Astăzi 27 Ianuarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 08:58
Abonamente

Horoscop 6 August 2019, ora 09:16

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 AUGUST 2019. PEȘTII ÎȘI RECÂȘTIGĂ ÎNCREDEREA DE SINE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești își vor recâștiga un statut pierdut.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec reușesc astăzi să-și reorganizeze viașa, mai ales în ceea ce privește sfera profesională, chiar și financiară. La acest ultim capitol, nativii pot primi niște bani din activități extra care să le reechilibreze veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la alimentație, să înceapă o dietă sau poate un program sportiv.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Taurii vor fi confuzi în ceea ce privește o alegere legată de locul de muncă. Nativii care vor să facă o schimbare de job sunt sfătuiți să ia decizia cu multă prudență și să fie siguri de noua oportunitate care li se deschide în față. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce discuții financiare, negocieri salariale sau legate de o colaborare.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 august 2019
În plan profesional, cei născuți în zodia Gemeni pot începe de astăzi să facă unele ajustări, însă sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru eventuale conflicte cu colegii de muncă sau superiorii, care nu sunt de acord cu noile condiții impuse de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot confrunta cu neplăceri legate de starea de sănătate. Poate fi momentul începerii unui nou tratament.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Nativii din zodia Rac continuă șirul dezvăluirilor despre ceea ce-și doresc de la cei din jur, de astă dată punctând foarte strict și sever ce-și doresc de la ei înșiși. Nu este un moment oportun pentru a primi critici și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce pasiune în plan sentimental, poate chiar o nouă iubire să ia naștere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt, cel mai probabil, dezamăgiți de persoana iubită. Nativii simt nevoia să se exprime, să-și strige în gura mare sentimentele, însă se izbesc de reticența, indiferența, răceala partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie răbdători și să nu ceară mai mult decât celălalt poate oferi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Faptul că nativii din zodia Fecioară au investit mult timp și energie într-un proiect profesional sau poate chiar la locul de muncă, va începe să dea roade, însă îi atenționăm că totul vine la pachet și cu oboseală, chiar extenuare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la odihnă și chiar să plece în concediu, cel puțin într-o minivacanță.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Este o zi în care zona spirituală va căpăta o deosebită importanță pentru cei născuți în zodia Balanță. Nativii se pot simți deznădăjduiți, abandonați, iar cea mai bună variantă este să caute consolarea în zona spirituală, religioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să viziteze un lăcaș sfânt, să spună o rugăciune și să petreacă mai mult timp cu propria lor persoană.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Este o zi favorabilă pentru nativii din zodia Scorpion pentru că au, în sfârșit, ocazia să se detașeze de niște idei, gânduri, principii învechite. Nu este exclus să plece într-o scurtă călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce declarații de dragoste, mesaje siropoase și incitante din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă de o capacitate de comunicare și negociere impecabilă astăzi și nu este exclus să obțină tot ceea ce-și doresc, mai ales în plan socio-profesional. Nativii care susțin interviuri de angajare au șanse să primească postul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și controleze entuziasmul nativ pentru a nu fi interpretați în mod eronat ed cei care nu-i cunosc.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Pentru nativii din zodia Capricorni pare să iasă soarele în sectorul sentimental. Aceștia pot lămuri o situație din cuplu, pot ajunge la o concluzie comună cu persoana iubită și nu este exclus ca cei care au fost despărțiți în ultimul timp să decidă să-i acorde o nouă șansă partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot fi tentați să cheltuie niște bani în alte scopuri decât erau destinați inițial.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Talentul artistic și creativ le dă târcoale celor născuți în zodia Vărsător și nu este exclus ca din mâinile lor să iasă o adevărată operă de artă. Cei care nu au tangențe cu acest domeniu pot să-și decsopere o nouă pasiune, un nou hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce momente plăcute în cuplu, în familie, în special alături de copii, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 august 2019
Cei născuți sub semnul Pești au mari șanse să obțină o aprobare, să li se acorde încrederea necesară pentru a conduce un proiect, pentru a dirija o acțiune, pentru a recâștiga un statut. Moment de succes pentru artiști și interpreți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă responsabilitate vizavi de locul de muncă, dar și față de zona finnaciară.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Ultima oră 27 Ianuarie 2020, ora: 08:54

Care sancțiuni? Rivalul american al Kalașnikovului se face în Rusia!

Care sancțiuni? Rivalul american al Kalașnikovului se face în Rusia!

Compania rusă Fort construiește sub licență concurentul direct al AK-47: pușca de asalt americană AR-15.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 08:52

Vitalie Marinuţa a fost ales preşedinte al Partidului Verde Ecologist

Vitalie Marinuţa a fost ales preşedinte al Partidului Verde Ecologist

Vitalie Marinuța, a fost ales unanim în calitate de Președinte al Partidului Verde Ecologist, iar Anatolie Prohnițchi a devenit Prim vice-președinte al Partidului. Deciziile au fost luate, duminică, 26 ianuarie, în cadrul Congresului extraordinar al partidului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 08:29 de George Damian

„Eu sunt boier moldovan, român e țăranul” – o dezinformare filo-rusă

„Eu sunt boier moldovan, român e țăranul” – o dezinformare filo-rusă Foto: Vasile Alecsandri

Reapare periodic trăznaia cu boierul de la Iași care în 1859 ar fi spus ”Eu sunt boier moldovan, român e țăranul”. Și o văd la oameni de la care am pretenții, nu doar la tot soiul de adunați de prin gloata moldovenistă de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 08:20

Virusul ucigaş loveşte toată omenirea! Este alertă globală! 5 măsuri de prevenţie

Virusul ucigaş loveşte toată omenirea! Este alertă globală! 5 măsuri de prevenţie

Virusul ucigaş din China nu mai este localizat doar în China sau în Asia, ci a devenit o problemă la nivel global. Parlamentul European ar trebui să ia două măsuri de urgenţă pentru a limita propagarea virusului, spune un celebru medic român, care mai oferă şi câteva măsuri simple...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 27 Ianuarie 2020, ora: 08:13

Ministrului socialist Corenliu Popovici „surprinde” din nou: „Artistul trebuie să fie flămând”

Ministrului socialist Corenliu Popovici „surprinde” din nou: „Artistul trebuie să fie flămând”

Angajații instituțiilor culturale se plâng că nu și-au ridicat salariile pentru luna decembrie și i-au cerut ministrului Educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici să intervină. Angajatul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Victor...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 27 Ianuarie 2020, ora: 08:11

Ultimele minute ale lui Kobe Bryant: Doi martori oculari au povestit cum s-a prăbuşit elicopterul său

Ultimele minute ale lui Kobe Bryant: Doi martori oculari au povestit cum s-a prăbuşit elicopterul său

Potrivit presei americane, nouă persoane s-au aflat la bordul aparatului de zbor şi nu cinci, aşa cum s-a spus într-o primă fază.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 08:03

Netanyahu: „Holocaustul ne învaţă că trebuie să ne apărăm singuri”

Netanyahu: „Holocaustul ne învaţă că trebuie să ne apărăm singuri”

"Poporul evreu a învățat lecția Holocaustului: că nu putem ignora amenințările cu distrugerea, că trebuie să le facem față când sunt încă mici. Și, mai presus de toate, deși apreciem foarte mult ajutorul prietenilor, trebuie să ne apărăm singuri", a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 07:14

Prognoza METEO pe 7 zile.Temperaturi primăvăratice în țară - FOTO

Prognoza METEO pe 7 zile.Temperaturi primăvăratice în țară - FOTO

 Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi, 27 ianuarie, cer variabil pe tot teritoriul țării, maxime termice de până la +12 grade și minime de până la -2 grade noaptea. Potrivit meteorologilor, vântul va sufla din nord-vest, iar presiunea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 07:06

Caz ȘOCANT, la Hâncești! Un bărbat a fost găsit mort

Caz ȘOCANT, la Hâncești! Un bărbat a fost găsit mort

Un bărbat din Hâncești a fost găsit mort în locuința sa. Oamenii legii au descoperit că pe corpul neînsuflețit al acestuia erau semne de violență și nu exclud ipoteza că acesta ar fi fost maltratat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 07:01

Aciident cumplit, la SÂNGEREI. Un bărbat, lovit mortal de o mașină

Aciident cumplit, la SÂNGEREI. Un bărbat, lovit mortal de o mașină

 Un accident grav s-a produs ieri, 25 ianuarie, în satul Flămânzeni din raionul Sângerei. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost lovit mortal de o mașină.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 27 Ianuarie 2020, ora: 06:33

