Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:00
Abonamente

Horoscop 9 Decembrie 2019, ora 07:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 DECEMBRIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact pozitiv asupra personalității și a modului de relaționare cu cei din jur.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a comerțului, intră azi în zodia Săgetător, zodie pe care o tranzitează până pe 29 decembrie, când va intra în semnul Capricorn. Mercur în tranzit prin Săgetător, o poziție defavorizată a planetei, ne va face ușor superficiali în gândire și vom avea tendința de a ne grăbi în analize, motiv pentru care, în această perioadă nu este întocami recomandat să luăm decizii majore.

Loading...


Pe de altă parte, Mercur în Săgetător ne va stimula să ne folosim mai mult intuiția și va veni cu o doză mare de interes pentru cunoaștere, pentru expansiune prin cunoștere, pentru creșterea și dezvoltarea noastră intelectuală. De asemenea, va crește interesul pentru călătorii, pentru studiu și pentru socializare cu persoane din alte comunități, medii, culturi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec, acest tranzit va aduce mult interes pentru studiu, pentru cunoaștere, pentru aflarea de noi oportunități de expansiune intelectuală. Nativii vor fi mai determinați ca niciodată să plece în călătorii, să cunoască oameni și locuri noi și vor descoperi cu ajutorul lui Mercur în Săgetător o nouă latură a filozofiilor de viață pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să conducă prudent și spă fie atenți la drum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Mercur în tranzit prin Săgetător va stimula puternic dorinața de înavuțire, dorința de a avea confort material, iar cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să demareze fel și fel de activități pentru a-și mări veniturile. Nativii vor fi favorizați în procese juridice, partaje, obținerea de moșteniri, bunuri materiale. Pe de altă parte, acest tranzit va contribui la explorarea, la redescoperirea, propriei lor sexualități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri cu partenerul de viață pe tema banilor deținuți în comun, a cheltuielilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni acest tranzit va activa sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, prin urmare nativii pot avea parte de dialoguri lămuritoare, constructive cu partenerul de viață și în domeniul profesional pot primi noi contracte de colaborare, de asociere, aspect care le poate aduce expansiune în afaceri, în sectoru muncii. Cei singuri pot cunoaște o persoană din străinătate sau prin intermediul internetului, iar cei care au relații solide și de lungă durată se pot aștepta la o cerere în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce un dialog mai tensionat cu persoana iubită sau cu un colaborator, cel mai probabil ca urmare a unor viziuni diferite. Gemenii nu trebuie să încerce prin orice mijloc să-și convingă partenerul de dialog că au dreptate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Mercur în tranzit prin Săgetător va activa casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia, prin dialog, să se impună la locul de muncă, aspect care poate aduce și ușoare tensiuni cu colegii și superiorii. Nativii vor avea șansa să-și lărgească viziunea asupra sectorului profesional, să negocieze contracte de muncă, să reglementeze situații ce țin de job și nu este exclus să plece în delegații care să le îmbogățeacă cunoașterea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să vindece o problemă de sănătate prin tratamente revoluționare, uneori chiar cu ajutorul remediilor venite din străinătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot profita de acest tranzit pentru a-și îmbunătăți relația cu persoana iubită și cu copiii. Nativii pot obține prin dialog lămuriri, înțelegere, sprijin în zona expansiunii intelectuale, poate chiar schimbarea unor mentalități vizavi de iubire și de modul în care-și manifestă sentimentele. Perioadă favorabilă pentru activități relaxante, sportive, plimbări și distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia celor singuri de a cunoaște o persoană, posibil prin intermediul unei pasiuni, activități comune, însă atenție la doza de aventură pe care o pot imprima în relație.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit în sectorul familiei și al locuinței și este foarte probabil ca nativii să reușească, prin dialog, să se apropie mai mult de cei dragi, să reglementeze o situație locativă, să rezolve ceva ce ține de actele casei, de regimul unei locuințe. De asemenea, nu este exclus ca nativii să-și dorească să aducă un aer nou stilului de viață, revoluționar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic capacitatea intuitivă și se pot baza pe acea voce interioară în decizii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Mercur în tranzit prin Săgetător va imprima celor născuți în zodia Balanță dorința de cunoaștere, de socializare, de comunicare, de expansiune prin aceste metode. Nativii vor lega ușor relații noi de prietenie sau profesioanle și nu este exclus să-și lărgească orizonturile de cunoaștere prin contactul cu persoane străine, de altă cultură și relifie, sau în urma unei călătorii desfășurate în străinătate. În această perioadă pot obține cu succes diplome, atestate, pot lua cu brio examene, pot face impresie bună la interviuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o îmbunătățire remarcabilă a relației cu rudele, frații, vecinii, colegii de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit al lui Mercur prin Săgetător le va aduce numeroase ocazii de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot crește financiar, pot obține prime și bonusuri de la locul de muncă, pot reglementa o situație ce ține de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a negocia un contract în favoarea lor, de a legaliza un câștig.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de ingresul lui Mercur întocmai prin semnul lor și acest tranzit le va deschide apetitul pentru cunoaștere, pentru informare și expansiune prin studiu. Nativii se vor bucura de o bună capacitate de comunicare, vor dialog excepțional cu cei din jur și pot reuși să negocieze în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți la toate informațiile care vin spre ei (ca un cadou, ca un răspuns, ca o soluție), dar și la persoanele noi cunoscute, posibil din străinătate, pentru că pot fi de mare ajutor în soluționarea unor planuri și proiecte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de acest tranzit pe o casă a subconștientului, însă va fi vorba de un tranzit care le aduce încredere în ei înșiși, care le alungă fricile și obsesiile și lă conferă mult optimism. Nativii pot discuta despre trecut și îl pot integra cu mai multă ușurință în viața lor, îl pot accepta și se pot detașa de experiențele traumatizante. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să amelioreze o problemă de sănătate cu care se confruntă de ceva timp, posibil chiar de natură cronică, psihică.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Celor născuți în zodia Vărsător, tranzitul lui Mercur prin Săgetător, le va aduce ocazia de a-și lărgi cercul de cunoștințe, de a-și face noi prieteni alături de care să demareze proiecte profitabile și alături de care să-și facă planuri importante de viitor. Nativii pot cunoaște și lega foarte ușor relații de prietenie, chiar cu persoane străină, de altă cultură și religie Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce șansa de a se împăca cu o persoană apropiată cu care au fost în conflict. Se întrevăd dialoguri constructive și cu persoana iubită, iar cei singuri ar putea cunoaște pe cineva prin intermediul internetului sau în urma unei deplasări, călătorii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019
Cariera și ascensiunea profesională vor fi puncte de interes major pentru cei născuți în zodia Pești. Tranzitul lui Mercur prin Săgetător le va aduce ocazia de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă, de a-și îmbunătăți imaginea prin dialog, prin discursuri publice, prin negocieri, de a-și consolida statutul profesional, iar șansele de a avansa în funcție vor fi foarte mari. Vor exista nativi care, mânați de dorința ascensiunii, își vor schimba domeniul de activitate, poate chiar vor pleca cu contract în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o oportunitate majoră în sectorul profesional, îndeplinirea unui scop, atingerea unui țel, și le cere să fie foarte atenți, să nu o refuze.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:49

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)