Astăzi 16 Octombrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 15 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 9 Septembrie 2019, ora 09:47

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 SEPTEMBRIE 2019. BALANȚELE LUPTĂ PENTRU ECHILIBRU

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță luptă să mențină echilibrul în familie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Este o zi dificilă pentru cei născuți în zodia Berbec care se află în funcții de conducere sau care trebuie să dirijeze un grup, un eveniment deoarece cu greu vor reuși să-și impună autoritatea. Nativii se vor simți incapabili să facă față unor situații și cerințe, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci să învețe ce este necesar din această ipostază. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra divergențelor de opinie și crez care pot apărea între nativi și șefi, autorități.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Celor născuți în zodia Taur le este destul de greu să-și revină pe linia de plutire, să se redreseze după o situație, după un eveniment marcant care i-a pus într-o situație bizară. Nativii nu știu pe ce direcție să pornească, de atac sau retragere, și nici nu știu ce atitudine să adopte, de învins sau învingător. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce dezamăgiri și nemulțumiri privind o activitate (posibil profesională) pe care sunt nevoiți să o desfășoare contra voinței lor.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Situația financiară precară în care se află de ceva vreme cei născuți în zodia Gemeni pare să continue și astăzi, când, cel mai probabil, nativii primesc un refuz legat de un împrumut, de o sumă de bani care trebuia să le parvină. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie răbdători și să învețe chibzuința. Stilul lor, uneori superficial și cheltuitor, le poate pune obstacole în îndeplinirea unor țeluri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Va fi destul de greu pentru cei născuți în zodia Rac să redreseze o situație care presupune dialog și negociere, pentru că nu vor găsi un aliat de nădejdee în comunicare. Posibil ca nativii să întâmpine blocaje în susținerea unui discurs public, în dirijarea unei ședințe, însă nicii procesele și instanțele nu vor fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să-și creeze cu multă atenție apărarea, să aibă mare grijă la imaginea lor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu cu greu reușesc să facă față solicitărilor și provocărilor din sectorul profesional. Nativii par a nu mai avea chef de muncă. Atenția și gândurile le sunt greu de dirijat într-o direcție constructivă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce tensiuni, stres și frustrări la locul de muncă și le cere mai multă atenție față de sănătate, care poate fi afectată de starea psihică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Cei din zodia Fecioară vor încerca să-și controleze niște emoții, să-și manipuleze niște sentimente și vor face tot posibilul să evite niște trăiri. Am putea spune, cu alte cuvinte, că se tem de dragoste sau de apropierea față de o persoană care le incită simțurile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce reproșuri, critici și pot deveni ținta ironiilor dulci-amărui ale celor dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Presiunile venite din partea familiei pot fi obositoare și deranjante pentru cei din zodia Balanță care se vor vedea nevoiți să acționeze contrar principiilor lor pentru a mulțumi, a face pe plac cuiva. Efort de menținere a echilibrului între familie și viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o problemă legată de locuință le poate schimba niște planuri avute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea afla în ipostaza de a amâna sau anula o călătorie sau înscrierea la un curs. Cauzele nu vor fi nici pe departe financiare, ci mai degrabă vor avea legătură cu niște teorii personale, cu niște principii de viață pe care nativii le au și acum le evidențiază brusc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere atenție la comunicare, la felul în care transmit un mesaj pentru că pot deveni agresivi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Este posibil ca cei născuți în zodia Săgetător să primească niște vești, niște avertizări sau notificări, să afle niște informații care să nu le fie pe plac și să-i pună în ipostaza de a contramanda niște planuri făcute, posibil chiar o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător poate aduce, însă, deplasări urgente și neprevăzute.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o seriozitate și severitate ieșite din comun în toate chestiunile care vizează viața profesională și mediul de afaceri. Nativii vor impune limite, restricții și vor da amendamente, nelăsându-se înduplecați de nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că acaestă rigiditate în gândire nu le va aduce beneficii dacă o aplică și în viața personală, așa cum au tendința.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se simt motivați să facă demersurile necesare într-o chestiune personală pe care o tot amână de ceva vreme. Poate fi vorba de luarea unei decizii în cuplu, de adoptareaa unei atitudini vizavi de o chestiune medicală sau de începerea unui antrenament, de schimbarea stilului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite stările depresive și anxioase prin plimbări în aer liber, sport, participări le evenimente mondene.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019
Cei din zodia Pești traversează o perioadă de dispoziție proastă, de plictiseală și demotivare. Nativii se pot simți singuri și neajutorați, păcăliți de prieteni, părăsiți. Așteptările le-au fost înșelate și horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să înceapă să facă ordine în anturaj, să nu se mai lase marcați de aceste contexte. Poate este timpul să cunoască noi oameni și să lege noi relații.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 20:51

Moldova: reținere față de o inițiativă a Rusiei în Transnistria

Moldova: reținere față de o inițiativă a Rusiei în Transnistria

 Autoritățile de la Chișinău sunt de părere că orice tentantivă de retragere sau distrugere a stocului de muniție păzit de Rusia în regiunea separatistă transnistreană trebuie făcute sub monitorizare internațională, nu doar a Rusiei, se arată într-o analiză Balkan...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 17:45

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon are interese personale și politice pentru a transmite aeroportul internațional Chișinău unui investitor rus, cel mai probabil din cercul său de interese, scrie cunoscuta publicație europeană eureporter. Astfel, Dodon își va achita...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 17:40

Liderul PPDA Andrei Năstase este un trișor, se preface că muncește și va fi taxat de electoratul din Capitală, la alegerile din 20 octombrie. De această părere este deputatul PSRM Grigore Novac, într-un articol publicat pe blogul său, în care comentează rezultatele ultimelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 15:08 de Dorin Dusciac

Encore une fois... UNIRE, UNIONIȘTI!

Encore une fois... UNIRE, UNIONIȘTI!

Am auzit nu demult un intelectual de la Chișinău, care se arăta foarte entuziasmat în cadrul unui interviu televizat de creșterea numărului tinerilor unioniști. Aceasta ne-ar da de înțeles, în opinia dânsului, că Unirea este tot mai aproape. Deși am un respect...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 15:06

Porțiunea de pe promenada Senei de lângă Turnul Eiffel din Paris va primi numele Reginei Maria

Porțiunea de pe promenada Senei de lângă Turnul Eiffel din Paris va primi numele Reginei Maria

O porțiune de pe promenada pariziană a Senei (din Quai Branly) va purta, începând de marți, numele Reginei Maria, potrivit unui anunț, pe Facebook, al ambasadei României în Franța.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 14:39

Calea Ferată din Republica Moldova va fi separată în trei companii

Calea Ferată din Republica Moldova va fi separată în trei companii

Întreprinderea de stat Calea Ferată din Moldova (CFM) va fi reorganizată. CFM va fi separată în trei societăți pe acțiuni independente pentru infrastructură, călători și marfuri, prevede un proiect de hotărâre de Guvern.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 13:07

Unul dintre ”turiștii” GRU de la Salisbury – identificat la nunta fiicei generalului responsabil de destabilizarea Europei

Unul dintre ”turiștii” GRU de la Salisbury – identificat la nunta fiicei generalului responsabil de destabilizarea Europei

Radio Liberty și echipa de anchetă Bellingcat au descoperit în surse deschise noi imagini ale agentului GRU Anatoli Cepiga, care, potrivit anchetatorilor britanici, a fost implicat în atacul chimic de la Salisbury, în urma căruia au fost otrăviti fostul ofițer GRU Sergei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 11:45

Ion Ceban spune că Chișinăul trebuie sa fie orașul familiilor fericite

Ion Ceban spune că Chișinăul trebuie sa fie orașul familiilor fericite

Karl Schmidt este un model de primar eficient pentru candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban. Acesta a depus flori la placa memorială a legendarului edil, care, în opinia lui Ceban, a lăsat cea mai mare frumoasă urmă în istoria Chișinăului. 

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 15 Octombrie 2019, ora: 11:23

Alexandru Argint: Campania antialcoolică din 1985-1987 şi efectele sale pentru RSSM

Alexandru Argint: Campania antialcoolică din 1985-1987 şi efectele sale pentru RSSM Din editia print

13 la sută din moldoveni beau în fiecare zi

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 11:22

De la Roșca la Năstase. Declarațiile consilierei parlamentare a PPDA: „România este țara cu cele mai multe fraude din UE privind fondurile europene”

De la Roșca la Năstase. Declarațiile consilierei parlamentare a PPDA: „România este țara cu cele mai multe fraude din UE privind fondurile europene”

 Consiliera fracțiunii PPDA în Parlament, Angela Arama, susține că moldovenii ar trebui să înceteze să ceară „unire cu frații români” și să cânte „noi suntem români”, pentru că România ar fi „țara cu cele mai mari...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:57

Rise Project: Adevărul despre Dan Barna. Șeful USR, partidul care a inițiat campania „FărăPenali”, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE

Rise Project: Adevărul despre Dan Barna. Șeful USR, partidul care a inițiat campania „FărăPenali”, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE

Antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri care au costat aproape șase milioane de euro, scrie Rise Project într-un material în care se afirmă că ”șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:54

Andrei Năstase despre candidații pentru primăria Chișinăului – „niște bufoni”

Andrei Năstase despre candidații pentru primăria Chișinăului – „niște bufoni”

Liderul PPDA Andrei Năstase își insultă contracandidații săi din cursa pentru primăria Chișinău și refuză să participe la dezbaterile televizate. Portalul politics.md scrie că Năstase arată încă o dată că este un individ dezechilibrat și plin de complexe. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:26

Femeile din China recurg la gesturi extreme pentru a se asigura că nu vor naşte fete

Femeile din China recurg la gesturi extreme pentru a se asigura că nu vor naşte fete

Femeile din China încalcă legea atunci când vor să afle sexul viitorului lor copil. Guvernul de la Beijing a interzis astfel de analize, însă ele se pot face în Hong Kong. Au apărut și rețele de cărăuși, care duc în regiunea autonomă fiole cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:17

ReStart Animest Chișinău. Fără apostrof și în altă locație

ReStart Animest Chișinău. Fără apostrof și în altă locație

Festivalul Internațional de Animație Animest dă jos apostroful, schimbă locația și revine la Chișinău cu o selecție bogată de animație Sci-fi, filme de Oscar, povești care au făcut înconjurul lumii și animatori de elită. Maratonul de proiecții speciale, petreceri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:16

Minister pentru relația cu R. Moldova, precondiția PMP pentru votul acordat noului Guvern al României

Minister pentru relația cu R. Moldova, precondiția PMP pentru votul acordat noului Guvern al României

 Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat, în contextul căderii guvernului Dăncilă, că este necesară înființarea unui minister special pentru relația cu Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:14

Un nou accident GRAV. O fată de 13 ani a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un nou accident GRAV. O fată de 13 ani a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

O copilă de 13 ani a decedat, iar alți trei tineri au fost internați în Secția de reanimare, în urma unui grav accident produs ieri-seară, în jurul orei 21.30, în satul Blândești, comuna Sculeni din raionul Ungheni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:13

Bilanțul taifunului Hagibis din Japonia a crescut considerabil. Cel puțin 70 de persoane au murit

Bilanțul taifunului Hagibis din Japonia a crescut considerabil. Cel puțin 70 de persoane au murit

Bilanțul taifunului Hagibis care a lovit Japonia și a provocat inundații și alunecări de teren a ajuns la 70 de morți, potrivit unei noi statistici prezentate marți de către televiziunea publică niponă, NHK, informează Le Figaro. Potrivit informațiilor prezentate de televiziunea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:12

Sportivii din Moldova optează pentru Ion Ceban: El a susținut întotdeauna dezvoltarea sportului

Sportivii din Moldova optează pentru Ion Ceban: El a susținut întotdeauna dezvoltarea sportului

Candidatul la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, are sprijinul mai multor sportivi cu renume din Republica Moldova. Aceștia speră că Ceban, ca un adevărat profesionist, va face ordine în Chișinău și va construi și amenaja terenuri și arene sportive.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:11

OPINIE /// Râul Bîc e un closet

OPINIE /// Râul Bîc e un closet

O promenadă pe malul râului Sena din Paris e reconfortantă. Iar o plimbare pe malul râului Bîc (Bâc) din Chişinău e în stare să te îngrozească. M-am dus deunăzi să văd Bîcul din preajma podului de la Circ, iar ceea ce am văzut m-a băgat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:10

România, primul loc la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019

România, primul loc la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019

Între 9 și 11 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc cea de-a șasea ediție a Campionatului European de Securitate Cibernetică (ECSC 2019). Evenimentul, susținut la nivel european de ENISA (European Union Agency for Cyberecurity), a fost organizat în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:10

ONU | Rusia încalcă prevederile Convențiilor de la Geneva, modificând structura demografică a Crimeii

ONU | Rusia încalcă prevederile Convențiilor de la Geneva, modificând structura demografică a Crimeii

Aproximativ 12.000 de ucraineni au participat, luni, la Kiev, la Marşul împotriva capitulării, o acţiune de protest organizată de veteranii războiului din estul Ucrainei faţă de decizia noii conduceri a ţării de a accepta așa-numita "formulă Steinmeier" pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 10:07

FLASH /// Procurorii PCCOCS au trimis în judecată trei pretinși polițiști, care au cerut 40.000 lei de la un chișinăuian

FLASH /// Procurorii PCCOCS au trimis în judecată trei pretinși polițiști, care au cerut 40.000 lei de la un chișinăuian

Marți, 15 octombrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a trei bărbați, care au pretins că ar fi polițiști și au cerut, prin șantaj, suma de 40.000 lei de la un locuitor din Chișinău, la care...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)