Astăzi 14 August 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 14:53
Abonamente

Horoscop 6 Decembrie 2019, ora 08:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 DECEMBRIE 2019. FECIOARELE TREBUIE SĂ EVITE INVESTIȚIILE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară trebuie să evite investițiile financiare cu grad mare de risc.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Energia debordantă de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va fi de-a dreptul molipsitoare, însă și foarte constructivă pentru planurile lor, pentru atingerea unor scopuri personale. Nativii vor avea curaj, îndrăzneală să iasă în față să-și ceară drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține într-o acțiune care vizează instituțiile statului.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor răzvrăti într-o situație în care sunt implicați fără voia lor sau se vor revolta împotriva unei persoane care le impune ceva sau îi obligă să facă ceva ce le complică programul. Nativii vor avea parte de frământări interioare, gânduri pesimiste, dureri de cap, stări de agitație și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de confruntări cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proiect comun sau desfășoară împreună o activitate, fie ea și distractivă. Nativii se impun fără restricții în fața celorlalți și au tendința de a depăși unele limite ale dialogului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, chiar adevărate scandaluri, acolo unde nu găsesc înțelegere din partea partenerului de viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac nu încheie săptămâna de muncă într-o notă bună sau optimistă. Nativii vor avea parte de unele confruntări cu colegii sau nu pot reuși să-și finalizeze sarcinile pe care și le-au propus în program, cel mai probabil văzându-se nevoiți să lucreze în timpul liber. Sentimente de frustrare se pot naște acum în sufletul lor și nu este exclus să se gândească la demisie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nu este moemntul afirmării profesionale, ci mai degrabă al retragerii din lumina reflectoarelor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să iasă în față printr-un dialog, printr-o activitate la locul de muncă, posibil printr-o implicare într-o situație care vizează un coleg. Nu este neapărat vorba de a-și oferi ajutorul dezinteresat, cât de a obține beneficii de imagine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce nemulțumiri legate de unele decizii mai vechi care acum au repercusiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Se întrevăd lupte, implicări agresive din partea celor născuți în zodia Fecioară într-o situație care vizează obținerea unui bun material, de patrimoniu. Poate fi vorba de un proces de partaj, de moștenire. Pe de altă parte, poate fi vorba de demersuri pentru obținerea unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu investească bani în proiecte care nu au șanse mari, mai ales dacă este vorba de un proiect artistic. În această direcție nu sunt susținuți astrologic.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de conflicte în cuplu, animozități parteneriale în afaceri și chiar discuții în contradictoriu cu membrii familiei. Nativii nu se vor lăsa înduplecați de cuvinte, ci vor cere fapte și demonstrații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să spună ceea ce-i nemulțumește direct, fără a lăsa loc de interpretări pentru a evita o reluarea ulterioară a contextului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de nemulțumiri, dezamăgiri la locul de muncă. Nu atât relațiile cu colegii pot fi afectate, cât programul de muncă poate suferi modificări de natură să le dea complet planurile peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poatea duce responsabilități suplimentare neașteptate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi la intensitate maximă ziua de astăzi. Nativii vor fi pasionali sau, de la caz la caz, dornici de mișcare fizică, de sport, de aventură care să le aducă adrenalină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Posibile discuții pe teme financiare în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi vine cu detașare față de problemele celor din jur. Nativii se simt sătui să răspundă mereu prezent la solicitpările celorlalți și vor avea tendința de a fi indiferenți, ignoranți, indiferent de consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce aduce critici și insulte, însă nu se vor lăsa afectați de vorbe.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să fie mai puțin toleranți la derapajele celor din jur și nu este exclus să fie acizi în replici, chiar ironici până la extrem. Cei vizați vor fi prietenii, mai ales dacă aceștia emit pretenții. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și apere un drept sau să apere o cauză nobilă cu mult aplomb.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Ziua de azi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia să se implice în niște situații cu impact financiar. Vedem mai degrabă ca nativii să lupte pentru obținerea unui drept bănesc sau să renegocieze cu avânt și încredere condițiile de salarizare, o remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite agresivitatea în cazul în care lucrurile nu ies chiar așa cum își doresc ei.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 14 August 2020, ora: 14:13

Alexandru Tănase: Cui folosește anularea posibilității suspendării președintelui?

Alexandru Tănase: Cui folosește anularea posibilității suspendării președintelui?

La 6 august 2020, CCM a decis să-și „reevalueze considerentele și soluția stabilită prin Hotărârea nr. 28 din 17 octombrie 2017”. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 14 August 2020, ora: 09:24

FOTO - Mercedes făcut zob lângă Anenii Noi: Un mort și 2 răniți

FOTO - Mercedes făcut zob lângă Anenii Noi: Un mort și 2 răniți

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, 13 august, în apropierea orașului Anenii Noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 August 2020, ora: 08:53

Agricultorii moldoveni, la protest:”Ne usucă seceta pe deplin. Autoritățile vin doar cu promisiuni”

Agricultorii moldoveni, la protest:”Ne usucă seceta pe deplin. Autoritățile vin doar cu promisiuni” Foto: zdg

Agricultorii moldoveni din centrul și sudul țării au ieșit la protest. Recolta le-a fost afectată de secetă și grindină, iar acum cer autorităților să-i susțină pentru că situația în care au ajuns este dezastroasă. Întrucât autoritățile nu au reacționat la protestele lor, cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 August 2020, ora: 07:51

BERD, îngrijorată de acuzaţiile procurorilor asupra Victoriabank. BERD speră că ancheta privind Victoriabank va respecta clienţii şi acţionarii şi va lua în calcul potenţialele consecinţe asupra sistemului bancar din Moldova

BERD, îngrijorată de acuzaţiile procurorilor asupra Victoriabank. BERD speră că ancheta privind Victoriabank va respecta clienţii şi acţionarii şi va lua în calcul potenţialele consecinţe asupra sistemului bancar din Moldova

Activele Victoriabank, a treia bancă din Republica Moldova, unde BERD şi Banca Transilvania sunt acţionari, au fost puse sub sechestru de Procuratura Anticorupţie în urma unei investigări a activităţii frauduloase în sectorul bancar moldovenesc din 2014.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 August 2020, ora: 04:22

(Calendar istoric) Pe 14 august Turcia atacă Ciprul

(Calendar istoric) Pe 14 august Turcia atacă Ciprul Din editia print / Foto: www.kypros.org

410: Alaric, rege vizigot, a ocupat Roma care va fi jefuită timp de trei zile. 

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 14 August 2020, ora: 01:54

Adormirea Maicii Domnului. Ce nu e bine să faci azi, înainte de marea sărbătoare

Adormirea Maicii Domnului. Ce nu e bine să faci azi, înainte de marea sărbătoare

Cunoscută popular ca Sfânta Maria Mare, sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului este prăznuită în fiecare an pe data de 15 august, fiind una dintre cele mai mari sărbători din an. Marchează trecerea de la vară la toamnă şi totodată Ziua Marinei, Maica Domnului fiind...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 August 2020, ora: 01:08

Dieta cu nuci te ajută să slăbești 1 kilogram pe zi: Iată cât de ușor se ține

Dieta cu nuci te ajută să slăbești 1 kilogram pe zi: Iată cât de ușor se ține

Dieta cu nuci. Iată cum poți slăbi 1 kilogram pe zi! Dieta cu nuci este inspirată din dieta mediteraneană.

( ) Citeşte tot articolul

Auto 14 August 2020, ora: 00:56

Record de autonomie pentru Hyundai Kona Electric: SUV-ul a parcurs 1.026 de kilometri pe un circuit de teste în condiții speciale

Record de autonomie pentru Hyundai Kona Electric: SUV-ul a parcurs 1.026 de kilometri pe un circuit de teste în condiții speciale

Un Hyundai Kona Electric a parcurs 1.026 de kilometri în cadrul unui test desfășurat pe un circuit din Germania în condiții speciale. Autonomia oficială a SUV-ului subcompact este de 484 de kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 August 2020, ora: 16:13

Un medic în vârstă de 65 de ani care activa la spitalul din Anenii Noi a decedat în urma infectării cu Covid-19

Un medic în vârstă de 65 de ani care activa la spitalul din Anenii Noi a decedat în urma infectării cu Covid-19

Astăzi sistemul medical din RM a mai pierdut un specialist, este vorba de medicul Mihail Preotesa. Acum patru zile soția sa a scris pe Facebook un mesaj plin de durere în care spunea că familia sa trece printr-un adevărat calvar.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 August 2020, ora: 13:13

Ruptura cu Belarus va costa Rusia peste 29 de miliarde de dolari. Dar acesta e doar vârful icebergului

Ruptura cu Belarus va costa Rusia peste 29 de miliarde de dolari. Dar acesta e doar vârful icebergului

Escaladarea conflictului ruso-belarus crește riscul ca situația să evolueze conform scenariului ucrainean, cu totala ruptură completă a relațiilor dintre țările noastre, scrie Nezavisimaia Gazeta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 August 2020, ora: 11:39

Cimitir-parc de 20 de hectare, finalizat la Cluj-Napoca. Boc: Conceptul de cimitir-parc a fost dezvoltat în ţările vestice. Va fi o locaţie simbolică menită să aducă linişte clujenilor

Cimitir-parc de 20 de hectare, finalizat la Cluj-Napoca. Boc: Conceptul de cimitir-parc a fost dezvoltat în ţările vestice. Va fi o locaţie simbolică menită să aducă linişte clujenilor

Cimitirul-parc ”Moş Ion Roată” din Cluj-Napoca, cu o capacitate de peste 5.500 de morminte şi cu o capelă pe patru niveluri, a fost finalizat, iar lucrările acu fost recepţionate. Cimitirul se întinde pe 20 de hectare, iar costurile s-au ridicat la circa 51 milioane de lei, iar conform...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 August 2020, ora: 11:37

ROMÂNIA / Traseism politic mai ceva ca în Caragiale: Actualul primar liberal va candida din partea PSD. Contracandidatul pesedist a trecut la PNL

ROMÂNIA / Traseism politic mai ceva ca în Caragiale: Actualul primar liberal va candida din partea PSD. Contracandidatul pesedist a trecut la PNL

Alegerile din septembrie aprind jarul politic. E vremea-n care prietenii devin dușmani, socialiștii pozează în liberali și liberalii în socialiști. În perioada aceasta, traseismul politic se transformă oficial în doctrină, iar interesul n-are moral și n-are...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)