Astăzi 23 Februarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la 22 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 9 Ianuarie 2020, ora 08:50

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 IANUARIE 2020. LEII ÎȘI REÎNCARCĂ BATERIILE

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu au ocazia să se detașeze de problemele cotidiene și să-și reîncarce bateriile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec sunt, fără voia lor, implicați într-o problemă ce vizează rudele și vor trebui să arate mai multă empatie. Nativii trebuie – ca lecție a începutului de an 2020 – să găsească un echilibru între carieră și familie, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate da un test acum, îi poate pune la încercare. Va fi nevoie de mai multă responsabilitate în ambele direcții.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de multă rezistență psihică, multă cumpătare într-un context pe care altă dată l-ar fi abordat mult mai superficial. Nativii nu se vor grăbi să tragă concluzii sau să intre în controverse, chiar dacă este vorba de propriile lor convingeri și credințe Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești, informații despre un subiect delicat sau sensibil emoțional-afectiv.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Dacă ultimele zile au fost mai relaxante la nivel psihic și emoțional, iată că cei născuți în zodia Gemeni vor deveni astăzi foarte vehemenți în susținerea unui crez care, cel mai probabil, are legătură cu aspectele financiare care le impactează destul de neplăcut viața în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot întâmpina niște limitări financiare care le vor strica buna dispozițe definitiv.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac trec printr-o serie de stări incerte, greu de explicat și înțeles. Profunzimea ideilor îi va speria chiar și pe nativi și cel mai bine ar fi să nu gândească cu voce tare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute acel sector de viață în care se simt cel mai confortabil și să-i acorde mai multă atenție. Posibil ca un talent înnăscut să iasă acum la suprafață și să devină de maxim interes. Atenție! Nu este exclus să fie monetizat pe viitor!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Este o zi foarte bună ca cei născuți în zodia Leu să o petreacă împreună cu prietenii. Chiar dacă întâlnirile față în față nu pot face parte din plan, cel puțin dialogul cu cei dragi, în online sau prin telefon, ar trebui aprofundat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vizite, întâlniri neașteptate și multe momente de distracție cu cei din anturaj. Nativii ar trebui să profite de ziua de azi pentru a se detensiona și a-și reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
S-ar putea ca o relație cu un prieten sau cu o persoană din anturaj, fie că este vorba de coleg de muncă sau asociat sau cunoscut ocazional, să devină foarte tensionată, iar cei născuți în zodia Fecioară să fie nevoiți să ia o decizie radicală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie rezervați în declarații și să-și urmărească propriile interese. Posibil ca un compromis să fie mai bun decât o ruptură în acest moment.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor fi destul de tensionați la locul de muncă sau într-o afacere personală. Nativii pot simți că nu reușeșsc să-și atingă un target sau evenimentele care se desfășoară în viața lor îi îndepărtează de un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu lase emoțiile să-și pună amprenta asupra deciziilor profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Sectorul comunicare este un punct important al întregii luni ianuarie, iar astăzi s-ar putea ca cei născuți în zodia Scorpion să și înțeleagă scopul tranzitelor. Astfel, unii nativi, în funcție de vârstă și pregătire, se pot focusa pe studiu, iar alții pot primi oferta de a participa la cursuri și seminarii care să le îmbogățească cunoștințele și experiența profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu refuze astfel de oportunități pentru că de aici vor izvorî pe viitor și avantajele financiare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Este posibil ca o serie de gânduri legate de sectorul financiar să le umbrească buna dispoziție celor născuți în zodia Săgetător. Nu este exclus ca o decizie judecătorească, o decizie a unei autorități financiare sau profesionale, poate legată de o moștenire, să-i lanseze pe nativi într-un context de luptă pentru drepturile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu ia decizii impulsive sau pe care nu le-au analizat suficient.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intensificarea unor trăiri legate de familie, legate de modul în care relaționează cu cei dragi, iar aici se poate încadra și partenerul de viață. Nativii continuă șirul nemulțumirilor și dezamăgirilor, însă vor da dovadă de multă răbdare înainte de luarea unei decizii definitive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că se pot confrunta cu stări de oboseală accentuată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Relațiile cu colegii de muncă și cu superiorii vor sta sub semnul prudenței. Cei născuți în zodia Vărsător vor evita să fie prea apropiați și prea sociabili cu aceștia, preferând să fie rigizi și sobri, atitudine care nu afecta desfășurarea activităților, ci dimpotrivă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce stări de oboseală, de apatie și chiar de anxietate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor simți nevoia de apropiere fie de persoana iubită, fie de prieteni, de familie. Nativii vor suporta greu singurătatea, iar stările afective pot fi oscilante. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează pe cei care formează un cuplu că trebuie să lupte mai mult pentru menținerea armoniei și a echilibrului.

https://www.cancan.ro 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:51

Piperul este un condiment des utilizat pentru a da gust salatelor si fripturilor, insa – inca din vremuri antice – proprietatile piperului au fost folosite atat in medicina, cat si in gospodarie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:45

Procurorul Teodor Niţă, care instrumentează cazul celor 16 containere cu deşeuri, care în acte figurau ca fiind obiecte de uz casnic second hand, descărcate în Portul Constanţa de pe o navă olandeză venită din Marea Britanie, a declarat vineri că acesta ar fi unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:36

Autoritățile italiene au anunțat, sâmbătă, că o a doua persoană infectată cu coronavirus a murit. Este al doilea deces înregistrat de Italia în mai puțin de 24 de ore și, de asemenea, este al doilea cetățean european care este răpus de virusul apărut în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:22

Vedetele din „Friends” se reîntâlnesc într-un nou episod realizat pentru HBO Max. Serialul „Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, începând din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 19:43

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 16:57

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

 Decizia CEDO în cauza Ojog si Alții (nr. 1988/06) a readus in discuție problema recuperării prejudiciilor cauzate de către judecători prin adoptarea hotărârilor ilegale, care mai apoi au generat condamnarea Guvernului la CEDO.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

Consilierul Premierului tehnocrat Chicu este cunoscut ca o persoana ciudată ce distribuie postări bizare pe pagina sa de facebook. Anterior Vitalie Drăgancea a dedicat mai multe postări dedicate liderilor opoziției parlamentare. Mai jos vă prezentăm câteva „idei” din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)