Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 OCTOMBRIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA SCORPION

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, iar atunci când se află în mișcare retrogradă influența sa este foarte puternică, însă calitățile sale sunt minimizate. Astfel, până pe data de 21 noiembrie 2019, atunci când Mercur va ieși din retrogradare, se conturează o perioadă a reevaluărilor și fiecare semn zodiacal va avea o altă temă de lucrat, în funcție de sectorul de viață guvernat de Mercur.

În perioada de retrogradare a lui Mercur vom deveni mai confuzi, vom avea tendința de a ne confrunta în dialog cu cei din jur, motiv pentru care mare parte din luna noiembrie va fi destul de tensionată din punct de vedere al comunicării. Totodată, mijloacele de comunicare vor fi problematice și este de preferat să se evite călătoriile. Pe de altă parte, nu este recomandat să luăm decizii importante și radicale acum și nici să demarăm noi proiecte și acțiuni sau să facem investiții și tranzacții (mai ales în aparatură electronică).

Mercur fiind retrograd în zodia Scorpion ne determină la o reevaluare și reanaliză a modului în care ne raportăm la valorile materiale, dar și la sexualitate și intimitate. Totodată, spiritul investigator se va manifesta puternic și vom căuta în profunzimea lucrurilor și situațiilor, astfel că nu este exclus să iasă la suprafață secrete în această perioadă. Misterul și zona ocultă vor deveni centre de interes în explorările noastre.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor începe un amplu proces de reevaluare a situației financiare. Nu este exclus ca în această perioadă nativii să fie tensionați din cauza cheltuielilor și a lipsei de fonduri și pot lua naștere conflicte atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri. Pe de altă parte, relația intimă, sexuală va intra într-un proces de analiză profund. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că tentația de a arunca banii pe obiecte de lux este foarte mare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în semnul Taur au parte de retrogradarea lui Mercur în zodia Scorpion întocmai în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor începe un amplu proces de reevaluare a relației cu persoana iubită, a atitudinii pe care o au față de căsătorie, dar va fi vorba și de o revizuire a relației cu colaboratorii și asociații. Posibil ca Taurii să realizeze că o serie de contracte nu-i mai avantajează, însă nu trebuie să ia acum decizia de a le încheia, ci să facă pasul după încheierea perioadei de retrogradare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, iar banii pot fi unul dintre motive sau lipsa de fidelitate, de stabilitate pe care o oferă partenerul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, retrogradează în zodia Scorpion, prin urmare cei născuți în semnul Gemeni vor avea parte de o perioadă confuză, în care lucrurile vor fi neclare și nu trebuie să ia decizii majore. Va urma o etapă de reevaluare a situației de la locul de muncă, a relației cu colegii și superiorii, a sarcinilor și activităților. Sănătatea va fi un alt punct sensibil pe care nativii îl vor reanaliza acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le recomandă un set amănunțit de analize și mai multă grijă la stilul de viață abordat, dar și la zona uro-genitală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul iubirii și al creativității. Nativii pot avea parte de o perioadă în care-și vor reevalua relația cu persoana iubită, atitiudinea față de posibilitatea de a avea copii, iar cei care sunt părinți deja pot avea parte de tensiuni în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce noi principii legate de iubire, o nouă viziune asupra relației de cuplu sau asupra unei aventuri sentimentale și nu este exclus ca la final de retrogradare acești nativi să aibă o atitudinea diferită față de cea manifestată acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu, retrogradarea lui Mercur în Scorpion va determina o amplă perioadă de reevaluare a relației cu membrii familiei, dar și a atitidinii pe care o au vizavi de cămin, de locuință sau de o moștenire, un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează cu pot avea parte de conflicte legate de bani cu partenerul de viață sau cu părinții. Nu este o perioadă favorabilă pentru a vinde sau a cumpăra o casă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în mers retrograd prin Scorpion, întocmai pe casa comunicării le va aduce celor născuți în zodia Fecioară o perioadă foarte tensionată și cu foarte multe confuzii. Nativii se vor concentra cu greu pe ceea ce au de făcut și sunt sfătuiți să evite susținerea discursurilor în public, a testelor, examenelor și interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite călătoriile și să plece în deplasări doar dacă sunt urgente și necesare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul financiar, al banilor munciți. Pentru acești nativi va începe o amplă perioadă de reevaluare a situației materiale și este recomandat să se folosească de acest context astrologic pentru a-și renegocia salariul, contractele care le aduc bani, valoarea bonusurilor. Nativii se pot gândi la noi posibilități de a a-și îmbunătăți veniturile sau pot reanaliza o ofertă mai veche pe care au refuzat-o. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni cheltuitori, mai ales dacă este vorba de luxul personal.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. O serie de principii, convingeri de viață, credințe și mentalități vor intra acum într-un amplu proces de reevaluare. De asemenea, relația cu partenerul de viață va fi analizată în profunzime și nu este exclus să afle secrete. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest context astrologic pentru a-și revizui o atitudine pe care o au față de zona spirituală a vieții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur va retrograda în Scorpion întocmai în sectorul subconștientului și al trecutului, prin urmare pentru cei născuți în zodia Săgetător va urma o perioadă de interiorizare și introspecție. Confuziile, insomniile și chiar stările depresive se pot manifesta acum ca urmare a confruntării cu propriile lor gânduri și frământări interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni de lungă durată, cronicizate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să se folosească de acest context astrologic cu Mercur în mers retrograd pentru a-și reanaliza și reevalua relația cu prietenii, cu grupul din care fac parte, dar și cu persoana iubită. Îi mai reprezintă anturajul actual? Ce schimbări trebuie să facă în cercul de prieteni? Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la propunerile care vin spre ei din partea unor asociații non-profit și să analizeze de două ori contextul înainte de a se implica în cazuri umanitare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur retrograd prin Scorpion va activa puternic sectorul socio-profesional, iar pentru cei născuți în zodia Vărsător se va contura o perioadă de reanaliză a carierei. Nativii își vor reevalua statutul profesoinal, funcția și mai ales imaginea, modul în care sunt văzuți la locul de muncă sau în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și traseze noi obiective, noi aspirații de viitor, dar să nu ia decizii radicale până ce Mercur nu-și încheie mersul retrograd.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în semnul Pești au ocazia odată cu retrogaradarea lui Mercur prin zodia Scorpion să-și reevalueze niște principii și filozofii de viață, să-și reanalizez atitudinea vizavi de credință și spiritualitate. Totodată, nativii se pot simți determinați să reia niște cursuri, să învețe lucruri noi care să-i ajute în ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite călătoriile peste hotare în această perioadă, mai ales dacă nu sunt urgente și necesare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *