Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 IUNIE 2019. BERBECII PRIMESC VEȘTI DESTABILIZATOARE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se concentrează intens pe rezolvarea unei situații de familie. Nativii pot afla niște informații bulversante, pot primi niște vești destabilizatoare, care să le dea peste cap niște calcule sau niște planuri. Dezacorduri cu rudele se vor contura în toată această perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie pe cât posibil de imparțiali și obiectivi în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în posesia unor informații prețioase pentru un proiect, pentru o situație, pentru un context pe care nativii îl dezvoltă în prezent, posibil chiar legat de personalitatea lor și de schimbările pe care le doresc în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu creadă tot ceea ce aud și nici să nu se bazeze integral pe vorbe, mai ales dacă trebuie să ia decizii. Ulterior, pot apărea răsturnări de raționament și gândire.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții tensionate legate de un partaj, de o moștenire sau de o sumă de bani pe care o dețin cu terți, cel mai probabil cu persoana iubită. Nativii se vor conforma cu greu unor cerințe, pretenții impuse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă răbdare și să abordeze cu calm și diplomație contextul. Lucrurile se pot îmbunătăți pe parcurs.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar în contextul actual, în care planeta Mercur a intrat în zodia Rac, acolo unde se află și Marte, vedem să fie interesați puternic de relația cu persoana iubită, chiar și cu partenerii de afaceri, însă mai degrabă își analizează atitudinea față de aceștia și unele convingeri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, mai ales acei nativi care au afecțiuni cronice. Niște simptome pot reveni acum și este recomandat să le trateze, în primul rând din punct de vedere emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a vindeca o traumă emoțională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de blocaje în comunicarea cu un prieten și nu este exclus să apară tensiuni și contradicții de principii și planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să ia decizii radicale. Nativii le pot regreta și reevalua ulterior, cel mai probabil în luna august.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu superiorii, cu o persoană care-și manifestă o autoritate puternică în fața lor, posibil un șef sau o persoană care reprezintă o instituție a statului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de calm și diplomație în dialog. Nu este momentul să se impună prin decizii radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a vedea cu ochi mai puțini buni o propunere care îi întâmpină. Poate fi vorba de o călătorie, de un curs, un semnira, însă nativii par să nu-și ofere încrederea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu rateze șansa de a acumula cunoșțtințe noi. Mai târziu posibil să regrete decizia de acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte serioase cu persoana iubită. Nativii pot primi reproșuri, pot fi acuzați pe fondul unor confuzii, însă toate aceste neînțelegeri vor destabiliza puternic cuplurile care nu sunt bine sudate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o ruptură, o despărțire.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi constrânși să ia atitudine într-o situație care le vizează, cel mai probabil, sectorul profesional. Nativii vor fi puși în fața faptului împlinit și vor trebui să rezolve prin propriile puteri o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să apeleze la înțelepciunea ancestrală cu care au fost înzestrați. Vor găsi soluții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri legate de sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă, în unele cazuri chiar de salarizare. Nemulțumirile vor fi spuse fără menajamente, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu ia decizii radicale în această direcție profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi foarte creativi, romantici, sentimentali și sensibilitatea de care vor da dovadă acum le poate reînvia talente ascunse. Nativii nu vor fi foarte lucizi și raționali, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizii majore, mai ales dacă presupun o proiecție în viitor. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *