Astăzi 22 Octombrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 13:25
Abonamente

Horoscop 5 Iunie 2019, ora 09:20

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a intelectului și a rațiunii, prin sensibila zodia Rac. Tranzitul va influența toate semnele zodiacale și va dura până pe data de 27 iunie, urmând ca în luna august să se reîntoarcă în această zodie.

Mercur în zodia Rac ne va aduce tuturor o mare dorință de a ne exprima emoțiile și de a ne recunoaște sentimentele, mai ales că se află în conjuncție cu Luna aflată încă în tranzit prin zodia Gemeni. În plus, tot aici se află și planeta acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Rac, și care va energiza puternic aceste sectoare tranzitate acum de Mercur. La modul general, ne va face extrem de sensibili, de emotivi și chiar influențabili emoțional. Am putea spune că urmează o perioadă a declarațiilor de dragoste.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de dialoguri emoționale și emoționante cu membrii familiei. Nativii vor fi lua niște hotărâri, niște decizii în legătură cu cei dragi, care pot, de asemenea, să vizeze și regimul unei case, unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la informațiile care vin spre ei în acest sens. Pot reuși să rezolve niște situații mai vechi.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de diferite dialoguri, dar și gânduri, idei care vizează fie o călătorie, fie chiar o mutare, o schimbare de domiciliu. Nativii pot fi interesați de un curs care se ține la distanță sau pot călători în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană aflată în străinătate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni, pe fondul fenomenului de Lună Nouă în zodia Gemeni, vor analiza și vor reanaliza o situație care le privește în mod direct personalitatea, de această dată și sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Aspectul poate induce o dorință de a demara o afacere și astfel o serie de gânduri și idei vor da năvală în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă încredere în ceea ce le spune intuiția și să exploreze și exploateze mai mult acest domeniu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia acum să conștientizeze mult mai mult ceea ce sunt și ceea ce doresc să fie, ce doresc să devină. Nativii vor avea un dialog interior profund și vor dori să facă schimbări legate de stilul de viață, dar și de felul în care sunt percepuți de ceilalți, de felul în care comunică cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să analizeze mai în detaliu relația pe care o au cu persoana iubită. Este un moment oportun să devină mai vocali, să vorbească mai mult despre ei înșiși.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să facă o introspecție profundă, să intre în adâncimile subconștientului și să analizeze în mod mult mai rațional niște emoții, gânduri și chiar sentimente. Nativii vor rezona foarte bine cu cei din jurul lor în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe gânduri legate de zona prietenilor, cu precădere a planurilor de viitor pe care le au împreună cu aceștia. Nativii pot dialoga mai mult cu cei din anturaj și nu este exclus să demareze împreună proiecte. Un sfat sau o explicație a cuiva apropiat poate să recontureze un verdict mai vechi al nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se apropia emoțional de o persoană aflată în cercul de prieteni cu care (posibil) să nu fi avut mari tangențe până acum.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să analizeze o situație care vizează sectorul profesional și să se gândească foarte clar la direcția pe care o urmează în carieră. Poate nu sunt mulțumiți și doresc să facă o schimbare, poate doresc să redefinească niște țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a se remarca printr-un discurs emoționant, încărcat de sensibilitate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor analiza cu multă profunzime niște situații de viață în care sunt puși, niște evenimente care se petrec în jurul lor, fie că iau parte la ele, fie că le privesc din exterior. Nativii vor avea ocazia să-și reconsidere niște principii, niște convingeri legate de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce interes și dialoguri legate de studii sau de o mutare, o schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o serie de evenimente, unele poate mai puțin plăcute, de natură să-i forțeze să facă niște schimbări legate de stilul de viață. În toată această perioadă nativii pot purta discuții despre moarte, despre simboluri ascunse ale vieții, posibil să fie atrași de științele oculte pe care să le investigheze acum cu mai mult interes. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dea voie transformărilor să aibă loc în viața lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de gânduri care vizează în mod direct partenerul de viață. Nativii pot analiza relația de cuplu și își pot face planuri de viitor, chiar de căsătorie. În zona afacerilor personale, relația și dialogul cu asociații și partenerii de afaceri se poate îmbunătăți, în sensul că totul poate căpăta o tentă mai familiară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și exprime cu mai mult entuziasm și căldură sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător gândesc, analizează în profunzime o situație care vizează locul de muncă, posibil chiar o ofertă de schimbare a jobului. Perioada le este favorabilă comunicării cu colegii și superiorii și nativii vor da dovadă de empatie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai responsabili, mai raționali în ceea ce privește abordarea unei probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să-și redefinească sentimentele față de persoana iubită sau, dacă sunt singuri, să-și reanalizeze idealul persoanei pe care și-o doresc alături. Nativii vor deveni mai vocali și nu este exclus să facă declarații ed dragoste, să-și recunoască sentimentele față de o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a face pace într-un conflict pe care-l au cu copiii, iar acelora care nu sunt părinți le poate aduce o sensibilitatea aparte pe care să și-o manifeste prin dialog sau într-un domeniu artistic care presupune exprimare, comunicare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 13:25

 Prețul la gaz pentru consumatorii finali ar trebui să fie mai mare, spune președintele Moldovagaz, Vadim Ceban. Într-un interviu pentru Newsmaker, noul șef al întreprinderii se declară mirat că, anterior, tarifele au fost micșorate în condițiile unor tendințe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 13:10

