Astăzi 16 Decembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 10:49
Abonamente

Horoscop 6 Noiembrie 2019, ora 08:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII EXCELEAZĂ ÎN VISARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot deveni excesiv de visători, melancolici și sensibili. Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a se detașa de factorii de stres care-i înconjoară, fie că este vorba de agitația profesională, fie ed alte activități personale care le consumă timp și energie. Nativii vor prefera să stea singuri cu gândurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă odihnă și căutarea echilibrului interior.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Nevoia de relaxare, de implicare în activități distractive, de dialog cu prietenii și cei dragi va predomina astăzi, iar cei născuți în zodia Taur vor avea șansa să vadă cu alți ochi o situație de viață. Posibil ca mulți nativi să înceapă ziua în tensiuni, însă către seară să reușească să se liniștească. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a pleca sau a plănui o excursie, o minivacanță.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Este o zi fpoarte bună pentru cei născuți în zodia Gemeni care doresc să se remarce într-un cerc de prieteni, la locul de muncă sau în afacerile personale. Un proiect poate da roade sau un plan de viitor poate poate fi consolidat acum cu argumente reale și palpabile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și pună mai mult în valoare imaginația și să aibă încredere în forțele proprii pentru a ieși în față.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
O serie de gânduri, idei, dorințe și necesități vor traversa astăzi mintea celor născuți în zodia Rac. Nativii cu greu vor reuși să se concentreze pe o singură idee și cu atât mai puțin vor reuși să o pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce frământări legate de partener. Posibil ca nativii să-și pună la îndoială sentimentele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
O veste bună, o mare bucurie poate sosi în legătură cu situația financiară a celor născuți în zodia Leu. Nativii pot primi un avans pentru achiziționarea unui bun material, poate pentru achiziționarea unei locuințe sau, pe de altă parte, pot primi un câștig de cauză într-un proces, partaj, litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se entuziasmeze prea tare și să nu ia decizii legate de ceea ce încă nu dețin. Posibile câștiguri la jocurile de noroc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi ținta unor critici, acuze, ironii și chiar jigniri, iar cei care vor sări să arunce cu vorbele vor fi persoane la care nu se așteptau, fie din cercul de prieteni, fie din anturajul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi afătuiește să nu plece urechea la ceea ce aud și să evite să întoarcă roata.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a fi conflictuali la locul de muncă. În unele cazuri, nativii vor subaprecia și critica tot ceea ce vine nou spre ei, iar în alte cazuri își vor răsfânge frustrările asupra colegilor, chiar acuzându-i pe aceștia de incapacitățile proprii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să asculte ce inițiative și propuneri au ceilalți și chiar dacă nu le convin să încerce să nu arunce cu vorbe și să agraveze situația.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Asemenea partenerilor lor, Taurii, și cei născuți în zodia Scorpion trec printr-o perioadă în care realitatea este destul de mult distorsionată, totul pare pe dos, mai corect spus ceea ce se vorbește se interpretează greșit. Prin urmare, nu este motivul ca nativii să ia decizii legate de persoana iubită sau de o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot intra în conflicte cu copiii sau cu părinții, de la caz la caz.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, situația din familie nu este foarte plăcută. De la nemulțumiri legate de acțiunile celor dragi și până la nereguli administrative legate de gospodărie, totul poate fi motiv de stres și îngrijorare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să înceapă un proces de schimbare în propriul stil de viață și abia apoi în aplicarea unor noi reguli în locuință, comunitatea din care fac parte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o înțelepciune de invidiat în relația cu cei din jur. Nativii vor fi răbdători, atenți la nevoile celorlalți, binevoitori și generoși, iar toate aceste atribute le vor aduce faimă și succes în comunitatea din care fac parte, posibil chiar în zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia ed a reechilibra o relație de prietenie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător, cu toate că au șanse mari să primească o sumă de bani, nu ar trebui să-și pună prea mult speranța în asta pentru a-și duce la bun sfârșit un plan. Fie valoarea nu este cea așteptată, fie se va întârzia suficient de mult intrarea în posesie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează să aibă mai multă grijă la calcule, dar și la persoanele în care au încredere oarbă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în semnul Pești vor avea parte de o stare de liniște, armonie interioară, sensibilitate, iar romantismul poate crește în cuplu. Totodată, nativii vor fi mult mai visători, mai idealiști și mai empatici la problemele celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot confrunta cu tercutul, cu amintiri sau persoane pe care vor constata acum cu stupoare că nu le-au uitat.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Economie 16 Decembrie 2019, ora: 10:39

STATISTICI /// Exportul R. Moldova este în creștere dar spre UE este în scădere. Cei mai mulți bani vin din România

STATISTICI /// Exportul R. Moldova este în creștere dar spre UE este în scădere. Cei mai mulți bani vin din România

Biroul Naţional de Statistică informează, că exporturile de mărfuri realizate în luna octombrie 2019 s-au cifrat la 268,3 milioane dolari SUA, cu 12,4% mai mult, față de luna precedentă și cu 3,6% - comparativ cu luna octombrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 09:12

Dodon îi sugerează lui Țurcan ce să decidă CC? ”Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional”

Dodon îi sugerează lui Țurcan ce să decidă CC? ”Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional”

Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional, susține președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:54

PSRM și PDM și-au împărțit între ele președinții de raioane / INFOGRAFIC

PSRM și PDM și-au împărțit între ele președinții de raioane / INFOGRAFIC

După scrutinul local general de pe 20 octombrie 2019 în toate raioanele, cu excepția unui singur, au fost aleși președinți noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:52

O nouă construcție în PMAN. Ce va fi pus în locul „dragonului”

O nouă construcție în PMAN. Ce va fi pus în locul „dragonului”

În locul dragonului instalat acum două zile în Piața Marii Adunări Naționale, a apărut o nouă construcție.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:21

Ce spune culoarea ochilor despre tine? Mare atenție pentru cei cu ochii verzi!

Ce spune culoarea ochilor despre tine? Mare atenție pentru cei cu ochii verzi!

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, însă cercetătorii arată că aceştia ne pot transmite mai mult decât atât. Culoarea ochilor ne poate spune ce afecţiuni suntem predispuşi să dezvoltăm de-a lungul vieţii. Oamenii de ştiinţă spun că în urma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:05

A fost lansat partidul românilor din diaspora. Cum se numește și de cine este condus

A fost lansat partidul românilor din diaspora. Cum se numește și de cine este condus

Partidul diasporei a fost lansat în Marea Britanie. Este vorba despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care și-a constituit prima filială din străinătate în Anglia, la Wolverhampton.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:01

Ce este DMT-ul, drogul folosit de fostul şef al serviciului secret al ministerului de Interne. Substanţa înlocuieşte aproape complet percepţia realităţii şi poate crea un univers alternativ şi experienţe „spirituale”

Ce este DMT-ul, drogul folosit de fostul şef al serviciului secret al ministerului de Interne. Substanţa înlocuieşte aproape complet percepţia realităţii şi poate crea un univers alternativ şi experienţe „spirituale”

Gelu Oltean, fost şef al DIPI, concubina sa şi un cetăţean britanic au fost arestaţi pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Braşov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni pentru consum de droguri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:59

Sindromul bradului, o afecțiune mai puțin cunoscută care se manifestă de Crăciun

Sindromul bradului, o afecțiune mai puțin cunoscută care se manifestă de Crăciun

Odată cu apropierea sărbătorilor, în multe case își fac apariția brazii, o bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În anumite cazuri, prezența bradului în casă se poate transforma într-un adevărat coșmar. Ar trebui să aducă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:57

Crimă la Dondușeni: Un fost primar din Horodiște, ucis de un consătean

Crimă la Dondușeni: Un fost primar din Horodiște, ucis de un consătean

Un fost primar din satul Horodiște, raionul Dondușeni, a fost ucis de către un constean, în vârstă de 29 de ani. Potrivit poliției locale, crima s-a produs ieri, într-o gospodărie. Victima, în vârstă de 62 de ani, a decedat după mai multe lovituri în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:52

Președintele Turciei amenință că închide două baze militare americane strategice

Președintele Turciei amenință că închide două baze militare americane strategice

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ameninţat duminică, într-un interviu, că va închide, dacă este necesar, două baze militare strategice utilizate de Statele Unite în Turcia, pe fondul tensiunilor dintre Ankara şi Washington, transmit AFP şi Reuters, preluate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:44

Tragedie la un TIR din capitală. Un minor s-a împușcat cu arma tatălui său

Tragedie la un TIR din capitală. Un minor s-a împușcat cu arma tatălui său

Un minor în vârstă de 14 ani a decedat după ce s-a împușcat cu arma tatălui său la un TIR din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Decembrie 2019, ora: 07:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 DECEMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT AVEA PROBLEME CU AUTORITĂȚILE

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Social 16 Decembrie 2019, ora: 05:32

Soluţii simple pentru ca minorităţile să ne înveţe limba

Soluţii simple pentru ca minorităţile să ne înveţe limba Din editia print / Foto: Vitalie Sprânceană

Conştientizând că urmează să facă un an în plus, alolingvii vor avea „un stimulent concret”…  

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 04:59

FOTO/VIDEO: 16 decembrie: Revoluţia de la Timişoara începea acum 24 de ani. PRIMELE CIOCNIRI: armata bagă tancuri în stradă, zeci de morți

FOTO/VIDEO: 16 decembrie: Revoluţia de la Timişoara începea acum 24 de ani. PRIMELE CIOCNIRI: armata bagă tancuri în stradă, zeci de morți

Conform Proclamaţiei de la Timişoara revoluţia română a început în 16 decembrie 1989. Mai sînt şi alte date care au fost declarate de diferite grupuri ca început al revoluţiei: O placă comemorativă de pe clădirea bisericii reformate unde a slujit Laszlo...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 04:52

Cum îşi tocau sovieticii morţii sau studiu asupra omului viitorului

Cum îşi tocau sovieticii morţii sau studiu asupra omului viitorului

Citind un astfel de titlu, gândul ne fuge imediat la teroarea vieţii cotidiene din Uniunea Sovietică, dar noi nu vom vorbi despre aşa ceva. Nu vom discuta despre frica de OGPU sau CEKA, nici despre teroarea marcă înregistrată a NKVD-ului stalinist şi nici despre urmaşul lor,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 04:14

Copiii noştri vor fi liberi? Cu ce preţ?

Copiii noştri vor fi liberi? Cu ce preţ?

Inculparea foştilor şi actualilor „tovarăşi” de suferinţă revoluţionară Iliescu-Voiculescu-Rus în procesul Revoluţiei române răscoleşte imagini şi amintiri. Ne ajută câteva televiziuni încă libere, care nu i-au transformat pe Dan Voiculescu şi...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 00:55

istorie PROTESTELE administraţiei Moldovei împotriva anexării Basarabiei de către Imperiul Rus (1812 - 1815)

PROTESTELE administraţiei Moldovei împotriva anexării Basarabiei de către Imperiul Rus (1812 - 1815)

Pentru a le răspunde celor ce mai vorbesc încă despre „actul progresist al unirii Basarabiei cu Rusia”, trebuie să facem o incursiune în perioada anilor 1812-1815, adică anii când, până la Congresul de la Viena al Sfintei Alianţe, românii mai sperau...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 00:47

30 de ani de la Revoluția din 1989. Mesajul pe care a ținut să-l transmită prințul Charles

30 de ani de la Revoluția din 1989. Mesajul pe care a ținut să-l transmită prințul Charles

Prințul Charles a vizitat o expoziție dedicată împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989 Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, a vrut neapărat să asiste săptămâna trecută la vernisajul unei expoziții de fotografie care marchează 30 de ani de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 00:30 de Ana Gherciu

Pentru ce postesc ortodocșii, catolicii și baptiștii

Pentru ce postesc ortodocșii, catolicii și baptiștii Din editia print

Crăciunul este una dintre cele mai îndrăgite sărbători creștine, mai ales în contextul în care acesta este marcat de două ori pe an, spune un sondaj realizat de compania Magenta Consulting.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Decembrie 2019, ora: 21:25

Eroii Centenarului Marii Uniri: Nicolae Soltuz – 155 ani de la naștere

Eroii Centenarului Marii Uniri: Nicolae Soltuz – 155 ani de la naștere

 Printre deputaţii Sfatului Ţării, deopotrivă cu partioţii înflăcăraţi cunoscuţi şi până la 1917 pentru asipraţiile lor naţionale, au fost nume care, s-ar părea, că nu trebuia să adere la partida naţională (cu regret am avut şi din aceştia, ce-i drept, mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Decembrie 2019, ora: 16:52

Dondușeni /// Crimă la beție - Un bărbat, ucis cu sânge rece de un tânăr de 29 de ani

Dondușeni /// Crimă la beție - Un bărbat, ucis cu sânge rece de un tânăr de 29 de ani

Un bărbat de 62 de ani a fost găsit fără suflare într-o locuință din raionul Dondușeni. Victima avea semne de moarte violentă pe suprafața corpului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Decembrie 2019, ora: 16:47

Ungurii au sărit calul! Viktor Orban a atacat frontal un moment simbolic al României: S-a spus totul

Ungurii au sărit calul! Viktor Orban a atacat frontal un moment simbolic al României: S-a spus totul

Jurnalistul Dan Andronic a comentat, pe larg, mișcarea premierului maghiar Viktor Orban care a ținut un discurs la Timișoara. Totul are legătură cu Revoluția din 1989.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)