Astăzi 7 Aprilie 2020, Marţi - Ultima actualizare la 4 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 9 Decembrie 2019, ora 07:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 DECEMBRIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact pozitiv asupra personalității și a modului de relaționare cu cei din jur.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a comerțului, intră azi în zodia Săgetător, zodie pe care o tranzitează până pe 29 decembrie, când va intra în semnul Capricorn. Mercur în tranzit prin Săgetător, o poziție defavorizată a planetei, ne va face ușor superficiali în gândire și vom avea tendința de a ne grăbi în analize, motiv pentru care, în această perioadă nu este întocami recomandat să luăm decizii majore.

Loading...


Pe de altă parte, Mercur în Săgetător ne va stimula să ne folosim mai mult intuiția și va veni cu o doză mare de interes pentru cunoaștere, pentru expansiune prin cunoștere, pentru creșterea și dezvoltarea noastră intelectuală. De asemenea, va crește interesul pentru călătorii, pentru studiu și pentru socializare cu persoane din alte comunități, medii, culturi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec, acest tranzit va aduce mult interes pentru studiu, pentru cunoaștere, pentru aflarea de noi oportunități de expansiune intelectuală. Nativii vor fi mai determinați ca niciodată să plece în călătorii, să cunoască oameni și locuri noi și vor descoperi cu ajutorul lui Mercur în Săgetător o nouă latură a filozofiilor de viață pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să conducă prudent și spă fie atenți la drum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Mercur în tranzit prin Săgetător va stimula puternic dorinața de înavuțire, dorința de a avea confort material, iar cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să demareze fel și fel de activități pentru a-și mări veniturile. Nativii vor fi favorizați în procese juridice, partaje, obținerea de moșteniri, bunuri materiale. Pe de altă parte, acest tranzit va contribui la explorarea, la redescoperirea, propriei lor sexualități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri cu partenerul de viață pe tema banilor deținuți în comun, a cheltuielilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni acest tranzit va activa sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, prin urmare nativii pot avea parte de dialoguri lămuritoare, constructive cu partenerul de viață și în domeniul profesional pot primi noi contracte de colaborare, de asociere, aspect care le poate aduce expansiune în afaceri, în sectoru muncii. Cei singuri pot cunoaște o persoană din străinătate sau prin intermediul internetului, iar cei care au relații solide și de lungă durată se pot aștepta la o cerere în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce un dialog mai tensionat cu persoana iubită sau cu un colaborator, cel mai probabil ca urmare a unor viziuni diferite. Gemenii nu trebuie să încerce prin orice mijloc să-și convingă partenerul de dialog că au dreptate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Mercur în tranzit prin Săgetător va activa casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia, prin dialog, să se impună la locul de muncă, aspect care poate aduce și ușoare tensiuni cu colegii și superiorii. Nativii vor avea șansa să-și lărgească viziunea asupra sectorului profesional, să negocieze contracte de muncă, să reglementeze situații ce țin de job și nu este exclus să plece în delegații care să le îmbogățeacă cunoașterea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să vindece o problemă de sănătate prin tratamente revoluționare, uneori chiar cu ajutorul remediilor venite din străinătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot profita de acest tranzit pentru a-și îmbunătăți relația cu persoana iubită și cu copiii. Nativii pot obține prin dialog lămuriri, înțelegere, sprijin în zona expansiunii intelectuale, poate chiar schimbarea unor mentalități vizavi de iubire și de modul în care-și manifestă sentimentele. Perioadă favorabilă pentru activități relaxante, sportive, plimbări și distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia celor singuri de a cunoaște o persoană, posibil prin intermediul unei pasiuni, activități comune, însă atenție la doza de aventură pe care o pot imprima în relație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit în sectorul familiei și al locuinței și este foarte probabil ca nativii să reușească, prin dialog, să se apropie mai mult de cei dragi, să reglementeze o situație locativă, să rezolve ceva ce ține de actele casei, de regimul unei locuințe. De