Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:00
Abonamente

Horoscop 6 Decembrie 2019, ora 08:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 DECEMBRIE 2019. FECIOARELE TREBUIE SĂ EVITE INVESTIȚIILE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară trebuie să evite investițiile financiare cu grad mare de risc.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Energia debordantă de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va fi de-a dreptul molipsitoare, însă și foarte constructivă pentru planurile lor, pentru atingerea unor scopuri personale. Nativii vor avea curaj, îndrăzneală să iasă în față să-și ceară drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține într-o acțiune care vizează instituțiile statului.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor răzvrăti într-o situație în care sunt implicați fără voia lor sau se vor revolta împotriva unei persoane care le impune ceva sau îi obligă să facă ceva ce le complică programul. Nativii vor avea parte de frământări interioare, gânduri pesimiste, dureri de cap, stări de agitație și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de confruntări cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proiect comun sau desfășoară împreună o activitate, fie ea și distractivă. Nativii se impun fără restricții în fața celorlalți și au tendința de a depăși unele limite ale dialogului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, chiar adevărate scandaluri, acolo unde nu găsesc înțelegere din partea partenerului de viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac nu încheie săptămâna de muncă într-o notă bună sau optimistă. Nativii vor avea parte de unele confruntări cu colegii sau nu pot reuși să-și finalizeze sarcinile pe care și le-au propus în program, cel mai probabil văzându-se nevoiți să lucreze în timpul liber. Sentimente de frustrare se pot naște acum în sufletul lor și nu este exclus să se gândească la demisie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nu este moemntul afirmării profesionale, ci mai degrabă al retragerii din lumina reflectoarelor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să iasă în față printr-un dialog, printr-o activitate la locul de muncă, posibil printr-o implicare într-o situație care vizează un coleg. Nu este neapărat vorba de a-și oferi ajutorul dezinteresat, cât de a obține beneficii de imagine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce nemulțumiri legate de unele decizii mai vechi care acum au repercusiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Se întrevăd lupte, implicări agresive din partea celor născuți în zodia Fecioară într-o situație care vizează obținerea unui bun material, de patrimoniu. Poate fi vorba de un proces de partaj, de moștenire. Pe de altă parte, poate fi vorba de demersuri pentru obținerea unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu investească bani în proiecte care nu au șanse mari, mai ales dacă este vorba de un proiect artistic. În această direcție nu sunt susținuți astrologic.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de conflicte în cuplu, animozități parteneriale în afaceri și chiar discuții în contradictoriu cu membrii familiei. Nativii nu se vor lăsa înduplecați de cuvinte, ci vor cere fapte și demonstrații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să spună ceea ce-i nemulțumește direct, fără a lăsa loc de interpretări pentru a evita o reluarea ulterioară a contextului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de nemulțumiri, dezamăgiri la locul de muncă. Nu atât relațiile cu colegii pot fi afectate, cât programul de muncă poate suferi modificări de natură să le dea complet planurile peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poatea duce responsabilități suplimentare neașteptate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi la intensitate maximă ziua de astăzi. Nativii vor fi pasionali sau, de la caz la caz, dornici de mișcare fizică, de sport, de aventură care să le aducă adrenalină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Posibile discuții pe teme financiare în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi vine cu detașare față de problemele celor din jur. Nativii se simt sătui să răspundă mereu prezent la solicitpările celorlalți și vor avea tendința de a fi indiferenți, ignoranți, indiferent de consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce aduce critici și insulte, însă nu se vor lăsa afectați de vorbe.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să fie mai puțin toleranți la derapajele celor din jur și nu este exclus să fie acizi în replici, chiar ironici până la extrem. Cei vizați vor fi prietenii, mai ales dacă aceștia emit pretenții. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și apere un drept sau să apere o cauză nobilă cu mult aplomb.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019
Ziua de azi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia să se implice în niște situații cu impact financiar. Vedem mai degrabă ca nativii să lupte pentru obținerea unui drept bănesc sau să renegocieze cu avânt și încredere condițiile de salarizare, o remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite agresivitatea în cazul în care lucrurile nu ies chiar așa cum își doresc ei.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:49

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)