Astăzi 16 Octombrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 18:30
Abonamente

Horoscop 6 Septembrie 2019, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 SEPTEMBRIE 2019. PEȘTII SUNT DEBUSOLAȚI ȘI CONFUZI

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot fi debusolați și confuzi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este nici pe departe una dintre cele mai bune zile pentru ce născuți în zodia Berbec. Nativii pot fi peste măsură de stresați, irascibili și toate aceste stări le favorizează impulsivitatea și se răsfâng în mod negativ asupra celorlalți, dar și asupra propriei lor sănătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să fie prudenți în acțiuni.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor apela astăzi la toate resursele de calm, tact și diplomație pe care le dețin pentru a evita un conflict major. Nativii sunt parcă puși la încercare pentru că totul pare să meargă invers față de planurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu încerce să lămurească o situație legată de persoana iubită, de relația de cuplu pentru că pot agrava lucrurile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este o zi bună ca cei născuți în zodia Gemeni să schimbe abordarea, nici în dialog, nici în acțiuni, mai ales dacă este vorba de relația cu persoana iubită. Nativii pot fi interpretați greșit și pot fi criticați pentru cuvintele și gesturile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dezamăgiri din partea persoanelor dragi, însă vor fi trecătoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Este o zi favorabilă ca cei născuți în zodia Rac să înceapă un nou proiect, fie la locul de muncă, fie în afacerile personale. Nativii vor avea parte de sprijin, însă nu trebuie să se culce pe o ureche, ci trebuie să-și dea tot interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se face remarcați și ar trebui să profite de situație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite discuțiile legate de bani, fie că sunt cu superiorii, fie că sunt cu părinții sau cu persoana iubită. Este un subiect sensibil al zilei și pot da naștere unor conflicte nedorite. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu ia decizii majore pentru că pot fi puțin visători și prea entuziaști astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este exclus ca o persoană din trecut să revină în viața celor născuți în zodia Fecioară și să le dea peste cap niște principii, să le incite simțurile și să le bulverseze prezentul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că ar putea cădea într-o capcană sentimentală. Atenție și prudență în special în cazul nativilor care sunt într-o relație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea întâmpina niște dificultăți financiare și singurul ajutor s-ar putea să vină din partea familiei. Oricum, împrumutul și creditul nu sunt o soluție. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să facă o reanaliză financiară și să încerce să caute surse suplimentare de venit. În unele cazuri, nativii pot afla că o investiție nu merge bine sau că nu pot recupera niște bani.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Este posibil ca nativii din zodia Scorpion să devină peste măsură de visători astăzi, însă nu într-o chestiune sentimentală, ci mai degrabă într-o chestiune profesională sau financiară. Nu este un moment oportun pentru investiții, trazacții și speculații financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să ceară sfatul unei persoane abilitate dacă trebuie neapărat să facă o achiziție de valoare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte serioase cu persoana iubită și nu este exclus ca de vină să fie implicarea majoră, brutală și indiscretă a cuiva din familie, cel mai probabil a unui părinte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere multă diplomație și mai ales să-și asume cu încredere responsabilitatea în fața oricărei situații.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să resimtă o stare de încordare la locul de muncă sau în afaceri, posibil o stare de nesiguranță în fața unei viitoare decizii financiare. Chiar dacă un proiect stagnează sau nu obține rezultateșe așteptate, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă răbdare, calitate caracteristică lor, pentru că situația se va îndrepta după jumătatea lunii.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de sprijin și susținere din partea partenerului de viață, indiferent că este vorba de sfaturi sau de bani. Cei care vor să demareze un proiect pot obține aprobări azi și chiar finanțări. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi avertizează că au tendința de a fi peste măsură de cheltuitori, mai ales dacă este vorba de o vacanță sau ed o distracție.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei din zodia Pești pot fi dezamăgiți, triști, debusolați și confuzi și totul poate avea legătură cu faptul că nu se simt apreciați la adevărata valoare. Nativii pot începe o reconturare a unor planuri de viitor și este posibil să excludă anumite persoane din anturajul și viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că aceste frustrări le pot afecta sănătatea.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)