Astăzi 14 Octombrie 2019, Luni - Ultima actualizare la 13 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 30 August 2019, ora 08:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 30 AUGUST 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 30 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Fecioară este cea mai benefică lunație a anului 2019. În plus, este a doua Lună Nouă care se formează în luna august, eveniment astrologic destul de rar întâlnit, și este deosebit de impactantă pentru toate zodiile, amprenta sa fiind una pozitivă.

Luna Nouă se produce în conjuncție cu Soarele, dar și cu planetele Venus, Marte și Mercur, aflate, de asemenea, în zodia Fecioară și formează aspecte benefice, de susținere, cu Saturn, Pluton și Uranus, prin urmare efectele sale, care se vor resimți pe o perioadă de aproximativ un an de aici înainte, vor fi de bun augur pentru toate zodiile. Este vorba de noi începuturi și de schimbări remarcabile pe care fiecare nativ le va trăi într-un anume sector de viață, schimbări care vor fi de durată.


La modul general, Luna Nouă în Fecioară aduce noi începuturi legate de muncă și sănătate, aduce dorința de schimbare profesională, fie a traiectoriei în carieră, fie a locului de muncă, dar și dorința de schimbare a stilului de viață, motiv pentru care este recomandat să începem diete acum, să începem antrenamente sportive și să nu neglijăm odihna, pentru că această lunație vine cu foarte multă energie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Luna Nouă din Fecioară va aduce un nou început legat de muncă și sănătate, prin urmare foarte mulți nativi vor fi determinați acum să-și schimbe locul de muncă (și vor găsi unul mai bun), să caute să-și reechilibreze stilul de viață prin eliminarea stresului și reorganizarea sarcinilor cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o veste surprinzătoare din partea șefilor, superiorilor sau colegilor de muncă. Perioadă favorabilă noilor povești de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un nou început în sectorul iubirii. Dacă vorbim de nativi singuri, aceștia își pot întâlni partenerul de viață, iar dacă vorbim de nativi aflați în relații solide, atunci poate fi vorba de aducerea pe lume a unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să lucreze mai mult la transformarea unei pasiuni în sursă de venit, să se focuseze pe un talent care le poate deveni profesie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Luna Nouă în Fecioară va impacta sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de începuturi remarcabile. În timp ce unii decid să-și construiască o familie, alții decid să-și cumpere o casă sau să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le susține studiul și dezvoltarea personală și nu este exclus să primească vești bune din străinătate care să contureze noi începuturi profesioanale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă din Fecioară în sectorul comunicării și al studiului. Nativii vor reuși să se înscrie la un curs mult dorit, să învețe ceva nou care-i poate ajuta în dezvoltarea personală. Activitățile intelectuale pot avea parte de succes acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești suprinzătoare și emoționante de la persoane dragi, apropiate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu această lunație vine cu noi începuturi financiare. Nativii pot primi oferte și oportunități în toată această perioadă care să le îmbunătățească remarcabil veniturile. Poate fi vorba de bani veniți din străinătate sau o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de schimbări de principii legate de modul de administrare a finanțelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această Luna Nouă întocmai în semnul lor, iar acest aspect le va aduce energie, determinare, simț de răspundere, dar mai ales interes pentru propria lor persoană. O serie de principii vor fi lăsate în spate și vor simți nevoia să aducă îmbunătățiri legate de stilul de viață. Comunicarea va fi excelentă, iar Fecioarele își vor exprima cu convingere sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce nun nou început în zona relațională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță această Lună Nouă va deschide ușa trecutului și va aduce o nouă viziune a ceea ce a fost, aspect care, implicit poate însemna vindecare, inclusiv vindecarea unei iubiri mai vechi. Este o perioadă favorabilă să-și pună ordine în gânduri și să-și elimine fricile. O poveste de dragoste se poate naște în această perioadă și nu este exclus ca persoana să facă parte din cercul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie răbdători și focusați pe propria persoană.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Nativii din zodia Scorpion au șansa unui nou început, fie într-o relație de prietenie, fie într-o relație de iubire. Este o perioadă favorabilă să se elibereze de frici, temeri și angoase și mai ales să facă bani. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să demareze un nou plan de viitor cu favorabile repercusiuni financiare. Sexualitatea va fi un punct forte al perioadei analizate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea la dispoziție timp pentru a face un salt în carieră, pentru a avansa într-o funcție și pentru a se face remarcați, fie la locul de muncă, fie în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă la imaginea profesională pentru că există riscul unui conflict de interese sau, în unele cazuri, pot izbucni conflicte mai vechi, din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi dornici să învețe lucruri noi și să călătorească în interes spiritual. O serie de principii și convingeri de viață noi pot lua naștere acum. Tot ceea ce vor demara nativii acum va fi menit să le aducă succes profesional și bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai chibzuiți în acțiuni și mai puțin cheltuitori.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această Lună Nouă va aduce noi începuturi financiare. Nativii pot primi sume de bani neașteptate, moșteniri, aprobările unor investitori, aprobarea unui credit, dar și noi începuturi legate de iubire și aspirații profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce interes vizavi de noi domenii de studiu care să-i ajute în ascensiune, dar și vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 august 2019
Celor născuți în zodia Pești, această lunație le va aduce noi începuturi în sectorul partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri. Nu sunt exclus să apară o cerere în căsătorie în toată această perioadă. În plus, nativii vor simți nevoia să-și construiască propria familie. Acolo unde lucrurile nu mai funcționează (personal sau profesional) și nativii simt că nu pot evolua, se va încheia un capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai realiști în conturarea aspirațiilor de viitor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 13 Octombrie 2019, ora: 15:18

 Dintre cele două premii Nobel pentru literatură acordate de Academia sudeză, unul riscă să suscite polemici, pentru că scriitorului austriac Peter Handke i s-a reproşat sprijinul moral acordat sîrbilor în contextul războiului din fosta Yugoslavie. Iar în Franţa,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Octombrie 2019, ora: 15:07

"Tenişii lui Iisus", care conţin apă sfinţită injectată în talpă, vânduţi în câteva minute cu 3.000 de dolari

"Tenişii lui Iisus", care conţin apă sfinţită injectată în talpă, vânduţi în câteva minute cu 3.000 de dolari

 O pereche de pantofi sport, numiţi "tenişii lui Iisus", creaţi de un studio de design din New York şi care conţin în interiorul tălpilor apă sfinţită din râul Iordan, au fost vânduţi la câteva minute după ce au fost puşi în vânzare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 21:33

Ambasadorul Moldovei la Madrid: Investitorii spanioli vor veni în Moldova dacă vor fi siguri că mediul de afaceri le va oferi posibilitate de dezvoltare şi profit

Ambasadorul Moldovei la Madrid: Investitorii spanioli vor veni în Moldova dacă vor fi siguri că mediul de afaceri le va oferi posibilitate de dezvoltare şi profit

  Cu ocazia sărbătorii naţionale a Regatului Spaniei, consemnată pe data de 12 octombrie, ambasadorul Republicii Moldova la Madrid, Violeta Agrici, a oferit un interviu pentru Radio Moldova, ce a putut fi audiat în cadrul emisiunii „Obiectiv europa. Experienţa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 16:21

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a prezentat sâmbătă, 12 octombrie, echipa Partidului Nostru la alegerile locale din Chișinău, s-a declarat convins că oamenii pe care îi propune formațiunea sa sunt în stare să schimbe radical lucrurile în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 11:48

 Cel puțin trei persoane au avut de suferit în urma unui grav accident rutier, produs în această dimineață, în jurul orei 8.20, în raionul Strășeni, după ce microbuzul în care se deplasau s-a răsturnat. Potrivit informațiilor preliminare, șoferul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 11:32

 Turcia "nu-şi va opri" operaţiunea pe care o desfăşoară în Siria împotriva miliţiilor kurde susţinute de Occident, a declarat vineri preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingând "ameninţările" în acest sens, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 11:28

 O amplă operaţiune la care au participat forţe de poliţie din 16 state ale Uniunii Europene s-a soldat cu confiscarea unor cantităţi masive de droguri de sinteză, valorând 85 milioane de euro pe piaţa neagră, şi cu peste 400 de arestări, a comunicat vineri Europol, potrivit...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 11:21

 Noul șef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) este Dorin Compan, fost procuror în Procuratura Anticorupție. El a gestionat dosare de rezonanță în care fost vizat un ministru, a instrumentat dosare cu licitații...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Octombrie 2019, ora: 11:11

 Ultimii doi dintre cei șapte profesori turci de la Liceul „Orizont”, expulzați la începutul lunii septembrie 2018 din Moldova, au fost condamnați la închisoare în Turcia. Este vorba despre directorul general adjunct al liceului şi directorul filialei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 17:30

Ion Ceban: Primăria Chişinău va avea, în curând, un lift special pentru accesul persoanelor cu nevoi speciale

Ion Ceban: Primăria Chişinău va avea, în curând, un lift special pentru accesul persoanelor cu nevoi speciale

Liftul pentru accesul persoanelor cu nevoi speciale e aproape instalat în Primăria capitalei. Despre aceasta anunță Ion Ceban, candidatul socialiștilor la funcția de primar al municipiului Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 16:11

Țîcu îl învinuiește pe Dodon de trădare de Patrie. Vrea o comisie de anchetă care să investigheze acest lucru

Țîcu îl învinuiește pe Dodon de trădare de Patrie. Vrea o comisie de anchetă care să investigheze acest lucru

Deputatul Octavian Țîcu cere crearea unei comisii parlamentare de anchetă care să investigheze acțiunile de trădare de Patrie comise de președintele Igor Dodon. Țîcu a pregătit un proiect de hotărâre în acest sens și își îndeamnă foștii colegi din Blocul ACUM să semneze...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 16:04

Ivan Diacov promite să lase în urmă un Plan Urbanistic General

Ivan Diacov promite să lase în urmă un Plan Urbanistic General

Ivan Diacov vrea să schimbe radical imaginea Chișinăului. El a declarat la emisiunea Candidat, de la TVC21, că după ce va scăpa Primăria de corupți, va începe în mod prioritar să demoleze mai multe construcții ridicate ilegal.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 12:37

La Orhei continuă lucrările de reconstrucție a drumurilor și curților

La Orhei continuă lucrările de reconstrucție a drumurilor și curților

În municipiul Orhei continuă lucrările de dezvoltare a infrastructurii drumurilor. Încă o stradă importantă a intrat în reparații. Este vorba de strada Valeriu Briceag din sectorul Nordic al orașului, care nu a mai fost reparată de zeci de ani și face parte din planul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 12:29

Un nou sondaj electoral! Andrei Năstase se depărtează mult de Ion Ceban

Un nou sondaj electoral! Andrei Năstase se depărtează mult de Ion Ceban

La o săptămână distanță de alegerile locale, socialistul Ion Ceban înregistrează rezultate mult mai bune în sondajele electorale față de principalul său contracandidat Andrei Năstase. Potrivit unui nou sondaj realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 12:25

Ion Ceban: „Datorită Zonelor Verzi Chișinăul a fost numit „Oraș verde”, dar primăria Chișinăului le-a ignorat insistent pe durata ultimilor decenii”

Ion Ceban: „Datorită Zonelor Verzi Chișinăul a fost numit „Oraș verde”, dar primăria Chișinăului le-a ignorat insistent pe durata ultimilor decenii”

Pentru reabilitarea şi amenajarea spaţiilor verzi vor fi allocate anual câte 150 milioane lei. Candidatu la funcşia de primar al Capitalei Ion Ceban tratează această sumă ca o investiție în viitorul Chișinăului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 11:45

De la sediul de lux și o tribună din cele mai moderne, PD-ul a trecut în stradă la o tribună obișnuită - din lemn

De la sediul de lux și o tribună din cele mai moderne, PD-ul a trecut în stradă la o tribună obișnuită - din lemn

Pavel Filip a sustinut un briefing de presa la care a criticat guvernarea si a negat orice implicare in exportul de nuci, asa cum a fost acuzat de Igor Munteanu si Alexandru Slusari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 11:27

Eurocronica: „Spațiul Schengen” din Balcani

Eurocronica: „Spațiul Schengen” din Balcani

Liderii din Serbia, Albania și Macedonia de Nord au semnat o declarație privind cooperarea economică regională, inclusiv cu privire la libera circulație a mărfurilor și a persoanelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 09:22

OPINIE /// Împotriva înăspririi legilor pentru conducătorii auto

OPINIE /// Împotriva înăspririi legilor pentru conducătorii auto

Media arată că situația rutieră s-a agravat. Iar statistica arată că situația rutieră s-a îmbunătățit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Octombrie 2019, ora: 09:16

Andrei Popov sugerează blocului ACUM să treacă pe centrul eșicherului politic

Andrei Popov sugerează blocului ACUM să treacă pe centrul eșicherului politic

Andrei Popov consideră că situația de pe segmentul unionist este pentru blocul ACUM încă un prilej pentru reflecție, mai ales că din fracțiunea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr din Parlament s-a retras deputatul Octavian Țîcu, iar alți parlamentari vin cu critici la...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)