Astăzi 11 Noiembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 15:15
Abonamente

Horoscop 31 Iulie 2019, ora 06:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 IULIE 2019. VĂRSĂTORII ÎȘI ÎNDEPLINESC UN VIS

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător își pot îndeplini un vis.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Zona sentimentală reintră puternic în atenția nativilor din zodia Berbec. Astfel, cei singuri vor fi mai dornici de flirt, se vor lăsa mai ușor cuceriți și vor face, la rândul lor, tot ce le stă în putință pentru a cuceri. Cei care se află în relații de lungă durată vor căuta romantismul și vor face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce discuții legate de copii, sarcină și maternitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de niște discuții profunde, în unele cazuri lămuritoare, cu membrii familiei. Nativii vor reuși să restabilească armonia cu persoanele mai în vârstă și vor da dovadă de multă înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să se ocupe de o situație care vizează locuința, posibil să repare ceva în casă.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Pe de o parte, unii Gemeni vor intra în conflicte cu cei din jur din cauza faptului că merg până în pânzele albe cu susținerea unui punct de vedere, iar pe de altă parte, nativii care vor susține discursuri în public, interviuri și examene orale vor avea câștig de cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că ultima zi din lună este foarte provocatoare pentru ei la capitolul comunicare și ar trebui să aibă grijă ce vorbesc.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Banii devin o problemă astăzi pentru că cei născuți în zodia Rac, fie nu au știut să-și administreze finanțele, fie apar niște cheltuieli de ultima oră, neprevăzute. Va fi o zi stresantă din acest punct de vedere, însă contextul se va îmbunătăți în luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac s-ar putea să-i pună în ipostaza de a face o alegere, de a renunța la ceva în favoarea unei situații care nu neapărat îi bucură sau le satisface necesitățile pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Este o zi bună pentru nativii Leu în sensul că pot conștientiza niște erori deciziionale, niște greșeli, niște atitudini care nu le-au făcut cinste și pot îndrepta situația (nu în toate cazurile). Vor avea parte de energia necesară pentru a se preocupa de propria persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu ignore, din prea mult orgoliu, bunele intenții ale celor din jur, sfaturile acestora și mâna întinsă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți zodia Fecioară se pot confrunta cu probleme de sănătate mai puțin plăcute, în special acei nativi care sunt stresați la locul de muncă, care desfășoară activități fizice solicitante și care se află în situații cu grad major de risc, care sunt încordați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea parte de probleme legate de sistemul cardiovascular, fluctuații de tensiune și oboseală majoră.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Pe fondul unor dialoguri de grup, unor povestiri, cei născuți în zodia Balanță pot intra în conflict cu prietenii. Nativii își spun punctul de vedere, însă devin foarte neînțelegători și foarte închiși la alte opinii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce critici acide și chiar reproșuri din partea celor apropiați. Recomandăm a nu se întinde firul pentru că unele relații de amiciție se pot încheia acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Este o zi în care contextul astrologic este de partea nativilor din zodia Scorpion în ceea ce privește cariera, imaginea publică și ascensiunea profesională. Nativii se pot face remarcați cu ușurință într-un context profesional și pot obține laude. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și evidențieze mai mult aptitudinile și calitățile, talentele.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Nativii din zodia Săgetător vor fi motivați astăzi să-și impună punctul de vedere, să-și spună pe șleau nemulțumirile față de ceilalți și chiar să adopte o atitudine războinică vizavi de cei care le încalcă drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că, în unele cazuri, s-ar putea să fie nevoie de un sacrificiu, de o renunțare personală pentru un câștig în public.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn reeditează niște situații mai vechi care au legătură cu o sumă de bani, cu un bun de patrimoniu sau un bun material pe care-l dețin împreună cu alții. Se întrevăd momente destul de tensionate, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă multă tărie de caracter pentru a-și apăra drepturile.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Este o zi favorabilă, în care cei născuți în zodia Vărsător își pot pune în practică o pasiune, își pot îndeplini un vis, își pot satisface un moft. Este posibil ca partenerul de viață să nu facă parte din acest tablou și de aici să iasă scântei, să apară discuții în contradictoriu și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere, din nou, să fie mai prezenți în relația de cuplu, mai ales dacă-și doresc continuitate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești continuă să fie frământați de o situație care vizează locul de muncă. Este posibil inclusiv ca aceștia să refuze o funcție, o sarcină plătită suplimentar sau ascensiunea într-un alt departament pentru că nu se simt pregătiți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizia acum, ci să amâne contextul pentru săptămâna viitoare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 15:15

