Astăzi 20 August 2019, Marţi - Ultima actualizare la 23 August 2019
Abonamente

Horoscop 9 Aprilie 2019, ora 07:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 APRILIE 2019. GEMENII VOR FI VORBĂREȚI ȘI ENERGICI

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor fi vorbăreți și energici.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de o capacitate de comunicare excelentă care-i va ajuta să aibă parte de dialoguri lămuritoare și constructive în direcția dorită. De aceea, nativii care au de negociat un contract, de făcut o tranzacție, de vândut sau cumpărat ceva sunt sfătuiți să profite de moment pentru a-și îndeplini scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să plece în scurte deplasări pentru a-și rezolva probleme administrative.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia de a negocia un contract profitabil din punct de vedere financiar, de a primi o mărire de salariu sau de a demara o colaborare care le va îmbunătăți veniturile. Moment favorabil negocierii condițiilor salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce o primă la salariu, un bonus de performanță.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de multă energie și bună dispoziție. Nativii vor simți că lucrurile încep să se așeze, să se limpezească în mintea lor și chiar dacă nu se vor grăbi să ia o decizie acum, cel puțin vor reuși să se mai detașeze de un context care le-a provocat frământări în ultimele zile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține dialogul cu persoana iubită și-i sfătuiește să evite tensiunile în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o etapă mai puțin benefică stării de spirit. Nativii vor fi invadați de gânduri care mai de care mai răscolitoare, mai agasante și se va da o adevărată luptă între minte și suflet. Rațiunea le va cere să privească în viitor, însă rațiunea îi va conduce în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute să se relaxeze prin meditație și să nu evite introspecția, însă să nu ia decizii radicale acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de dialoguri interesante, constructive și lămuritoare cu prietenii. Unele persoane din anturaj pot veni cu propuneri interesante și pot pune la cale planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să profite de buna comunicare care va exista cu persoana iubită acum și să dizolve o neînțelegere mai veche.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară care desfășoară activități ce țin de comunicare, PR vor înregistra succese acum și sunt sfătuiți să profite de acest context astrologic pentru a-și pune la punct niște contracte. Moment bun pentru negocieri și tranzacții, investiții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se face remarcați profesional, de a vorbi în fața unui public și a fi admirați, de a susține o conferință, o ședință și a primi aprecieri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să pună la punct detaliile unei călătorii sau chiar să plece într-o vacanță. Moment bun pentru studiu, pentru acumularea cunoștințelor, pentru a da examene și interviuri, pentru a susține seminarii, a participa la cursuri și dezbateri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de unele principii de viață pe care aceștia le înțeleg într-un mod mai mult emoțional decât rațional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri pe teme financiare cu rezultate favorabile pentru bugetul acestora. În unele cazuri intervin (re)negocieri salariale, în timp ce în alte cazuri discutăm despre semnarea unor parteneriate care pot îmbunătăți situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a primi un cadou de valoare, un bun material.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia de a purta dialoguri importante în vederea semnării unor contracte, unor parteneriate de afaceri. În unele cazuri poate fi vorba doar de asocieri înțelepte, bazate pe raționament. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să poarte o discuție lămuritoare cu persoana iubită. Moment bun pentru a lua decizii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot reuși prin dialog să se pună în evidență la locul de muncă. Nativii se vor evidenția în modul de relaționare cu colegii, vor reuși să se facă remarcați în ședințe și conferințe. Moment de succes pentru cei care întreprind activități legate de domenii ce implică comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o veste bună legată de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea chef de distracție, de plimbări, dar mai ales se vor dedica activităților sportive. Unii nativi pot pune la cale o călătorie, în timp ce alții pot începe un antrenament la sală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie mai raționali în dialogul cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia să poarte dialoguri cu membrii familiei și astfel să reușească să rezolve neînțelegeri mai vechi sau să reușească să se pună în acord cu părinții în vederea vânzării unei case, unui teren sau bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține tranzacțiile, dar și negocierile în acest sens.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 23 August 2019, ora: 09:00

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

Îndrăznesc să spun că Pactul Ribbentrop Molotov este în continuare în vigoare. Ruşii se apără spunând că înţelegerea dintre Hitler şi Stalin a fost denunţată de multă vreme, din 24 decembrie 1989. Doar că foarte puţini au citit documentul acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 20:24

Vasile Munteanu: Primăria Chișinău în colimatorul instituțiilor subordonate PSRM

Vasile Munteanu: Primăria Chișinău în colimatorul instituțiilor subordonate PSRM

 A mai rămas primăria municipiului Chişinău. Ultima redută râvnită şi visată de socialişti. Dacă nu au reușit niciodată să „ocupe” edificiul în rezultatul bătăliilor politice în alegeri, astăzi, profitând de lipsa de viziune, a blocului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 19:43

La două luni și jumătate de la preluarea guvernării împreună cu partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, președintele pro-rus Igor Dodon a reușit să impună în pozițiile-cheie din arhitectura de putere a Republicii Moldova oameni loiali lui sau apropiați fățiș de Rusia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 19:39

Judecătoarea Liuba Șova a făcut dezvăluiri, în cadrul unei intervenții în platoul TV8, despre procedura de vot de astăzi a președintelui Curții Constituționale (CC). Potrivit acesteia, au existat anumite „recomandări” pentru a vota într-un anumit fel, iar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 18:23

Primăria Chișinău s-a „răzgândit” - Limba Noastră este... cea română (DOC)

Primăria Chișinău s-a „răzgândit” - Limba Noastră este... cea română (DOC)

„Limba Noastră cea Română” a revenit la Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 17:31

Dodon s-a speriat de Usatîi și îl atacă pentru că nu se supune

Dodon s-a speriat de Usatîi și îl atacă pentru că nu se supune

Revenirea liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în R. Moldova și faptul că nu vrea „să joace cum îi cântă” președintele Igor Dodon pare să nu convină anumitor cercuri, astfel încât a fost lansată o campanie de denigrare a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 17:10

opinie „Maia Sandu a vândut ţara lui Dodon”

„Maia Sandu a vândut ţara lui Dodon”

Vicepreşedinta Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Daniela Bodrug, consideră că Maia Sandu „a vândut ţara lui Dodon” în schimbul funcţiei de prim-ministru, după ce deputatul socialist Vladimir Ţurcan, persoană apropiată preşedintele Republicii Moldova, a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 16:54

BREAKING NEWS / Tensiuni legate de Brexit? / O bombă a explodat în Irlanda de Nord, în apropierea frontierei cu Irlanda

BREAKING NEWS / Tensiuni legate de Brexit? / O bombă a explodat în Irlanda de Nord, în apropierea frontierei cu Irlanda

O bombă a explodat, luni, în zona frontierei dintre provincia britanică Irlanda de Nord şi Irlanda, anunţă autorităţile, precizând că au fost vizaţi agenţi de poliţie, dar nu s-au înregistrat victime, relatează site-ul agenţiei Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 16:16

Țurcan devenit judecător direct din Parlament e preocupat de separarea puterilor în stat - Refuză să-i „răspundă” Maiei Sandu

Țurcan devenit judecător direct din Parlament e preocupat de separarea puterilor în stat - Refuză să-i „răspundă” Maiei Sandu

 Acesta a spus că își respectă deja atribuțiile care i le impune noul statut și că a depus deja cererea de suspendare a statutului de membru al Partidului Socialiștilor din R. Moldova

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 15:25

Dodon joacă TARE și îi ACUZĂ pe cei din ACUM că se IMPLICĂ în procesele interne ale CC și cere o abordare neutră

Dodon joacă TARE și îi ACUZĂ pe cei din ACUM că se IMPLICĂ în procesele interne ale CC și cere o abordare neutră

Igor Dodon, în legătură cu alegerea președintelui Curții Constituționale (CC), declară că, „cea mai corectă și mai cumpătată poziție a factorilor politici acum constă în abordarea neutră și imparțială a proceselor interne ale CC, fără preferințe sau...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 15:20

Domnica Manole ar fi votat pentru alegerea lui Vladimir Țurcan în funcția de Președinte al CCM / SURSE

Domnica Manole ar fi votat pentru alegerea lui Vladimir Țurcan în funcția de Președinte al CCM / SURSE

Judecătorii Liuba Şova şi Nicolae Roşca nu ar fi votat pentru ca Vladimir Țurcan să devină noul președinte al Curții Constituționale. Despre acest lucru ne-au comunicat surse din cadrul CC, informează unimedia.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 15:12

Deputat din PPDA (ACUM) „Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Curtea Constituțională este o ADEVĂRATĂ RUȘINE”

Deputat din PPDA (ACUM) „Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Curtea Constituțională este o ADEVĂRATĂ RUȘINE”

Deputatul din fracțiunea ACUM Platforma DA Iurie Reniță numește „rușine” alegerea lui Vladmir Țurcan în calitate de președinte al Curții Constituționale (CCM). Comentând subiectul, parlamentarul din Blocul ACUM spune că este dezamăgit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 15:07

Vlad Musteață, fostul director „Pro-Imobil” s-ar alege cu un nou dosar penal. Acesta este învinuit de evaziuni fiscale și spălare de bani

Vlad Musteață, fostul director „Pro-Imobil” s-ar alege cu un nou dosar penal. Acesta este învinuit de evaziuni fiscale și spălare de bani

Schimbarea guvernării pare să readucă în activitate mai multe persoane certate anterior cu legea. Este și cazul fostului director al companiei imobiliare „Pro-Imobil”, Vlad Musteață, cu dosar penal în Republica Moldova, reținut în Italia și care, potrivit...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 15:05

Țîcu: „Susţin poziţia dnei Maia Sandu şi reconfirm ce am spus şi anterior, că orice colaborare cu PSRM devine cu fiecare zi tot mai NOCIVĂ! Greu ajunge”

Țîcu: „Susţin poziţia dnei Maia Sandu şi reconfirm ce am spus şi anterior, că orice colaborare cu PSRM devine cu fiecare zi tot mai NOCIVĂ! Greu ajunge”

 Deputatul Blocului ACUM Octavian Ţîcu, entitate politică ce se află într-o alianţă de guvernare cu Socialiştii lui Igor Dodon, a anunţat că reconfirmă cele declarate anterior, şi anume că „orice colaborare cu PSRM devine în fiecare zi tot mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 14:53

(Presa de peste Prut) Un politruc sovietic, aliat politic al lui Dodon și cu discurs anti-românesc și anti-NATO, a devenit șeful Curții Constituționale din Moldova

(Presa de peste Prut) Un politruc sovietic, aliat politic al lui Dodon și cu discurs anti-românesc și anti-NATO, a devenit șeful Curții Constituționale din Moldova

Noul șef al Curții Constituționale din Moldova este Vladimir Țurcan, ales prin votul secret al membrilor. Țurcan, fost activist de partid cu funcții în timpul URSS, este un aliat politic al președintelui Igor Dodon și are un discurs profund anti-românesc și anti-NATO, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 14:38

Restaurantul în care clienţii sunt amendaţi dacă nu mănâncă tot din farfurie

Restaurantul în care clienţii sunt amendaţi dacă nu mănâncă tot din farfurie

Mânâncă tot din farfurie este un îndemn pe care mulţi l-am auzit de-a lungul vieţii, în special în perioada copilăriei. Un restaurant din Cehia a început însă să-i amendeze pe clienţii care lasă mâncare în farfurie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 14:05

Durerea de cap provocată de caniculă: cum scapi de ea şi când e cazul să mergi la medic

Durerea de cap provocată de caniculă: cum scapi de ea şi când e cazul să mergi la medic

Valul de caniculă din aceste zile care a pus stăpânire pe ţara noastră creşte numărul celor care solicită ajutor medical de specialitate. Fie că este vorba despre lipotimie, ritm cardiac accelerat sau insolaţie, temperaturile extreme sunt greu de suportat chiar şi de cei mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 13:57

Shor a „vândut” concesionare Aeroportul Internațional Chișinău unei companii din Scoția controlate de un membru al familiei Rothschild, cu o avere de peste 1 miliard de dolari

Shor a „vândut” concesionare Aeroportul Internațional Chișinău unei companii din Scoția controlate de un membru al familiei Rothschild, cu o avere de peste 1 miliard de dolari

Compania Avia-Invest, care a obținut concesiunea Aeroportului Internațional Chișinău, a fost vândută NR Investments Ltd, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 13:27

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu este nemulțămită de numirea colegului său de coaliție guvernamentală - socialistul Vladimir Țurcan președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:51

Încă o victorie strategică pentru Dodon, după numirea consilierului său șef la CNA / Socialistul Țurcan cu studii la Moscova în anii 70 a fost „ALES” Președinte al CCM

Încă o victorie strategică pentru Dodon, după numirea consilierului său șef la CNA / Socialistul Țurcan cu studii la Moscova în anii 70 a fost „ALES” Președinte al CCM

Judecătorii constituţionali îşi vor alege luni, 19 august, preşedintele prin vot secret, pentru un termen de trei ani, comunică MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:36

Arhivele nu ard Ce scria presa pro-guvernamentală despre cel pe care azi l-au desemnat la șefia Curții Constituționale?

Ce scria presa pro-guvernamentală despre cel pe care azi l-au desemnat la șefia Curții Constituționale?

„Boierii Moldovei sărăcite” // Angajat la stat, şi deputatul socialist Vladimir Ţurcan a reușit să adune o avere impresionantă - aceasta scria actuala presă pro-guvernamentală despre cel pe care Alianța PSRM-PPDA-PAS l-au numit în funcția de Președinte al Curții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele SFIDEAZĂ alegătorii și sunt „în vacanță” / Nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele SFIDEAZĂ alegătorii și sunt „în vacanță” / Nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 11:59

Angajații poliției de patrulare nu vor mai face asta! Andrei Năstase a semnat Ordinul

Angajații poliției de patrulare nu vor mai face asta! Andrei Năstase a semnat Ordinul

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a semnat, astăzi, Ordinul cu privire la asigurarea respectării prevederilor actelor normative în domeniul controlului traficului rutier.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)