asemenea, nu este exclus ca nativii să-și dorească să aducă un aer nou stilului de viață, revoluționar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic capacitatea intuitivă și se pot baza pe acea voce interioară în decizii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Mercur în tranzit prin Săgetător va imprima celor născuți în zodia Balanță dorința de cunoaștere, de socializare, de comunicare, de expansiune prin aceste metode. Nativii vor lega ușor relații noi de prietenie sau profesioanle și nu este exclus să-și lărgească orizonturile de cunoaștere prin contactul cu persoane străine, de altă cultură și relifie, sau în urma unei călătorii desfășurate în străinătate. În această perioadă pot obține cu succes diplome, atestate, pot lua cu brio examene, pot face impresie bună la interviuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o îmbunătățire remarcabilă a relației cu rudele, frații, vecinii, colegii de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit al lui Mercur prin Săgetător le va aduce numeroase ocazii de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot crește financiar, pot obține prime și bonusuri de la locul de muncă, pot reglementa o situație ce ține de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a negocia un contract în favoarea lor, de a legaliza un câștig.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de ingresul lui Mercur întocmai prin semnul lor și acest tranzit le va deschide apetitul pentru cunoaștere, pentru informare și expansiune prin studiu. Nativii se vor bucura de o bună capacitate de comunicare, vor dialog excepțional cu cei din jur și pot reuși să negocieze în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți la toate informațiile care vin spre ei (ca un cadou, ca un răspuns, ca o soluție), dar și la persoanele noi cunoscute, posibil din străinătate, pentru că pot fi de mare ajutor în soluționarea unor planuri și proiecte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de acest tranzit pe o casă a subconștientului, însă va fi vorba de un tranzit care le aduce încredere în ei înșiși, care le alungă fricile și obsesiile și lă conferă mult optimism. Nativii pot discuta despre trecut și îl pot integra cu mai multă ușurință în viața lor, îl pot accepta și se pot detașa de experiențele traumatizante. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să amelioreze o problemă de sănătate cu care se confruntă de ceva timp, posibil chiar de natură cronică, psihică.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Celor născuți în zodia Vărsător, tranzitul lui Mercur prin Săgetător, le va aduce ocazia de a-și lărgi cercul de cunoștințe, de a-și face noi prieteni alături de care să demareze proiecte profitabile și alături de care să-și facă planuri importante de viitor. Nativii pot cunoaște și lega foarte ușor relații de prietenie, chiar cu persoane străină, de altă cultură și religie Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce șansa de a se împăca cu o persoană apropiată cu care au fost în conflict. Se întrevăd dialoguri constructive și cu persoana iubită, iar cei singuri ar putea cunoaște pe cineva prin intermediul internetului sau în urma unei deplasări, călătorii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cariera și ascensiunea profesională vor fi puncte de interes major pentru cei născuți în zodia Pești. Tranzitul lui Mercur prin Săgetător le va aduce ocazia de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă, de a-și îmbunătăți imaginea prin dialog, prin discursuri publice, prin negocieri, de a-și consolida statutul profesional, iar șansele de a avansa în funcție vor fi foarte mari. Vor exista nativi care, mânați de dorința ascensiunii, își vor schimba domeniul de activitate, poate chiar vor pleca cu contract în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o oportunitate majoră în sectorul profesional, îndeplinirea unui scop, atingerea unui țel, și le cere să fie foarte atenți, să nu o refuze.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 10:35

După o perioadă în care a evitat să recunoască că a devenit tată pentru a doua oară, Nicolae Botgros a făcut anunțul și și-a arătat fetița care împlinește astăzi 2 anișori. Artistul se declară fericit și își asumă pe deplin rolul de părinte, alături de mama...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 10:35

Cu 90% dintre angajaţi aflaţi în şomaj tehnic, compania aeriană românească Blue Air are nevoie de un suport financiar de 60 de milioane de euro pentru a trece peste criza COVID-19, potrivit CEO-ului companiei, Oana Petrescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 10:27

