai îndrăgite sărbători creștine, mai ales în contextul în care acesta este marcat de două ori pe an, spune un sondaj realizat de compania Magenta Consulting.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Decembrie 2019, ora: 21:25

Eroii Centenarului Marii Uniri: Nicolae Soltuz – 155 ani de la naștere

Eroii Centenarului Marii Uniri: Nicolae Soltuz – 155 ani de la naștere

 Printre deputaţii Sfatului Ţării, deopotrivă cu partioţii înflăcăraţi cunoscuţi şi până la 1917 pentru asipraţiile lor naţionale, au fost nume care, s-ar părea, că nu trebuia să adere la partida naţională (cu regret am avut şi din aceştia, ce-i drept, mai...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)