Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 18:50
Abonamente

Horoscop 6 Octombrie 2019, ora 10:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 OCTOMBRIE 2019. CAPRICORNII AU O VOINȚĂ REMARCABILĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn sunt caracterizați de o voință și o putere interioară remarcabile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Pot apărea o serie de divergențe între cei născuți în zodia Berbec și cei din jur, mai ales dacă la mijloc se află o funcție, o poziție de conducere, o poziție oficială în cadrul unui eveniment. Nativii nu vor suporta criticile și acuzele care li se aduc și vor riposta, indiferent dacă au sau nu au dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă diplomație în dialog și în situațiile tensionate care le testează nervii și răbdarea.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă în care simt că rațiunea le este dușman, mintea le este blocată și nu se pot concentra pe ceea ce au defăcut, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proces de învățare și acumulare de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce preocupări intelectuale, dar capacitate de concentrare minimă. Va fi nevoie ca nativii să depună efort suplimentar.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Ambiția de care dau dovadă acum cei născuți în zodia Gemeni le va pune bețe în roate în toate acțiunile întreprinse, mai ales dacă la mijloc este vorba de o negociere, de un partaj, de împărțirea unei moșteniri. Se întrevede stres financiar și renunțări ca urmare a lipsurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că refuzul din orgoliu al unui ajutor bănesc le poate aduce mai multe pierderi și pagube.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi va aduce rigiditate și încordare în relația cu cei din jur, tensiuni parteneriale. Nativii vor refuza comunicarea și manifestarea emoțiilor, iar acest aspect poate agrava un conflict deja existent. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu respingă apropierea și împăcarea cu cel drag. Atitudinea poate fi interpretată greșit, ca lipsită de empatie, de iubire, de interes.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu stări de oboseală, în unele cazuri justificate, în alte cazuri pe fond de stres. Capacitatea de concentrare și de decizie vor fi diminuate, iar nativii pot manifesta o stitudine ostilă, de refuz, negare vizavi de tot ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să amâne acele activități și evenimente care nu le aduc niciun beneficiu, dar îi solicită suplimentar.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Contextul astrologic de astăzi favorizează retragerea din viața socială, evitarea socializării, dar mai ales evitarea dialogurilor și activităților care implică consum de energie, pasiune. Cei născuți în zodia Fecioară se vor feri de tririle intense, indiferent că se petrec în plan sentimental sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite deciziile majore, mai ales dacă au legătură cu viața amoroasă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot amâna o vizită sau pot anula o tranzacție financiară care are legătură cu un bun imobiliar sau un bun necesar pentru locuință. Zi favorabilă pentru dialoguri cu cei din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să profite de acest context astrologic pentru a schimba niște reguli de conviețuire, domestice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot schimba radical registrul și pot fi nepăsători la o invitație sau pot fi stresați din cauza unei deplasări pe care o fac din obligație și mai puțin din plăcere. Nativii nu vor fi foarte sociabili și comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot deveni agresivi, brutali și indiferenți în modul de relaționare și dialogare cu cei din jur.


Interesting facts about Romania


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Se întrevede o zi stresanță din punct de vedere financiar pentru cei născuți în zodia Săgetător. Poate fi vorba de cheltuieli neplanificate, de refuzul unor plăceri, pofte, chiar obligații care-i forțează pe nativi să scoată bani din buzunar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai calculați și să încerce să se obișnuiască cu atitudinea aceasta, să încerce chiar să facă economii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor fi agili, rezistenți la noutate și la tot ce sosește pe neașteptate în viața lor, vor da dovadă de putere și capacitate decizională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o voință remarcabilă pentru a se impune în viața personală (chiar și profesioanlă) și nu este exclus să facă ordine în principii, mai alse în cele care vizează conviețuirea cu familia, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Nu este nici pe departe una din zilele favorabile celor născuți în zodia Vărsător. Nativii continuă să fie nemulțumiți de ceea ce se petrece în jurul lor, continuă să fie apatici, lipsiți de interes față de cei dragi și nu este exclus să se confrunte cu o stare de moleșeală și oboseală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să acotrde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești ziua de astăzi poate veni cu o mai bună energie, mai plăcută, în modul de relaționare cu cei din jur, mai ales dacă este vorba de prieteni, vecini, cunoscuți. Nativii sunt mai dispuși să îngroape securea războiului și să reclădească relații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o răsturnare de plan cu privire la o situație care se va desfășura în viitorul apropiat.

https://www.cancan.ro/horoscop-zilnic-horoscopul-zilei-de-6-octombrie-2019-capricornii-au-o-vointa-remarcabila-20070323

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:50

Judecatoria Chisinau a respins în termen record cererea de chemare in judecata depusa de Viorel Morari

