Astăzi 17 Februarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 22:12
Abonamente

Horoscop 5 Ianuarie 2020, ora 07:43

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IANUARIE 2020. TAURII POT FI IRONICI ȘI SARCASTICI

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot deveni ironici și sarcastici cu cei din jur.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Berbec să-și facă planuri de viitor, poate chiar profesionale, legate de săptămâna ce urmează să înceapă. Nativii pot pune baza unor proiecte solide pentru că sunt mult ajutați de contextul astrologic să aibă o viziune expansivă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a relua un dialog cu un coleg sau asociat în vederea schimbării unor obiective.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur pot fi mult ajutați de contextul astrologic al zilei pentru a lua o decizie în ceea ce privește partea financiară, o investiție, o tranzacție. Nativii au tendința, însă, de a fi ironici și sarcastici, iar acest aspect îi poate defavoriza în dialogurile cu partenerii, fie de de afaceri, fie cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce nevoia de a petrece mai mult timp acasă, cu cei dragi, ocupându-se de activități gospodărești plăcute.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Gemeni care-și doresc să facă bani. Nativii pot primi o ofertă de colaborare, cineva le poate cere sprijinul într-o situație, iar remunerația va fi pe măsura efrtului și empatiei depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești bune de la o persoană dragă și-i atenționează asupra dialogului cu partenerul de viață, care poate lua o întorsătură mai tensionată.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de dialoguri constructive cu o persoană mai în vârstă sau cu o persoană cu funcție, care să reprezinte o autoritate în viața lor. Contextul astrologic îi susține în reconfigurarea unor planuri profesionale, măcar dacă este vorba de schimbarea mentalității față de locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce multă energie și vitalitate și le cere să fie foarte atenți și receptivi la sfaturile primite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Este o zi bună în plan sentimental, o zi în care multe dintre așteptările și dorințele celor născuți în zodia Leu se pot împlini. Poate persoana iubită le face o declarație de dragoste, poate le face un cadou. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce celor singuri ocazia de a întâlni o persoană care să le trezască interesul și să le facă simțurile să vibreze.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să nu facă promisiuni înainte de a fi suguri dacă le pot onora. Deși deloc caracteristică, impulsivitatea de care pot da dovadă astăzi le poate pune bețe în roate. Atenție în continuare la cheltuieli și la problemele financiare nerezolvate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite tensiunile în familie, reproșurile și discuțiile în contradictoriu.


Loading..


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Starea de confuzie și moleșeală care-i încearcă pe cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă ecou negativ în relațiile cu cei din jur. Posibile tensiuni cu prietenii se pot ivi în a doua parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să caute bucuria în lucrurile mărunte și să nu mai fie radicali în acțiuni. Atitudinea posomorâtă îi poate dezechilibra chiar și pe cei mai stabili dintre nativi.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să iasă din casă astăzi pentru că șansele de a se întâlni cu o persoană importantă, care-i va impacta pozitiv și-i va susține în viitor în demersurile profesionale este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energie, istețime și spirit oratoric, iar acestea pot fi de ajutor în cazul unei negocieri, indiferent că este vorba de o negociere cu păersoana iubită. Vor ști să-și susțină cu tărie argumentele.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să se mențină ancorați în realitate, mai ales dacă sunt parte a unui cuplu. Tendința de a se lăsa cuceriți, de a flirta și a da curs unei relații extraconjugale este destul de mare astăzi, astfel încât, dacă nu sunt singuri, nu ar fi indicat să se lase duși de val. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că lucrurile în cercul de prieteni, în anturaj pot să degenereze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Ziua de azi poate veni cu mai mult stres ca de obicei și asta pentru că cei născuți în zodia Capricorn vor să se implice în mai multe treburi deodată. Nativii pot primi, pe de altă parte, niște vești destabilizatoare și neplăcute, cu impact asupra stării de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și canalizeze atenția asupra unor treburi de rutină, cotidieze, care să nu le suprasolicite intelectul.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Vărsător, ziua de azi aduce intuiție, iar contextul astrologic îi susține în luarea unor decizii importante (dar nu radicale). Nativii care călătoresc sau sunt invitați la diferite evenimente, petreceri, poat avea șansa de a cunoaște persoane interesante, care să le deschidă noi orizonturi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce celor singuri ocaza de a începe o relație, mai ales că Venus a intrat în zodia Vărsător.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești sunt susținuți de contextul atsrologic să se întoarcă la credință și spiritualitate. Poate fi vorba de un dialog cu o persoană înțeleaptă sau poate fi vorba de o introspecție benefică stării de spirit. Concluziile trase astăzi vor fi de bun augur pentru psihicul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă multă încredere în propria lor persoană, dar și ocazia să se impună în fața celorlalți.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 14:24

 Brâncuși a avut atât de multe iubiri încât îmi este greu să le țin minte. Prin atelierul și patul lui au trecut prințese, aristocrate de viță veche, industriașe, baronese, pictorițe, dansatoare, cântărețe, jurnaliste, scriitoare de avangardă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 11:33

Gândirea globală a lui Dodon

Gândirea globală a lui Dodon

 După ce „ai noștri” l-au dus la ONU să țină un discurs de toată rușinea (dar pe placul Moscovei!), după ce a înnebunit Bruxelles-ul, NATO și München-ul cu făcătura rusească de „recunoaștere internațională a neutralității permanente a Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 08:10

 „În această dimineață, într-un apartament de pe bulevardul Moscova 20 a avut loc o deflagrație. O barbat a fost găsit mort în interiorul apartamentului”, ne-a comunicat Pușcașu.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Februarie 2020, ora: 06:24

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:07

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Ne amintim de părintele sculpturii moderne ca de un sfânt, un dac adevărat, suflet de român, vertical, curat. Bleah. Ieri, într-o conferință de presă, cântăreața pop Irina Rimes a fost desemnată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, noul ambasador al Zilei...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)