Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:16
Abonamente

Horoscop 5 Decembrie 2019, ora 07:17

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 DECEMBRIE 2019. PEȘTII SE POT BAZA PE INTUIȚIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești, având încă Luna în semnul lor, se pot baza pe intuiție în luarea deciziilor importante.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Este o zi în care cei născuți în zodia Berbec ar trebui să se uite mai atent în interiorul lor, la ceea ce gândesc, la ceea ce simt, să reflecteze puțin la ceea ce le-a adus anul acesta și la ceea ce ar trebui să facă în viitor. Nativii vor fi ușor visători, însă și temători, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se lase intimidați de gânduri și să aibă mai multă încredere în propriile lor forțe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie destul de suprasolicitați în legătură cu locul de muncă sau cu o activitate independentă, o colaborare. Pe de altă parte, și prietenii s-ar putea să fie insistemți în legătură cu o activitate comună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să ia lucrurile cu calm, să nu se agite și să-și facă un program bine stabilit încă de la primele ore ale dimineții și pe care să-l respecte.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
La locul de muncă se întrevede o zi destul de aglomerată, cu ședințe, întâlniri, negocieri, proiecte noi, iar cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de niște discuții mai tensionate cu șefii sau cu o persoană care reprezintă o autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce finalizări și rezolvări favorabile, prin urmare nu vor avea motiv de stres.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Se întrevăd surprize legate de o călătorie sau de un curs la care sunt înscriși cei născuți în zodia Rac. Cel mai probabil este vorba de o amânare sau de o neconcordanță între planul inițial și ceea ce întâlnesc acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești din străinătate. Posibile schimbări de dispoziție cauzate de incertitudinile cu care se confruntă astăzi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor și oricăror altor datorii sau restanțe. Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi poate aduce ocazia unor investiții favorabile, cu condiția ca nativii să nu riște nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să facă un plan în familie. Se întrevede succes financiar. Bani primiți de la partener sau rude.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
În cuplu se întrevăd tensiuni, iar cei născuți în zodia Fecioară trebuie să dea dovadă de multă indulgență, îngăduință și tact în calmarea spiritelor. Posibile modificări de program, de planuri comune, iar nativii să fei cei care, din cauze profesionale, anulează sau amână un context. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă grijă și atenție la nevoile, necesitățile persoanei iubite.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Oboseala s-ar putea să-și pună amprenta asupra celor născuți în zodia Balanță, mai ales dacă nativii trebuie să execute activități fizice. Curățenia în casă, gătitul par a fi resimțite ca o povară și pot dezechilibra starea de spirit a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a ajuta, sprijini pe cineva din familie, și nu doar cu un sfat, ci și financiar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de provocări sentimentale. Cei care sunt singuri vor fi atrași de noi persoane, însă fără prea mare succes, iar cei care sunt în cuplu pot avea dialoguri încinse legate de banii deținuți la comun sau de un buget alocat unei călătorii, unui plan de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să lase nemulțumirile și criticile deoparte și să privească cu mai multă detașare situația.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Posibile critici și acuze venite din partea membrilor familiei la adresa celor născuți în zodia Săgetător. Nativii preferă să evite activitățile legate de locuință, activitățile casnice sau care au legătură cu organizarea unui eveniment de familie și astfel vor da naștere unui val de reacții acide din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai implicați în viața de familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Comunicarea este un punct de interes și distracție pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii vor socializa cu mult spor, cu bucurie și se vor înconjura de prieteni. Pot primi sfaturi foarte bune acum pe care ar trebui să le asculte și să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un succes profesional, o recunoaștere a meritelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au șansa de a descoperi o noua sursă de venit. O ocazie neașteptată poate veni spre ei în plan financiar, iar acest aspect poate însemna inclusiv o primă, un bonus, un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile comerciale, negocierile, tranzacțiile, iar nativii care fac comerț se pot bucura de comisioane bune.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Mulți dintre cei născuți în zodia Pești vor simți astăzi să lase în urmă anumite pasaje din viață cu care nu mai rezonează. Nu va fi vorba de suferință sau durere, ci doar de eliberare psihică și emoțională. Intuiția este la cote înalte și nativii se pot folosi de aceasta pentru aface cele mai bune alegeri și a lua cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o relaționare foarte bună cu cei din jur, poate chiar o împăcare cu o persoană dragă. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)