Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la 24 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 4 Ianuarie 2020, ora 07:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 IANUARIE 2020. BALANȚELE SUNT IRASCIBILE

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot deveni foarte conflictuali și irascibili în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să se mobilizeze mult mai bine în prima parte a zilei și chiar vor fi determinați să-și ducă la bun sfârșit planurile. Din a doua parte a zilei va crește interesul pentru a obține niște bani de la cineva sau poate vor prefera să muncească suplimentar pentru a-și rotunji veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a răspunde cu zâmbetul pe buze provocărilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor începe ziua cu prea puțin chef de socializare și s-ar putea ca în acest răstimp să fie puși pe harță sau să refuze niște ieșiri, invitații, să fie deranjați de vizite. Nativii vor da dovadă de nervozitate, irascibilitate și, foarte probabil ca acestea să se accentueaze pe fondul unei stări de oboseală deja instalate. Dincolo de odihnă, horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii importante astăzi pentru că raționamentul nu va fi cel mai bun.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Gemeni, prima parte a zilei vine cu poftă de distracție, chef de socializare și gânduri superficiale sau cumva axate pe flirt și aventură sentimentală. Nativii pot fi cuceritori, dar totodată și aroganți în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să dea dovadă de mai multă seriozitate, mai ales dacă și-au asumat niște obligații și responsabilități în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Rac dau dovadă de multă bună voință în relațiile cu cei din jur și chiar își asumă sarcini noi, nedorind neapărat să se facă remarcați, ci să echilibreze o situație. Nativii se pot lăsa copleșiți de activitățile curente, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și acorde lor înșiși și propriilor nevoi mai multă atenție.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte radicali în dialog și ostilitatea de care dau dovadă în acțiuni le poate aduce, contrar credințelor, un avantaj legat de o persoană care vrea să profite de pe urma lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase înduplecați de ceea ce au și să-și păstreze gândirea neutră și, la nevoie, radicală.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară pot intra în controverse din pricina unei situații financiare. Tensiunile pot avea loc în familie sau în cuplu, însă direcția majoră este legată de critici și reproșuri pe care nativii le pot primi de la cei dragi în privința partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite cheltuielile nejustificate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Oboseala acumulată, stresul și lipsa bucuriiilor de moment îi pot face pe cei născuți în zodia Balanță estrem de irascibili și nervoși, iar această atitudine o vor manifesta din plin în relațiile cu cei din jur, partenerul de viață fiind cel ami expus conflictului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite luarea unor decizii legate de acte, decizii profesionale sau parteneriale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Scorpion, ziua de azi poate veni cu stări de nervozitate, predispoziție către ceartă, discernământ îndoielnic, subiectivitate. Nativii nu trebuie să-i acuze pe cei din jur pentru lipsurile și eșecurile lor. Oboseala îi poate amprenta pe unii nativi într-un mod care să le evidențieze agresivitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de timpul liber pentru a se odihni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Este o zi favorabilă pentru sport, activități în aer liber, antrenamente, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai tentați decât de obicei să se arunce pătimaș în experiențe noi care implică riscuri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că nevoia de adrenalină îi poate conduce către acțiuni cu repercusiuni mai puțin plăcute. Risc de lovituri și accidentări.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie rugați de către cineva din familie să intervină în aplanarea unui conflict sau o rudă va avea nevoie de sprijin într-o problemă de sănătate. Nativii trebuie să depună efort pentru a fi calmi și diplomați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în activitățile legate de casă, de la curățenie și până la reamenajare sau renovare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Nevoia de informație, de noutate, de dialog incitant poate fi o gură de aer proaspăt pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii s-ar putea să facă deplasări, să caute niște răspunsuri la unele dileme care-i macină, să devină adevărați cercetători într-un context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești din străinătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea vedea nevoiți să intervină într-un context cu un ajutor financiar. Pe de altă parte, prima parte a zilei îi poate pune pe gânduri cu privire la niște cheltuieli sau la destinația unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să facă un efort și să fie raționali în modul de administrare a finanțelor. Unii nativi se pot lăsa înduplecați mai mult decât trebuie de cazuri umanitare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:23

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

„Se contată gradul de alertă Cod galben la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID -19 existând riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate”, se arată în proiectul de hotărâre al Comisiei pentru sănătate publică, întrunită astăzi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:13

opinie Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:48

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:42

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

Bursa de la Bucureşti a deschis luni dimineaţă în scădere cu 3%, pe fondul informaţiilor legate de extinderea coronavirus, acţiunile Banca Transilvania marcând un minus de 3,12%, cele ale BRD cu -2,9%, Purcari Wineries -5,9% şi Romgaz -3,8%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:36

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

Întrebați, care este cea mai bună soluție pentru Republica Moldova, doar 35% din respondenți ar fi spus că ar fi Colaborarea/coaliţia PSRM cu PDM. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:33

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Liderul grupului „Pro Moldova” Andrian Candu spune că sunt foarte mulți democrați nemulțumiți de situația din partid și „sunt pe punctul de a se determina cu ieșirea lor din PDM” și sunt așteptați în echipa „Pro Moldova”, care se va transforma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:01

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Oligarhul din regiunea separatistă transnistreană, Viktor Gușan, unul dintre conducătorii holdingului Sheriff, are afaceri și un imperiu imobiliar în Ucraina, se arată într-o investigație a Europei Libere. Afaceristul separatist este considerat beneficiarul numărul unu urmare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:55

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are pregătit un spaţiu special, amenajat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase, pentru izolarea pacienţilor suspecţi de coronavirus, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:50

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

Autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist, care trebuia să aibă loc în Beijing, de teama coronavirusului. Anunțul a fost făcut astăzi, în contextul în care numărul morților a se apropie de 2.600 doar în China.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)