Astăzi 24 Mai 2019, Vineri - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 9 Aprilie 2019, ora 07:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 APRILIE 2019. GEMENII VOR FI VORBĂREȚI ȘI ENERGICI

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor fi vorbăreți și energici.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de o capacitate de comunicare excelentă care-i va ajuta să aibă parte de dialoguri lămuritoare și constructive în direcția dorită. De aceea, nativii care au de negociat un contract, de făcut o tranzacție, de vândut sau cumpărat ceva sunt sfătuiți să profite de moment pentru a-și îndeplini scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să plece în scurte deplasări pentru a-și rezolva probleme administrative.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia de a negocia un contract profitabil din punct de vedere financiar, de a primi o mărire de salariu sau de a demara o colaborare care le va îmbunătăți veniturile. Moment favorabil negocierii condițiilor salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce o primă la salariu, un bonus de performanță.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de multă energie și bună dispoziție. Nativii vor simți că lucrurile încep să se așeze, să se limpezească în mintea lor și chiar dacă nu se vor grăbi să ia o decizie acum, cel puțin vor reuși să se mai detașeze de un context care le-a provocat frământări în ultimele zile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține dialogul cu persoana iubită și-i sfătuiește să evite tensiunile în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o etapă mai puțin benefică stării de spirit. Nativii vor fi invadați de gânduri care mai de care mai răscolitoare, mai agasante și se va da o adevărată luptă între minte și suflet. Rațiunea le va cere să privească în viitor, însă rațiunea îi va conduce în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute să se relaxeze prin meditație și să nu evite introspecția, însă să nu ia decizii radicale acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de dialoguri interesante, constructive și lămuritoare cu prietenii. Unele persoane din anturaj pot veni cu propuneri interesante și pot pune la cale planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să profite de buna comunicare care va exista cu persoana iubită acum și să dizolve o neînțelegere mai veche.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară care desfășoară activități ce țin de comunicare, PR vor înregistra succese acum și sunt sfătuiți să profite de acest context astrologic pentru a-și pune la punct niște contracte. Moment bun pentru negocieri și tranzacții, investiții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se face remarcați profesional, de a vorbi în fața unui public și a fi admirați, de a susține o conferință, o ședință și a primi aprecieri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să pună la punct detaliile unei călătorii sau chiar să plece într-o vacanță. Moment bun pentru studiu, pentru acumularea cunoștințelor, pentru a da examene și interviuri, pentru a susține seminarii, a participa la cursuri și dezbateri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de unele principii de viață pe care aceștia le înțeleg într-un mod mai mult emoțional decât rațional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri pe teme financiare cu rezultate favorabile pentru bugetul acestora. În unele cazuri intervin (re)negocieri salariale, în timp ce în alte cazuri discutăm despre semnarea unor parteneriate care pot îmbunătăți situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a primi un cadou de valoare, un bun material.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia de a purta dialoguri importante în vederea semnării unor contracte, unor parteneriate de afaceri. În unele cazuri poate fi vorba doar de asocieri înțelepte, bazate pe raționament. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să poarte o discuție lămuritoare cu persoana iubită. Moment bun pentru a lua decizii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot reuși prin dialog să se pună în evidență la locul de muncă. Nativii se vor evidenția în modul de relaționare cu colegii, vor reuși să se facă remarcați în ședințe și conferințe. Moment de succes pentru cei care întreprind activități legate de domenii ce implică comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o veste bună legată de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea chef de distracție, de plimbări, dar mai ales se vor dedica activităților sportive. Unii nativi pot pune la cale o călătorie, în timp ce alții pot începe un antrenament la sală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai raționali în dialogul cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia să poarte dialoguri cu membrii familiei și astfel să reușească să rezolve neînțelegeri mai vechi sau să reușească să se pună în acord cu părinții în vederea vânzării unei case, unui teren sau bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține tranzacțiile, dar și negocierile în acest sens.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 13:15

Partidul Democrat a adoptat o poziție rațională și înțeleaptă în ultima perioadă, în comparație cu celelalte partide parlamentare. Este opinia politologului Zurab Todua, exprimată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:42

O echipă de cercetători a reuşit să rescrie codul genetic al unui organism de la zero. Primele organisme create prin această metodă sunt câteva bacterii de E. coli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:41

Sfinţii Constantin şi Elena, tradiţii şi superstiţii. Ce nu e bine să faceţi în această zi

Sfinţii Constantin şi Elena, tradiţii şi superstiţii. Ce nu e bine să faceţi în această zi

Sfinții împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți luni, 21 mai, de către creștini. De numele acestor sfinţi, primii împăraţi creştini,sunt legate multe tradiţii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:38

Între așa-zișii jurnaliști sau experți din presa occidentală, care sunt plătiți de Fundația Soros pentru a denigra PDM și pe liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, figurează personaje care l-au servit cu dedicație pe fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:17

Partidul Politic “ȘOR” a finisat lucrările de iluminare stradală a satului Cișmea, raionul Orhei, una din cele 104 localități unde formațiunea a câștigat alegerile parlamentare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 12:14

Partidul Socialiștilor a respins invitația PAS-DA la ședința Parlamentului, preconizată pentru zilele de 21 și 22 mai. În opinia socialiștilor, propunerea blocului ACUM esteb populistă și nu merită să fie luată în considerare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 11:26

Cel de-al 73-lea episod - care a fost totodată ultimul - al serialului "Game of Thrones", difuzat duminică seară în Statele Unite, a doborât recordul de audienţă al postului HBO, care a difuzat această producţie începând din 2011, după ce 19,3 milioane de telespectatori americani au...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)