 Gemeni În general, Gemenii sunt duali, dar asta nu înseamnă că toți cei născuți în această zodie au două fețe. Cu toate acestea, cei mai mulți reprezentanți își folosesc abilitățile de comunicare în moduri toxice, cum ar fi răspândirea...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 7 Aprilie 2020, ora: 10:25

Un cunoscut preot îi cere preşedintelui Iohannis să permită credincioşilor să se adune în curtea bisericilor de Înviere

Un cunoscut preot îi cere preşedintelui Iohannis să permită credincioşilor să se adune în curtea bisericilor de Înviere

Aţi fost ales preşedinte într-o ţară majoritar ortodoxă. Respectaţi-i credinţa, aşa cum au făcut Carol I sau Ferdinand I

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 09:40

VIDEO LIVE: DOUĂ PERSOANE AU DECEDAT / Informații de ULTIMĂ ORĂ privind răspândire coronaviruslui în R. Moldova

VIDEO LIVE: DOUĂ PERSOANE AU DECEDAT / Informații de ULTIMĂ ORĂ privind răspândire coronaviruslui în R. Moldova

77 de persoane sunt în stare gravă. Alte două persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid – 19. Victimele sunt doi bărbați, ambii în vârstă de 68 de ani. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 09:00

VACCINUL PENTRU COVID-19, finanţat de Bill Gates, începe să fie testat pe oameni

VACCINUL PENTRU COVID-19, finanţat de Bill Gates, începe să fie testat pe oameni

Un potenţial vaccin contra coronavirusului finanţat de fundaţia miliardarului Bill Gates este testat pe oameni, scrie Business Insider. Dacă rezultatele sunt cele aşteptate, acesta ar putea fi gata până la finalul anului.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 Aprilie 2020, ora: 09:00 de Silviu Tănase

Noua ideologie supremă - Republica la final de drum

Noua ideologie supremă - Republica la final de drum Din editia print

Moldovenii care au creat acest stat au fost convinși că, depărtându-se de Moscova și adoptând grafia latină, vor reuși să scape de minciunile sovietice, deci, să creeze un stat românesc bazat pe drepturi. La peste 20 de ani de la independență constatăm că doar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 08:46

Ce amendă riscă persoanele care dau foc la frunze, miriște sau deșeuri menajere

Ce amendă riscă persoanele care dau foc la frunze, miriște sau deșeuri menajere

Arderea resturilor vegetale este interzisă prin lege, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) atenționează populația că se efectuează controale pentru a nu admite acest fapt, iar cei care vor fi prinși vor fi amendați.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 7 Aprilie 2020, ora: 08:32

Rudele bolnavilor de covid-19 din Taraclia, unde majoritari sunt bulgarii: „Suntem HĂRȚUIȚI şi AMENINȚAȚI de localnici”

Rudele bolnavilor de covid-19 din Taraclia, unde majoritari sunt bulgarii: „Suntem HĂRȚUIȚI şi AMENINȚAȚI de localnici”

Centrul de sănătate publică din raionul Taraclia susţine că primeşte mai multe plângeri de la rudele persoanelor infectate de COVID-19. Oamenii acuză că sunt discriminaţi, supuşi ostilităţilor, presiunilor şi intoleranţei din partea localnicilor, transmite MOLDPRES cu referire...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 7 Aprilie 2020, ora: 08:12

Un bloc ÎNTREG din Stăuceni a fost IZOLAT din cauza contaminării cu COVID-19 a unei singure persoane

Un bloc ÎNTREG din Stăuceni a fost IZOLAT din cauza contaminării cu COVID-19 a unei singure persoane

Un întreg bloc de locuit din Stăuceni, municipiul Chișinău, a fost izolat pentru 14 zile. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 08:11

Medicul din Timișoara a dezvăluit secretul reușitei sale: Niciun medic nu a fost infectat, iar bolnavii de coronavirus se vindecă pe bandă rulantă

