Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 IULIE 2019. FECIOARELE DEVIN CONFLICTUALE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt atenționați că problemele din familie sau cele de la locul de uncă pot lua amploare astăzi și sunt sfătuiți să adopte o atitudine rezervată, calmă și diplomată în dialogul cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate induce senzația că nimic nu se poate rezolva, că totul este în zadar, însă nu trebuie să fie o atitudine de abordat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să evite conflictele la locul de muncă.O simplă discuție poate degenera ușor și poate aduce cu sine repercusiuni mai puțin plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se concentreze mai mult pe studiu și pe aprofundarea cunoștințelor, indiferent că este vorba de susținerea unui examen sau de însușirea unor competențe profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se macină cu privire la situația lor sentimentală. Nativii evită discuțiile tensionate, evită abordarea unor subiecte indiferent că sunt încă fierbinți și preferă să fugă de responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia unei atitudini îngăduitoare și le cere să se detașeze, să se relaxeze și să nu ia decizii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de momente de liniște în familie, însă, de la caz la caz, această liniște poate fi criticată și catalogată ca indiferență și nepăsare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să lupte pentru starea lor de bine, pentru liniște interioară și pace în suflet. Este posibil ca unii nativi să fie confuzi, motiv pentru care nu trebuie să ia decizii importante astăzi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea confrunta cu unele probleme majore de sănătate care să necesite intervenții medicale rapide. Contextul susține vindecarea și de aceea ar trebui ca nativii să nu se panicjeze și să nu dramatizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează nevoia de liniște, de detașare și relaxare, chiar de odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să fie nevoiți să scoată din buzunar o sumă de bani care nu era planificată pentru a fi cheltuită. Atenție la investiții! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai diplomați în relațiile de prietenie, dar și în relația cu persoana iubită. Se întrevăd tensiuni de natură să schimbe cursul firesc al legăturii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să se îndepărteze de contextele tensionate și solicitante și aleg liniștea. Unii nativi se retrag din mijlocul agitației, în timp ce alții se vor lupta pentru obținerea echilibrului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să determine ceea ce-i împiedică să avanseze, să-și atingă idealurile și să înceapă să facp schimbări.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor evita să se implice în activități care le consumă energia și le spulberă liniștea. Nativii pot fi criticați pentru atitudinea ostilă, rece și indiferentă la problemele celorlalți, însă nu se vor înduioșa. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze niște convingeri și atitudini și să facă ceea ce simt că0-i definește cu adevărat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot întâmpina dificultăți din cauza banilor. Posibil caresursele să nu le ajungă pentru a-și îndeplini ceea ce au în plan. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține dialogul cu prietenii și astfel ar putea primi ajutor sau ar putea primi sfaturi importante care să le deschidă ochii, să le ofere noi perspective financiare la care nu s-au gândit.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă de observare și conștientizare. Nativii vor fi foarte atenți la cei din jur, la ceea ce vorbesc, aud și la tiparele comportamentale cu care au de-a face. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a se detașa emoțional și a privi lucrurile cu multă obiectivitate, deciziile fiind luate în consecință.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se pot concentra pe muncă și evită pe cât posibil responsabilitățile profesionale. Nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu lase să se înrăutățească simptomele dacă se confruntă cu vreo afecțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite excesele.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești nu vor reuși să rezolve prea multe din problemele aflate pe listă, aflate în program, mai ales dacă acestea au legătură cu zona financiară. Posibile conflicte cu prietenii și apropiații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să caute sprijinul și suportul părinților pentru a depăși o situație sau pentru a reuși să se integreze într-un context.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *