Astăzi 30 Mai 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 15:54
Abonamente

Horoscop 8 Aprilie 2020, ora 07:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 APRILIE 2020. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au parte de formarea aspectului de Lună Plină în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu ceilalți.

Luna Plină reprezintă un moment de încheiere, un moment în care emoțiile noastre pot atinge apogeul, dar și acțiunile. Practic, acum se culeg roadele a ceea ce am semănat în ultimele șase luni și se trece pe o nouă treaptă. Fiecare semn zodiacal va fi amprentat de această lunație care este destul de tensionată față de alte momente de Lună Plină și care îți va face simțită influența puternic în următoarele două săptămâni.

Loading...


Luna Plină pe axa Berbec-Balanță, întocmai în casele astrologice I-VII, eu-ceilalți, vorbește despre încheierea unei relații, fie de iubire, fie profesională. Astfel, pentru că în această lunație este implicată și conjuncția Jupiter-Pluton din Capricorn, momentul este unul atipic, impactant și transformator. Cu alte cuvinte, se vor încheia acum acele relații, inclusiv căsnicii, în care partenerii nu luptau pentru aceleași scopuri, în care partenerii nu se ajutau în evoluție și, în plus, se vor încheia parteneriatele (sentimentale și profesionale) care nu erau bazate pe adevăr, corectitudine și moralitate. Partea bună a acestei lunații este că ruptura se petrece pentru a face loc unei noi relații, o relație mai bună, mai profitabilă, unei relații care să împingă partenerii la progres și evoluție. În schimb, planeta iubirii și guvernatoarea semnului Balanță, Venus, care a intrat în zodia Gemeni, va ajuta acele cupluri serioase, care se bazează pe sinceritate și fidelitate, care au interese comune, să-și consolideze povestea de iubire. Cele mai impactate zodii sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au Soarele în semnul lor, luminatorul aflat în opoziție cu Luna, responsabil, de altfel, de formarea aspectului de Lună Plină. Pentru acești nativi se pot produce rupturi în relațiile care nu mai funcționează, dar totodată, vor fi martorii unor trăiri înălțătoare în relațiile profunde, credincioase și bazate pe sinceritate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie diplomați în abordările profesionale, să dea dovadă de calm și să nu se agite, indiferent de intensitatea momentului cu care au de-a face.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Balanță în sectorul muncii și al sănătății. Pentru unii nativi se poate încheia o etapă legată de job, poate de modul în care-și desfășurau sarcinile și activitățile, poate legată de responsabilități sau, în cazuri mai nefericite, poate fi chiar vorba de pierderea unui loc de muncă. Totodată, poate fi vorba de o relație cu un coleg poate fi mai tensionată și se poate destrăma. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că trebuie să pună mai mult accent pe sănătate, să nu lase grijile cotidiene să-i afecteze din acest punct de vedere.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Balanță în sectorul iubirii. Nativii pot avea parte de tensiuni în relațiile nou începute, acolo unde lucrurile nu s-au consolidat și nu este exclus ca acestea să se încheie. Pe de altă parte, este posibil ca nativii să-și descopere o pasiune, un hobby care să le aducă satisfacție în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe cei singuri că flirturile de acum nu se vor concretiza în ceva de lungă durată. Posibile tensiuni cu copiii pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac pot fi testați la capitolul relații de familie, în special relația cu părinții poate intra sub vizorul Lunii Pline din Balanță. Este nevoie de multă diplomație și calm pentru a se rezolva un conflict în familie, mai ales dacă acesta vizează locuința sau un bun de patromoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să nu-și imșpună autoritatea în familie și să lupte pentru a echilibra timpul petrecut cu cei dragi cu timpul petrecut cu activitățile profesionale.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu sunt impactați de Luna Plină în Balanță în sectorul comunicării și al învățării. Nativii, fiind guvernați de Soare, astrul implicat în această lunație, este de preferat să dea dovadă de calm și diplomație în dialog pentru a nu deteriora și chiar încheia relații cu cei dragi. Procesul de învățare pentru cei care studiază poate fi anevoios. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot întâmpina dificultăți în unele situații legate de acte sau în procesul de predare.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară sunt impactați de această Lună Plină în Balanță în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Este foarte posibil ca o sursă de veint, mai ales dacă este vorba de o colaborare, să se încheie acum sau să fie vorba de niște schimbări deloc plăcute pentru nativi legate de condițiile de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și valorifice propriile lor resurse și să-și găsească talente, calități pe care să le transforme ulterior în sursă de venit.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță sunt vizați direct de acest aspect de Lună Plină care se petrece în semnul lor și care le cere să-și reevalueze și să-și închidă acele capitole de viață care nu-i ajută în evoluția spirituală și/sau profesională. O serie de nativi pot încheia relații cu persoane cu care nu mai rezonează din niciun punct de vedere și-și pot recontura niște principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși și astfel să-și recontureze niște planuri pentru viitor.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o Lună Plină care vizează subconștientul, stările interioare, psihice, emoționale și afective, dar și sănătatea. Nativii au ocazia să încheie trecutul acum, o relație cu cineva din trecut, să se desprindă de niște frici și temeri care nu-i lăsau să facă pași în față. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de momente tensionate legate de locul de muncă și le cere să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător sunt impactați de Luna Plină în Balanță în sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor. Nativii pot încheia acele relații care nu mai funcționează, unde au fost prea multe neînțelegeri sau minciuni, înșelătorii. Sunt, totodată, vizate li poveștile de iubire aflate la început sau în care au fost ăprea multe tensiuni în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se dedice mai mult laturii spirituale a vieții pentru a depăși cu bine momentul.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în carieră în această perioadă pentru că Luna Plină le ampretează sectorul profesional, al imaginii și funcției și nativii se pot confrunta cu schimbări de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu exagereze cu autoritatea, să nu se impună, ci să fie diplomați și înțelepți în abordările profesionale.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi de această Lună Plină pentru a încheia o etapă ce ține de studii, cursuri și seminarii. Mulți nativi pot obține o diplomă acum sau se pot decide să învețe lucruri noi, să cerceteze noi domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o schimbare de mentalitate, o schimbare ce ține de filozofiile de viață și credințele pe care s-au bazat până acum.

Horoscop zilnic Pești
Pentru cei născuți în zodia Pești această lunație va amprenta sectorul financiar al banilor pe care-i dețin împreună cu alții. Nativii pot să piardă o sursă de venit, însă este vorba de ceva pentru care nu depuneau efort. Pe de altă parte, însă, acest aspect îi va determina să găsească o soluție înțeleaptă pentru a-și îmbunătăți veniturile. Poate fi un moment bun pentru unii să achite o datorie, să închidă un credit, să obțină o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că o relație extraconjugală sau o aventură sexuală se poate încheia acum. Pe de altă parte, este un moment bun să-și asculte mai mult intuiția și chiar să-și descopere niște talente pe care să le valorifice.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Sănătate 30 Mai 2020, ora: 13:59

Dieta de URGENȚĂ / Cum slăbești accelerat și eficient- Programul pe zile

Dieta de URGENȚĂ / Cum slăbești accelerat și eficient- Programul pe zile

Dieta de urgenta este aliata oricarei femei care isi doreste sa dea jos rapid cateva kilograme, fara prea mari batai de cap. Asa ca, daca si tu ai un eveniment important care se apropie si trebuie sa porti o anumita rochie, nu mai sta pe ganduri.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 30 Mai 2020, ora: 13:55

Alimente şi medicamente pe care să nu le combini niciodată!

Alimente şi medicamente pe care să nu le combini niciodată!

Este cunoscut faptul că anumite combinaţii de medicamente pot anula efectul acestora sau devin chiar periculoase pentru organism. Dar există şi alimente care interacţionează negativ cu unele tratamente medicamentoase, de aceea este important să citiţi cu atenţie prospectele şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 30 Mai 2020, ora: 12:18

Protestele masive din SUA fac prima victimă - un tânăr de 19 ani din Detroit a fost împușcat mortal

Protestele masive din SUA fac prima victimă - un tânăr de 19 ani din Detroit a fost împușcat mortal

Protestele masive care au cutremurat Statele Unite în ultimele zile au făcut și prima victimă – un tânăr de 19 din Detroit a fost ucis după ce au fost trase focuri de armă într-un grup de protestatari, vineri seară, a anunțat departamentul de poliție al orașului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 10:43

„VEȘTI BUNE” de la guvernărea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

„VEȘTI BUNE” de la guvernărea Dodon&Chicu - Salariul mediu lunar în R. Moldova este în SCĂDERE iar prețurile sunt în CREȘTERE (STATISTICI OFICIALE)

În primul trimestrul al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 7633,9 lei - în scădere cu 2,3% față de trimestrul patru al anului trecut. Datele au fost publicate de Biroul Național de Statistică (BNS).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 10:10

news alert Ministrul Sănătății din România: Epidemia este controlabilă în acest moment. Am trecut de vârf!

Ministrul Sănătății din România: Epidemia este controlabilă în acest moment. Am trecut de vârf!

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că epidemia de coronavirus este controlabilă în România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 09:24

Fotografia anului. Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Ce reguli încalcă demnitarii

Fotografia anului. Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Ce reguli încalcă demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care premierul Ludovic Orban apare alături de câţiva miniştri, la o masă pe care se află băutură.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 30 Mai 2020, ora: 09:11

Trump anunță că încheie relațiile cu OMS și că va retrage Hong Kongului statutul comercial privilegiat

Trump anunță că încheie relațiile cu OMS și că va retrage Hong Kongului statutul comercial privilegiat

Donald Trump a anunțat vineri că Statele Unite „își încheie” relația cu Organizația Mondială a Sănătății și că începe procedurile pentru retragerea unui statut comercial preferat de care se bucura Hong Kongul în relațiile cu Statele Unite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 30 Mai 2020, ora: 08:58

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 30 MAI 2020. Ce zi aglomerată!

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 30 MAI 2020. Ce zi aglomerată!

Azi e primul patrar de Luna in Fecioara, dar e o zi plina. E nevoie de o decizie rapida si importanta. Nu e cea mai usoara zi, desi e weekend. Aduna-te si treci la treaba!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 08:57

10 imobile ce aparțin lui Vlad Plahotniuc, în valoare de 33 milioane de lei, puse sub sechestru

10 imobile ce aparțin lui Vlad Plahotniuc, în valoare de 33 milioane de lei, puse sub sechestru

Magistrații judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus astăzi aplicarea sechestrului pe o serie de bunuri ce aparțin fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, în valoare de circa 33 de milioane de lei. Totodată, magistrații au respins solicitările procurorilor de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 30 Mai 2020, ora: 08:52

Iurie Reniță: „Din suflet” despre fundațiile de caritate

Iurie Reniță: „Din suflet” despre fundațiile de caritate

Zvâcnirile furibunde ale lui Dodon vis-a-vis de nepromulgarea legii cu privire la organizațiile necomerciale (în cazul adoptării de către Parlament) trădează disperarea lui, dar și a ortacilor săi psrm-iști că numeroasele lor fundații de caritate, finanțate generos de...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 30 Mai 2020, ora: 01:19

Calendar ortodox 30 mai 2020. Sfântul Cuvios Isaachie Mărturisitorul

Calendar ortodox 30 mai 2020. Sfântul Cuvios Isaachie Mărturisitorul

Calendar ortodox 30 mai 2020. Pe 30 mai creștinii ortodocși prăznuiesc pe Sfântul Cuvios Isaachie Mărturisitorul. Acesta a trăit în secolul al IV-lea în timpul împăratului Valens Arianul care prigonea creștinii. Va veni la Constantinopol pentru a-i întări pe creștini. Află mai...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Mai 2020, ora: 18:03

ULTIMA ORĂ / +171 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în R. Moldova

ULTIMA ORĂ / +171 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în R. Moldova

 În total, astăzi au fost efectuate 1203 teste, dintre care primar – 1028 şi repetat – 175. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 7896 de cazuri. Din numărul total de cazuri din această zi, 25 sunt lucrători medicali: medici – 3,...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Mai 2020, ora: 16:47

Se deschid BISERICILE! Premierului Ion Chicu a făcut anunțul

Se deschid BISERICILE! Premierului Ion Chicu a făcut anunțul

Întrunirile cu caracter religios și slujbele în lăcașurile de cult vor putea fi reluate din data de 5 iunie 2020. Decizia a fost luată astăzi de Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Mai 2020, ora: 16:41

Ultima oră / Paștele Blajinilor nu va fi amânat

Ultima oră / Paștele Blajinilor nu va fi amânat

Paștele Blajinilor din acest an nu va fi amînat. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul, Ion Chicu, care îndeamnă populația să fie precaută și să evite aflarea în grupuri mari la cimitire. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 29 Mai 2020, ora: 16:34

Ce se întâmplă dacă bei numai suc de lămâie, timp de o lună. Efectul care i-a șocat pe medici

Ce se întâmplă dacă bei numai suc de lămâie, timp de o lună. Efectul care i-a șocat pe medici

O nouă dietă ia cu asalt lumea celebrităţilor! Respectată cu strcteţe, aceasta promite rezultate spectaculoase, într-un timp record!

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 29 Mai 2020, ora: 16:29

Beneficiile necunoscute ale Mâinii Maicii Domnului. Tratează o mulţime de afecţiuni

Beneficiile necunoscute ale Mâinii Maicii Domnului. Tratează o mulţime de afecţiuni

Caprifoiul (Lonicera japonica), cunoscut şi sub denumirea populară de Mâna Maicii Domnului, este o plantă căţărătoare de origine asiatică, ce înfloreşte de primăvară până vara. Mirosul deosebit al florilor sale albe şi galbene o face să fie în topul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Mai 2020, ora: 15:42

Loteria Națională lansează jocul ”Bani la greu” cu câștiguri de peste un milion de lei

Loteria Națională lansează jocul ”Bani la greu” cu câștiguri de peste un milion de lei

Loteria Națională sporește șansele moldovenilor de a completa lista milionarilor. Toată luna iunie, de luni și până vineri, câte doi participanți vor avea șansa unică de a juca pentru jackpotul de peste 1 000 000 de lei, la noul proiect TV ”Bani la greu”. Jocul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 29 Mai 2020, ora: 13:00

Migdalele de la Călărași – o cultură nouă și pentru cei care care le cultivă

Migdalele de la Călărași – o cultură nouă și pentru cei care care le cultivă

În ultimii ani, moldovenii preferă să consume cât mai multe produse ecologice pentru a duce un mod de viață mai sănătos, atrăgând atenție deosebită calității produselor.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 29 Mai 2020, ora: 12:56

Un român a devenit cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul lui Bob Weighton

Un român a devenit cel mai în vârstă bărbat din lume, după decesul lui Bob Weighton

Cel mai în vârstă bărbat din lume, Bob Weighton, a murit la 112 ani. Românul Dumitru Comănescu devine, astfel, cel mai în vârstă bărbat al Planetei, recunoscut de Cartea Recordurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 29 Mai 2020, ora: 12:44

Premierul britanic a constatat că are probleme cu vederea, după infectarea cu noul coronavirus

Premierul britanic a constatat că are probleme cu vederea, după infectarea cu noul coronavirus

 Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a făcut o constatare deranjantă, după ce a scăpat, cu emoții, de traumatizanta experiență a infectării cu noul coronavirus. Luni, la conferința de presă cotidiană de la Downing Street, el le-a declarat jurnaliștilor prezenți că vederea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)