Astăzi 18 Iulie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 11:25
Abonamente

Horoscop 5 Iunie 2019, ora 09:20

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a intelectului și a rațiunii, prin sensibila zodia Rac. Tranzitul va influența toate semnele zodiacale și va dura până pe data de 27 iunie, urmând ca în luna august să se reîntoarcă în această zodie.

Mercur în zodia Rac ne va aduce tuturor o mare dorință de a ne exprima emoțiile și de a ne recunoaște sentimentele, mai ales că se află în conjuncție cu Luna aflată încă în tranzit prin zodia Gemeni. În plus, tot aici se află și planeta acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Rac, și care va energiza puternic aceste sectoare tranzitate acum de Mercur. La modul general, ne va face extrem de sensibili, de emotivi și chiar influențabili emoțional. Am putea spune că urmează o perioadă a declarațiilor de dragoste.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de dialoguri emoționale și emoționante cu membrii familiei. Nativii vor fi lua niște hotărâri, niște decizii în legătură cu cei dragi, care pot, de asemenea, să vizeze și regimul unei case, unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la informațiile care vin spre ei în acest sens. Pot reuși să rezolve niște situații mai vechi.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de diferite dialoguri, dar și gânduri, idei care vizează fie o călătorie, fie chiar o mutare, o schimbare de domiciliu. Nativii pot fi interesați de un curs care se ține la distanță sau pot călători în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană aflată în străinătate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni, pe fondul fenomenului de Lună Nouă în zodia Gemeni, vor analiza și vor reanaliza o situație care le privește în mod direct personalitatea, de această dată și sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Aspectul poate induce o dorință de a demara o afacere și astfel o serie de gânduri și idei vor da năvală în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă încredere în ceea ce le spune intuiția și să exploreze și exploateze mai mult acest domeniu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia acum să conștientizeze mult mai mult ceea ce sunt și ceea ce doresc să fie, ce doresc să devină. Nativii vor avea un dialog interior profund și vor dori să facă schimbări legate de stilul de viață, dar și de felul în care sunt percepuți de ceilalți, de felul în care comunică cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să analizeze mai în detaliu relația pe care o au cu persoana iubită. Este un moment oportun să devină mai vocali, să vorbească mai mult despre ei înșiși.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să facă o introspecție profundă, să intre în adâncimile subconștientului și să analizeze în mod mult mai rațional niște emoții, gânduri și chiar sentimente. Nativii vor rezona foarte bine cu cei din jurul lor în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe gânduri legate de zona prietenilor, cu precădere a planurilor de viitor pe care le au împreună cu aceștia. Nativii pot dialoga mai mult cu cei din anturaj și nu este exclus să demareze împreună proiecte. Un sfat sau o explicație a cuiva apropiat poate să recontureze un verdict mai vechi al nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se apropia emoțional de o persoană aflată în cercul de prieteni cu care (posibil) să nu fi avut mari tangențe până acum.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să analizeze o situație care vizează sectorul profesional și să se gândească foarte clar la direcția pe care o urmează în carieră. Poate nu sunt mulțumiți și doresc să facă o schimbare, poate doresc să redefinească niște țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a se remarca printr-un discurs emoționant, încărcat de sensibilitate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor analiza cu multă profunzime niște situații de viață în care sunt puși, niște evenimente care se petrec în jurul lor, fie că iau parte la ele, fie că le privesc din exterior. Nativii vor avea ocazia să-și reconsidere niște principii, niște convingeri legate de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce interes și dialoguri legate de studii sau de o mutare, o schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o serie de evenimente, unele poate mai puțin plăcute, de natură să-i forțeze să facă niște schimbări legate de stilul de viață. În toată această perioadă nativii pot purta discuții despre moarte, despre simboluri ascunse ale vieții, posibil să fie atrași de științele oculte pe care să le investigheze acum cu mai mult interes. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dea voie transformărilor să aibă loc în viața lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de gânduri care vizează în mod direct partenerul de viață. Nativii pot analiza relația de cuplu și își pot face planuri de viitor, chiar de căsătorie. În zona afacerilor personale, relația și dialogul cu asociații și partenerii de afaceri se poate îmbunătăți, în sensul că totul poate căpăta o tentă mai familiară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și exprime cu mai mult entuziasm și căldură sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător gândesc, analizează în profunzime o situație care vizează locul de muncă, posibil chiar o ofertă de schimbare a jobului. Perioada le este favorabilă comunicării cu colegii și superiorii și nativii vor da dovadă de empatie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai responsabili, mai raționali în ceea ce privește abordarea unei probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să-și redefinească sentimentele față de persoana iubită sau, dacă sunt singuri, să-și reanalizeze idealul persoanei pe care și-o doresc alături. Nativii vor deveni mai vocali și nu este exclus să facă declarații ed dragoste, să-și recunoască sentimentele față de o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a face pace într-un conflict pe care-l au cu copiii, iar acelora care nu sunt părinți le poate aduce o sensibilitatea aparte pe care să și-o manifeste prin dialog sau într-un domeniu artistic care presupune exprimare, comunicare.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:25