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 06:19

Celebrul jucător de baschet Kobe Bryant și fiica sa au murit într-un accident de elicopter - FOTO

Celebrul jucător de baschet Kobe Bryant și fiica sa au murit într-un accident de elicopter - FOTO

Vedeta NBA, Kobe Bryant, 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbușit în orașul Calabasas din California, potrivit New York Post. Potrivit unor surse citate de CNN, la bordul aparatului de zbor, alături de Bryant, s-ar fi aflat și una dintre fiice....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 00:35

Ce scrie presa apropiată de Orban despre anunțul lui Soros că va investi un miliard de dolari într-o nouă rețea de universități

Ce scrie presa apropiată de Orban despre anunțul lui Soros că va investi un miliard de dolari într-o nouă rețea de universități

George Soros a anunţat la Davos crearea unei reţele de universităţi. În discursul său, miliardarul american a subliniat că – pe lângă faptul că l-a atacat pe Viktor Orbán din cauza Universităţii Central-Europene – noua iniţiativă privind...

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 27 Ianuarie 2020, ora: 00:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 27 Ianuarie 2020, ora: 00:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 27 Ianuarie 2020, ora: 00:00

Bogdan Petriceicu Hasdeu IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (I) INTRODUCȚIUNEA și AVENTURIERUL

IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (I) INTRODUCȚIUNEA și AVENTURIERUL

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 18:02

O activistă de mediu din Uganda a fost ştearsă dintr-o fotografie în care apărea alături de Greta Thunberg la Davos

O activistă de mediu din Uganda a fost ştearsă dintr-o fotografie în care apărea alături de Greta Thunberg la Davos

 Activista ugandeză pentru schimbările climatice Vanessa Nakate susţine că este victima unei discriminări rasiste după ce a fost scoasă dintr-o fotografie în care apărea alături de celebra Greta Thunberg şi de alte tinere care militează pentru aceeaşi cauză - Loukina...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 13:18

Uniunea Europeană a lansat la Ungheni cea de a doua inițiativă din cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni cheie”.

Uniunea Europeană a lansat la Ungheni cea de a doua inițiativă din cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni cheie”.

UE investește 22,8 milioane de euro pentru stimularea dezvoltării economice inteligente, incluzive și sustenabile în zonele Ungheni și Cahul. Inițiativa EU4Ungheni va viza orașul Ungheni și comunitățile din vecinătatea acestuia în perioada 2019-2025.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 10:58

Poliția din R. Moldova „pusă pe jar” de un pachet „suspect” cu slănină

Poliția din R. Moldova „pusă pe jar” de un pachet „suspect” cu slănină

În pachetul suspect, care a fost aruncat în această seară de o persoană necunoscută într-un magazin de telefonie mobilă, se aflau câteva bucați de slănină, anunță tv8.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 10:55

Panică la nivel mondial. Încă un oraş din China a fost închis pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. În total, 16 oraşe au fost închise, 62,8 milioane de oameni fiind ”în carantină”

Panică la nivel mondial. Încă un oraş din China a fost închis pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. În total, 16 oraşe au fost închise, 62,8 milioane de oameni fiind ”în carantină”

Autorităţile din Shantou iau măsuri de închidere a oraşului, în încercarea de a stopa răspândirea noului coronavirusul din Wuhan, informează site-ul postului CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:51

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Un adăpost pentru animale din SUA a descris-o într-o manieră extrem de sinceră pe una dintre pisicile pe care au pus-o spre adopţie, printr-o postare pe reţelele de socializare, care a devenit virală, relatează Huffington Post. Un adăpost pentru animale din Carolina de Nord,...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 26 Ianuarie 2020, ora: 07:29

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) scrie istorie pentru România! Jucătoarea noastră se pregătește s-o depășească pe Martina Hingis (39 de ani, fost număr 1 mondial) într-o ierarhie extrem de importantă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:28

Captură record de droguri în Grecia: Peste o tonă de COCAINĂ a fost confiscată

Captură record de droguri în Grecia: Peste o tonă de COCAINĂ a fost confiscată

 Peste o tonă de cocaină a fost confiscată de poliția grecească

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)