Premierul Maia Sandu și-ar dori cu tot dinadinsul ca Guvernul său să fie demis mâine, iar acest lucru l-ar face pentru că are un „cabinet ineficient”, dar și în scop electoral. Cel puțin, așa spune consilierul juridic al președintelui Parlamentului, Fadei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 14:53

Alexandru Tănase contrazice PSRM-ul:Comisia de la Veneția poate examina și legile intrate în vigoare

Alexandru Tănase contrazice PSRM-ul:Comisia de la Veneția poate examina și legile intrate în vigoare

Partidul Socialiștilor duce opinia publică în eroare atunci când declară că Comisia de la Veneția nu avizează legile intrate în vigoare. Cel puțin un astfel de caz a avut loc acum câțiva ani când experții Comisiei de la Veneția au dat aviz legii cu privire...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 14:40

Pensionarii din R.Moldova | „Am lucrat 40 de ani și am ieșit la pensie cu 667 de lei. Acum am ajuns la 1000 de lei. Ce poți să faci cu o mie de lei”

Pensionarii din R.Moldova | „Am lucrat 40 de ani și am ieșit la pensie cu 667 de lei. Acum am ajuns la 1000 de lei. Ce poți să faci cu o mie de lei”

Jumătate din pensionarii din R. Moldova primesc o pensie mai mică decât minimul de existență. Aproximativ 90 la sută din pensionarii care au activat în agricultură nu au nici măcar pensia minimă, care constituie 1.079 de lei. Experții consideră că reforma sistemului de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 13:04

Propunerea de compromis a Maiei Sandu: Va înainta proiectul de modificarea la legea procuraturii Comisiei de la Veneția, dacă PSRM retrage moțiunea de cenzură

Propunerea de compromis a Maiei Sandu: Va înainta proiectul de modificarea la legea procuraturii Comisiei de la Veneția, dacă PSRM retrage moțiunea de cenzură

Maia Sandu vine cu o nouă soluție pentru rezolvarea impasului politic actual. În acest sens, prim-ministra va trimite spre avizar Comisiei de la Veneția proiectul de lege privind modificările la Legea Procuraturii, prin care Guvernul și-a asumat răspunderea, dacă PSRM-ul își...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 12:50

Ion Sturza către Maia Sandu: Dacă nu mă încăpățânam, astăzi Moldova era în NATO și UE

Ion Sturza către Maia Sandu: Dacă nu mă încăpățânam, astăzi Moldova era în NATO și UE

 Fostul premier Ion Sturza face o paralelă între situația politică actuală și cea de la finalul anilor 90, când s-a aflat și el în fruntea Guvernului. În opinia sa, situația este una asemănătoare, iar Maia Sandu nu ar trebui să repete greșelile pe care le-a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 12:45

Maia Sandu vine cu o propunere de compromis către PSRM: Consultăm Comisia de la Veneția

Maia Sandu vine cu o propunere de compromis către PSRM: Consultăm Comisia de la Veneția

 Premierul Maia Sandu insistă ca lista scurtă cu candidați pentru funcția de procuror general să fie propusă de către Guvern, dar vine cu o soluție de compromis pentru socialiști, angajându-se să aștepte expertiza Comisiei de la Veneția asupra proiectului de lege privind...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:58

Litvinenco, despre ședința Comisiei Juridice: A renăscut binomul PD-PSRM? Ședința NU a fost convocată regulamentar

Litvinenco, despre ședința Comisiei Juridice: A renăscut binomul PD-PSRM? Ședința NU a fost convocată regulamentar

Președintele Comisiei Juridice, numiri și imunități, Sergiu Litvinenco, afirmă că ședința de astăzi, în cadrul căreia a fost emis un „aviz consultativ” cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, a fost convocată neregulamentar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:47

Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pretinde că președintele Igor Dodon și-ar fi adjudecat deja 10-12 deputați democrați, în frunte cu Eugen Nechiforciuc, care sunt gata să voteze pentru un Guvern minoritar al socialiștilor. Totuși, socialiștii mai au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:28

Dumitru Robu: Nu vă pot spune unde e Vlad Plahotniuc

Dumitru Robu: Nu vă pot spune unde e Vlad Plahotniuc

Întrebat de jurnaliști la ce etapă se află dosarul deschis pe numele lui Vlad Plahotniuc, Procurorul General Interimar Dumitru Robu a răspuns că următorul pas este extrădarea, însă nu a specificat unde se află fostul lider democrat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:50

Vrea să-l dea rușilor? Un lider din coaliția PSRM-ACUM confirmă că Igor Dodon vrea să controleze Aeroportul

Vrea să-l dea rușilor? Un lider din coaliția PSRM-ACUM confirmă că Igor Dodon vrea să controleze Aeroportul

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru securitate, apărare şi ordine publică Chiril Moţpan, unul dintre liderii Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, parte a coaliției de guvernare PSRM-ACUM, a confirmat direct că președintele Igor Dodon urmărește să-și impună controlul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:11

FĂRĂ GEOPOLITICĂ / Dodon l-a demis pe directorul Centrului de Cultură și Istorie Militară în a cărui subordine se află Muzeul Ocupației Sovietice

FĂRĂ GEOPOLITICĂ / Dodon l-a demis pe directorul Centrului de Cultură și Istorie Militară în a cărui subordine se află Muzeul Ocupației Sovietice

Șeful statului, Igor Dodon, l-a demis pe istoricul și militarul Vitalie Ciobanu din funcția de director al Centrului de Cultură și Istorie Militară în luna octombrie. Decizia vine în contextul anunțului făcut de președinte de a închide Muzeul Ocupației Sovietice care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:05

Chiril Moțpan: Securitatea națională, în pericol în cazul demisiei Guvernului Sandu. Au loc negocieri SECRETE între Igor Dodon și PDM

Chiril Moțpan: Securitatea națională, în pericol în cazul demisiei Guvernului Sandu. Au loc negocieri SECRETE între Igor Dodon și PDM

Chiril Moțpan, președintele Comisiei parlamentare securitate, apărare si ordine publică, afirmă că demisia Guvernului Sandu ar genera pericole pentru securitatea națională și regională și că președintele Igor Dodon ar negocia în secret cu reprezentanții Partidului Democrat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:42

Cea mai slabă prezență din istoria post-decembristă a alegerilor prezidențiale: Doar 47,66% dintre românii din țară s-au prezentat la vot

Cea mai slabă prezență din istoria post-decembristă a alegerilor prezidențiale: Doar 47,66% dintre românii din țară s-au prezentat la vot

Doar 46,66% dntre românii cu drept de vot din țară s-au prezentat la urne în primul tur al prezidențialelor, ceea ce face ca alegerile din 10 noiembrie să intre în istorie drept scrutinulș cu cea mai slabă prezență din ultimii 30 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:40

Dan Barna își recunoaște înfrângerea și anunță că alianța USR PLUS va continua: Am sperat până în ultimul moment. Nu ne vom da bătuți

Dan Barna își recunoaște înfrângerea și anunță că alianța USR PLUS va continua: Am sperat până în ultimul moment. Nu ne vom da bătuți

Dan Barna și-a recunoscut înfrângerea cu puțin timp înainte de ora 01:00, atunci când a anunțat că, în urma numărătorii paralele, nu a reușit să ajungă în turul doi. Barna a dat asigurări că alianța USR PLUS va continua și a mulțumit în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:38

Peste 43 de mii de români din R. Moldova au votat pentru viitorul președinte al României

Peste 43 de mii de români din R. Moldova au votat pentru viitorul președinte al României

În turul întâi al alegerilor din 2019 pentru funcția de președinte al României, și-au exprimat votul circa 43 de mii de cetățeni români din Republica Moldova, arată datele Biroului Electoral Central. Cifra este în creștere comparativ cu prezidențialele din 2014, când au votat circa...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 11 Noiembrie 2019, ora: 09:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 Noiembrie 2019, ora: 07:01 de Mihai Taşcă

EXCLUSIV TIMPUL - MĂRTURII despre deportările comuniste din 5-6 iulie 1949 în arhivele Securităţii

EXCLUSIV TIMPUL - MĂRTURII despre deportările comuniste din 5-6 iulie 1949 în arhivele Securităţii Din editia print

Trista operaţie de deportare a „chiaburilor, foştilor moşieri şi a marilor comercianţi” cu denumirea secretă „Iug”, decretată prin Hotărârea Consiliului de Miniştri al RSS Moldoveneşti nr. 509(ss) din 28 iunie 1949 a fost declanşată de regimul comunist...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 06:23

Dan Barna a oferit o serie de explicații după ce rezultatele de la alegerile prezidențiale au indicat că nu a reușit să se califice în turul II pentru Cotroceni.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 11 Noiembrie 2019, ora: 00:54

Feodor Mihailovici Dostoievski a fost unul din cei mai importanți scriitori ruși, operele sale având un efect profund și de durată asupra literaturii, filozofiei, psihologiei și teologiei secolului al XX-lea.  

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)