Astăzi 17 Februarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 22:12
Abonamente

Horoscop 23 Ianuarie 2020, ora 00:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IANUARIE 2020. RACII VOR EZITA ÎN FAȚA ÎMPĂCĂRILOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac nu vor fi cooperanți și vor ezita să se împace cu persoana care i-a deranjat.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec își cer drepturile profesionale cu mult curaj și îndârjire. Nativii care consideră că au muncit în plus, că au fost prea dedicați unui proiect nu vor mai face de acum niciun compromis. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o mare dorință de a ieși în față și a-și spune nemulțumirile în speranța că situația profesională li se va schimba. Și sunt șanse, dar va fi nevoie și de idei pe măsură.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur simt nevoia să li se confirme niște supoziții, simt nevoia să li se aducă argumente plauzibile într-o chestiune ce ține de moralitate sau de convingerile lor. Unii nativi vor fi foarte motivați să învețe lucruri noi sau să-și perfecționeze niște abilități deprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în dialog, însă nu trebuie să devină conflictuali, ci din contră, trebuie să dea libertate de exprimare și celuilalt.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Preocupările financiare continuă să le umbrească zâmbetul celor născuți în zodia Gemeni. Nativii trebuie să se aștepte ca niște acțiuni întreprinse în acest sens să nu funcționeze, să nu aibă rezultateale așteptate sau să se întârzie. De exemplu, dacă trebuie să primească o sumă de bani, s-ar puetea să fie nevoiți să aștepte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot izbi de niște condiții financiare pe care vor refuza să le accepte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de dialoguri intense, uneori agresive, alteori pașnice, fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. Nativii vor refuza găsirea unei căi de mijloc și nu vor face compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce un dezinteres major pentru cooperare. Cei care au parte de conflicte în cuplu s-ar putea să refuze împăcarea.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
La locul de muncă se întrevăd activități istovitoare, proiecte solicitante și o atmosferă profesională încărcată de stres căreia cu greu îi vor face față cei născuți în zodia Leu. Nativii pot avea parte de dureri osoase și probleme ce țin de mobilitate, dar și de orientarea în spațiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de multă răbdare și mai ales atenție în acțiunile pe care le întreprind.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară se pot întoarce, mai mult cu gândul, la niște decizii sentimentale pe care le-au luat de curând în ideea de a fi siguri că au fost corecte. Nu este vorba de rupturi, cât este vorba de o viață afectivă intensă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii. Cei care lucrează în zone artistice pot fi foarte creativi astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Dialogul cu membrii familiei poate fi destul de obositor și cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să uite de niște norme de etică și bună creștere și să devină ironici, să facă reproșuri. Posibile probleme legate de locuință, chiar necesitatea de a repara ceva în casă care nu era planificat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce surprize neplăcute legate de casă, de un bun imobiliar, bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Sobrietatea și rigiditatea de care vor da dovadă în dialog cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să-i favorizeze mult în relațiile profesionale, dar să le aducă disconfort în relațiile personale. Cu toate astea, nativii vor da dovadă de responsabilitate în ceea ce vorbesc și de foarte multă atenție în exprimare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în discursurile publice, în procesul de învățare, de susținere a unor examene, teste și interviuri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Se întrevăd în continuare probleme financiare ce decurg din aplicarea unor norme legislative la locul de muncă, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi nemulțumiți și chiar dezamăgiți de contextul profesional în care se află. Nativii pot simți că au muncit degeaba, că s-au dedicat degeaba unui proiect, unui loc de muncă, pentru că remunerația nu este pe măsura efortului depus. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce conflicte cu superiorii sau cu instituțiile care au reglementat niște situații financiare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor fi mai liniștiți emoțional, mai temperați în acțiuni și mai îngăduitori, atât cu ei, cât și cu cei din jur. Nativii își vor canaliza energia pentru a aduce un plus de liniște în viața lor, de pace și armonie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce mai multă obiectivitate în modul de abordare a situațiilor cotidiene.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate mai puțin plăcute care să le strice în primă fază buna dispoziție, însă ulterior, s-ar putea să aibă nevoie de investigații medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi problemele de natură emoțională care să stea la baza declanșării disfuncțiilor organice. Se recomandă mai multă odihnă și evitarea gândirii negative și pesimiste.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie nevoiți să face ceva ce nu le place, să ia o decizie pe care nu-și doresc să o ia. În anumite situații, nativii pot fi obligați de un context să se afle în preajma unor persoane care le sunt antipatice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie mai atenți la cei din jur. Cineva le poartă dușmănie, invidie și nu este exclus să încerce să le pună bețe în roate.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 14:24

 Brâncuși a avut atât de multe iubiri încât îmi este greu să le țin minte. Prin atelierul și patul lui au trecut prințese, aristocrate de viță veche, industriașe, baronese, pictorițe, dansatoare, cântărețe, jurnaliste, scriitoare de avangardă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 11:33

Gândirea globală a lui Dodon

Gândirea globală a lui Dodon

 După ce „ai noștri” l-au dus la ONU să țină un discurs de toată rușinea (dar pe placul Moscovei!), după ce a înnebunit Bruxelles-ul, NATO și München-ul cu făcătura rusească de „recunoaștere internațională a neutralității permanente a Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 08:10

 „În această dimineață, într-un apartament de pe bulevardul Moscova 20 a avut loc o deflagrație. O barbat a fost găsit mort în interiorul apartamentului”, ne-a comunicat Pușcașu.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Februarie 2020, ora: 06:24

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:07

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Ne amintim de părintele sculpturii moderne ca de un sfânt, un dac adevărat, suflet de român, vertical, curat. Bleah. Ieri, într-o conferință de presă, cântăreața pop Irina Rimes a fost desemnată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, noul ambasador al Zilei...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)