Ultima oră

Horoscopul dragostei, 25 octombrie 2018. Decizii dificile în cuplu, dar un gest romantic, care va stârni pasiuni

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018. Decizii dificile în relația de cuplu, dar un gest romantic, care va stârni pasiunea.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Scorpion

Chiar dacă încep ziua ușor neîncrezători, astrele le recomandă SCORPIONILOR să nu evite o întâlnire, pentru că ar putea da cu piciorul unei legături fructuoase.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Săgetător

SĂGETĂTORII sunt curtați de o persoană de sex opus, însă nu sunt prea încântați de aceasta, așa că vor alege să o respingă fără prea multe explicații.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII reușesc să depășească o stare de tristețe care i-a cam măcinat în ultimele zile. Se implică în multe activități, tocmai pentru a-și limpezi gândurile.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Vărsător

VĂRSĂTORII se gândesc dacă să împărtășească sau nu un secret cu persoana iubită. Se cam tem de reacția partenerului, așa că aleg să cântărească bine situația.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Pești

PEȘTII sunt foarte atenți cu partenerul de viață. Îl copleșesc cu afecțiunea lor și vor să le facă toate mofturile.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Berbec

BERBECII se văd nevoiți să facă o alegere în viața de cuplu. Au tendința să își trateze partenerul superficial, iar acesta se va simți neglijat.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Taur

TAURII simt o slăbiciune puternică în fața unei persoane apărute din senin în viața lor. Poate fi vorba de un necunoscut sau chiar de o cunoștință mai veche.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Gemeni

GEMENII se lasă copleșiți de stresul de la serviciu și tind să își neglijeze persoana iubită. Trebuie să facă un efort să găsească un echilibru între cele două zone.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Rac

RACII sunt copleșiți de iubire și gesturi romantice. Trăiesc momente unice, cu maximă încărcătură emoțională. Cei singuri au de partea lor toate şansele de a lega o conexiune.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Leu

LEII se simt lăsați deoparte de partenerul de viață. Așteaptă întruna confirmări, lucru ce îi poate scoate din minți pe ceilalți.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Fecioară

Dacă reușesc să își țină în frâu nerăbdarea, FECIOARELE au toate șansele să lege astăzi o legătură amoroasă cu potențial de viitor.

Horoscop dragoste 25 octombrie 2018 Balanță

Nativii Balanţă dedică această zi unor activități de recreere, am spune de regăsire de sine. Simt că au fost superficiali cu ei înșiși și vor să își acorde mai multe atenție.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *