Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 AUGUST 2019. FECIOARELE FAC BANI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Se anunță o zi tensionată pentru cei născuți în zodia Berbec. Posibile întrevederi neașteptate cu persoane cărora nativii nu sunt pregătiți să le dea un răspuns, o soluție. Poate fi vorba, în mod deosebit, de partenerul de viață care solicită o împăcare sau o lămurire a unui fapt. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să dea dovadă de calm și diplomație în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 august 2019
La locul de muncă situația va fi complicată, iar cei născuți în zodia Taur pot avea parte de conflicte cu colegii sau cu superiorii. Atribuțiile vor fi îndeplinite cu greutate și întârziere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează pe nativi că pot primi reproșuri legate de atitudine și că pot fi criticați pentru lipsa de responsabilitate de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă care nu le este absolut deloc caracteristică și în care evită dialogul cu cei din jur și sicializarea. Mulți nativi se vor izola în locuri liniștite, vor alege să viziteze lăcașe de cultură sau lăcașe sfinte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se dedice unei pasiuni proprii, să înceapă un antrenament sportiv.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Nativii din zodia Rac vor evita pe cât posibil dialogurile cu iz de reproș și nici nu vor avea dispoziția necesară pentru a asculta sfaturile și îndemnele celorlalți. Vor simți nevoia de a fi ei cu gândurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și transmită dorințele fără aciditate și fără irascibilitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți sub semnul Leu vor avea ocazia astăzi să facă scurte de plasări, posibil în interes de serviciu. Nativii vor fi comunicativi și glumeți și este posibil să rezolve tot ce au trecut în agendă și vedem asta pentru că starea de bucurie, entuziasm și împlinire îi va însoți, inclusiv în zilele viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le favorizează tactul și diplomația în negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează oportunitatea unui venit suplimentar. Nativii vor căuta variante, vor negocia cu multă siguranță și încredere în ei ofertele venite și nu vor face compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă șansa unei investiții bune sau achiziționarea unui bun pe care, ulterior, să-l valorifice avantajos.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Balanța au parte de o zi destul de tensionată în care conflictele vor apărea la tot pasul, atât în familie, cât și la locul de muncă. Unii nativi pierd din autoritate sau sunt în pericol de a-și periclita funția. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță cere foarte multă atenție, diplomație, tact și mai ales calm și răbdare în dialog.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 august 2019
O zi intensă pentru cei născuți în zodia Scorpion care trec prin emoții, palpitații și stări extreme ca urmare a unor situații în care au fost puși de cei din jur și care, cu precădere, au legătură cu zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă o atitudine de luptător și o rezistență fizică și psihică remarcabilă pentru a face față atacurilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de tensiuni în grupul de prieteni, tensiuni care vor evolua către adevărate conflicte ce pot încheia relații. Se întrevăd obstacole și bariere în comunicare, dar și atitudini greșite ale celor din jur care pot afecta reputația nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență în acțiuni.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Nativii din zodia Capricorn pot avea parte de o răsturnare de situație privind zona profesională, cariera și imaginea. Este posibil ca aceștia să reia niște discuții cu superiorii care să se încheie într-o notă negativă și nativii să simtă că pierd teren. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă discreție în manifestarea verbală a doleanțelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător se conturează momente relaxante astăzi în care nativii reușesc să se detașeze de stresul de la locul de muncă și să vadă viața cu alți ochi, mult mai optimiști și mai entuziaști. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce un dialog incitamt cu un coleg de muncă care-i poate pune pe gânduri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt confuzi cu privire la o investiție, la o achiziție sau tranzacție financiară. Nativii fie nu înțeleg un mecanism, fie nu au încredere în ofertă, fie se tem să nu piardă bani. Poate nu este momentul unei decizii radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evalueze în egală măsură avantajele și riscurile, pentru a nu regreta ulterior.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *