Horoscop

Horoscopul dragostei 21 decembrie 2018. Un triunghi amoros, o petrecere şi pericolul geloziei

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Berbec

Putin mai multa diplomatie v-ar imbunatati relatiile cu cei din jur, dragi BERBECI. Prin atitudinea conflictuala pe care o aveti astazi, riscati sa dati nastere unor discutii aprinse.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Taur

TAURII ar putea descoperi ca se afla intr-un… triunghi amoros! Persoana iubita e posibil sa-si fi gasit pe altcineva, iar relatia voastra sa nu mai aiba nicio sansa.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Gemeni

GEMENII sunt putin deranjati de comportamentul partenerului de viata si decid sa ii spuna direct asta. O discutie sincera va poate salva de multe situatii inutile.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Rac

RACII sunt incapatanati din cale-afara si nu vor sa accepte alte opinii. Iar asta nu este neaparat un lucru rau, pentru ca acesti nativi au o intuitie foarte ascutita.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Leu

Nativii LEU sunt sfatuiti sa nu refuze nicio invitatie la petreceri sau diverse evenimente. Daca reusesc sa iasa putin din zona de confort, pot fi sufletul fiecarui loc in care ajung.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE sunt in centrul atentiei, orice ar face. Si se bucura de asta din plin, mai ales ca unii nativi vor cu tot pretul sa atraga privirile cuiva.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Balanţă

Nativii BALANTA ar putea cunoaste pe cineva care sa le intre imediat pe sub piele. Si decid sa se lase purtati de val si sa se bucure de farmecul incertitudinii.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII se bucura de o zi cu multa incarcatura emotionala. Se reintalnesc cu prieteni mai vechi, iar timpul petrecut printre cei dragi este tot ce aveau nevoie.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII nu vor gresi daca vor fi putin… egoisti astazi. S-au dedicat celor din jur in ultima vreme, au uitat sa isi mai rezerve timp si pentru ei, iar astazi e o zi numai buna sa se rasfete.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Capricorn

Dragi CAPRICORNI, incercati sa nu mai fiti atat de tematori si sa aveti putin mai multa incredere in persoana iubita. Gelozia are farmecul ei, insa, dusa la extrem, nu va face decat sa deterioreze relatia.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Vărsător

Schimbari una si una in viata VARSATORILOR. Acesti nativi ar putea avea parte de o surpriza foarte mare in plan sentimental, vorbim de aparitia unei persoane care va reusi sa le dea peste cap toate planurile.

Horoscop dragoste 21 decembrie 2018 Peşti

PESTII au parte de o mica dezamagire in plan personal, un prieten drag le-ar putea insela asteptarile. Chiar daca e dureros, trebuie sa invete ca astfel de experiente fac parte din viata si ii invata de cine sa se fereasca.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *