Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2019. SĂGETĂTORII POT ÎNCHEIA UN PARTENERIAT

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot deveni conflictuali și irascibili, iar una dintre cauze poate fi faptul că li se amână sau anulează o serie de planuri făcute, posibil chiar deplasări planificate în afara localității. Nativii vor întâmpina unele blocaje în rezolvarea unor chestiuni administrative. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite exmenele, interviurile și discursurile în public în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur care au de rezolvat situații juridice, procese, litigii, partaje sunt sfătuiți să abordeze cu multă atenție, calm și moralitate contextul. Pot întâmpina o serie de blocaje în acest sens. Nativii se preocupă de situația financiară și se întrevăd demersuri inițiate în acest sens pentru a recupera, a intra în posesia unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să abordeze cu diplomație dialogul cu instituțiile statutului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni întâmpină situații dificile, blocaje în relaționarea cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Oricât ar încerca nativii să aplaneze conflictele și să reintre pe o direcție de mers calmă, contextul astrologic nu va fi de partea lor, motiv pentru care, horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să amâne întrevederile profesionale, negocierile și ședințele, cel puțin în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi încercați în planul muncii și al sănătății. Vedem să reapară simptome ale unor afecțiuni mai vechi care au fost tratate superficial sau necorespunzător, iar acum cer mai multă atenție și responsabilitate. Profesional se întrevăd conflicte de imagine, dar și obținerea unor drepturi de muncă prin intermediul unei instanțe juridice. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți în jur. Pot fi persoane care au interese ascunse.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a intra în discuții contradictorii cu cei din jur, în special cu prietenii, unde se vor impune și nu vor asculta și ceea ce au aceștia de zis. Nativii vor fi greu de înduplecat și de convind în chestiuni de principiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le favorizează a stare de neîncredere vizavi de relația cu persoana iubită și aceștia pot acuza fără motiv și fără dovezi, iscând conflicte.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a deveni foartea utoritari la locul de muncă și impunerea lor nu va fi văzută cu ochi buni de către cei din jur. Atenție sporită în cazul acelor nativi care dețin funcții importante și care-și pot afecta iremediabil imaginea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu dea vina pe cei din jur pentru frustrările, nemulțumirile și neîmplinirile lor profesionale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot fi frământați de gânduri care să aibă legătură cu o decizie luată pe grabă, imorală sau care le amprentează imaginea într-un sens negativ. Pe de altă parte, nativii se pot simți păcăliți, mințiți, manipulați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și revizuiască atitudinea față de o funcție, de o poziție în cadrul locului de muncă (posibil să fie nevoie de o schimbare în plan profesional pe care încă să nu o înțeleagă).

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de o situație financiară. Posibil ca o sumă de bani să nu le intre în conturi, să fie vorba de o neregulă la mijloc. Nativii care sunt în procese pot pierde în instanță un drept, un bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot încheia un parteneriat pe care (posibil) să nu-și dorească să-l ducă în acel punct.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o etapă foarte tensionată, atât în relația de cuplu, cât și în relația cu colaboratorii și asociații. Nu este exclus ca unele parteneriate să se încheie acum și sunt sfătuiți să acționeze cu prudență, dar mai ales să-și apere scopurile personale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător nu aduce vești bune în cazul proceselor, litigiilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de probleme la locul de muncă, chiar și conflicte cu colegii și superiorii. Cei care sunt într-o funcție pot fi afectați pe parte de imagine. Nativii nu vor avea starea necesară pentru a-și îndeplini sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai responsabili și mai asumați.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt tentați de o aventură sentimentală, mai ales dacă sunt singuri sau dacă relația de cuplu nu mai funcționează cum își doresc. Distracțiile și activitățile relaxante vor fi pe lista de priorități, dorindu-și parcă astfel să evadeze din cotidian și să scape de gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai responsabili în dialogul cu cei din jur deoarece pot pierde un sprijin, o susținere a unei persoane importante.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de conflicte majore cu membrii familiei, în special ca urmare a unor viziuni diferite despre viață, principii diferite. Nativii pot fi trași la răspundere de părinți cu privire la o decizie pe care au luat-o sau urmează să o ia în plan profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai mult interes vizavi de locuință și de bunurile de patrimoniu. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *