Astăzi 15 Iulie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:33
Abonamente

Horoscop 7 Aprilie 2020, ora 03:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 APRILIE 2020. LEII POT FI DEZAMĂGIȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot fi dezamăgiți de un context sau de o persoană în care au avut încredere.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie foarte tensionați în relațiile cu cei din jur, în special dacă este vorba de relațiile de dragoste sau de colaborările profesionale. Nativii nu vor dialoga corespunzător pentru a rezolva un conflict, ba mai mult, îl pot amplifica. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu lase stările de nervi să-și pună amprenta asupra lor și asupra atitudinii pe care o au față de ceilalți.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur fac eforturi considerabile pentru a se menține pe linia de plutire la locul de muncă sau în activitățile profesionale desfășurate acasă. Nativii vor reuși mai greu să se conecteze la cerințele șefilor și chiar și dialogul cu colegii poate fi mai tensionat ca de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, să se odihnească mai mult și să evite stările de tensiune, de nervi care pot amprenta negativ afecțiunile preexistente.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni nu reușeșsc să-și găsească liniștea și starea în domiciliu și mulți nativi pot fi tentați să desfășoare fel și fel de activități, unele noi, altele vechi, în preajma casei astfel încât să uite de condițiile limitative care nu le dau voie să iasă la distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot contrazice destul de serios cu prietenii, pot fi tentați chiar să se certe, să se impună și să fie radicali.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac pot fi destul de solicitați la locul de muncă sau în acțiunile profesionale și nu se vor putea dedica cum își doresc treburilor casnice, aspect care poate aduce o stare de irascibilitate mare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu lase această iritare să-și pună accentul asupra relației cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu vor trebui să depună un efort considerabil pentru a nu se alarma la știrile, veștile și informațiile pe care le primesc, fie că sunt de natură profesională, fie personală. Nervii nu-i ajută cu nimic, însă pot afecta starea de spirit a nativilor, ba chiar și starea de sănătate, deja fragilă în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu-și mai pună sufletul pe tavă și să nu-și mai acorde încrederea cu atâta ușurință. Pot fi dezamăgiți.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească vești mai puțin plăcute care vizează sectorul financiar. Pe fondul contextului social, nativii pot fi martorii unei modificări salariale. De asemenea, poate fi vorba de o limitare a unor cheltuieli. De la caz la caz, în funcție de contextul personal și de modul în care-și câștigau banii, poate din comision, poate din colaborări, acest aspect va amprenta mai mult sau mai puțin veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și verifice situația conturilor și să-și refacă lista de priorități.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță fac eforturi considerabile pentru a-și menține stările afective în echilibru, pentru a-și domina gândurile negative și pentru a-și subjuga energia interioară care îi tentează să acționeze necugetat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să gândească constructiv și să apeleze la tehnici de meditație și la tehnici de detoxifiere emoțională și mentală.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ce ține de desfășurarea sarcinilor la locul de muncă, fie că este vorba de lucru de acasă sau din instituție. Posibile accidentări sau stări de nervozitate cauzate de diferiți factori independenți de ei care să-și pună amprenta asupra stării de sănătate generală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii și o stare generală de slăbiciune.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor face eforturi pentru a se dedica unor activități personale pe care altă dată le desfășurau cu plăcere. Nativii, totodată, pot avea tensiuni cu prietenii și mai ales cu persoana iubită, cu atât mai mult în acee relații aflate la început. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să caute echilibrul în relațiile afective, acolo unde sunt sentimente la mijloc, pentru că se pot încinge spiritele mult prea rău.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, la modul în care se expun într-un context public. Nativii pot face eforturi considerabile pentru a-și menține autoritatea în fața cuiva sau pentru a-și menține o funcție, un statut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că nu tot ceea ce ei își doresc se poate pune în practică sau poate avea finalitate.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se vor axa pe învățătură, pe cunoaștere, pe studiu. Nativii pot citi o carte, pot viziona un documentar impactant și pot astfel să-și pună niște întrebări existențiale care să le răscolească niște credințe înrădăcinate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a avea un dialog cu o persoană din străinătate, însă mai degrabă se întrevede un dialog destul de tensionat și neplăcut.

Horoscop zilnic Pești
Grijile financiare pot fi copleșitoare pentru cei născuți în zodia Pești și nativii vor face eforturi considerabile de a se menține cu mintea limpede pentru a face calcule și a căuta soluții de îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra fragilității unui contract, colaborare aducătoare de venituri suplimentare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Horoscop 15 Iulie 2020, ora: 07:39

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 15 IULIE 2020. Adu lumina în întuneric!

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 15 IULIE 2020. Adu lumina în întuneric!

Pluto din Capricorn face opozitie cu soarele, in mijlocul saptamanii, in mijlocul lunii. Un moment de maxima intensitate de lupta sau fugi, de schimba sau plangi. Esti gata de o abordare cu totul noua? Ai multe planete de partea ta, poti face progrese excelente.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2020, ora: 07:27

Bulgaria: Trei răniți în timpul unei manifestații împotriva guvernului

Bulgaria: Trei răniți în timpul unei manifestații împotriva guvernului

Doi polițiști și un protestatar au fost răniți marți la Sofia, în timp ce protestatarii care cer demisia guvernului încercau să intre în clădirea Parlamentului, a spus poliția, potrivit AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 15 Iulie 2020, ora: 07:27

Ajută-l pe actorul Vlad Ciobanu sā învingā boala!

Ajută-l pe actorul Vlad Ciobanu sā învingā boala!

Oameni buni, am decis sa întind o mână de ajutor, prin crearea acestei strângeri de fonduri, familiei actorului (regizorului, profesor de Arta Actorului) Vald Ciobanu sperând în acest fel să facilităm modalitățile de transmitere a banilor pentru cei aflați...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2020, ora: 06:11

Spotify Technology şi-a extins serviciul de streaming muzical în Moldova

Spotify Technology şi-a extins serviciul de streaming muzical în Moldova

Spotify Technology şi-a extins serviciul de streaming muzical în Rusia, care este piaţa internaţională cu cel mai rapid ritm de dezvoltare în acest domeniu, şi în alte 12 ţări, în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei, după ce anul trecut a intrat în India, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 15 Iulie 2020, ora: 05:56

Mulți dintre cei care au mai mult de 30 de ani, au auzit și știu că „în URSS muzica era interzisă”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2020, ora: 05:00

Ce înseamna cand visezi sobolani? Multi oameni visează șobolani asă ca vor să capete un raspuns la întrebarea ce înseamna daca visezi șobolani. Șobolanul reprezintă o varietate de lucruri din viața reală, totul depinzând de scenariul visului. Fiecare situație...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 15 Iulie 2020, ora: 00:45

Sfecla roșie, o mină de aur pentru sănătatea sângelui și a creierului

Sfecla roșie, o mină de aur pentru sănătatea sângelui și a creierului

 Ați poftit o salată de sfeclă roșie și n-ați găsit hrean în piață? Nici nu-i de mirare, încă nu e sezonul. Nu disperați și nu aruncați sfecla! Este una dintre minunile pământului, iar o cură de câteva zile vă poate prelungi viața cu câțiva ani.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 15 Iulie 2020, ora: 00:44

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 15 Iulie 2020, ora: 00:40

VIDEO / Igor Dodon a trădat interesele Republicii Moldova - colaborează cu separatiștii și Rusia

VIDEO / Igor Dodon a trădat interesele Republicii Moldova - colaborează cu separatiștii și Rusia

Igor Dodon trădează interesele R. Moldova în interese personale.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 14:48

Letea, satul în care trăiesc mai mulți cai decât oameni

Letea, satul în care trăiesc mai mulți cai decât oameni

 Letea este unul dintre puținele sate deltaice în care este păstrată arhitectura tradițională. Localitatea parcă este desprinsă din poveștile copilăriei noastre. Casele au tencuială albastră și garduri vopsite cu aceeași culoare, acoperișul locuințelor este din stuf, iar...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 14:35

FOTO: 5 locuri pe care să le vezi măcar o dată în viață în Delta Dunării

FOTO: 5 locuri pe care să le vezi măcar o dată în viață în Delta Dunării

 Apele Dunării, care se scurg în Marea Neagră, formează cea mai mare mare și mai bine conservată dintre deltele europene. Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări precum și 45 de specii de pește de apă dulce în numeroasele lacuri și mlaștini ale sale.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 14 Iulie 2020, ora: 12:53

Liviu Ioan Stoiciu: „Am știut de mic istoria adevărată a României. Merg la munte și la mare să mă întâlnesc cu mine însumi”

Liviu Ioan Stoiciu: „Am știut de mic istoria adevărată a României. Merg la munte și la mare să mă întâlnesc cu mine însumi”

Irina Nechit: – Dragă Liviu Ioan Stoiciu (LIS), ce i se întâmplă unui scriitor după ce promite că nu va mai publica nicio carte? LIS: În cazul meu, retras – au trecut aproape trei ani de când am anunțat că nu mai public nici o carte „fiindcă n-am...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 14 Iulie 2020, ora: 12:15

REȚETĂ / Tocăniță din dovleci cu ciuperci

REȚETĂ / Tocăniță din dovleci cu ciuperci

 Ingrediente 1 ceapa 1 ardei gras 1/2 morcov 2 dovlecei tineri 300 gr ciuperci champignon 300 gr rosii pasate sare 1 lingura ulei piper negru macinat 1 foaie de dafin rozmarin uscat 2 catei de usturoi

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 11:40

Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit MORT în casă

Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit MORT în casă

Amabasadorul Ciprului la București a fost găsit mort în locuința sa. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă în care cercetează împrejurările în care a avut loc decesul.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Iulie 2020, ora: 11:36

Medicii trag un semnal de alarmă! Insectele care pun în pericol viața oamenilor s-au înmulțit drastic

Medicii trag un semnal de alarmă! Insectele care pun în pericol viața oamenilor s-au înmulțit drastic

 Medicii trag un semnal de alarmă după ce insectele au început să se înmulțească mult mai rapid din cauza temperaturii ridicate. Din ce în ce mai mulți pacienți spun că au fost mușcați sau că sunt afectați de alergii.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 14 Iulie 2020, ora: 11:31

Soția lui Plahotniuc se judecă în Cipru pentru dreptul de proprietate asupra unui iaht și a unui imobil din Spania

Soția lui Plahotniuc se judecă în Cipru pentru dreptul de proprietate asupra unui iaht și a unui imobil din Spania

 După ce a emis câteva ordine provizorii de înghețare, o instanță din Cipru a respins cererea soției lui Vlad Plahotniuc, Oxana Childescu, de a fi desemnată singura beneficiară a unor venituri din vânzarea unui iaht și a unei proprietăți spaniole. În timpul...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 14 Iulie 2020, ora: 10:09

Esti COOL şi dacă vorbeşti corect Lecţia practică de gramatică: Trebuise "să aibe"...

Lecţia practică de gramatică: Trebuise "să aibe"... Din editia print

● „să aibe” Prezentatoarea unei emisiuni despre arhitectură şi decoraţiuni interioare a spus: Trebuie să aibe două intrări. De ce nu e corect?

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Iulie 2020, ora: 10:08

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 14 Iulie 2020, ora: 10:07

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)