Medicul din Timișoara a dezvăluit secretul reușitei sale: Niciun medic nu a fost infectat, iar bolnavii de coronavirus se vindecă pe bandă rulantă

Virgil Musta, medicul-erou din Timișoara, a reușit să țină piept coronavirusului. Specialistul recunoaște însă că a impus niște reguli care au fost urmate cu strictețe și astfel a reușit să protejeze și cadrele medicale, dar și pacienții.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 07:48

Dr. Virgil Musta (Timișoara), 13 SFATURI pentru medicii de familie. „Avem nevoie de EROI, nu de MARTIRI”

Dr. Virgil Musta (Timișoara), 13 SFATURI pentru medicii de familie. „Avem nevoie de EROI, nu de MARTIRI”

Iată ce scrie dr. Virgil Musta, şef de secţie la Spitalul de Boli Infecţioase de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, scrie, pe grupul City Doctors:

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Aprilie 2020, ora: 07:37

OMS: Doar purtarea măştilor nu reprezintă „soluţia miracol” contra pandemiei

OMS: Doar purtarea măştilor nu reprezintă „soluţia miracol” contra pandemiei

Măştile nu reprezintă „soluţia miracol” contra pandemiei de Covid-19 iar folosirea lor generalizată la nivelul populaţiei nu este justificată decât dacă celelalte măsuri sunt imposibil sau dificil de pus în practică, a estimat luni Tedros Adhanom Ghebreyesus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 07:35

Bilanţul pandemiei a ajuns la 72.638 de morţi la nivel mondial / Cele mai multe infecţii sunt în America

Bilanţul pandemiei a ajuns la 72.638 de morţi la nivel mondial / Cele mai multe infecţii sunt în America

Bilanţul pandemiei de coronavirus a ajuns la 72.638 de morţi pe plan global, unde s-au înregistrat până în prezent peste 1.309.000 de cazuri de infectare, cele mai multe în Statele Unite.

( ) Citeşte tot articolul

Eveniment 7 Aprilie 2020, ora: 07:28

(7 aprilie 2009) Astăzi de împlinesc 11 ani de la „Revoluţia Twitter”

(7 aprilie 2009) Astăzi de împlinesc 11 ani de la „Revoluţia Twitter”

În seara de 6 aprilie 2009, mii de tineri s-au adunat în centrul Chişinăului, nemulţumiţi de rezultatele alegerilor parlamentare din 5 aprilie. Ei s-au mobilizat prin intermediul reţelelor de socializare. Protestul a fost numit „Revoluţia Twitter„ şi a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Aprilie 2020, ora: 07:17

Se poate răspândi coronavirusul când cineva vorbește spre noi? Ce spun oamenii de știință

Se poate răspândi coronavirusul când cineva vorbește spre noi? Ce spun oamenii de știință

Nu este clar dacă o persoană infectată care vorbește spre noi fără mască ne poate infecta, dar este o ipoteză plauzibilă, spun unii cercetători.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 07:07

De ce regimul Dodon&Chicu nu ANUNȚĂ OFICIAL care este tratamentul oferit pacienților infectați cu coronavirus

De ce regimul Dodon&Chicu nu ANUNȚĂ OFICIAL care este tratamentul oferit pacienților infectați cu coronavirus

În urmă cu două săptămâni, România a publicat în Monitorul Oficial așa numitul „Protocol de tratament al COVID-19”, în RM nu există nicio informație oficială despre ce fel de tratament primesc pacienții. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 Aprilie 2020, ora: 06:58

Dodon decide dacă este situație excepțională sau nu. Expert despre amânare alegerilor prezidențiale: „depinde de situația epidemiologică din țară”

Dodon decide dacă este situație excepțională sau nu. Expert despre amânare alegerilor prezidențiale: „depinde de situația epidemiologică din țară”

„Ideea că alegerile prezidențiale sau orice alegeri pot fi amânate pe timp de pandemie nu este o invenție de-a Președintelui Dodon. Nu am să uit ziua, și Facebook o să-mi reamintească, când am sugerat celor interesați să citească atent legea din 2004 privind situații...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 Aprilie 2020, ora: 06:11

