Actualitate

Horoscopul dragostei 7 decembrie 2018. Puşi pe fapte mari, în amor

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Berbec

Mare atentie, dragi BERBECI, pana unde intindeti coarda intr-un conflict cu partenerul. Vorbele aruncate la nervi v-ar putea atrage multi nori negri in relatie.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Taur

Ghinion si pentru TAURI in dragoste astazi. O discutie aprinsa cu persoana iubita ar putea scoate la iveala aspecte pe care le-ati negat pana acum.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Gemeni

GEMENII sunt pusi pe fapte mari in plan amoros. Vor sa atraga din nou atentia partenerului, fie cu un cadou, fie cu o schimbare radicala de look.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Rac

O persoana iubita din trecut si-ar putea face apartia in viata RACILOR. Intalnirea nu va fi una amoroasa, spun astrele, ci mai degraba vor depana amintiri dragi.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Leu

LEII pot trece printr-un cumul de stari astazi. De la bucurie la tristete, de la apreciere la invidie si asa mai departe. Au fost coplesiti de un eveniment recent si sunt usor confuzi.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARA fac astazi eforturi in a lua o decizie si in avantajul lor dar si a partenerului. Undeva, drumurile lor nu mai coincid si e nevoie de un compromis.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Balanţă

Dragi BALANTE, nu cereti persoanei iubite ceea ce voi nu ati face! Aveti pretentii putin cam mari, iar partenerul ar putea fi deranjat de egoismul vostru.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Scorpion

Astrele le recomanda putin mai multa odihna si atentie la sanatate SCORPIONILOR. S-au cam neglijat in ultimele zile, iar asta se simte in relationarea cu ceilalti.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Săgetător

O zi foarte buna pentru planuri in doi sau in familie pentru SAGETATORI. Timpul petrecut cu cei dragi ii incarca sufleteste si abia asteapta compania lor.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII isi gasesc astazi o noua pasiune. Simt nevoia sa iasa putin din rutina zilnica si sa se dedice cu totul unor noi activitati.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Vărsător

VARSATORII au ocazia sa stabileasca o legatura cu mare potential de viitor astazi. Nu e vorba neaparat de cineva nou cunoscut, ci mai degraba de o persoana chiar apropiata.

Horoscop dragoste 7 decembrie 2018 Peşti

O povara pe suflet pe care nu vor sa si-o exprime ii va consuma teribil pe PESTI. Pentru binele lor, ar putea incerca sa se destainuie cuiva drag, altfel risca sa sufere si mai tare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *