Astăzi 27 Mai 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 15:57
Abonamente

Horoscop 9 Iulie 2019, ora 00:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 IULIE 2019. FECIOARELE DEVIN CONFLICTUALE

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară au tendința de a intra în conflicte cu prietenii, dar mai ales cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt atenționați că problemele din familie sau cele de la locul de uncă pot lua amploare astăzi și sunt sfătuiți să adopte o atitudine rezervată, calmă și diplomată în dialogul cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate induce senzația că nimic nu se poate rezolva, că totul este în zadar, însă nu trebuie să fie o atitudine de abordat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să evite conflictele la locul de muncă.O simplă discuție poate degenera ușor și poate aduce cu sine repercusiuni mai puțin plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se concentreze mai mult pe studiu și pe aprofundarea cunoștințelor, indiferent că este vorba de susținerea unui examen sau de însușirea unor competențe profesionale.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se macină cu privire la situația lor sentimentală. Nativii evită discuțiile tensionate, evită abordarea unor subiecte indiferent că sunt încă fierbinți și preferă să fugă de responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia unei atitudini îngăduitoare și le cere să se detașeze, să se relaxeze și să nu ia decizii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de momente de liniște în familie, însă, de la caz la caz, această liniște poate fi criticată și catalogată ca indiferență și nepăsare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să lupte pentru starea lor de bine, pentru liniște interioară și pace în suflet. Este posibil ca unii nativi să fie confuzi, motiv pentru care nu trebuie să ia decizii importante astăzi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea confrunta cu unele probleme majore de sănătate care să necesite intervenții medicale rapide. Contextul susține vindecarea și de aceea ar trebui ca nativii să nu se panicjeze și să nu dramatizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează nevoia de liniște, de detașare și relaxare, chiar de odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să fie nevoiți să scoată din buzunar o sumă de bani care nu era planificată pentru a fi cheltuită. Atenție la investiții! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai diplomați în relațiile de prietenie, dar și în relația cu persoana iubită. Se întrevăd tensiuni de natură să schimbe cursul firesc al legăturii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să se îndepărteze de contextele tensionate și solicitante și aleg liniștea. Unii nativi se retrag din mijlocul agitației, în timp ce alții se vor lupta pentru obținerea echilibrului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să determine ceea ce-i împiedică să avanseze, să-și atingă idealurile și să înceapă să facp schimbări.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor evita să se implice în activități care le consumă energia și le spulberă liniștea. Nativii pot fi criticați pentru atitudinea ostilă, rece și indiferentă la problemele celorlalți, însă nu se vor înduioșa. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze niște convingeri și atitudini și să facă ceea ce simt că0-i definește cu adevărat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot întâmpina dificultăți din cauza banilor. Posibil caresursele să nu le ajungă pentru a-și îndeplini ceea ce au în plan. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține dialogul cu prietenii și astfel ar putea primi ajutor sau ar putea primi sfaturi importante care să le deschidă ochii, să le ofere noi perspective financiare la care nu s-au gândit.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă de observare și conștientizare. Nativii vor fi foarte atenți la cei din jur, la ceea ce vorbesc, aud și la tiparele comportamentale cu care au de-a face. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a se detașa emoțional și a privi lucrurile cu multă obiectivitate, deciziile fiind luate în consecință.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se pot concentra pe muncă și evită pe cât posibil responsabilitățile profesionale. Nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu lase să se înrăutățească simptomele dacă se confruntă cu vreo afecțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite excesele.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești nu vor reuși să rezolve prea multe din problemele aflate pe listă, aflate în program, mai ales dacă acestea au legătură cu zona financiară. Posibile conflicte cu prietenii și apropiații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să caute sprijinul și suportul părinților pentru a depăși o situație sau pentru a reuși să se integreze într-un context.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Horoscop 27 Mai 2020, ora: 12:12

Zodia care va fi binecuvântată de astre în iunie

Zodia care va fi binecuvântată de astre în iunie

 Se apropie iunie, luna în care vara este intensă și plină de promisiuni, în care visăm mai mult ca oricând la dragoste și la libertate. Astrele ne pregătesc un adevărat spectacol celest, în care fiecare zodie are locul său bine stabilit și îi sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 12:03

VIDEO / Noi proteste în Hong Kong: Poliția a tras cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii

VIDEO / Noi proteste în Hong Kong: Poliția a tras cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii

Poliția din Hong Kong a tras, miercuri, cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii, în timp ce parlamentarii s-au strâns pentru a dezbate o nouă legislație care ar incrimina insultarea imnului național, relatează AFP și Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 11:16

LIVE VIDEO / Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, depune o sesizare la Curtea Constituțională

LIVE VIDEO / Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, depune o sesizare la Curtea Constituțională

Depunerea la Curtea Constituțională a sesizării privind interpretarea prin coroborare a dispozițiilor articolului 2 alineatul (1), articolului 61 alineatul (1) și (3), articolului 85 alineatul (1), (2) și (4) și articolului 90 alineatul (1), (2) și (4) din Constituția Republicii Moldova...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 11:15

Partidul Platforma DA cere reluarea şedinţelor Parlamentului / VIDEO

Partidul Platforma DA cere reluarea şedinţelor Parlamentului / VIDEO

Platforma DA cere convocarea şi reularea şedinţelor Parlamentului, considerând că măsurile de izolare a deputaţilor este una intenţionată pentru a tergiversa crearea unei comisii de anchetă care să cerceteze presupusele acte de corupţie săvârşite de şeful statului Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 10:46

Ivan Ceban face propagandă pro-comunistă și apără „troleibuzul victoriei”

Ivan Ceban face propagandă pro-comunistă și apără „troleibuzul victoriei”

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, nu vede nicio propagandă în faptul că pe străzile Capitalei a apărut un troleibuz cu imagini dedicate Zilei Victoriei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 10:42

BREAKING / Alte 5 decese provocate de COVID-19. 259 de pacienți sunt în STARE GRAVĂ

BREAKING / Alte 5 decese provocate de COVID-19. 259 de pacienți sunt în STARE GRAVĂ

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță că, până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 7305 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 899 în Transnistria.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 10:40

Când va fi eliberat Liviu Dragnea? A trecut un an de la condamnare

Când va fi eliberat Liviu Dragnea? A trecut un an de la condamnare

Anul trecut, fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definivit la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. În aceeași zi, acesta a fost arestat dus la penitenciarul Rahova.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 27 Mai 2020, ora: 10:13

Stoianoglo: „Nu mi-am putut imagina că BNM a oferit băncilor un miliard de dolari, acești bani au ajuns în anumite mâini, iar Plahotniuc nu a avut nicio treabă cu asta”

Stoianoglo: „Nu mi-am putut imagina că BNM a oferit băncilor un miliard de dolari, acești bani au ajuns în anumite mâini, iar Plahotniuc nu a avut nicio treabă cu asta”

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, se declară convins că suma de 100 de milioane de dolari SUA, pentru care procurorii dețin dovezi că a ajuns la fostul lider al PDM Vladimir Plahotniuc în urma jafului bancar, va crește. Totodată, șeful PG explică de ce anume acum procurorii...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 27 Mai 2020, ora: 09:43

VIDEO "Pantofi de distanțare socială", concepuți de un atelier din Cluj

VIDEO "Pantofi de distanțare socială", concepuți de un atelier din Cluj

Un atelier de pantofi din Cluj-Napoca s-a adaptat crizei COVID-19, în care una dintre principalele reguli pentru toți este cea a păstrării unei distanțe față de cei din jur, și a conceput "pantofii de distanțare socială", scrie Dejeanul.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 09:32

FOTO / Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile

FOTO / Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile

 Ploi în toată țara și temperaturi mai scăzute sunt prognozate pentru astăzi, 27 mai. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi variabil, iar pe arii extinse vor cădea ploi de scurtă durată.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 27 Mai 2020, ora: 09:24

VIDEO / Noul tip de POLUARE care a apărut odată cu folosirea mănușilor și MĂȘTILOR de protecție

VIDEO / Noul tip de POLUARE care a apărut odată cu folosirea mănușilor și MĂȘTILOR de protecție

 O organizație neguvernamentală din Franța a atras atenția aupra faptului că echipamentele de protecție, precum mănușile și măștile, aruncate neglijent poluează Marea Mediterană, potrivit BBC.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 27 Mai 2020, ora: 09:06

Trump este „iritat” de China şi nu mai consideră important acordul comercial

Trump este „iritat” de China şi nu mai consideră important acordul comercial

 Preşedintele american Donald Trump, este atât de „iritat” de China, din cauza crizei coronavirusului, încât nu mai consideră atât de important acordul comercial bilateral, a spus consilierul prezidenţial Larry Kudlow. El a îndemnat companiile...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 27 Mai 2020, ora: 09:04

Tranzitul gazelor naturale din Rusia spre Europa, prin Polonia, a fost oprit COMPLET

Tranzitul gazelor naturale din Rusia spre Europa, prin Polonia, a fost oprit COMPLET

Tranzitul gazelor naturale ruseşti prin conducta Yamal-Europe, care traversează Polonia şi ajunge până în Germania, a fost complet oprit marţi, a anunţat compania germană Gascade.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 27 Mai 2020, ora: 08:56

Un yoghin care afirma că nu a mai mâncat de 80 ani, a murit de bătrânețe: Acest fenomen rămâne un mister

Un yoghin care afirma că nu a mai mâncat de 80 ani, a murit de bătrânețe: Acest fenomen rămâne un mister

Un yoghin indian afirma că nu s-a mai hrănit și nici hidratat de 80 ani. Acesta a făcut obiectul studiilor medicale și multor îndoieli și a murit azi, 26 mai la vârsta de 90 ani. Anunțul decesului a fost făcut de unul dintre vecinii lui. Află mai multe despre viața acestuia...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 27 Mai 2020, ora: 08:37

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 27 MAI 2020. Mișcări îndrăznețe!

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 27 MAI 2020. Mișcări îndrăznețe!

 Luna intra in Leu si imprastie norii. A venit vremea sa mai si zambim. Nu este tot chiar lapte si miere pentru ca Saturn si Uranus vin sa agite putin spiritele. Insa poti face fata provocarilor. Fa o miscare indrazneata, asuma-ti riscul si du-te dupa ce-ti doreste inima. Luna urmeaza sa...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 27 Mai 2020, ora: 08:19

Stoianoglo, despre „kuliokul negru” și „Bahamas”. Cât despre el și Dodon: „Șeful statului a semnat decizia, încrederea mi-a fost oferită de procurori”

Stoianoglo, despre „kuliokul negru” și „Bahamas”. Cât despre el și Dodon: „Șeful statului a semnat decizia, încrederea mi-a fost oferită de procurori”

Procuratura Generală (PG) va solicita o expertiză a înregistrării video în care președintele Igor Dodon este surprins cum i se întinde o pungă cu bani de la Vladimir Plahotniuc, pe atunci lider al PDM, doar că aceasta nu poate fi folosită ca bază pentru învinuire....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Mai 2020, ora: 08:15

Pavel Voicu spune că n-a văzut încălcări la Dodon care se plimbă prin țară fără mască și mănuși

Pavel Voicu spune că n-a văzut încălcări la Dodon care se plimbă prin țară fără mască și mănuși

Nici faptul că a mers în mai multe localități și s-a văzut cu mai multe persoane, nici faptul că a intrat în casele oamenilor fără a purta mască și mănuși și nici faptul că a vizitat o familie după ce plecase de la un spital nu denotă că Igor Dodon ar fi...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 27 Mai 2020, ora: 07:13

Femeile care beau o anumită cantitate de cafea pe zi ar putea avea mai puţină grăsime corporală

Femeile care beau o anumită cantitate de cafea pe zi ar putea avea mai puţină grăsime corporală

Femeile care beau două sau trei ceşti de cafea pe zi au o grăsime corporală şi abdominală mai scăzută faţă de cele care beau mai puţină cafea, potrivit unui nou studiu publicat în The Journal of Nutrition.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 27 Mai 2020, ora: 06:36

Strategii de câştig atunci când pariezi într-un cazino

Strategii de câştig atunci când pariezi într-un cazino

Explozia internetului a făcut ca industria jocurilor de noroc să se translateze în spaţiul virtual, cazinourile online luptându-se în oferte și servicii de calitate. În ţara noastră activează site-uri cu o bogată experienţă în domeniu. Tot ceea ce trebuie...

( ) Citeşte tot articolul

Muzică 27 Mai 2020, ora: 00:30

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

Actorul Emilian Crețu a lansat un adevărat hit la tema noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)