ALERTĂ LA MATERNITATE. 10 nou născuți confirmați cu COVID-19

ALERTĂ LA MATERNITATE. 10 nou născuți confirmați cu COVID-19

Procesarea testelor pentru nou-născuții de la maternitatea Odobescu, parte a Spitalului Municipal Timișoara, a dus la confirmarea a informației că 10 bebeluși sunt infectați cu noul coronavirus. Conform primelor informații obținute de presa locală, cei mai mulți dintre ei sunt la...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 7 Aprilie 2020, ora: 04:35

De Buna-Vestire, în orașul Leova, R.S.S. Moldovenească, s-a născut Ion Aldea-Teodorovici, compozitor şi cîntăreţ legendar din Republica Moldova

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 7 Aprilie 2020, ora: 04:07

Hidroxiclorochina - BUNĂ sau REA pentru COVID-19. TOT ce TREBUIE să știi

Hidroxiclorochina - BUNĂ sau REA pentru COVID-19. TOT ce TREBUIE să știi

Specialiștii au stabilit răspunsurile mai multor întrebări legate de hidroxiclorochină, ca tratament pentru COVID-19. Iată ce ar trebui să știți.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 7 Aprilie 2020, ora: 03:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 APRILIE 2020. LEII POT FI DEZAMĂGIȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 APRILIE 2020. LEII POT FI DEZAMĂGIȚI

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Aprilie 2020, ora: 00:49

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 7 APRILIE 2020. Luna plină la noapte. Marte și Uranus se țin de surprize

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 7 APRILIE 2020. Luna plină la noapte. Marte și Uranus se țin de surprize

Marte este in cuadratura cu Uranus azi si genereaza o energie puternica ce poate fi comparata cu artificii pe cer, imposibil de nevazut. Este o zi importanta, o zi pentru o constientizare. Luna este in Balanta, o zodie pentru iubire si cooperare intre oameni si la noapte este plina. Marte si...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 7 Aprilie 2020, ora: 00:05

Mişcarea Imperială Rusă (ultranaționaliști ortodocși) a fost declarată organizaţie TERORISTĂ în Statele Unite

Mişcarea Imperială Rusă (ultranaționaliști ortodocși) a fost declarată organizaţie TERORISTĂ în Statele Unite

Departamentul de Stat al SUA a inclus în lista organizațiilor teroriste gruparea ultra-naționalistă „Mișcarea imperială rusă”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Aprilie 2020, ora: 22:30

VIDEO / +101 cazuri NOI de coronavirus în R. Moldova, în total 965 s-au infectat. 2 persoane au murit

VIDEO /  +101 cazuri NOI de coronavirus în R. Moldova, în total 965 s-au infectat. 2 persoane au murit

965 de cazuri în total. Din acest 101, 4 sunt de „import”, restul, 97 cu transmitere locală. Alte două persoane au decedat în ultimele ore.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Aprilie 2020, ora: 19:58

Mai mulți medici ruși au fost obligați să testeze pe ei un tratament pentru COVID-19

Mai mulți medici ruși au fost obligați să testeze pe ei un tratament pentru COVID-19

Mai multor doctori din Moscova li s-a cerut să îşi administreze doze de hidroxiclorochină pentru a testa eficienţa medicamentului în prevenirea îmbolnăvirii. BBC Rusia, citat de Mediafax a scris că unii dintre doctori au fost obligaţi să ia tratamentul anti-malarie....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Aprilie 2020, ora: 19:42

Renato Usatîi a rămas fără bani și anunță că-și vinde Rolls Royce-ul de milioane pentru a-i plăti suplimentar pe medici

Renato Usatîi a rămas fără bani și anunță că-și vinde Rolls Royce-ul de milioane pentru a-i plăti suplimentar pe medici

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, anunță că-și vinde Rolls Royce-ul pentru a le da medicilor un salariu suplimentar. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)