Astăzi 31 Martie 2020, Marţi - Ultima actualizare la 30 Martie 2020
Abonamente

Horoscop 5 Decembrie 2019, ora 07:17

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 DECEMBRIE 2019. PEȘTII SE POT BAZA PE INTUIȚIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești, având încă Luna în semnul lor, se pot baza pe intuiție în luarea deciziilor importante.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Este o zi în care cei născuți în zodia Berbec ar trebui să se uite mai atent în interiorul lor, la ceea ce gândesc, la ceea ce simt, să reflecteze puțin la ceea ce le-a adus anul acesta și la ceea ce ar trebui să facă în viitor. Nativii vor fi ușor visători, însă și temători, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se lase intimidați de gânduri și să aibă mai multă încredere în propriile lor forțe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie destul de suprasolicitați în legătură cu locul de muncă sau cu o activitate independentă, o colaborare. Pe de altă parte, și prietenii s-ar putea să fie insistemți în legătură cu o activitate comună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să ia lucrurile cu calm, să nu se agite și să-și facă un program bine stabilit încă de la primele ore ale dimineții și pe care să-l respecte.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
La locul de muncă se întrevede o zi destul de aglomerată, cu ședințe, întâlniri, negocieri, proiecte noi, iar cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de niște discuții mai tensionate cu șefii sau cu o persoană care reprezintă o autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce finalizări și rezolvări favorabile, prin urmare nu vor avea motiv de stres.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Se întrevăd surprize legate de o călătorie sau de un curs la care sunt înscriși cei născuți în zodia Rac. Cel mai probabil este vorba de o amânare sau de o neconcordanță între planul inițial și ceea ce întâlnesc acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești din străinătate. Posibile schimbări de dispoziție cauzate de incertitudinile cu care se confruntă astăzi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor și oricăror altor datorii sau restanțe. Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi poate aduce ocazia unor investiții favorabile, cu condiția ca nativii să nu riște nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să facă un plan în familie. Se întrevede succes financiar. Bani primiți de la partener sau rude.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
În cuplu se întrevăd tensiuni, iar cei născuți în zodia Fecioară trebuie să dea dovadă de multă indulgență, îngăduință și tact în calmarea spiritelor. Posibile modificări de program, de planuri comune, iar nativii să fei cei care, din cauze profesionale, anulează sau amână un context. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă grijă și atenție la nevoile, necesitățile persoanei iubite.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Oboseala s-ar putea să-și pună amprenta asupra celor născuți în zodia Balanță, mai ales dacă nativii trebuie să execute activități fizice. Curățenia în casă, gătitul par a fi resimțite ca o povară și pot dezechilibra starea de spirit a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a ajuta, sprijini pe cineva din familie, și nu doar cu un sfat, ci și financiar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de provocări sentimentale. Cei care sunt singuri vor fi atrași de noi persoane, însă fără prea mare succes, iar cei care sunt în cuplu pot avea dialoguri încinse legate de banii deținuți la comun sau de un buget alocat unei călătorii, unui plan de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să lase nemulțumirile și criticile deoparte și să privească cu mai multă detașare situația.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Posibile critici și acuze venite din partea membrilor familiei la adresa celor născuți în zodia Săgetător. Nativii preferă să evite activitățile legate de locuință, activitățile casnice sau care au legătură cu organizarea unui eveniment de familie și astfel vor da naștere unui val de reacții acide din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai implicați în viața de familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Comunicarea este un punct de interes și distracție pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii vor socializa cu mult spor, cu bucurie și se vor înconjura de prieteni. Pot primi sfaturi foarte bune acum pe care ar trebui să le asculte și să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un succes profesional, o recunoaștere a meritelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au șansa de a descoperi o noua sursă de venit. O ocazie neașteptată poate veni spre ei în plan financiar, iar acest aspect poate însemna inclusiv o primă, un bonus, un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile comerciale, negocierile, tranzacțiile, iar nativii care fac comerț se pot bucura de comisioane bune.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Mulți dintre cei născuți în zodia Pești vor simți astăzi să lase în urmă anumite pasaje din viață cu care nu mai rezonează. Nu va fi vorba de suferință sau durere, ci doar de eliberare psihică și emoțională. Intuiția este la cote înalte și nativii se pot folosi de aceasta pentru aface cele mai bune alegeri și a lua cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o relaționare foarte bună cu cei din jur, poate chiar o împăcare cu o persoană dragă. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 21:36

China refuză să mai testeze pacienții cu simptome de coronavirus din Wuhan pentru a nu strica propaganda care spune că starea de urgență s-a încheiat

China refuză să mai testeze pacienții cu simptome de coronavirus din Wuhan pentru a nu strica propaganda care spune că starea de urgență s-a încheiat

 Spitalele din Wuhan îi resping și refuză să le facă teste pacienților locali cu simptome de coronavirus, transmite publicația RTHK din Hong Kong, citată de La Stampa. E vorba despre o decizie politică a autorităților, care vor să arate că epidemia a fost ținută sub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 20:52

COD GALBEN DE ÎNGHEŢ. Cât de frig va fi şi ce localităţi vor fi afectate

COD GALBEN DE ÎNGHEŢ. Cât de frig va fi şi ce localităţi vor fi afectate

Meteorologii prognozează îngheţuri în următoarele trei nopţi. Aceştia au emis un cod galben în acest sens, valabil pe întreg teritoriul ţării. Avertizarea intră în vigoare de marţi şi va fi valabilă până în data de 2 aprilie. Temperaturile vor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 20:27

VIDEO / Diaspora REVOLTATĂ pe regimul Dodon & Chicu (atenție limbaj licențios +18) Un nou mesaj a devenit VIRAL

VIDEO / Diaspora REVOLTATĂ pe regimul Dodon & Chicu (atenție limbaj licențios +18) Un nou mesaj a devenit VIRAL

 Un nou mesaj video la un cetățean de-al nostru a deveni viral pe facebook. Clipul are peste 12 mii de distribuiri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 20:05

Expert din Coreea de Sud: 3 SCENARII pentru sfârșitul crizei COVID-19

Expert din Coreea de Sud: 3 SCENARII pentru sfârșitul crizei COVID-19

Profesorul Kim Woo-Jiu de la Spitalul Universitar Guro din Seul a oferit un interviu despre noul coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 20:03

ULTIMA ORĂ /// 13 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

ULTIMA ORĂ /// 13 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

Primăria comunei Trușeni anunță că 11 persoane sunt infectate, 0 sunt suspecte, 16 se află în carantină și 105 sunt monitorizate la domiciliu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 20:00

SCANDALUL CONTINUĂ / MEDICII de la Spitalul Republican cer SCHIMBAREA ministrului Sănătății

SCANDALUL CONTINUĂ / MEDICII de la Spitalul Republican cer SCHIMBAREA ministrului Sănătății

Acțiunile guvernării în contextul combaterii răspândirii coronavirusului îi alertează pe medici. Unul dintre cei 4 lucrători medicali de la Spitalul Clinic Republican infectați cu COVID-19 a lansat o petiție pe internet în care cere autorităților să-și rectifice...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 19:35

OFICIAL: Anatol Ciubotaru, demis pentru că și-a trimis subalternii să-și facă TESTUL la un laborator privat (DOC)

OFICIAL: Anatol Ciubotaru, demis pentru că și-a trimis subalternii să-și facă TESTUL la un laborator privat (DOC)

Fostul director al Spitalului Clinic Republican (SCR), a fost demis pentru că a organizat testarea a șase angajați din Secția terapie intensivă la un laborator privat. Aceasta rezultă din referința juristului Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Andrei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 19:15

S-a vindecat de coronavirus FĂRĂ TRATAMENT! O femeie a reușit asta în 2 săptămâni

S-a vindecat de coronavirus FĂRĂ TRATAMENT! O femeie a reușit asta în 2 săptămâni

O femeie de 47 de ani din Wuhan, care a ajuns în Australia, unde a fost diagnosticată cu COVID-19 s-a vindecat în totalitate fără să îi fie administrată medicație. Pe perioadă internării aceasta nu a primit antibiotice sau alte preparate antivirusale și cu toate acestea s-a vindecat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 19:12

Moscova se pregătește să declare mâine STAREA DE URGENȚĂ din cauza răspândirii coronavirusului

Moscova se pregătește să declare mâine STAREA DE URGENȚĂ din cauza răspândirii coronavirusului

Rusia a suspendat de azi toate zborurile internaționale, iar la Moscova intră în vigoare măsurile de carantină, pentru a limita răspândirea noului coronavirus. După săptămâni în care părea ocolită de epidemie, Rusia înregistrează zilnic creșteri record,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 19:00

De ce este foarte puțin probabil să te infectezi cu COVID-19 de la pachetele primite prin curier sau de pe ambalajele produselor din magazine

De ce este foarte puțin probabil să te infectezi cu COVID-19 de la pachetele primite prin curier sau de pe ambalajele produselor din magazine

NU ar trebui să fim panicați și să credem că ne putem infecta cu noul coronavirus doar de la un pachet adus de curier sau de la ambalajul unui produs cumpărat din supermarket, spun specialiști din SUA, unde problema a fost pe larg dezbătută. Un risc există, dar este extrem de mic și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 18:57

