Actualitate

Horoscopul NOIEMBRIE 2021- Ce prevede astrele?

BERBEC

Aveţi un mare ţel de atins în carieră, dar e cale lungă până veţi ajunge la materializarea lui. Aveţi toate şansele să ajungeţi aco­lo, doar că trebuie să vă folosiţi de foarte multe instrumente intermediare. Recomandarea astrelor este să dai dovadă de concentrare.

TAUR

Nu vă aventuraţi aşa la primul preţ care vi se propune, fie că e vorba de şansa de a cumpăra ceva sau de a vinde un obiect. Trebuie să mai negociaţi, să obţineţi un preţ mai profitabil. Mai târziu e posibil să vi se ofere un preţ mai bun şi nu veţi mai putea schimba cu nimic lucrurile.

GEMENI

Nu puteţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. O ini­ţiativă venită de la unul dintre parteneri ar fi de bun augur, ca atare propuneţi-i ceva partenerului care să vă scoată pe amân­doi din zona de confort.

RAC

Unde apăreţi, chiar şi cele mai aprinse conflicte au şanse să se aplaneze, pentru că veniţi cu blândeţe şi reuşiţi să-i liniştiţi pe toţi cu o vorbă. Aveţi mereu argumente logice, exemple con­crete şi consideraţi că nu are rost să vă certaţi pentru aspecte care oricum îşi vor găsi rezolvarea.

LEU

Cine se aseamănă se adună – spune o vorbă – şi acelaşi lucru simţiţi în legătură cu omul care vă completează în tot ce faceţi. Priviţi la cel din faţă, pentru că devine un fel de oglindă a pro­priei identităţi. Ori semănaţi grozav de mult în unele privinţe, ori el descrie cum sunteţi, chiar dacă vă arată o imagine care vă place sau nu.

FECIOARĂ

Vă preocupă foarte mult viitorul carierei şi profitaţi de o perioa­dă mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate staţi de vorbă cu cineva mai experimentat care are nişte sfaturi excelente de oferit şi merită să le ascultaţi, să le ţineţi minte şi mai apoi să le şi puneţi în practică.

BALANŢĂ

Iubirea nu vine întotdeauna în lumini sclipitoare, ci şi în forme banale, pe care aţi fi tentat să le ignoraţi. Totuşi, trebuie să fiţi atent la ce se petrece în jur. Apar noi ambiții, atât în sectorul muncii, cât și în sfera finanțelor. Îți dorești unele achiziții, apar noi idei de investiții.

SCORPION

Ca să vă puteţi împlini visul pe care îl ţineţi acum ascuns în minte, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă de viaţă. Trebuie să vă apucaţi de învăţat, pentru că viitorul va cere nişte deprinderi pe care doar vi le-aţi dorit îna­inte, dar nu aţi reușit să le ataşaţi la bagajul de cunoştinţe.

SĂGETĂTOR

O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care intră în posesia dumneavoastră. Parcă vă mai li­niştiţi, scăpaţi de un stres care vă apasă pe suflet şi chiar aveţi curajul să faceţi planuri cu acei bani. Fiţi totuşi cumpătat în ad­ministrarea banilor.

CAPRICORN

Astrele te îndeamnă să gândești altfel, să analizezi lucrurile fo­losind alte metode, mai puțin obișnuite, mai puțin tradiționale. Vor veni idei bune, de aceea e bine să nu te împotriveşti aces­tora, să le lași să curgă, să le notezi, să le dezvolți cu încredere.

VĂRSĂTOR

Acum e momentul să culegeţi roadele unei victorii, dar victoria se ridică pe eşecul altei persoane. Dacă vă gândiţi prea mult la această discrepanţă, nu veţi mai simţi satisfacţia succesului. Nu accepți surprize, dai dovadă de mult pragmatism, analiză, verifici totul.

PEŞTI

Cel mai mare duşman e în mintea dvs., pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care vă opresc înaintea oricărei iniţiative. Aţi vrea să faceţi multe, dar mereu ceva vă ţine pe loc şi acestea sunt fricile şi slăbiciunile pe care le lăsaţi să se manifeste în voie. Luptaţi cu ele!

Sursa: vocea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *