Astăzi 2 Iunie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 23:49
Abonamente

Horoscop 31 Iulie 2019, ora 06:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 IULIE 2019. VĂRSĂTORII ÎȘI ÎNDEPLINESC UN VIS

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător își pot îndeplini un vis.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Zona sentimentală reintră puternic în atenția nativilor din zodia Berbec. Astfel, cei singuri vor fi mai dornici de flirt, se vor lăsa mai ușor cuceriți și vor face, la rândul lor, tot ce le stă în putință pentru a cuceri. Cei care se află în relații de lungă durată vor căuta romantismul și vor face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce discuții legate de copii, sarcină și maternitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de niște discuții profunde, în unele cazuri lămuritoare, cu membrii familiei. Nativii vor reuși să restabilească armonia cu persoanele mai în vârstă și vor da dovadă de multă înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să se ocupe de o situație care vizează locuința, posibil să repare ceva în casă.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Pe de o parte, unii Gemeni vor intra în conflicte cu cei din jur din cauza faptului că merg până în pânzele albe cu susținerea unui punct de vedere, iar pe de altă parte, nativii care vor susține discursuri în public, interviuri și examene orale vor avea câștig de cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că ultima zi din lună este foarte provocatoare pentru ei la capitolul comunicare și ar trebui să aibă grijă ce vorbesc.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Banii devin o problemă astăzi pentru că cei născuți în zodia Rac, fie nu au știut să-și administreze finanțele, fie apar niște cheltuieli de ultima oră, neprevăzute. Va fi o zi stresantă din acest punct de vedere, însă contextul se va îmbunătăți în luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac s-ar putea să-i pună în ipostaza de a face o alegere, de a renunța la ceva în favoarea unei situații care nu neapărat îi bucură sau le satisface necesitățile pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Este o zi bună pentru nativii Leu în sensul că pot conștientiza niște erori deciziionale, niște greșeli, niște atitudini care nu le-au făcut cinste și pot îndrepta situația (nu în toate cazurile). Vor avea parte de energia necesară pentru a se preocupa de propria persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu ignore, din prea mult orgoliu, bunele intenții ale celor din jur, sfaturile acestora și mâna întinsă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți zodia Fecioară se pot confrunta cu probleme de sănătate mai puțin plăcute, în special acei nativi care sunt stresați la locul de muncă, care desfășoară activități fizice solicitante și care se află în situații cu grad major de risc, care sunt încordați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea parte de probleme legate de sistemul cardiovascular, fluctuații de tensiune și oboseală majoră.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Pe fondul unor dialoguri de grup, unor povestiri, cei născuți în zodia Balanță pot intra în conflict cu prietenii. Nativii își spun punctul de vedere, însă devin foarte neînțelegători și foarte închiși la alte opinii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce critici acide și chiar reproșuri din partea celor apropiați. Recomandăm a nu se întinde firul pentru că unele relații de amiciție se pot încheia acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Este o zi în care contextul astrologic este de partea nativilor din zodia Scorpion în ceea ce privește cariera, imaginea publică și ascensiunea profesională. Nativii se pot face remarcați cu ușurință într-un context profesional și pot obține laude. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și evidențieze mai mult aptitudinile și calitățile, talentele.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Nativii din zodia Săgetător vor fi motivați astăzi să-și impună punctul de vedere, să-și spună pe șleau nemulțumirile față de ceilalți și chiar să adopte o atitudine războinică vizavi de cei care le încalcă drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că, în unele cazuri, s-ar putea să fie nevoie de un sacrificiu, de o renunțare personală pentru un câștig în public.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn reeditează niște situații mai vechi care au legătură cu o sumă de bani, cu un bun de patrimoniu sau un bun material pe care-l dețin împreună cu alții. Se întrevăd momente destul de tensionate, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă multă tărie de caracter pentru a-și apăra drepturile.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Este o zi favorabilă, în care cei născuți în zodia Vărsător își pot pune în practică o pasiune, își pot îndeplini un vis, își pot satisface un moft. Este posibil ca partenerul de viață să nu facă parte din acest tablou și de aici să iasă scântei, să apară discuții în contradictoriu și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere, din nou, să fie mai prezenți în relația de cuplu, mai ales dacă-și doresc continuitate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești continuă să fie frământați de o situație care vizează locul de muncă. Este posibil inclusiv ca aceștia să refuze o funcție, o sarcină plătită suplimentar sau ascensiunea într-un alt departament pentru că nu se simt pregătiți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizia acum, ci să amâne contextul pentru săptămâna viitoare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 2 Iunie 2020, ora: 18:33

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

Ce se ascunde, de fapt, în spatele așa-numitului acord de împrumut pe care l-au negociat oamenii lui Igor Dodon „din numele Republicii Moldova”, ce interese stau în spatele acestui document și ce risca Republica Moldova în cazul în care acesta nu ar fi...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iunie 2020, ora: 17:53