 Un adolescent din Adelaide, care a hackuit Apple cu două ocazii separate cu speranța că va primi o ofertă de job din partea companiei, a fost scutit de condamnare de către un tribunal. Băiatul, care are în prezent 17 ani, a hackuit mai întâi sistemul de calculatoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:05

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului care a fost muscat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală a murit în această seară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 09:05

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Locuitorul raionului Hânceşti, acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcooscopică, acțiuni comise de o persoană care nu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 08:44

Rezerva de aur a Băncii Naționale a Moldovei este de 9 kilograme, Banca Națională a României are peste 100 de tone

Rezerva de aur a Băncii Naționale a Moldovei este de 9 kilograme, Banca Națională a României are peste 100 de tone

Banca Națională a Moldovei are în rezerve aproximativ 9 kg de aur. Acesta este împărțit în lingouri și se păstrează în țară, au anunțat ieri reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei la ședința Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:30

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Mesajul unui preot din Brazilia a înfuriat atât de tare o enoriașă încât aceasta l-a împins pe slujitorul bisericii de pe scenă, chiar în timpul predicii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:27

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un erou lichidator al dezastrului de la Cernobîl și-a pus capăt zilelor după ce a urmărit serialul eveniment de pe HBO, cu lacrimi în ochi, susține fiica acestuia, citată de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Iulie 2019, ora: 08:25

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

PSD e divizat din cauza candidatului la prezidenţiale: Dăncilă, Firea sau Tăriceanu? Din exterior, partidul e atacat de Adrian Năstase, dar şi de foştii „reformişti“ Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, trecuţi în tabăra lui Victor Ponta, cel care arbitrează, de pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:40

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ordine la Piața Centrală din Chișinău poate fi făcută doar cu... buldozerul, afirmă fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit lui, la Piața Centrală există o complexitate de probleme greu de rezolvat, iar experiența orașului Moscova, acolo unde mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:15

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac, afirmă că modificările propuse la Legea cetăţeniei române privind descentralizarea procesul de procesare a dosarelor, ca în fiecare judeţ din România să poată fi depus dosarul şi în termen de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Iulie 2019, ora: 07:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:07

18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 18 iulie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 05:50

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Adjunctul Secretarului General al Alianței Nord Atlantice, cel mai înalt funcționar public al alianței, cel mai de seamă reprezentant și purtător de cuvânt și de mesaje al NATO, este practic a doua voce în cadrul organizației nord-atlantice și va avea, printre altele,...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 18 Iulie 2019, ora: 05:48

Lecţia practică de gramatică: Eşti COOL şi dacă vorbeşti corect - Dezacordul dintre subiect şi predicat

Lecţia practică de gramatică: Eşti COOL şi dacă vorbeşti corect - Dezacordul dintre subiect şi predicat Din editia print

În emisiunile de radio şi de televiziune se întâlnesc destul de frecvent astfel de dezacorduri: Vârful turlelor de biserică sunt înconjurate de… - corect: este înconjurat Partea a doua a calupului de publicitate era rezervat pastilelor pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Iulie 2019, ora: 05:47

Învăţăturile ţăranilor români de acum 100 de ani: cum să cunoști o proastă gospodină și de ce să nu bei rachiu

Învăţăturile ţăranilor români de acum 100 de ani: cum să cunoști o proastă gospodină și de ce să nu bei rachiu Foto: certudinea.ro

La începutul secolului trecut, statul român ducea o muncă intensă pentru a-i convinge pe ţărani cât de benefică este ştiinţa de carte. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 01:45

18 iulie 2017 / Mai mulți absolvenți au refuzat diploma lui Dodon

18 iulie 2017 / Mai mulți absolvenți au refuzat diploma lui Dodon

O sută cei mai buni absolvenți de liceu ai promoției 2017 din Moldova au fost premiați, astăzi, cu „Diploma de Onoare” a Președintelui Republicii Moldova. Majoritatea au participat la marele eveniment și s-au fotografiat alături de președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 00:49

Eurodeputat francez: „Moldova nu a ales Europa. Două clanuri au decis să se alieze ca să lichideze un al treilea clan” Foto: Caricatura de Alex Dimitrov

Eurodeputat francez: „Moldova nu a ales Europa. Două clanuri au decis să se alieze ca să lichideze un al treilea clan”

Eurodeputatul francez Thierry Mariani consideră că „Moldova nu a ales Europa”. În opinia sa, Blocul ACUM şi Partidul Socialiştilor, pe care politicianul le numeşte „două clanuri”, au decis să se alieze ca să lichideze „un al treilea clan”, cel al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 00:31

O persoană și-a pierdut cunoștința la bordul unei aeronave AIR MOLDOVA din cauza căldurii

O persoană și-a pierdut cunoștința la bordul unei aeronave AIR MOLDOVA din cauza căldurii

O persoană care se afla la bordul unei aeronave, de pe cursa Roma-Chișinău a companiei aeriene „Air Moldova” și-a pierdut cunoștința din cauza căldurii. Incidentul ar fi avut loc azi în jurul orei 15:30.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 18 Iulie 2019, ora: 00:14

După ce a recunoscut că primește 700 DE MII de dolari lunar de la Moscova, Putin REFUZĂ să se mai vadă cu DODON

După ce a recunoscut că primește 700 DE MII de dolari lunar de la Moscova, Putin REFUZĂ să se mai vadă cu DODON

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru la Moscova.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Iulie 2019, ora: 00:01 de Mihai Taşcă

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18)

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18) Din editia print

Imediat după ocuparea Basarabiei, la 28 iunie 1940, comuniştii au perseverat în a instaura „viaţa nouă” în sensul pe care îl înţelegeau ei: arestări, deportări, execuţii, toate fiind menite să-i asigurare viitoarei guvernări liniştea pentru mulţi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 18:43

E adevărat că cel mai bogat român din toate timpurile avea lichidități în valoare de 9 tone de aur?

E adevărat că cel mai bogat român din toate timpurile avea lichidități în valoare de 9 tone de aur?

Despre Ioan C. Mihail, cunoscut de toți ca Jean Mihail, se spune că ar fi fost cel mai bogat român din toate timpurile. Un lucru este cert. Între 1929 și 1933, în timpul marii crize economie, Jean Mihail a fost cel care a împrumutat statul român. Da, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 18:17

Guvernatorul BNM, Octavian Armașu contrazice procurorii: „Nu a fost recuperat niciun leu din banii furați din cele trei bănci”

Guvernatorul BNM, Octavian Armașu contrazice procurorii: „Nu a fost recuperat niciun leu din banii furați din cele trei bănci”

Guvernatorul Băncii Naţionale, Octavian Armaşu, a recunoscut astăzi că nu a fost recuperat niciun leu din banii sustrași din trei bănci moldoveneşti, care au fost delapidate de circa 2,8 miliarde de dolari în perioada 2011-2014.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 18:11

OPINIE / Despre tinerii formați de acele trăsături ale naturii umane care formează batalioane de soldați entuziaști în armata oricărei dictaturi: Ei sînt junii cărora tot timpul li se bagă în cap că lumea trebuie schimbată

OPINIE / Despre tinerii formați de acele trăsături ale naturii umane care formează batalioane de soldați entuziaști în armata oricărei dictaturi: Ei sînt junii cărora tot timpul li se bagă în cap că lumea trebuie schimbată

Poate că am văzut (prea) multe, poate că am citit și ce nu trebuie la viața mea, poate că am îmbătrînit, poate că mi s-a tocit simțul civic, dar nu mai pot să mă inflamez de cîte ori țipă strada sau Facebook-ul că vine dictatura. Țipau cînd cu Băsescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 17:41

”Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? Iată ce îl așteaptă!”

”Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? Iată ce îl așteaptă!”

Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? V-ați bucurat de media lui bună și ați spus-o cu mândrie tuturor? Iată ce îl așteaptă (pe majoritatea, că sunt și excepții sau cazuri de ”random excellence” cum le spune T. Wagner):

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 17:26

Deputatul independent Oleinic neagă ABERAȚIILE lui Usatîi: Nu renunț la mandat

Deputatul independent Oleinic neagă ABERAȚIILE lui Usatîi: Nu renunț la mandat

Deputatul independent Alexandr Oleinic susține că nu are de gând să renunțe la mandatul de deputat și califică declarațiile liderului PN, Renato Usatîi, precum că ar urma să plece din Parlament, drept „aberații”. Totodată, acesta afirmă că depunerea de către...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iulie 2019, ora: 17:09

Dodon AVERTIZEAZĂ blocul ACUM: „Dacă cineva crede că noi am dat toate ministerele și ei sunt așa mari guvernanți… Le amintesc că au 26 de mandate”

Dodon AVERTIZEAZĂ blocul ACUM: „Dacă cineva crede că noi am dat toate ministerele și ei sunt așa mari guvernanți… Le amintesc că au 26 de mandate”

Șeful statului Igor Dodon, lider neformal al PSRM, susține că este nemulțumit de activitatea unor ministere din Guvernul Sandu, iar la începutul lunii septembrie, când se termină „luna de miere”, se va încheia și „indulgența” față de miniștrii...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)