De anul viitor, în ţara noastră ar putea fi interzise produsele care conţin plumb: jucării, vopsele şi materiale de construcţie. Propuneri în acest sens au fost elaborate deja de responsabilii Agenţiei Naţionale de Sănătate Publică şi urmează să ajungă pe masa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 13:06

Un incident șocant a avut loc weekendul trecut la Vulcănești. Un bărbat de 67 de ani a ajuns la reanimare. Un vecin al său a intrat în curtea sa și l-a bătut crunt cu o lopată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 12:29

Pretendenții la funcția de director al Serviciului Vamal: Avere și interese

Pretendenții la funcția de director al Serviciului Vamal: Avere și interese

Cinci candidați au rămas în cursa pentru funcția de director al Serviciul Vamal: un actual și trei foști angajați ai instituției, dar și un șef de direcție de la Curtea de Conturi. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 12:00

Trecem la ora de iarnă sâmbătă spre duminică, un motiv în plus de stres pentru organism, alături de schimbările bruște ale vremii. Ceasurile vor fi date înapoi cu o oră și, ca să ne adaptăm schimbării, avem nevoie de cel puțin două săptămâni spun medicii....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:53

 Gerrit Jan van Dorsten, în vârstă de 67 de ani, apărea pe rețeaua de socializate Facebook sub numele John Eagles și avea pe profilul diverse fotografii și clipuri video. Bărbatul de 67 de ani din Olanda care și-ar fi sechestrat timp de 9 ani copiii într-o casă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:49

Aeroportul Chișinău, gestionat de compania „Avia Invest”, a obținut Premiul Mare „Big See Tourism Award” la prestigiosul festival „Creative Tourism” din Slovenia. Premiul i-a fost oferit Aeroportului pentru designul conceput de compania...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:48

Tragedie aviatică în Brazilia. Un pieton, un șofer și pasagerul unui avion de mici dimensiuni au murit după ce aeronava s-a prăbușit pe o stradă aglomerată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 11:00

Soția lui Năstase recunoaște că Chișinăul nu-i suficient de sigur pentru dânsa și copiii ei. Chiar dacă soțul ei e ministrul de Interne

Soția lui Năstase recunoaște că Chișinăul nu-i suficient de sigur pentru dânsa și copiii ei. Chiar dacă soțul ei e ministrul de Interne

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este un model de înțepenire în propria importanță. În opinia jurnaliştilor de la Politics, Năstase este modelul omului care nu învață - pentru că e sigur că le cunoaște pe toate. Totodată, portalul citat demolează ipoteza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 10:20

Cât fac 2+2x2-2x2? Exercițiul simplu de matematică care a revoltat internetul

Cât fac 2+2x2-2x2? Exercițiul simplu de matematică care a revoltat internetul

O problemă de matematică simplă, pentru elevii de clasa a patra, a revoltat internetul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 10:08

Aliata lui Igor Dodon, Maia Sandu vrea ca Parteneriatul Estic să ofere perspective clare de aderare la Uniunea Europeană

Aliata lui Igor Dodon, Maia Sandu vrea ca Parteneriatul Estic să ofere perspective clare de aderare la Uniunea Europeană

Începând cu 2020, UE își propune realizarea unei noi agende a politicii de vecinătate. Astfel, după 10 ani, este pusă în discuție regândirea formatului și crearea unui PaE 2.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Octombrie 2019, ora: 09:59

Caz HORROR la Dubasari. Un minor a decedat, după ce a fost bătut de prieteni, pentru că nu a vrut să le cumpere alcool. A fost dus pe un câmp și pus să-și sape propria groapă

Caz HORROR la Dubasari. Un minor a decedat, după ce a fost bătut de prieteni, pentru că nu a vrut să le cumpere alcool. A fost dus pe un câmp și pus să-și sape propria groapă

Un minor a fost batut cu sange rece de catre mai multi amici, pentru ca nu a vrut sa le cumpere alcool. Baiatul a fost dus pe un camp si impus sa-si sape propria groapa, iar apoi lasat sa zaca in cimitir.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 Octombrie 2019, ora: 09:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:54

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

BBC relatează că Liviu Pop avea trei copii și că ar fi al șaselea pădurar ucis în ultimii ani. Cazul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș ucis săptămâna trecută, a ajuns în presa internațională. BBC, televiziunea publică din Marea Britanie, relatează,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:17

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:06

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cheamă reprezentanții partidelor unioniste din R. Moldova, inclusiv pe liderii acestora, la un Congres al Unioniștilor, în cadrul căruia să fie puse bazele unei formațiuni politice puternice, care să obțină victorii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:05

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

La alegerile locale generale de ieri, voturile au fost divizate pe criterii geopolitice și etnice, consideră unii analiști politici de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 14:27

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Frumusețea unei femei este foarte importantă, tocmai de aceea ea face tot ceea ce se poate pentru a o menține. Fie că alege să meargă periodic la saloane, să încerce tratamente costisitoare sau pur și simplu să urmeze un ritual propriu, femeia se simte bine atunci când știe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:49

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

 Ken Perenyi știe cum stă treaba cu falsificatul lucrărilor de artă. A făcut-o timp de 30 de ani. Iar acum și-o asumă complet.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:34

Primul stat american care interzice produsele din blană

Primul stat american care interzice produsele din blană

California a devenit primul stat american care interzice procesarea şi vânzarea produselor din blana animalelor, potrivit unui proiect de lege semnat recent de guvernatorul Gavin Newsom. Rezidenţii nu vor mai avea dreptul de a comercializa sau confecţiona haine, pantofi sau poşete...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)