Astăzi 21 Februarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 13:20
Abonamente

Horoscop 6 Septembrie 2019, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 SEPTEMBRIE 2019. PEȘTII SUNT DEBUSOLAȚI ȘI CONFUZI

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot fi debusolați și confuzi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este nici pe departe una dintre cele mai bune zile pentru ce născuți în zodia Berbec. Nativii pot fi peste măsură de stresați, irascibili și toate aceste stări le favorizează impulsivitatea și se răsfâng în mod negativ asupra celorlalți, dar și asupra propriei lor sănătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să fie prudenți în acțiuni.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor apela astăzi la toate resursele de calm, tact și diplomație pe care le dețin pentru a evita un conflict major. Nativii sunt parcă puși la încercare pentru că totul pare să meargă invers față de planurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu încerce să lămurească o situație legată de persoana iubită, de relația de cuplu pentru că pot agrava lucrurile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este o zi bună ca cei născuți în zodia Gemeni să schimbe abordarea, nici în dialog, nici în acțiuni, mai ales dacă este vorba de relația cu persoana iubită. Nativii pot fi interpretați greșit și pot fi criticați pentru cuvintele și gesturile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dezamăgiri din partea persoanelor dragi, însă vor fi trecătoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Este o zi favorabilă ca cei născuți în zodia Rac să înceapă un nou proiect, fie la locul de muncă, fie în afacerile personale. Nativii vor avea parte de sprijin, însă nu trebuie să se culce pe o ureche, ci trebuie să-și dea tot interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se face remarcați și ar trebui să profite de situație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite discuțiile legate de bani, fie că sunt cu superiorii, fie că sunt cu părinții sau cu persoana iubită. Este un subiect sensibil al zilei și pot da naștere unor conflicte nedorite. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu ia decizii majore pentru că pot fi puțin visători și prea entuziaști astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este exclus ca o persoană din trecut să revină în viața celor născuți în zodia Fecioară și să le dea peste cap niște principii, să le incite simțurile și să le bulverseze prezentul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că ar putea cădea într-o capcană sentimentală. Atenție și prudență în special în cazul nativilor care sunt într-o relație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea întâmpina niște dificultăți financiare și singurul ajutor s-ar putea să vină din partea familiei. Oricum, împrumutul și creditul nu sunt o soluție. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să facă o reanaliză financiară și să încerce să caute surse suplimentare de venit. În unele cazuri, nativii pot afla că o investiție nu merge bine sau că nu pot recupera niște bani.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Este posibil ca nativii din zodia Scorpion să devină peste măsură de visători astăzi, însă nu într-o chestiune sentimentală, ci mai degrabă într-o chestiune profesională sau financiară. Nu este un moment oportun pentru investiții, trazacții și speculații financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să ceară sfatul unei persoane abilitate dacă trebuie neapărat să facă o achiziție de valoare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte serioase cu persoana iubită și nu este exclus ca de vină să fie implicarea majoră, brutală și indiscretă a cuiva din familie, cel mai probabil a unui părinte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere multă diplomație și mai ales să-și asume cu încredere responsabilitatea în fața oricărei situații.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să resimtă o stare de încordare la locul de muncă sau în afaceri, posibil o stare de nesiguranță în fața unei viitoare decizii financiare. Chiar dacă un proiect stagnează sau nu obține rezultateșe așteptate, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă răbdare, calitate caracteristică lor, pentru că situația se va îndrepta după jumătatea lunii.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de sprijin și susținere din partea partenerului de viață, indiferent că este vorba de sfaturi sau de bani. Cei care vor să demareze un proiect pot obține aprobări azi și chiar finanțări. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi avertizează că au tendința de a fi peste măsură de cheltuitori, mai ales dacă este vorba de o vacanță sau ed o distracție.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019
Cei din zodia Pești pot fi dezamăgiți, triști, debusolați și confuzi și totul poate avea legătură cu faptul că nu se simt apreciați la adevărata valoare. Nativii pot începe o reconturare a unor planuri de viitor și este posibil să excludă anumite persoane din anturajul și viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că aceste frustrări le pot afecta sănătatea.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 13:20

ALO INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv nu efectuează revizia tehnică a unității de transport

ALO INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv nu efectuează revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 13:07

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Orhei 21 Februarie 2020, ora: 12:56

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

La Taraclia, a fost deschisă o farmacie socială, unde medicamentele sunt vândute fără adaos comercial și costă, în medie, cu 20% mai puțin decât în alte farmacii. Este a treia farmacie socială din țară, deschisă cu susținerea Partidului „ȘOR” la...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 21 Februarie 2020, ora: 12:13

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Cel mai generos bilet din istoria loteriei din Moldova încă mai păstrează câștigurile sale de top. În biletul ”Bonus de Crăciun” mai sunt intacte o sumă de 100 de mii de lei, una de 500 de mii de lei și premiul mare de 3 milioane de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:10

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

Transportatorii care administreaza rutele de microbuz din Chisinau anunta pentru luni, 24 februarie, o actiune de protest. Microbuzele nu vor iesi la linie pana la ora 10.00.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:07

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania - fondată în R.Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, se anunță într-un comunicat expediat de către...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:04

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Graba și iresponsabilitatea unor pietoni poate să ducă la urmări grave. Este și cazul unui bărbat din Chișinău, care a încercat să traverseze neregulamentar strada, dar a ajuns la spital cu o fractură la picior.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:03

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Comisia Națională pentru Reglementare de Stat în domeniul Comunicațiilor și Informatizării (CNRSCI) din Ucraina a obligat toți operatorii de telecomunicații din țară să blocheze accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri sportive și cazinouri online ilegale. Printre site-urile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:58

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Tragedie fără margini într-o familie din satul Cojușna, raionul Strășeni. Un tânăr de 30 de ani s-ar fi strangulat în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută în seara de 20 februarie, de către un vecin, care a chemat imediat poliția. La fața locului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:21

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

 Statul român ignoră, complet, depozitul de deșeuri radioactive de la Koslodui din Bulgaria in care se vor depozita 350.000 tone. Marți, 18 Februarie 2020, la Craiova, finanțatorul depozitului de deșeuri radioactive a organizat o dezbatere privind depozitul de deșeuri ce se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:17

LIVE VIDEO /// SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA /// Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului

LIVE VIDEO /// SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA /// Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului

ULTIMA ORĂ, LIVE VIDEO // Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:11

opinie Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

”Igor Dodon stă în spatele scindării Partidului Democrat. PD putea să existe în forma în care a existat, într-o alianță neformală cu PSRM, chiar să voteze uneori împotriva unor inițiative guvernamentale care nu le sunt pe plac. Dar Igor Dodon nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:09

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 mii de cazuri noi de cancer au fost înregistrate în Moldova. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer se numără cancerul colorectal, de sân și de col uterin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:55

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Atunci cand nu dormi nu doar tu ai de suferit ci si pielea ta, job-ul tau, precum si relatia ta. De ce? Iata ce efecte devastatoare are privarea de somn. Anatomia somnului Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, insa adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn pe noapte....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:51

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Procurorul general Alxandr Stoianoglo nu exclude posibilitatea ca dosarul lui Veaceslav Platon să fie rejudecat, după ce în spațiul public au apărut acuzații precum că s-ar urmări încercări de a-l elibera pe controversatul om de afaceri. Stoianoglo a declarat, în cadrul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:47

CEC a autorizat desfășurarea unui EXIT POLL pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020

CEC a autorizat desfășurarea unui EXIT POLL pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020

CEC a autorizat desfășurarea unui sondajul de opinie de tip exit-poll pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în CEU nr. 38, municipiul Hâncești

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:38

Frica de coronavirus şi o informaţie falsă i-au făcut pe oameni să atace autobuze cu pietre, în Ucraina / FOTO, VIDEO

Frica de coronavirus şi o informaţie falsă i-au făcut pe oameni să atace autobuze cu pietre, în Ucraina / FOTO, VIDEO

Proteste violente şi confruntări cu poliţia au izbucnit în mai multe regiuni din Ucraina, după ce un e-mail transmis în masă, care pretindea că aparţine ministerului Sănătăţii din Ucraina, a răspândit informaţia falsă potrivit căreia ar exista 5 cazuri de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:36

Monica Babuc ar urma să fie Ministrul Culturii în guvernarea Dodon/Chicu

Monica Babuc ar urma să fie Ministrul Culturii în guvernarea Dodon/Chicu

Patru ministere din Guvernul Chicu ar urma să fie conduse de reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM), susține deputatul Andrian Candu, care a părăsit ieri formațiunea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:35

Fructele si legumele sunt excelente surse de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti. Multi dintre acesti nutrienti sunt binecunoscuti pentru efectele lor asupra sanatatii umane. Dintre toate fructele si legumele, exista 8 super-alimente care contribuie atat la cresterea nivelului de energie,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:23

Matei Vișniec: Terorismul de extrema dreaptă loveşte în Germania

Matei Vișniec: Terorismul de extrema dreaptă loveşte în Germania

Germania s-a trezit în stare de şoc în dimineaţa zilei de 20 februarie aflînd că în localitatea Hanau, de lîngă Frankfurt, a fost comist un atentat rasist în două baruri frecventate în special de kurzi. Nouă persoane au fost ucise şi mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:19

În Constanţa au fost descoperite 16 containere cu gunoaie aduse cu vaporul din Marea Britanie

În Constanţa au fost descoperite 16 containere cu gunoaie aduse cu vaporul din Marea Britanie

Doi români şi un cetăţean britanic sunt cercetaţi pentru importarea ilegală de deşeuri în România, după ce poliţiştii de frontieră au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea 16 containere cu deşeuri, care în acte figurau ca fiind obiecte de uz casnic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:00

Serviciile de informații americane avertizează că Rusia se va amesteca în alegerile prezidențiale

Serviciile de informații americane avertizează că Rusia se va amesteca în alegerile prezidențiale

Oficiali din cadrul serviciilor de informații ale Statelor Unite le-au spus congresmenilor americani, săptămâna trecută, că Rusia intervine în campania electorală din 2020, urmărind să pună la îndoială integritatea votului și să stimuleze realegerea președintelui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 08:59

Voronin: „Cel mai mare trădător din toate timpurile, trădătorul profesional Dumitru Diacov, va lucra foarte bine pentru ca socialiștii să aibă o majoritate stabilă”

Voronin: „Cel mai mare trădător din toate timpurile, trădătorul profesional Dumitru Diacov, va lucra foarte bine pentru ca socialiștii să aibă o majoritate stabilă”

Partidul Socialiștilor din R. Moldova va avea nevoie de voturile deputaților democrați pentru a se menține la guvernare, în timp ce oamenii ar fi obosiți de „chiulangiul” Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)