Toți cei care vor muri din cauza COVID-19, vor fi înormântați în cimitirul “Doina” din Chișinău, chiar dacă sunt originari din alte localități

Toți cei care vor muri din cauza COVID-19, vor fi înormântați în cimitirul “Doina” din Chișinău, chiar dacă sunt originari din alte localități

Persoanele care vor deceda din cauza virusului COVID-19 vor fi înmormântate într-un cartier special amenajat în cimitirul “Sântul Lazăr” din Capitală, informează Radio Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 18:48

SFIDARE / Regimul marionetă de la Tiraspol își întărește hotarul cu R. Moldova și blochează accesul cetățenilor

SFIDARE / Regimul marionetă de la Tiraspol își întărește hotarul cu R. Moldova și blochează accesul cetățenilor

Regiunea transnistreană permite accesul liber în stânga Nistrului doar pentru persoanele cu „acte transnistrene”, iar celor cu acte de identitate emise de autorităţile de la Chișinău li se impune regula de a sta 14 zile în carantină, dacă vor să treacă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 18:17

Bloomberg: Rusia va fi PRIMA care se va ”ÎNCECA” în propriul petrol

Bloomberg: Rusia va fi PRIMA care se va ”ÎNCECA” în propriul petrol

Lumea este pe punctul de a se ”îneca” de prea mult țiței, scenariu posibil în doar trei luni, potrivit experților din industrie, citați de Bloomberg. Printre jucătorii importanți, Rusia va fi prima care își va umple până la refuz rezervoarele de țiței.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 18:17

INVESTIGAȚIE / Moldova a cumpărat dezinfectanți de MILIOANE de lei de la un consilier SOCIALIST care este și finul de cununie al fratelui președintelui Igor Dodon

INVESTIGAȚIE / Moldova a cumpărat dezinfectanți de MILIOANE de lei de la un consilier SOCIALIST care este și finul de cununie al fratelui președintelui Igor Dodon

Ziarul de Gardă a constatat că dezinfectanți fabricați de „Chemix Grupp” sunt utilizați în majoritatea instituțiilor medicale de la noi, la fel ca și în ultimii ani. Acestea au ajuns în spitale fiind propuse de câțiva agenți economici locali, alții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 18:08

„AM BĂUT MULTĂ APĂ”. Cum a reușit o profesoară cu diabet și o boală la plămâni să învingă coronavirusul

„AM BĂUT MULTĂ APĂ”. Cum a reușit o profesoară cu diabet și o boală la plămâni să învingă coronavirusul

O profesoară de liceu din Marea Britanie mărturisește prin ce chinuri a trecut și cum a reușit să învingă coronavirusul, deși suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară, denumită A1AT. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 18:05

UN MEDIC din patru din Marea Britanie este infectat cu coronavirus sau se află în izolare

UN MEDIC din patru din Marea Britanie este infectat cu coronavirus sau se află în izolare

Aproximativ un medic din patru din Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) al Marii Britanii se află în autoizolare sau este bolnav, a declarat luni preşedintele Colegiului Regal al Medicilor (RCP), profesorul Andrew Goddard.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 17:59

INFOGRAFIC /// Republica Moldova „CONDUCE” topul țărilor CU CELE MAI MULTE cazuri GRAVE de coronavirus

INFOGRAFIC /// Republica Moldova „CONDUCE” topul țărilor CU CELE MAI MULTE cazuri GRAVE de coronavirus Foto: agora.md

Republica Moldova înregistrează o rată ridicată de cazuri grave înregistrate în rândul pacienților infectați cu COVID-19. AGORA a comparat informațiile anunțate în țara noastră cu datele din cele mai afectate țări de coronavirus. Mai exact, am analizat numărul cazurilor grave...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 17:02

UE a decis să ofere 140 de milioane de euro pentru nevoile urgente în R. Moldova și în celelalte state ale Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Ucraina)

UE a decis să ofere 140 de milioane de euro pentru nevoile urgente în R. Moldova și în celelalte state ale Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Ucraina)

Deputatul european Siegfried Mureșan (PNL / PPE), președintele Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Moldova și vicepreședintele Partidului Popular European:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 16:26

România se află în plină pandemie de coronavirus, dar lucrările de infrastructură continuă. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat demararea lucrărilor la Autostrada Sibiu-Pitești. Este vorba despre lotul 1.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Martie 2020, ora: 16:10

Pandemie de COVID-19 /// Care sunt cele mai afectate sectoare din Chișinău

Pandemie de COVID-19 /// Care sunt cele mai afectate sectoare din Chișinău

În total, în Chișinău, sunt înregistrate 103 cazuri de Covid-19, iar 10.741 persoane se află sub supraveghere medicală la domiciliu. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)