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Astăzi se împlinesc 67 de ani de când Elizabeth Alexandra Mary Windsor a fost încoronată regina Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iunie 2020, ora: 17:43

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Marea Britanie și Canada s-au opus reîntoarcerii Rusiei în G7, după ce președintele SUA, Donald Trump a spus că va amâna summitul prevăzut în iunie în Statele Unite şi că va invita alte ţări să se alăture reuniunii, printre care și Rusia. Prim-ministrul...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iunie 2020, ora: 17:38

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Părinții susțin că înțeleg eventualele riscuri legate de deschiderea grădinițelor în condițiile epidemiologice, însă, potrivit lor, copiii sunt supuși riscului dublu atât timp cât părinții muncesc și pot contacta virusul, iar ei sunt în grija altor...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 2 Iunie 2020, ora: 17:35

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

 Preţurile în cea mai căutată staţiune de la malul Mării Negre din România, Mamaia, variază, în medie, de la 30 de euro/noapte de persoană la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar în funcţie şi de perioada aleasă, în timp...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 2 Iunie 2020, ora: 17:30

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

 Astăzi au fost confirmate în Republica Moldova, 188 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 5 în Transnistria. Cu transmitere locală – 187 cazuri și de import – 1 caz (Republica Turcia).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 16:33

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acceptat invitația părții ruse de a participa la sărbătorile dedicate „zilei victoriei” în marele război patriotic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:59

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Încrederea publicului în președintele Vladimir Putin a scăzut la un nou nivel minim în luna mai, deoarece mai mulți ruși au declarat că sunt gata să iasă în stradă pentru a protesta împotriva căderii nivelului de viață, potrivit rezultatelor sondajului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:42

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Cursa contracronometru a experţilor din lumea întreagă pentru găsirea unui tratament eficient pentru noul coronavirus este departe de un rezultat concret. Potrivit unui amplu studiu s-a constatat că hidroxiclorochina şi clorochina „nu aduc beneficii pacienţilor cu COVID-19“. De...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 2 Iunie 2020, ora: 14:27 de Irina Nechit

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină”

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină” Foto: Pictorița Victoria Cozmolici, Chișinău

Victoria Cozmolici s-a născut în 1978, la Chișinău. A absolvit Liceul de Arte Plastice „Igor Vieru” și Universitatea de Stat „Ion Creangă”. Este membru-titular al Uniunii Artiștilor Plastici, a participat la mai multe expoziții reprezentative: „Saloanele...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 14:17

Ce înseamnă când visezi un urs

Ce înseamnă când visezi un urs

 Nu se poate spune ca visul in care apar ursi este unul comun. Totusi, daca ai avut un astfel de vis, cu siguranta ai avut senzatia ca a fost unul important si probabil te-ai intrebat ce inseamna. De aceea, iti venim in ajutor cu cateva semnificatii asociate acestui simbol oniric rar, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:13

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

​​Un cutremur de 4,4 grade s-a produs în România, în zona seismică Vrancea, Buzău, marți, la ora 14:12, la adâncimea de 99 km, potrivit Institutului de Fizică a Pământului.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iunie 2020, ora: 14:11

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Spitalul Clinic 24 din Moscova, relatează Radio Europa Liberă. Femeia, identificată de „Komsomolskaia Pravda” drept Iulia B., în vârstă de 45 de ani, era expert principal la Centrul de Criminalistică din cadrul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:04

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte magistrați care activează la Judecătoria Strășeni au fost testați pozitiv la noul coronavirus. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iunie 2020, ora: 13:02

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

Caz îngrozitor, la Dubăsari. Un bebeluș a fost găsit mort, aruncat într-o geantă la gunoiște.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iunie 2020, ora: 12:56

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta cu roşii este una dintre cele mai eficiente diete din lume şi ajută la pierderea a cel puţin 7 kilograme în 7 zile. Roşiile conţin 94% apă, au 17 calorii la 100 de grame şi o concentraţie mare de potasiu, vitamina B şi C.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 12:05

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Doi norocoși își vor testa norocul, în această seară, în noul joc special al Loteriei Naționale, cu câștiguri de peste 1 000 000 de lei. Denis Buga din Biruința, Sângerei și Artur Lupu din Chișinău vor concura, începând cu 20:45, la Prime TV...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 11:55

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

Am depășit recordul de la valul III, când a fost înregistrată o medie săptămânală de 169 de cazuri noi pe zi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 11:53

„VEȘTI BUNE” de la guvernarea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

„VEȘTI BUNE” de la guvernarea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

În primul trimestrul al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 7633,9 lei - în scădere cu 2,3% față de trimestrul patru al anului trecut. Datele au fost publicate de Biroul Național de Statistică (BNS).

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)