Judecatoria Chisinau a respins în termen record cererea de chemare in judecata depusa de Viorel Morari

Judecatoria Chisinau, sediul Rascani, a respins ca fiind inadmisibila cererea de chemare in judecata depusa de Viorel Morari, care a atacat in instanta decizia Procurorului General de al suspenda din functie si de a verifica activitatea Procuraturii Anticoruptie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:43

Nu numai că este plină de substanțe nutritive esențiale precum vitaminele B, fierul, manganul, cuprul, magneziul și potasiul, dar reprezintă o mină de aur pentru sănătate. Este bogata in nitrati, pe care corpul il transforma in oxid nitric - un compus care relaxeaza si dilata vasele de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:27

Pentru multi dintre noi, a visa ca mori este una dintre cele mai terifiante experiente pe care le putem avea atunci cand dormi. Insa trebuie sa stii totusi ca semnificatia acestui vis nu este negativa, asa cum te-ai astepta.  Cu totii ne temem de moarte, este o frica primara, cu care ne...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:23

Arde gunoiştea de la marginea oraşului Vulcăneşti. Potrivit autorităţilor locale, la faţa locului se află pompierii şi angajaţii „Apă-Canal”, care încearcă să stingă flăcările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:13

Alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie de joi, 12 decembrie, au fost dominate de tema ieșirii din Uniunea Europeană, a cărei dată este stabilită pentru 31 ianuarie 2020. Principalele partide competitoare au ca subiect principal de campanie Brexit-ul. La trei ani și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 18:11

Turcia ar putea lansa o intervenţie militară în Libia, a avertizat marţi preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, citat de postul TRT şi de agenţia de presă ANSA, conform MEDIAFAX. „În cazul în care vom fi invitaţi de Guvernul Fayez al-Sarraj pentru o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 17:03

Primăria municipiului Chișinău informează că începând cu data de 09.12.2019 până pe data de 18.02.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Cetatea Chilia la intersecție str. N. Titulescu și str. Cetatea Chilia intersecție cu str. Busuiocești. Măsura este impusă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 17:00

Un magazin din stânga Nstrului, la un pas, de a fi prădat de hoți. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 9 decembrie, în orașul Bender.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 16:57

Suplimentul la Contractul de furnizare de gaze existent dintre „Gazprom” și SA „Moldovagaz” urmează a fi semnat până la finele lunii decembrie, după agrearea soluțiilor privind achitarea costului serviciilor de transport al gazelor naturale în regim revers...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 10 Decembrie 2019, ora: 15:34

Ion Chicu s-a întâlnit cu investitorii cehi care au preluat pachetul majoritar al Gas Natural Fenosa

Ion Chicu s-a întâlnit cu investitorii cehi care au preluat pachetul majoritar al Gas Natural Fenosa

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi cu grupul de investitori cehi care au procurat recent rețelele electrice de distribuție Gas Natural Fenosa. Această întreprindere deservește circa ¾ din consumatorii de energie electrică din Republica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:46

Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit

Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit

Cântăreața suedeză Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, după o luptă de 17 ani cu cancerul.  Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a fan clubului formației Roxette. În 2002, Marie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:39

Atmosferă incandescentă la Hollywood. Lista nominalizărilor pentru Globurile de aur

Atmosferă incandescentă la Hollywood. Lista nominalizărilor pentru Globurile de aur

Tensiunea vedetelor de la Hollywood a atins cote maxime după ce a fost anunţată lista nominalizărilor pentru Globurile de Aur. În topul producţiilor cinematografice a fost plasat filmul „The Irishman” urmat de „Joker” şi „Once upon a time în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:33

Dosarul olandezului, trimis in judecata dupa ce a abuzat sexual doi copii la Cahul. Barbatul, eliberat din arest. Ce spun procurorii

Dosarul olandezului, trimis in judecata dupa ce a abuzat sexual doi copii la Cahul. Barbatul, eliberat din arest. Ce spun procurorii

Olandezul, trimis in judecata dupa ce a abuzat sexual doi copii la Cahul, a fost eliberat din arest. Judecatorii au dat curs solicitarii avocatului inculpatului si l-au eliberat sub control judiciar. Potrivit procurorilor PCCOCS, demersul de prelungire a arestului preventiv a olandezului a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:31

FLASH /// O nouă schemă de corupţie la Primăria capitalei şi Agenţia Servicii Publice. Patru persoane, între care o şefă de direcţie, reţinute de CNA

FLASH /// O nouă schemă de corupţie la Primăria capitalei şi Agenţia Servicii Publice. Patru persoane, între care o şefă de direcţie, reţinute de CNA

O nouă schemă de corupţie la Primăria municipiului Chişinău a fost developată de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. O şefă de direcţie, doi reprezentanţi ai unei agenţii imobiliare, dar şi un angajat al Agenţiei Servicii Publice sunt bănuiţi că ar fi pretins bani de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:20

Căuta fete pe care să le ducă la prostituție, în UE. O moldoveancă de 25 de ani, arestată/ VIDEO

Căuta fete pe care să le ducă la prostituție, în UE. O moldoveancă de 25 de ani, arestată/ VIDEO

O suspectă de trafic de ființe umane a fost reținută în flagrant pe Aeroportul Internațional Chișinău, în timp ce intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova alături de o potențială victimă. Reținerea acesteia, dar și toate acțiunile de documentare au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:15

Bărbatul care a ucis 6 oameni într-un spital din Cehia s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști

Bărbatul care a ucis 6 oameni într-un spital din Cehia s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști

Bărbatul care a împușcat mortal șase oameni și a rănit alți doi, cu o armă semiautomată, într-un spital din Cehia, s-a sinucis. Tragedia a avut loc marți dimineața într-un spital din Cehia. Puţin după ora 7 dimineaţa, un bărbat cu o armă semiautomată a deschis...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 14:12

Iohannis anunță că-i retrage decorația lui Adrian Năstase. „Voi retrage decorațiile tuturor celor condamnați penal”

Iohannis anunță că-i retrage decorația lui Adrian Năstase. „Voi retrage decorațiile tuturor celor condamnați penal”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că îi va retrage decorația fostului premier Adrian Năstase, care a ispășit o pedeapsă cu închisoarea. Șeful statului a adăugat că va face acest lucru în cazul tuturor persoanelor cae au fost condamnate penal.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:49

Ultima oră// Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Ultima oră// Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, a decis instanţa supremă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:43

Uite cum se face o prăjitură delicioasă cu BANANE. În 10 minute se poate mânca

Uite cum se face o prăjitură delicioasă cu BANANE. În 10 minute se poate mânca

 Uite cum se face o prăjitură delicioasă cu banane! Merită să încerci această minunată prăjitură. Pe lângă faptul că e gata în 10 minute, nu necesită coacere. Ingrediente necesare 500 g biscuiţi 150 g nucă 6 banane sucul de la o lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:39

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental BERBEC Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:28

Foamea ascunsă este cauzată, cel mai adesea, de lipsa acestor vitamine și minerale. Poate duce la obezitate și la slăbirea sistemului imunitar

Foamea ascunsă este cauzată, cel mai adesea, de lipsa acestor vitamine și minerale. Poate duce la obezitate și la slăbirea sistemului imunitar

Un concept mai puțin popular, dar care reprezintă astăzi o preocupare la nivel mondial este foamea ascunsă. Pentru a putea înțelege cum ne poate impacta, trebuie să înțelegem ce este această afecțiune. Conf.Dr. Sanda-Maria Crețoiu, co-fondator Nutriescience a explicat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 12:19

Un avion cu 40 de pasageri a dispărut de pe radare

Un avion cu 40 de pasageri a dispărut de pe radare

Armata aerului din Chile a anunţat luni că a pierdut ''contactul radio'' cu un avion militar C130, cu 38 de persoane la bord, care decolase din Punta Arenas (sud) spre o bază din Antarctica, relatează marţi AFP. ''Un avion C130 Hercules a decolat la ora 16.55 (19.55 GMT) din oraşul Punta...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 10 Decembrie 2019, ora: 12:08

Alfred Nobel - cel mai bogat vagabond al Europei

Alfred Nobel - cel mai bogat vagabond al Europei Din editia print

Alfred Nobel a fost chimist, inventator și om de afaceri suedez. Nobel s-a născut la 21 octombrie 1833. El este inventatorul dinamitei și întemeietorul fundației ce oferă anual faimoasele Premii Nobel. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 11:56

Prim-ministrul Chicu, despre alternativele de livrare a gazelor și cine e vinovat că s-a ajuns aici

Prim-ministrul Chicu, despre alternativele de livrare a gazelor și cine e vinovat că s-a ajuns aici

Premierul Ion Chicu recunoaşte că există problema cu tranzitul gazelor naturale rusești spre Republica Moldova prin Ucraina, din cauza divergenţelor dintre Rusia și Ucraina. Chicu spune că este o problemă externă, dar care a fost definitiv ignorată de Guvernul condus de Maia Sandu. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Decembrie 2019, ora: 11:33

Ultima oră// A decedat fostul Primar al Moscovei, Iurie Lujkov

Ultima oră// A decedat fostul Primar al Moscovei, Iurie Lujkov

Fostul Primar al Moscovei, Iurie Lujkov, a decedat.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)